مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.مشخصات کارت گرافیکATI 550V رومیخاستم.واسه لپ تاپ وگیم خوبه؟

کارت گرافیک که نیس،تراشه ی گرافیکی موبایل هست

سرعتش کمتر از 4650 هست و همرده ی تراشه ی Geforce GT 330M محسوب میشه،در کل بیشتر بازیا رو می تونه با تنظیمات متوسط و فریم های بالا اجرا کنه.

سلام. اگه میشه یه سیستم معرفی کنید که فقط شامل قطعات زیر باشه و از یه میلیون بیشتر نشه:
کارت گرافیک
سی پی یو
رم
مادربرد
پاور
برای گیم میخوام.ممنون

سلام. اگه میشه یه سیستم معرفی کنید که فقط شامل قطعات زیر باشه و از یه میلیون بیشتر نشه:
کارت گرافیک
سی پی یو
رم
مادربرد
پاور
برای گیم میخوام.ممنون
CPU:INTEL Core I5 760
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:EVGA Geforce 470 1.2 GB DDR5
POWER:585W GREEN

اینا حدود 1010 تومن میشه.

• Like
Reactions: castlevania
خیلی ممنون. فقط میشه به جای core i5 یدونه core i7 950 بگیرم؟ یعنی همین پاور و مادربرد واسه این سی پی هم کافیه؟:x
نخیر، اگه میشد که خودم از اول پیشنهاد می دادم، به بودجه شما نمی خوره.

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم:
تو بازیها تفاوت بین I7 و I5 چشمگیره؟!
و اینکه 6870 بهتره یا همین 470؟ قیمت 470 چقدره؟
ممنون:x
توی بازیها نه،تفاوت در بیشتر عناوین بسیار کمه یا وجود نداره (بازیهایی که گرافیک بالا دارن) و در بعضی عناوین دیگه تفاوت وجود داره اما غیر محسوس هست.(البته منظور Core i5 760 و سری 4 هسته ایها هست نه دو هسته ایهای سری 600 و 500)

کارت 6870 هم همسرعت کارت GTX 470 هست، تفاوت محسوسی ندارن، قیمت 470 هم از 370 تومن تا 490 تومن بسته به برند متغیر هست.

با سلام به همه دوستان عزیز ! من میخواستم بپرسم که CPU AMD Phenom II X4 955 3200 آیا برای یک سیستمی که بخوایم واسه گیم ببندیم مناسب هست و تا چند سال دیگه حداقل میشه رو این CPU حساب کرد که جواب بده و از رده خوارج نشه !چون تعریف این CPU رو زیاد شنیدم !با توجه به ورود CPU های 6 هسته ای تو بازار ولی به دلیل قیمت بالایی که دارن زیاد به صرفه نیستند !میخواستم نظر اساتید رو در این باره بدونم با تشکر از همه دوستان !!! اما یه سئوال دیگه این هست که معمولا تفاوت رم های DDR 3 با باس 1800 یا 1666 یا 2000 با رمهای DDR 3 با باس 1333 در چیست ؟ که خیلی ها با همین مقدار باس 1333 DDR3 سیستم میبندند ؟ و خیلی ها هم همین مقدار باس رو کافی میدونن ؟ بلاخره باید یه فرقی وجود داشته باشه ؟؟!!!!

