CPU:Core i5 2500نظرم عوض شد.تا 1 میلیون پاور و گرافیک و cpu مادربرد چی بخرم(20-30 تومان بیشتر یا کمتر اشکال نداره)
M/B:ASUS P8P67
VGA:GTX 560TI
POWER:GREEN 635W
حدود 1070 تومن میشه.
CPU:Core i5 2500نظرم عوض شد.تا 1 میلیون پاور و گرافیک و cpu مادربرد چی بخرم(20-30 تومان بیشتر یا کمتر اشکال نداره)
برای سیستم شما مدل 535A Green هم کفایت می کنه به قیمت 65 تومن.سلام دوستان عزیز من یک سیستم جدید جمع کردم برای بازی فقط مونده پاور که چی بگیرم تا کم نیاره حداکثر قیمت هم حدود 50-60 تومن میتونم هزینه کنم .
این مشخصات سیستمم هست .
M.b : Giga Ep41T-UD3L
Cpu : Intel E5500
Vga : GIGA GTS 450
HDD : 1T Maxtor
Ram : 2*2G Apecer
Power : ????????
این مدل گرین چطوره ؟
http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP530A-EU
برای بازیهای قدیمی هم کارت بازی محسوب نمیشد، چه برسه برای بازیهای فعلیسلام...
خواستم بدونم الان کارت 8600 gt DDR3 برای بازی های فعلی دقیقا چطوریه..؟ خوبه..؟:d ممنون
دوست عزیز خیلی ممنون .برای سیستم شما مدل 535A Green هم کفایت می کنه به قیمت 65 تومن.
.
اصلادوست عزیز خیلی ممنون .
راستی میشه یک پاور ارزونتر از این بست ؟ یا از مارک دیگه که قیمتش پاینتر باشه . البته کیفیت رو فدای قیمت نکنییم . اهل اورکلاک و اینجور چیزا هم نیستم که مصرف بالاتر بره .
ممنون. کلا الان مناسب ترین کارت برای بازی تو بازار چیه و اگه میشه قیمتش رو هم بگید.!
سلام ...
چند مدل موس و کیبرد خوب برای انواع و اقسام کارها باضافه بازی , لطف میفرمایید به من معرفی کنید ؟
قیمتش ام مناسب باشه لطفا ....
ممنون از شما ...
نظرتون راجع به موس و کیبرد های وایرلس چیه ؟ ....
بین 200 تا 250 تومن.
سلام من یک سوال خیلی مهم از دوستان متخصص دارم
کدوم کارت Nvidia برای sli بهتر هست ؟ منظورم اینه که کدوم کارت برای sli بهترین Performance رو ارائه می ده ؟؟
البته سوال مشابه رو در زمینه Cross Fire هم دارم که کدوم کارت Ati برای استفاده 2 تایی بهتر هست ؟؟
البته الان فقط قصد خرید یک عدد کارت گرافیک دارم و می خوام بدونم ارزش داره در آینده یکی دیگر هم بعدا خرید کنم برای بازی های آینده
بودجه ای هم که الان در نظر دارم حدود 250-300 هزار تومن هست ممنون از راهنمایی تون
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : البته این موضوع رو هم اضافه کنم هدفم خرید یک سیستم حدود 800-850 هست حالا دقیقا نمی دونم خرج کردن فقط 300 تومن برای VGA کار درستی هست یا نه چون اون وقت مجبور می شم CPU و مادربورد ارزون تر و ضعیف تر بخرم ... نظر شما چی هست
سلام
من همچین چیزی پیدا نمی کنم INTEL Core I7 2500K
شاید امشونو اشتباه نوشتین
شاید منظورتون ایناست
INTEL Core I5 2500K یا INTEL Core I7 2600K
ممنون
300 تومن واسه VGA که حتما ارزش داره،اما اگر به هوای SLI کردن واسه آینده می پرسی معمولا همچین اتفاقی نمی افته، چون SLI برای کارتای قوی ارزش داره، نه اینکه 2 تا کارت ارزون قیمت رو بخوای بگیری و SLI کنی
الان کارتای 460 و 560 برای SLI کردن راندمان خیلی خوبی دارن، سری 6000 AMD هم راندمان CF خیلی خوبی پیدا کردن جدیدا
بودجه بگو تا سیستم پیشنهاد بشه،خودت رو درگیر جزییاتش نکن.