مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوباره سلام
یکی از دوستان همچین پیشنهادی داده میخواستم نظرتونو بدین
CPU : AMD Phenom II 6 core 320
RAM : Geil 1600 6 gig
Main : GIGA 890 FX
Power : Green khobe . 1000 w
VGA 6950 2gig

با عرض سلام .
رو مادر برد گیگا ud3l ddr3 بهترین کارت گرافیکی تا قیمت 200 تومن معرفی کنید و یک کارت گرافیکی دیگر تا قیمت 300 تومن چی پیشنهاد میدین . مانیتورم 22 lg هست .
رم 4گیگ اپیسر و cpu E5500 . پاور هم گرین 535 هست .

درود بر فرشید جان، عیدت مبارک :d

یه مشاوره واسه DVD Writer ازت گرفته بودم و این رو پیشنهاد داده بودی و از یه طرف هم من ارادت خاصی به این برند دارم، به نظرت کدومو بگیرم؟ اگه مورد بهتری هم سراغ داری بگو، قیمتش هم مهم نیست
یه سوال هم دارم: با چی میشه دیسک Blueray رایت کرد ؟ :d

سلام
عید شما هم مبارک
درایوای ASUS هم خوبن، تفاوتی نمی کنه زیاد، رایترا الان بیشترشون مثل هم هستن، مگر اون برندای تقلبی مثل SUZUKI و غیره

با Bluray Writer هم میشه رایت کرد دیسکش رو.

دوباره سلام
یکی از دوستان همچین پیشنهادی داده میخواستم نظرتونو بدین
CPU : AMD Phenom II 6 core 320
RAM : Geil 1600 6 gig
Main : GIGA 890 FX
Power : Green khobe . 1000 w
VGA 6950 2gig

قطعات که سنخیتی با هم ندارن، حالا شما بگو بودجه و کاربردت چیه تا سیستم پیشنهاد بشه.

با عرض سلام .
رو مادر برد گیگا ud3l ddr3 بهترین کارت گرافیکی تا قیمت 200 تومن معرفی کنید و یک کارت گرافیکی دیگر تا قیمت 300 تومن چی پیشنهاد میدین . مانیتورم 22 lg هست .
رم 4گیگ اپیسر و cpu E5500 . پاور هم گرین 535 هست .

تا 200 تومن بهترین گزینه GTS 450 و تا 300 تومن هم GTX 460 1GB DDR5 هست. پاورت هم مشکلی نداره.

• Like
Reactions: Karchect
... در جستجوی AW2310 ...

سلام. عید بر همگی مبارک.
مدتی هست که دنبال مانیتور Alienware Optx AW2310 هستم. کسی رو سراغ دارید که فروشنده باشه یا بتونه وارد کنه؟:-/

سلام. عید بر همگی مبارک.
مدتی هست که دنبال مانیتور Alienware Optx AW2310 هستم. کسی رو سراغ دارید که فروشنده باشه یا بتونه وارد کنه؟:-/
این شرکت که خودش مانیتور نمی زنه، اون مدلایی هم که داره برا یه برند دیگس اما به اسم خودش می فروشه، بهتره ببینی اصل مدلش بر چه شرکتیه دنبال اون باشی، خود برند اینجا نیست.( هر چند که این یکی از مدلای TOP هست و Award هم گرفته)

در ضمن مانیتورای 3 بعدی اگه می خوای توی بازار ما فقط SAMSUNG و ASUS موجود هست.

سلام
عید شما هم مبارک
درایوای ASUS هم خوبن، تفاوتی نمی کنه زیاد، رایترا الان بیشترشون مثل هم هستن، مگر اون برندای تقلبی مثل SUZUKI و غیره

با Bluray Writer هم میشه رایت کرد دیسکش رو.

قطعات که سنخیتی با هم ندارن، حالا شما بگو بودجه و کاربردت چیه تا سیستم پیشنهاد بشه.