آخرین ویرایش:
با سلام به همه دوستان عزیز ! من میخواستم بپرسم که CPU AMD Phenom II X4 955 3200 آیا برای یک سیستمی که بخوایم واسه گیم ببندیم مناسب هست و تا چند سال دیگه حداقل میشه رو این CPU حساب کرد که جواب بده و از رده خوارج نشه !چون تعریف این CPU رو زیاد شنیدم !با توجه به ورود CPU های 6 هسته ای تو بازار ولی به دلیل قیمت بالایی که دارن زیاد به صرفه نیستند !میخواستم نظر اساتید رو در این باره بدونم با تشکر از همه دوستان !!! اما یه سئوال دیگه این هست که معمولا تفاوت رم های DDR 3 با باس 1800 یا 1666 یا 2000 با رمهای DDR 3 با باس 1333 در چیست ؟ که خیلی ها با همین مقدار باس 1333 DDR3 سیستم میبندند ؟ و خیلی ها هم همین مقدار باس رو کافی میدونن ؟ بلاخره باید یه فرقی وجود داشته باشه ؟؟!!!!
پردازنده ی Phenom II x4 955 پردازنده ی متوسط به بالایی هست که در سیستم های ارزونقیمت بازی ازش استفاده میشه،اما بیشتر اوقات نسبت به پردازنده ی Core i5 760 عقبتر قرار می گیره و بنابراین انتخاب اول برای گیمرها نیست،پردازنده های 6 هسته ای AMD هم حرف زیادی برای گفتن ندارن و نسبت به قیمت کارایی بیشتری توی بازیها ندارن
برای سیستم گیمینگ هنوز هم Core i5 760 و Core i7 930 ارجحیت کاملی دارن

تفاوت رم های DDR3 با باسهای مختلف بیشتر اوقات در هنگام اورکلاکینگ و افزایش فرکانس CPU مشخص میشه و در غیر اینصورت با فرکانس پیش فرض پیشتر مادربردا که 1333 هست تفاوتی نمی کنه.

پردازنده ی Phenom II x4 955 پردازنده ی متوسط به بالایی هست که در سیستم های ارزونقیمت بازی ازش استفاده میشه،اما بیشتر اوقات نسبت به پردازنده ی Core i5 760 عقبتر قرار می گیره و بنابراین انتخاب اول برای گیمرها نیست،پردازنده های 6 هسته ای AMD هم حرف زیادی برای گفتن ندارن و نسبت به قیمت کارایی بیشتری توی بازیها ندارن
برای سیستم گیمینگ هنوز هم Core i5 760 و Core i7 930 ارجحیت کاملی دارن

تفاوت رم های DDR3 با باسهای مختلف بیشتر اوقات در هنگام اورکلاکینگ و افزایش فرکانس CPU مشخص میشه و در غیر اینصورت با فرکانس پیش فرض پیشتر مادربردا که 1333 هست تفاوتی نمی کنه.

پس در واقع منظور شما این هست که این چنین پردازنده ای برای گیم مناسب نیست !و کلا حتی پردازندهای 6 هسته ای AMD هم مناسب نیستند !اما همه جا سخن از این هست که پردازنده های AMD جهت گیم و بازی بازده خوبی دارن !البته این مسئله حتما باید علمی پردازش بشه که احتمالا هم شده و نتیجه هم اعلام شده !البته برای من جالب هست چون در بسیاری از سایتها هم وقتی این دو مدل CPU با هم مقایسه میشوند 100 البته همه AMD رو موفق تر میدونن و میگن پردازنده AMD از ساختمان کاری بهتری قیمت مناسب تر برخوردار هست و کلا بهتر کار میکنه ! در خصوص رم هم واقعا نمیدونم و هنوز موضوع به خوبی واسم مشخص نیست !

سلام به همه الی الخصوص فرشید گل.
آقا یکی از آشنایان گیمر میخواد سیستمی با مشخصات زیر تهیه کنه شما بهش چی پیشنهاد میدی؟
من بهش گفتم با یکم پول گذاشتن میتونه بهتر بگیره حالا شما چی میگی؟

Motherboard: تناسب با قطعات
CPU: AMD phenom2 x6 1055t
VGA: ATI 5770
RAM: 4 gig DDR3 - 2x dual2gig
Power: به مقدار لازم
HDD: maxtor 300&200
sony dvd writer
و کیس گیرین موستانگ

پس در واقع منظور شما این هست که این چنین پردازنده ای برای گیم مناسب نیست !و کلا حتی پردازندهای 6 هسته ای AMD هم مناسب نیستند !اما همه جا سخن از این هست که پردازنده های AMD جهت گیم و بازی بازده خوبی دارن !البته این مسئله حتما باید علمی پردازش بشه که احتمالا هم شده و نتیجه هم اعلام شده !البته برای من جالب هست چون در بسیاری از سایتها هم وقتی این دو مدل CPU با هم مقایسه میشوند 100 البته همه AMD رو موفق تر میدونن و میگن پردازنده AMD از ساختمان کاری بهتری قیمت مناسب تر برخوردار هست و کلا بهتر کار میکنه ! در خصوص رم هم واقعا نمیدونم و هنوز موضوع به خوبی واسم مشخص نیست !

