مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان عزیز من یک سیستم جدید جمع کردم برای بازی فقط مونده پاور که چی بگیرم تا کم نیاره حداکثر قیمت هم حدود 50-60 تومن میتونم هزینه کنم .
این مشخصات سیستمم هست .
M.b : Giga Ep41T-UD3L
Cpu : Intel E5500
Vga : GIGA GTS 450
HDD : 1T Maxtor
Ram : 2*2G Apecer
Power : ????????

این مدل گرین چطوره ؟

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP530A-EU

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز من یک سیستم جدید جمع کردم برای بازی فقط مونده پاور که چی بگیرم تا کم نیاره حداکثر قیمت هم حدود 50-60 تومن میتونم هزینه کنم .
این مشخصات سیستمم هست .
M.b : Giga Ep41T-UD3L
Cpu : Intel E5500
Vga : GIGA GTS 450
HDD : 1T Maxtor
Ram : 2*2G Apecer
Power : ????????

این مدل گرین چطوره ؟

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP530A-EU
برای سیستم شما مدل 535A Green هم کفایت می کنه به قیمت 65 تومن.

سلام...

خواستم بدونم الان کارت 8600 gt DDR3 برای بازی های فعلی دقیقا چطوریه..؟ خوبه..؟:d ممنون
برای بازیهای قدیمی هم کارت بازی محسوب نمیشد، چه برسه برای بازیهای فعلی

حداقل کارت مناسب بازی در حال حاضر کارت ATI 5570 یا GTS 240 هست که هر دو حدود 120 تومن قیمت دارن، کمتر از اون پول حروم کردنه.

برای سیستم شما مدل 535A Green هم کفایت می کنه به قیمت 65 تومن.
.
دوست عزیز خیلی ممنون .
راستی میشه یک پاور ارزونتر از این بست ؟ یا از مارک دیگه که قیمتش پاینتر باشه . البته کیفیت رو فدای قیمت نکنییم . اهل اورکلاک و اینجور چیزا هم نیستم که مصرف بالاتر بره .

دوست عزیز خیلی ممنون .
راستی میشه یک پاور ارزونتر از این بست ؟ یا از مارک دیگه که قیمتش پاینتر باشه . البته کیفیت رو فدای قیمت نکنییم . اهل اورکلاک و اینجور چیزا هم نیستم که مصرف بالاتر بره .
اصلا
اگر نمی خوای کیفیت رو فدا کنی به هیچ وجه پایینتر از این یا با یه مارک دیگه نخر(مارکای دیگه بجز اونا که شناخته شدن همه تقلبین)

سلام ...

چند مدل موس و کیبرد خوب برای انواع و اقسام کارها باضافه بازی , لطف میفرمایید به من معرفی کنید ؟

قیمتش ام مناسب باشه لطفا ....

ممنون از شما ...

نظرتون راجع به موس و کیبرد های وایرلس چیه ؟ ....

ممنون. کلا الان مناسب ترین کارت برای بازی تو بازار چیه و اگه میشه قیمتش رو هم بگید.!

در این حیطه چیزی بعنوان کلی نداریم، برای هر محدوده قیمتی مثلا زیر 100 دلار، بین 100 تا 200 و بالای 300 دلار .... یه کارت بعنوان مدل برتر معرفی میشه

حالا شما بودجه رو بگو تا ما معرفی کنیم.

سلام ...

چند مدل موس و کیبرد خوب برای انواع و اقسام کارها باضافه بازی , لطف میفرمایید به من معرفی کنید ؟

قیمتش ام مناسب باشه لطفا ....

ممنون از شما ...

نظرتون راجع به موس و کیبرد های وایرلس چیه ؟ ....

انواع و اقسام یعنی چه کارایی مثلا؟
کاربرد کیبورد و ماوس مشخصه و البته برای بازی حرفه ای ترین مدلها محسوب میشن

اینا هم محدوده ی قیمتی متفاوتی دارن، زیر 30 تومن یا حدود 100 تومن... پیشنهادها متفاوت هست
اما مدلهای حرفه ای بازی واسه کیبورد از 30 تومن و واسه ماوس از 50 تومن به بالا شروع میشن.
مدلای وایرلس زیر 100 تومن هم اصلا واسه بازی مناسب نیستن و بدرد کار اداری می خورن فقط.