تا 200 تومن بهترین گزینه GTS 450 و تا 300 تومن هم GTX 460 1GB DDR5 هست. پاورت هم مشکلی نداره.
بازم سلام
من یه کیس میخواستم فقط برای بازی در حد 1.5 باشه و خود شما همچین پیشنهادی دادی .
CPU:INTEL Core I7 2500K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-PRO
VGA:ZOTAC Geforce GTX 570 DDR5
POWER:685W GREEN
CASE:ANTEC 900
میخواستم ببینم با amd نمیشه یه سیستم بهتر بست
ممنون بابت همه چی

این شرکت که خودش مانیتور نمی زنه، اون مدلایی هم که داره برا یه برند دیگس اما به اسم خودش می فروشه، بهتره ببینی اصل مدلش بر چه شرکتیه دنبال اون باشی، خود برند اینجا نیست.( هر چند که این یکی از مدلای TOP هست و Award هم گرفته)

در ضمن مانیتورای 3 بعدی اگه می خوای توی بازار ما فقط SAMSUNG و ASUS موجود هست.
بله اینو که میدونستم... مانیتور Dell هستش ولی این مدل با این مشخصات رو فقط Alienware میزنه :p . همونطور که قبلا هم پرسیدم, اگر کسی رو سراغ دارید که فروشنده این مانیتور (حتی دسته دوم تمیز) هستش یا میتونه وارد کنه بهم خبر بدید! :-* >:d< :d
http://accessories.dell.com/sna/pro...etail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-8846
ممنون
GTX590 تولدت مبارک!

فرشید جون سلام عزیزم، عید خوشکلت مبارک:d

راستش میخواستم بعد از عید یه مانیتور Full HD بگیرم حالا شرایط و سوالام:

بودجه حدود 250 تومن

1. اولا LCD بگیرم یا LED ؟ میدونم سوالم خنده داره ولی خوب از همه جا بی خبریه دیگه:d چه میشه کرد:d
2. دوما میخوام 17 اینچ باشه، البته 19 اگه باشه هم خوبه($-))، در مورد هر دو سایز راهنماییم کن

3.میخوام وضوح عالی داشته باشه، چون دیدمه بعضی از این مانیتورا وضوح خوبی ندارن(بعضی LCD های SAMSUNG)

4. راستی اگه بخوام 3D بگیرم حداقل چقدر باید خرج کنم؟

در کل میخوام خوفناک باشه دیگه:d

آخرین ویرایش:
بازم سلام
من یه کیس میخواستم فقط برای بازی در حد 1.5 باشه و خود شما همچین پیشنهادی دادی .
VGA:ZOTAC Geforce GTX 570 DDR5
میخواستم ببینم با amd نمیشه یه سیستم بهتر بست
ممنون بابت همه چی

اصلا!
سریعترین پردازنده های AMD در حال حاضر به گرد پای این نسل پردازنده های اینتل هم نمیرسن!

وقتی بجای مدل بهتر دنبال برند مورد علاقت باشی بدترین انتخاب ممکن نصیبت میشه، مطمئن باش!

فرشید جون سلام عزیزم، عید خوشکلت مبارک:d

راستش میخواستم بعد از عید یه مانیتور Full HD بگیرم حالا شرایط و سوالام:

بودجه حدود 250 تومن

1. اولا LCD بگیرم یا LED ؟ میدونم سوالم خنده داره ولی خوب از همه جا بی خبریه دیگه:d چه میشه کرد:d
2. دوما میخوام 17 اینچ باشه، البته 19 اگه باشه هم خوبه($-))، در مورد هر دو سایز راهنماییم کن

3.میخوام وضوح عالی داشته باشه، چون دیدمه بعضی از این مانیتورا وضوح خوبی ندارن(بعضی LCD های SAMSUNG)

4. راستی اگه بخوام 3D بگیرم حداقل چقدر باید خرج کنم؟

در کل میخوام خوفناک باشه دیگه:d

1-با 250 تومن فقط می تونی LCD بگیری اگه بخوای 22 اینچ باشه، LED های 22 و 23 اینچ گرونتر هستن

2-وقتی می خوای FULL HD باشه باید دنبال سایز 22 اینچ به بالا باشی، الان دیگه هیچ کس سراغ 17 نمیره، 19 هم برا کار اداری هست فقط ، من SAMSUNG 2350/2370 رو پیشنهاد می دم که حدود 260 و 290 تومن هستن.

3-بهترین پنلها رو هنوز SAMSUNG میزنه، اگر مدل خوبی انتخاب کنی کیفیت خوبی هم می گیری.

4- واسه مدل 3D باید فکر 400 تومن به بالا باشی!

