vahid_ba
کاربر سایت
سلام
به نظر شما بهترين انتخاب مانيتر (led يا lcd) حداكثر "23 قيمت زير 250 چيه ؟
نظر من رو SAMSUNG - 22" - P22500
2261 هم هست ولی من 22500 رو پیشنهاد میدم چون کیفیتش خیلی بهتره

سلام

شما داری 2 تا برند رو مقایسه می کنی نه محصول رو، این مقایسه ربطی به موضوع تاپیک نداره و به این سادگیها هم نیست.سلام به همه دوستان !
یک سئوالی که همچنان تو ذهن همه مونده تفاوت اصلی بین سی پی یو های intel و amd در چیست ؟؟؟ گذشته از تمام تعاریف علمی دلیل این همه تفاوت و گرونی قیمت intel ها از amd ها بسیار زیاد هست آیا ارزش این همه تفاوت قیمت رو دارن ؟؟؟
اونطور که شما فکر می کنی تفاوتها اونقدر زیاد نیست،بنابراین این بنچمارکهای همون مدل خاص و توی آمار هست که رتبه بندی رو شکل میده1.میشه WD caviar black رو در جایگاه سوم قرار داد؟
2.قیمت اون مدل سامسونگه چقدره؟
3.نمایندگی هاردهای سامسونگ سام سرویس هست؟
ممنون
منم 2250 یا 2270 رو پیشنهاد می دم.هیچکدوم LED نیستن، مدلای LED خیلی گرونترن.سلام
فرشاد نظرت درباره این SABERTOOTH P67 چیه؟
توی ایران جایی دیدی داشته باشه؟
قیمت دقیق جهانیش چقدره؟
اون مشکل sata6 p67 رو میدونم
روی سیستم خودت که می تونی SSD بزاری مشکلی نیست،سلام.
قسمت هایی از مقاله مربوط به SSD رو نگاه کردم و علاقه مند شدم ، ظاهرا تاثیر زیادی داره تو سرعت.
مشخصات سیستم من :
CPU = Phenom II X4 965
MB = Gigabyte MA770T-UD3
RAM = 2*2GB Corsair DDR3 1333
میخواستم بدونم میشه از SSD استفاده کنم؟
واسه نصب ویندوز و فتوشاپ و ...
حداقل ظرفیت و قیمت + مدل رو محبت کنید.
.........................
این سیستم رو هم واسه پسر داییم خریدیم ، قطعات مناسب هستن؟(کاربرد همه چی در سطح مبتدی + گیم)
CPU = AMD Phenom II X2 555
MB = Gigabyte MA770T-UD3
RAM = 2*2GB Geil DDR3 1333
VGA = Evga nVidia 450GTS 1GB
Power = Green 535A
Case = Green
Monitor = LG LCD 1943
فرشيد جان سلام
3 تا از قطعات كامپيوترم رو ميخوام عوض كنم:main-cpu-4G ram...در حدود يك ميليون.
'گرافيكم 5870 هستش كه از خودت گرفتم..پاورمocz-780w
اينتل و ايسوز واسم ارجحيت دارن تو cpu وmain البته غير از اينا پيشنهادي اگه داريد اطاعت ميكنم..
cpu وmain رو ميخوام خيلي قوي باشنحدود 400.000تومن واسه هر كدومشون..اهل OC هم نيستم..ممنونم از لطفت
راستي ارزش داره گرافيكم رو با 580انويديا عوض كنم يازوده..از اين 5870 راضي هستم...فقط واسه كرايسيس!
با 5870تو Crysis WARHEAD رزوليشن1280-960با اخرين تنظيمات گرافيكي و4AA حدود30الي 40 فريم ميگيرم..با CPU 9550
سلام، خسته نباشيد. يك سيستم كامل، به همراه مانيتور، اسپيكر... تا سقف1 مليون و هشتصد، چه قطعاتي پيشنهاد مي كنيد؟ يكي از كارهاي اصلي بازي باهاشه، پس خواهشا ازاين نظر خيلي قوي باشه.
ممنونم
سلام دوستان
من تازیگیها از یکی دوستان یه رم ocz 2 gig 800 gold گرفتم می خواستم ببینم چجوریاس
در ضمن خودم یه رم 1 gig kingston هم داشتم .الان شده 3 gig
اگه کسی بگه چکار کنم و چه تغییری بدم که بهتر بشه بگه ممنون میشم......
می تونی SAMSUNG 1965X رو انتخاب کنی که LED هم هست.یه مانیتور 19 اینچ تا قیمت 180 تومن میخوام بنظرتون بهترین گزینه ای که میتونم انتخاب کنم چیه؟
سلام یه کیس با بودجه ی 1 میلیون چی پیشنهاد می شه؟