مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

محمدرضا جان اين كارت اصلا با 6600 قابل مقايسه نيستوهيچ كجا.
توي pt هم كه وحيد و اونيكي توضيح دادن!!!!
ولي بازم ميگي كه به 6600 ميرسه گاهي اوقات؟:( ;)
من واقعا به درايورهاي اينتل اعتقاد دارم وقتي ميتونه با داردن درايور جديد روي 965g دايرکت ايکس 10 رو ساپورت کنه قدرت 950 رو هم ميتونه افزايش بده. درسته که اين کارت در حالت کلي اصلا با 6600 قابل مقايسه نيست ولي به نظر من بي انصافيه که با 5500 مقايسش کني.

ببخشید هی سوال میکنم چند تا سوال خفن پیش امده نپرسم دق میکنم:cheesygri

2.6 dual core این سی پی یوالان من رفته بودم بخرم یارو اصلا انگار نمیدونست چیه با این که خیلی وقته اومده زنگم که زد نمایندگی نمیشناخت و میگفت 3.4 دو هسته ای خوبه فروشنده هم که با e6300 اشتباه گرفته بود و میگفت حدود 300 الی 400 پات آب میخوره منم که تو کفش مانده بودم که این 80 تومن بیشتر نیست آمدم از مغازه بیرون
لطفا بگید تو بازار این را با چه نامی میشنا سن و تو اصفهان اگه میشه یک فروشگاه معتبر اگه بلدید بگید البته خودم بلدم ولی چون همه چیمو از ش خریدم از این به بعد هی میخواد قالب کنه

ببخشید هی سوال میکنم چند تا سوال خفن پیش امده نپرسم دق میکنم:cheesygri

2.6 dual core این سی پی یوالان من رفته بودم بخرم یارو اصلا انگار نمیدونست چیه با این که خیلی وقته اومده زنگم که زد نمایندگی نمیشناخت و میگفت 3.4 دو هسته ای خوبه فروشنده هم که با e6300 اشتباه گرفته بود و میگفت حدود 300 الی 400 پات آب میخوره منم که تو کفش مانده بودم که این 80 تومن بیشتر نیست آمدم از مغازه بیرون
لطفا بگید تو بازار این را با چه نامی میشنا سن و تو اصفهان اگه میشه یک فروشگاه معتبر اگه بلدید بگید البته خودم بلدم ولی چون همه چیمو از ش خریدم از این به بعد هی میخواد قالب کنه

من واقعا به درايورهاي اينتل اعتقاد دارم وقتي ميتونه با داردن درايور جديد روي 965g دايرکت ايکس 10 رو ساپورت کنه قدرت 950 رو هم ميتونه افزايش بده. درسته که اين کارت در حالت کلي اصلا با 6600 قابل مقايسه نيست ولي به نظر من بي انصافيه که با 5500 مقايسش کني.

اي واي!!!!
ممرضا جان از شما بعيد بود!
با برنامه و درايور كه نميشه چيزي كه سخت افزار نداره رو براش بوجود اورد.مثل اين ميمونه كه بگي انويديا يه درايور داده كه باعث ميشه 7900 شيدر مدل 4 و dx10 داشته باشن!!!!!!!!!!!!!!!---وقتي كه قابليت سخت افزاري وجود نداره كه نميشه با برنامه اونو فعال كرد!
اتفاقا بي انصافي نيست.من 5700 ال اي داشتم اين بازيها رو با فريم بيشتري بازي ميكردم!
كارت در هيچ صورتي قابل مقايسه با 6600 نيست.(اخه اصلا انبورد رو نميشه با يه كارت مين استرم گذشته مقايسه كردش)
================================================
شما بگو pentium d 805
به منم ميگفتي دوال كور 2.6 ميرفتم سراغ كور دو 6600-6700