سلام دوستان گویا مادربردم خراب شده و در فکر خرید مادربردم. میخواستم یه مادربردی بگیرم که رو این قطعاتی که دارم خوب جواب بده

اینم قطعاتم هست:

cpu: intel core 2 dou e7300 3 mb

vga: xfx 8800 gt

ram: 4 gb ddr2 apacer bus 800

hard: 500 gig maxtor

و میخوام که تا 8 گیگ رم هم بخوره یعنی 4 تا اسلات داشته باشه که بعدا هم 2 تا 2 گیگ بندازم و سری 4 هسته ای یعنی cor2quad رو هم ساپورت کنه.

البته نمیدونم همچین مادر بردی هست یا نه. دوستان ترجیحا گیگابایت باشه. هر کدوم از دوستان که بلد هستن لطف کنن مادربردی که میگن قیمت رو هم بگن.

ممنون میشم کمکم کنید چون من هیچی از سیستم سرم نمیشه.

سلام دوستان گویا مادربردم خراب شده و در فکر خرید مادربردم. میخواستم یه مادربردی بگیرم که رو این قطعاتی که دارم خوب جواب بده

اینم قطعاتم هست:

cpu: intel core 2 dou e7300 3 mb

vga: xfx 8800 gt

ram: 4 gb ddr2 apacer bus 800

hard: 500 gig maxtor

و میخوام که تا 8 گیگ رم هم بخوره یعنی 4 تا اسلات داشته باشه که بعدا هم 2 تا 2 گیگ بندازم و سری 4 هسته ای یعنی cor2quad رو هم ساپورت کنه.

البته نمیدونم همچین مادر بردی هست یا نه. دوستان ترجیحا گیگابایت باشه. هر کدوم از دوستان که بلد هستن لطف کنن مادربردی که میگن قیمت رو هم بگن.

ممنون میشم کمکم کنید چون من هیچی از سیستم سرم نمیشه.

اول از همه بهتره یه مادربرد ارزون برای این قطعات بخری، قطعاتت دیگه ارزش خرج کردن ندارن و قدیمی و با راندمان پایین هستن، حتی اگر بخوای 4 هسته ایشو بعدا بخری، برای 8 گیگ رم هم پول بیخود نده، ارزش نداره

من مدل ASUS P5P41T LE رو پیشنهاد می دم که حدود 85 تومن هست و کارت رو راه میندازه.

Last edited by a moderator:
عید همگی مبارک .
من یه هارد اکسترنال میخوام بخرم حجمش حداقل 2TB باشه بعد میخوام USB , SATA رو با هم داشته باشه !
یه همچین چیزی هست تو بازار ؟!

دوستان من یک سیستم کامل با بوجه ی حداکثر 2 میلیون و 400 هزار تومان برای گیم می خوام (در تابستون می گیرم) به نظر شما گرافیک gtx 590 بگیرم یا 6990 ؟

الان ربطی به تابستون نداره زیاد، هم قیمتی و هم انتخاب قطعات
اینو پیشنهاد میدم:

VGA:ZOTAC Geforce GTX 580 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
MONITOR:SAMSUNG BX23720

حدود 2380 میشه ، البته با پیش بینی قیمت GTX 590 یا 6990 که حدود 850 تومن اینجا در نظر می گیریم.

انتخاب بین 6990 و 590 هم بستگی داره که تا اون موقع درایور کدوم یکی بهتر باشه، چون دو هسته ایها عملکردشون خیلی به درایور وابستس، الان بعضی جاها 590 سریعتر هست و بعضی جاها 6990،

عید همگی مبارک .
من یه هارد اکسترنال میخوام بخرم حجمش حداقل 2TB باشه بعد میخوام USB , SATA رو با هم داشته باشه !
یه همچین چیزی هست تو بازار ؟!
الان 2 ترابایتی توی بازار کمه، اما می تونی WD 2TB Mybook Lite USB 3.0 رو انتخاب کنی که سرعت بالا هست و می تونی با اتصال به پورت USB 3 سرعت بالایی ازش بگیری،اما پورت LAN یا SATA نداره

سری Go Flex از Saegate هم هست که هم ESATA داره و هم USB، اما 1 ترابایتیش هست اینجا و حدود 140 تومنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or