مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

البته زياد مهم نيست كارت انويديا با چيپش باشه.يعني اصلا مهم نيست.
---------------------------
test جان من يادم نمياد بخوام چيزي بفروشم پستا رو بخون كس ديگري بوده

البته زياد مهم نيست كارت انويديا با چيپش باشه.يعني اصلا مهم نيست.
من يه جائي در مورد مادربرد giga K8ne که چيپستش nvidia هست ديدم که يه گزينه turbo(يا چيزي شبيه اين دقيقا يادم نيست) داشت و نوشته بود درصورتيکه کارت گرافيک شما Nvidia باشه قابل استفاده است. يعني گرافيک رو بيشتر اور ميکرد. البته فکر ميکنم براي حرفه ايها که بصورت دستي اور ميکنن اين چيزا زياد مهم نباشه.
به هر حال ميشه گفت زياد مهم نيست ولي به نظر من نميشه گفت اصلا مهم نيست.

با سلام:biggrin1:
بازم آمدم میدونم ناراحت شدید;)
=====================
می خواستم بدونم کدام یک از گرافیک های زیر بهترند:((لطفا به ترتیب اولویت از بالا به پایین مرتب کنید و بنویسید))
palit x1300pro 512mb
palit x1600 pro 256 mb
geforce leadtek 7300 gt ddr 3 128mb
geforce leadtek 7600 gs 256mb
palit 7600gs sonic ddr3

با سلام:biggrin1:
بازم آمدم میدونم ناراحت شدید;)
=====================
می خواستم بدونم کدام یک از گرافیک های زیر بهترند:((لطفا به ترتیب اولویت از بالا به پایین مرتب کنید و بنویسید))
palit x1300pro 512mb
palit x1600 pro 256 mb
geforce leadtek 7300 gt ddr 3 128mb
geforce leadtek 7600 gs 256mb
palit 7600gs sonic ddr3

ناراحتي نداره.اينجا براي سوال پرسيدنه.(ولي نه سوال تكراري)
palit 7600 gs sonic ddr3
leadtek 7300 gt ddr3
leadtek 7600 gs
palit x1600 pro
palit x1300 pro

من يه جائي در مورد مادربرد giga K8ne که چيپستش nvidia هست ديدم که يه گزينه turbo(يا چيزي شبيه اين دقيقا يادم نيست) داشت و نوشته بود درصورتيکه کارت گرافيک شما Nvidia باشه قابل استفاده است. يعني گرافيک رو بيشتر اور ميکرد. البته فکر ميکنم براي حرفه ايها که بصورت دستي اور ميکنن اين چيزا زياد مهم نباشه.
به هر حال ميشه گفت زياد مهم نيست ولي به نظر من نميشه گفت اصلا مهم نيست.

اين گيگا حرف الكي زياد ميزنه:دي:biggrin1:
فوقش 1% تا 3% فرق كنه.مطمعن باش

سلام خيلي ممنون از راهنمايي تون:cheesygri

پس لطف كنيد چندتا مدل مادربرد بدين كه براي گيم مناسب هستن و مناسب Core 2 Duo & DDR2 & PCI - e 16 باشن.:blushing:

مطمئن هم باشن (مثل kn9 ultra نشه):(

يه سوال هم داشتم مادربردهاي جديد گيگا (كه روي جعبش يه S بزرگ داره و مناسب core 2 duo هست) خوبن؟ اگه ميشه از گيگا هم مادربردي معرفي كنيد.;)

شما بودي msi k9n گرفته بودي
چکارش کردي هنوز داريش

اگر core 2 Duo ميخواي برو سراغ biostare Tforce 965Pt شک هم نکن بهتر از اين مادربرد پيدا نميکني قيمتش هم 108 تومن هست.
اگر ميخواي بلاي msi سرت نياد گيگا نگير بخصوص 965p-s3

آخرین ویرایش:
شما بودي msi k9n گرفته بودي
چکارش کردي هنوز داريش

اگر core 2 Duo ميخواي برو سراغ biostare Tforce 965Pt شک هم نکن بهتر از اين مادربرد پيدا نميکني قيمتش هم 108 تومن هست.
اگر ميخواي بلاي msi سرت نياد گيگا نگير بخصوص 965p-s3

هنوز معلوم نيست چي كارش بايد بكنم.زنگ زدم نمايندگيش گفتن بيار اينجا يه كاريش ميكنيم(البته بعد از 600 بار زنگ زدن وحرف زدن:evil: ) بايد با يه قطعه ي ديگه عوضش كنم.
گرافيك دارم (7600gt giga) حالا يه كاريش ميكنم.

