مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خوب این که سیستم ضعیفه از اون طرف بودجه ش هم ضعیفه دست من و شما نیست که ، هر سیستمی تو یه رنج قیمتی قرار میگیره دیگه نمیشه معجزه کرد ، من دوست دارم به همه gtx580 پیشنهاد بدم ولی خوب نمیشه دیگه :d.
میتونه اینو در نظر بگیره :

CPU : intel i3 530
RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250 1gb
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green magnum 2

حدودا 670 تومن در میاد دیگه کمتر از این باید تو قطعات اصلی دست ببریم که جالب در نمیاد.

آخرین ویرایش:
سلام
تاسوعا و عاشورای حسینی رو خدمت همه دوستان عزیز تسلیت عرض میکنم.
آقا من این سیستمهایی که لطف کردید و راهنمایی کردید رو به رفیقم دادم ولی خودشم راضی نشد که سیستمش اینقدر ظعیف باشه !
گفت بازم بیام و از شما بزرگواران راهنمایی بخوام تا یه سیستم حدود 600 تومن فقط برای قطعات کیس بدون مانیتور پیشنهاد بدید و البته باز تاکید داره که حتما CPUـوش INTEL باشه.
شرمنده که همش باعث زحمت هستم
ممنون @};-
میشه اینا رو در نظر گرفت:

CPU:INTEL Core i3 530
RAM:2*2GB DDR3 1333
M/B:GIGA H55M-D2H
VGA:9500 512DDR3
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM

حدود 630 تومن میشه.

دیگه داره مخم میترکه انقدر فکر کردم چی بگیرم چی نگیرم.دوستان سیستم قبلی ترکیده میخوام یه سیستم خوب جمع کنم.گرافیک رو انتخاب کردم.همون 460اسوس رو میگیرم(به خاطر ارادت به برند اسوس) گرافیک بالاتر قیمتش دیگه به جیبم نمیخوره:d و فقط انویدیا هم میگیرم:d
حالا به نظر شما بهترین انتخاب واسه رم،سی پی یو و مادربورد در حد همین 460(منظورم اینه که قیمت نجومی مثل i7 920 نداشته باشه و کارآیی خوبی هم داشته باشه)چیه؟
در کل میخوام تو کرایسیس 2 حداقل 50-40 فرم بگیرم:d
ویرایش:آهان پاور رو هم بگید:d

دیگه داره مخم میترکه انقدر فکر کردم چی بگیرم چی نگیرم.دوستان سیستم قبلی ترکیده میخوام یه سیستم خوب جمع کنم.گرافیک رو انتخاب کردم.همون 460اسوس رو میگیرم(به خاطر ارادت به برند اسوس) گرافیک بالاتر قیمتش دیگه به جیبم نمیخوره:d و فقط انویدیا هم میگیرم:d
حالا به نظر شما بهترین انتخاب واسه رم،سی پی یو و مادربورد در حد همین 460(منظورم اینه که قیمت نجومی مثل i7 920 نداشته باشه و کارآیی خوبی هم داشته باشه)چیه؟
در کل میخوام تو کرایسیس 2 حداقل 50-40 فرم بگیرم:d
ویرایش:آهان پاور رو هم بگید:d
شما از آخر شروع کردی اومدی اول،
یه جمله می گفتی کافی بود: چقدر بودجه داری واسه کیس؟

شما از آخر شروع کردی اومدی اول،
یه جمله می گفتی کافی بود: چقدر بودجه داری واسه کیس؟
خب مگه اولش کجا بود؟:d
نه خب این گرافیک رو بیشتر از این پول ندارم براش:dوگرنه میرفتم 580 میگرفتم خب:d
بودجه هم حدود 1تومن حالا یه ذره بالاتر پایینتر.اصلا بودجه رو بیخیال:dگفتم که بقیه هم تو رنج 460 باشن از نظر قدرت.یه سیستم که 50-40فرم(حالا اگر 60فرم هم شد به کسی برنمیخوره):d بگیرم از بازی ها دیگه(تو حالت High) آخه خیلی زوره من با همین سیستم قدیمی هم رو High بازی ها رو 30-20 فرم میگیرم حداقل ارتقا میدیم یه حرکتی کرده باشیم.شما سیستم رو معرفی کن با قیمت کنار میاییم:d
الان نگی مگه بیکارم که واسه تو سیستم معرفی کنم حالا خوشت بیاد یا نه:d

خب مگه اولش کجا بود؟:d
نه خب این گرافیک رو بیشتر از این پول ندارم براش:dوگرنه میرفتم 580 میگرفتم خب:d
بودجه هم حدود 1تومن حالا یه ذره بالاتر پایینتر.اصلا بودجه رو بیخیال:dگفتم که بقیه هم تو رنج 460 باشن از نظر قدرت.یه سیستم که 50-40فرم(حالا اگر 60فرم هم شد به کسی برنمیخوره):d بگیرم از بازی ها دیگه(تو حالت High) آخه خیلی زوره من با همین سیستم قدیمی هم رو High بازی ها رو 30-20 فرم میگیرم حداقل ارتقا میدیم یه حرکتی کرده باشیم.شما سیستم رو معرفی کن با قیمت کنار میاییم:d
الان نگی مگه بیکارم که واسه تو سیستم معرفی کنم حالا خوشت بیاد یا نه:d
اینو معرفی می کنم که دیگه چونه هم نزنی!