اگه منظورت از همه جا کوچه و خیابون و فرومای بی در و پیکر هست که حرف بی ربط زیاد گفته میشه،اگه منظورت سایتا ی تخصصی هست که شما که ادعا می کنی بهتره نمونه و دلیل بیاری تا همه بهره مند بشن،حتما لینک بده و نمونه بیار که همه ببینیم که چجوریه که AMD کلا بهتر کار می کنه.

اگرم که از من پرسیدی من نظرم رو گفتم و تردیدی هم درش ندارم،اگرم میخوای تعصبی به AMD و Intel بپردازی که اینجا جای فن بازی نیست و فقط داریم مشاوره می دیم.

سلام به همه الی الخصوص فرشید گل.
آقا یکی از آشنایان گیمر میخواد سیستمی با مشخصات زیر تهیه کنه شما بهش چی پیشنهاد میدی؟
من بهش گفتم با یکم پول گذاشتن میتونه بهتر بگیره حالا شما چی میگی؟

Motherboard: تناسب با قطعات
CPU: AMD phenom2 x6 1055t
VGA: ATI 5770
RAM: 4 gig DDR3 - 2x dual2gig
Power: به مقدار لازم
HDD: maxtor 300&200
sony dvd writer
و کیس گیرین موستانگ

والا این ترکیب واقعا نامتوازن هست،این پردازنده 6 هسته ای با این کارت گرافیک 5770 اینجا چه نسبتی دارن؟؟
بجای این لیست بهتره بودجه رو بگه،پیشنهاد تمام قطعات با ما .

والا این ترکیب واقعا نامتوازن هست،این پردازنده 6 هسته ای با این کارت گرافیک 5770 اینجا چه نسبتی دارن؟؟
بجای این لیست بهتره بودجه رو بگه،پیشنهاد تمام قطعات با ما .

فرشید جان والا بودجه رو به من نگفت شما یه حدود از قیمته ای همین سیستم بگو. بعد تا200 روش بیار و سیستم پیشنهادی رو بگو من هم بدم این رفیقم بگیره.
من شخصاً نظرم این بود که چون سیستم رو برای بازی داره جمع میکنه از کارت گرافیک قوی تری استفاده کنه.

فرشید جان والا بودجه رو به من نگفت شما یه حدود از قیمته ای همین سیستم بگو. بعد تا200 روش بیار و سیستم پیشنهادی رو بگو من هم بدم این رفیقم بگیره.
من شخصاً نظرم این بود که چون سیستم رو برای بازی داره جمع میکنه از کارت گرافیک قوی تری استفاده کنه.
اگه بخواد توی محدوده ی قسمتی همین سیستم خرید کنه باید اینو برداره:

CPU:AMD PHENOM II X4 955
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3 1333
M/B:ASUS M4A77TD
VGA:HIS 5770 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 535B+
CASE:GREEN MAGNUM2

حدود 800 تومن میشه

اون 6 هسته ای 1055 بخاطر فرکانس پایینش بعضی جاها از این 955 هم کندتره و واسه بازی توصیه نمیشه

حالا سیستم پیشنهادی من:

CPU:INTEL Core I5 760
RAM:2*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS P7H55-M
VGA:Geforce 460 1GB DDR5
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN INFINITY
حدود یک 1030 درمیاد و برای بازی از بالایی قویتر و مناسبتره.

• Like
Reactions: slipkboy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or