پس اگه Biostare T force 965Pt از بقيه بهتره لطف كنيد مشخصات كلي و نمايندگيش توي تهران معرفي كنيد (برم از نمايندگيش بخرم)
راستي قيمتش براي چي اينقدر پايينه من فكر كردم بايد گرونتر باشه؟

راستي اون مادربرد گيگا چرا خوب نيست؟ خيلي براش تبليغ ميكنن كه:confused:

ناراحتي نداره.اينجا براي سوال پرسيدنه.(ولي نه سوال تكراري)
palit 7600 gs sonic ddr3
leadtek 7300 gt ddr3
leadtek 7600 gs
palit x1600 pro
palit x1300 pro
محمدرضا جان اين دوتا رو جابجا ننوشتي
leadtek 7600 gs
palit x1600 pro
x1600 pro توي اون لينکي که Rax داده بود يه سرو گردن از 7600 Gs بالاتر بود.

آخرین ویرایش:
هنوز معلوم نيست چي كارش بايد بكنم.زنگ زدم نمايندگيش گفتن بيار اينجا يه كاريش ميكنيم(البته بعد از 600 بار زنگ زدن وحرف زدن:evil: ) بايد با يه قطعه ي ديگه عوضش كنم.
گرافيك دارم (7600gt giga) حالا يه كاريش ميكنم.

پس اگه Biostare T force 965Pt از بقيه بهتره لطف كنيد مشخصات كلي و نمايندگيش توي تهران معرفي كنيد (برم از نمايندگيش بخرم)
راستي قيمتش براي چي اينقدر پايينه من فكر كردم بايد گرونتر باشه؟

راستي اون مادربرد گيگا چرا خوب نيست؟ خيلي براش تبليغ ميكنن كه:confused:
راستش چند وقت پيش من با يکي از مدبران انجمن يه فرم ديگه کلي کل کل کردم که اين مادربرد ايراد داره اون ميگفت نه من تا حالا 5-6 تا بستم ايراد نداشته هرکس هم اونجا سيستم ميخواست ايشون msi k9n ultra بهش معرفي کرد همين باعث شد اون مدير انجمن با من چپ بيفته و ديگه من اونجا فعاليت نکنم.( راستش يه بار خواستم حالش رو بگيرم که حسابي ضايع شدم)
بعدا متوجه شدم که فقط تعداد محدودي از اين مادربردها اشکال دارند اونائي که يه سري شماره سريال خاص دارن که تو من مطلب انگليسي يکي دو ماه پيش برات نوشتم
الان يه خورده AMD ارزون شده و C2D گرون ( البته تا حداکثر ماه ديگه به قيمت قبلي برميگرده 4300 هم يه خورده ارزونتر ميشه) اگر از نرم افزارهاي محاسباتي استفاده نميکني به نظر من برو سراغ همون AMD که نخواي مادربردت رو عوض کني

نمايندگي biostar رو نميدونم کجاست اما يه سري به اين آدرس بزن مشخصات کاملي داده با مادربردهاي ديگه هم مقايسش کرده
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2860&p=9

گيگا 965p-s3 ايرادهاي جزئي زيادي داره ولي خوب اور ميشه(البته نه به اندازه و به راحتي biostare)

عيب نداره من از اول هم از Amd خوشم نمي اومد . اون موقع كه من ميخواستم بگيرم هنوز Core 2 dou نيومده بود. e6400 هم خيلي از x2 3800 كه ميخواستم بگيرم بهتره.

آقاي محمدرضا پس شما لطف كن نمايندگي مادربرد رو بگو .(Biostare T force 965Pt)

و نمايندگي Intel رو (براي e6400)

دوستان سلام یک سوال داشتم در مورد رم اقا Ram Ddr2 Twin Mos کلا خوب هست این مارک یا نه ممنون
مونده به پولي كه دارين ! رم الان 1 گيگ كينگ مكس ، كينگستون البته اصلش ، ژل و اپيسر خوب خودشون رو نشون دادن ! شما مقدار پولي كه ميتونين خرج كنين بفرمايين تا بهتر بهتون بگم ! :p:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or