CPU:INTEL Core I5 760
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3 1333
M/B:ASUS P7H55-M
VGA:Geforce 460 1GB DDR5
CASE:GREEN INFINITY

حدود 1040 تومن میشه و بهترین انتخاب در رده ی Midrange Gaming هست.

• Like
Reactions: only_crysis
اینو معرفی می کنم که دیگه چونه هم نزنی!

CPU:INTEL Core I5 760
M/B:ASUS P7H55-M

حدود 1040 تومن میشه و بهترین انتخاب در رده ی Midrange Gaming هست.
مگه میشه چونه نزد:d
HDD رو برداریم(چون خودم سه چهارتایی دارم:d) پاور رو هم یه 600 بذاریم و CPU رو هم از رده i7 برداریم چقدر میشه؟
یه سوال اینکه من زیاد از CPU سر در نمیارم:d اینی که معرفی کردی بهتره یا یکی از رده های پایین i7 (اگر اشتباه نکنم 720 باید باشه دیگه؟)
ای خدا ببین گارم به کجا کشیده باید midrange جمع کنم:(کجاست 4-3سال پیش که یه 8800 گرفتم که آقایی میکرد:(

مگه میشه چونه نزد:d
HDD رو برداریم(چون خودم سه چهارتایی دارم:d) پاور رو هم یه 600 بذاریم و CPU رو هم از رده i7 برداریم چقدر میشه؟
یه سوال اینکه من زیاد از CPU سر در نمیارم:d اینی که معرفی کردی بهتره یا یکی از رده های پایین i7 (اگر اشتباه نکنم 720 باید باشه دیگه؟)
ای خدا ببین گارم به کجا کشیده باید midrange جمع کنم:(کجاست 4-3سال پیش که یه 8800 گرفتم که آقایی میکرد:(
خب پس حالا این میشه:

CPU:INTEL Core I7 870
M/B:ASUS P7P55D-E
POWER:585W GREEN

حدود 1170 تومن میشه ،رده ی Core i7 بالاترین ردست و قویترینه،ولی سری Core i5 7XX برا بازی تفاوت زیادی با سری Core i7 8XX نداره.

خب پس حالا این میشه:

CPU:INTEL Core I7 870
M/B:ASUS P7P55D-E
POWER:585W GREEN

حدود 1170 تومن میشه ،رده ی Core i7 بالاترین ردست و قویترینه،ولی سری Core i5 7XX برا بازی تفاوت زیادی با سری Core i7 8XX نداره.
جدی جدی i5 با i7 (اینایی که گفتی)فرقی نداره؟ پس همون i5بهتره دیگه؟ ارزونتر هم هست؟؟!!!
مادربورد Sabertooth X58چطوریاست؟ هم از نظر قدرت و کارآیی هم قیمت؟ در کل ارزششو داره؟

دوستان من یه هارد 1.5 ترا سیگیت اینترنال دارم، خواستم بدونم با کدوم نوع از External Box میتونم تبدیل به اکسترنالش کنم ؟! یه مدلی میخوام که تا 1.5 ساپرت کنه و قیمت مناسبی داشته باشه...

نوعش زیاد مهم نیست ، ساپورت حجمش هم ربطی به box نداره شما باید یه "3.5 box بگیری و هاردت رو بندازی داخلش همین حالا اگه میخوای رابطای خاصی داشته باشه که خوب باید بیشتر هزینه کنی.

جدی جدی i5 با i7 (اینایی که گفتی)فرقی نداره؟ پس همون i5بهتره دیگه؟ ارزونتر هم هست؟؟!!!
مادربورد Sabertooth X58چطوریاست؟ هم از نظر قدرت و کارآیی هم قیمت؟ در کل ارزششو داره؟
بودجه پرسیدم واسه این بود که بعد از 2 دفه لیست دادن دیگه تکلیف معلوم شده باشه
حالا من هی پیشنهاد میدم شما مدل عوض کن.
Sabertooth X58 اصلا به پردازنده ی شما نمی خوره،خیلی هم گرونتره.