سلام من یک سوال خیلی مهم از دوستان متخصص دارم
کدوم کارت Nvidia برای sli بهتر هست ؟ منظورم اینه که کدوم کارت برای sli بهترین Performance رو ارائه می ده ؟؟

البته سوال مشابه رو در زمینه Cross Fire هم دارم که کدوم کارت Ati برای استفاده 2 تایی بهتر هست ؟؟

البته الان فقط قصد خرید یک عدد کارت گرافیک دارم و می خوام بدونم ارزش داره در آینده یکی دیگر هم بعدا خرید کنم برای بازی های آینده

بودجه ای هم که الان در نظر دارم حدود 250-300 هزار تومن هست ممنون از راهنمایی تون

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : البته این موضوع رو هم اضافه کنم هدفم خرید یک سیستم حدود 800-850 هست حالا دقیقا نمی دونم خرج کردن فقط 300 تومن برای VGA کار درستی هست یا نه چون اون وقت مجبور می شم CPU و مادربورد ارزون تر و ضعیف تر بخرم ... نظر شما چی هست

آخرین ویرایش:
بین 200 تا 250 تومن.

بهترین انتخاب کارت GTX 460 768MB هست که حدود 240 تومن هست،مدل یک گیگابایتیش م حدود 20 درصد سریعتره و قیمتش هم از 290 به بالاست.

سلام من یک سوال خیلی مهم از دوستان متخصص دارم
کدوم کارت Nvidia برای sli بهتر هست ؟ منظورم اینه که کدوم کارت برای sli بهترین Performance رو ارائه می ده ؟؟

البته سوال مشابه رو در زمینه Cross Fire هم دارم که کدوم کارت Ati برای استفاده 2 تایی بهتر هست ؟؟

البته الان فقط قصد خرید یک عدد کارت گرافیک دارم و می خوام بدونم ارزش داره در آینده یکی دیگر هم بعدا خرید کنم برای بازی های آینده

بودجه ای هم که الان در نظر دارم حدود 250-300 هزار تومن هست ممنون از راهنمایی تون

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : البته این موضوع رو هم اضافه کنم هدفم خرید یک سیستم حدود 800-850 هست حالا دقیقا نمی دونم خرج کردن فقط 300 تومن برای VGA کار درستی هست یا نه چون اون وقت مجبور می شم CPU و مادربورد ارزون تر و ضعیف تر بخرم ... نظر شما چی هست

300 تومن واسه VGA که حتما ارزش داره،اما اگر به هوای SLI کردن واسه آینده می پرسی معمولا همچین اتفاقی نمی افته، چون SLI برای کارتای قوی ارزش داره، نه اینکه 2 تا کارت ارزون قیمت رو بخوای بگیری و SLI کنی
الان کارتای 460 و 560 برای SLI کردن راندمان خیلی خوبی دارن، سری 6000 AMD هم راندمان CF خیلی خوبی پیدا کردن جدیدا

بودجه بگو تا سیستم پیشنهاد بشه،خودت رو درگیر جزییاتش نکن.

سلام
من همچین چیزی پیدا نمی کنم INTEL Core I7 2500K
شاید امشونو اشتباه نوشتین
شاید منظورتون ایناست
INTEL Core I5 2500K یا INTEL Core I7 2600K
ممنون

منظور همون I NTEL Core I5 2500K بود،همیشه اینا اشتباه میشن موقع ویرایش.

300 تومن واسه VGA که حتما ارزش داره،اما اگر به هوای SLI کردن واسه آینده می پرسی معمولا همچین اتفاقی نمی افته، چون SLI برای کارتای قوی ارزش داره، نه اینکه 2 تا کارت ارزون قیمت رو بخوای بگیری و SLI کنی
الان کارتای 460 و 560 برای SLI کردن راندمان خیلی خوبی دارن، سری 6000 AMD هم راندمان CF خیلی خوبی پیدا کردن جدیدا

بودجه بگو تا سیستم پیشنهاد بشه،خودت رو درگیر جزییاتش نکن.

بودجه ای که در نظر دارم 800-850 هست ... پاور رو هم اگه یک راهنمای کنید ممنون می شم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or