بودجه پرسیدم واسه این بود که بعد از 2 دفه لیست دادن دیگه تکلیف معلوم شده باشه
حالا من هی پیشنهاد میدم شما مدل عوض کن.
Sabertooth X58 اصلا به پردازنده ی شما نمی خوره،خیلی هم گرونتره.
عزیزم دعوا نداریم که:d دستت درد نکنه سیستم پیشنهاد دادی:d
sabertooth رو واسه خودم نپرسیدم عزیزم.یکی از دوستان گفته بود که بپرسم:)
خب شما کفتی تو بازی اون سری هایی که معرفی کردید فرقی نمی کنه منم پرسیدم به نظر شما خارج از بحث قیمتش کدوم یکی رو بگیرم؟

سلام بر اعضای با معرفت بازیسنتری

آقا من این کارت ZOTAC GTS 450 1gb رو گرفتمه و الان رو سیستمم نصبه، حالا سیستم من اینه:

CPU: AMD 4000 64X2
M.B: ASUS M2NE-SLI
VGA: ZOTAC GTS 450 1gb
RAM: 1gb
POWER: GREEN 430W

وحالا سوالم اینه که آیا پاورم میتونه از پس سیستمم بربیاد یا نه؟ خیلی نگرانم:-s میترسم یه بار به کارت گرافیکم در اثر کمبود قدرت آسیبی وارد بشه، آخه اون کارت ASUS 8600 GTSم که سوخت یه علتش(و در واقع علت اصلی) سوختنش این بود که سه سال با پاور مزخرف آشغال خود کیس کار کرد، نه که حالا این پاور فعلیم رو در حد اون پاور آشغال قبلی کیسم میدونم نه، از این میترسم که روی جعبه کارت گرافیک ZOTACم نوشته شده: Minimum Power Requirement: 400w or greater system power supply

در ضمن همین فردا رممو میکنم 2gb که پیشنیاز بهینه کارتم رو فراهم کرده باشم(اینو گفتم چون احساس میکنم که میزان رم با میزان توان مصرفی کارت گرافیک ارتباط داره=>هرچی رم بیشتر باشه(یا بهتر بگم بهینه باشه) از بار پردازش اضافی گرافیکی کاسته میشه و به کارت گرافیک کمتر فشار میاد=>خودم اینجوری فکر میکنم حالا درست یا غلتش رو شما بهم بگید/:))

لطفا دقیق راهنماییم کنید(هر چند که همینطوره ولی خوب رو این قضیه خیلی نگرانم)

پ.ن1: یه برنامه بهم معرفی کنید تا میزان مصرفی تک تک قطعاتم رو بهم نشون بده و بهم بگه که پاور سیستم کافیه یا نه
پ.ن2: ضمنا این کارتو گرفتم 153 تومن، البته طرف آشنا بود ولی خوب فروشنده با انصافیه، اگه کسی خواست بگه آدرس بدم

آخرین ویرایش:
سلام بر اعضای با معرفت بازیسنتری

آقا من این کارت ZOTAC GTS 450 1gb رو گرفتمه و الان رو سیستمم نصبه، حالا سیستم من اینه:

CPU: AMD 4000 64X2
M.B: ASUS M2NE-SLI
VGA: ZOTAC GTS 450 1gb
RAM: 1gb
POWER: GREEN 430W

وحالا سوالم اینه که آیا پاورم میتونه از پس سیستمم بربیاد یا نه؟ خیلی نگرانم:-s میترسم یه بار به کارت گرافیکم در اثر کمبود قدرت آسیبی وارد بشه، آخه اون کارت ASUS 8600 GTSم که سوخت یه علتش(و در واقع علت اصلی) سوختنش این بود که سه سال با پاور مزخرف آشغال خود کیس کار کرد، نه که حالا این پاور فعلیم رو در حد اون پاور آشغال قبلی کیسم میدونم نه، از این میترسم که روی جعبه کارت گرافیک ZOTACم نوشته شده: Minimum Power Requirement: 400w or greater system power supply

در ضمن همین فردا رممو میکنم 2gb که پیشنیاز بهینه کارتم رو فراهم کرده باشم(اینو گفتم چون احساس میکنم که میزان رم با میزان توان مصرفی کارت گرافیک ارتباط داره=>هرچی رم بیشتر باشه(یا بهتر بگم بهینه باشه) از بار پردازش اضافی گرافیکی کاسته میشه و به کارت گرافیک کمتر فشار میاد=>خودم اینجوری فکر میکنم حالا درست یا غلتش رو شما بهم بگید/:))

لطفا دقیق راهنماییم کنید(هر چند که همینطوره ولی خوب رو این قضیه خیلی نگرانم)

پ.ن1: یه برنامه بهم معرفی کنید تا میزان مصرفی تک تک قطعاتم رو بهم نشون بده و بهم بگه که پاور سیستم کافیه یا نه
پ.ن2: ضمنا این کارتو گرفتم 153 تومن، البته طرف آشنا بود ولی خوب فروشنده با انصافیه، اگه کسی خواست بگه آدرس بدم
نه آقا نگران نباش،
پاور شما به اندازه ی کافی از پس تغذیه ی کارت گرافیکت برمیاد و اضافه کردن رم هم مشکلی ایجاد نمی کنه

مگر اینکه بیشتر از 2 سال از عمر پاورت گذشته باشه که در اینصورت حدود 20 درصد از توانش کاسته شده و اگه عوضش کنی بهتره.

• Like
Reactions: MOSTAFA VI

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or