یعنی اگه کسی گرافیک 5500 256 mb داشته باشهو این مادر بورد را هم داشته باشه به صرفه نیست گرافیکش را بفروشد و با گرافیک مین بازی کند به قول شما چه فرقی میکنه با 5500

اي واي!!!!
با برنامه و درايور كه نميشه چيزي كه سخت افزار نداره رو براش بوجود اورد.مثل اين ميمونه كه بگي انويديا يه درايور داده كه باعث ميشه 7900 شيدر مدل 4 و dx10 داشته باشن!!!!!!!!!!!!!!!---وقتي كه قابليت سخت افزاري وجود نداره كه نميشه با برنامه اونو فعال كرد!
محمدرضا جان اينا رو ميدونم بعضي وقتها بعضي از جلوه ها بصورت نهفته توي سيستم وجود داره که با آپديت کردن قابل استفاده ميشه مثلا مادربردهاي گيگا با آپديت بايوس باس 1333 رو ساپورت ميکنن و يا همين گرافيک آنبورد 965G. اما بحث اصلي افزايش قدرت گرافيک با آپديت درايوره من خودم اين رو روي گرافيک آنبورد SIS تجربه کردم ولي ATI و NVIDIA رو هر چه آپديت ميکنم بهتر که نه در مورد ATI بدتر هم ميشه.
قضيه Asrock رو هم من قبلا نتايج 3dmark ش رو تو يه سايتي ديده بودم که قابل مقايسه با 6600بود شايد هم دروغ ميگفت و حقه تبليغاتي بود. ولي الان هرچي ميگردم پيدا نميکن البته از اين سايتهاي معروف مثل آناندتک و تامز و .. نبود با توجه به نظرات دوستان منهم قانع شدم که اين گرافيک به 6200 نميرسه.

من 5700 ال اي داشتم اين بازيها رو با فريم بيشتري بازي ميكردم!
درسته تو اين بازيها ضعيفه ولي توي 3dmark نمره بهتري ميده;) (الان دعوا ميشه:evil: )

دوستان از مزاحمت دوباره شرمنده
دوست من کارت گرافیک GeFoRcE 6600 250MG GT را داره آیا ارزش داره با Palit X1600Pro DDR3 256MB عوضش کنه البته با توجه به توضیحاتی که دوستان عنایت فرمودن

1600xt در حد 6600 gt يا كمي قويتره.

من بچنمارکم بزارم با اینا مثه *$ میرن 7300GS میخرن..

http://www.hexus.net/content/item.php?item=6037&page=12

تو ایت تست قدرت شبیه HIS X1600Pro iTurbo ولی 10% شاید کمتر..چون هستش 70 مگاهرتز کندتر راه اندازی شده..( در عوض براحتی اور میشه)

قدرتشم تو D3D از 7600GS خیلی بالاتره و در OpenGL تو رز معمولی مساوین..

توسط آقای Rax

راستی این دو مینبورد چه جوریه

Biostar NF61V Micro

epox 6100

ببخشید این جاش نیست یه مودم بسیار عالی و خوب اینترنال برام معرفی کنید .
گیگابایت چطوره ؟
ممنون تشکر

ببخشید این جاش نیست یه مودم بسیار عالی و خوب اینترنال برام معرفی کنید .
گیگابایت چطوره ؟
ممنون تشکر
چرا اينجا جاش نيست!!!
گيگابايت مدم خوبيه V92 باشه و کالر ايدي هم داشته باشه قيمتش هم 9 تومنه

آخرین ویرایش:
محمدرضا جان اينا رو ميدونم بعضي وقتها بعضي از جلوه ها بصورت نهفته توي سيستم وجود داره که با آپديت کردن قابل استفاده ميشه مثلا مادربردهاي گيگا با آپديت بايوس باس 1333 رو ساپورت ميکنن و يا همين گرافيک آنبورد 965G. اما بحث اصلي افزايش قدرت گرافيک با آپديت درايوره من خودم اين رو روي گرافيک آنبورد SIS تجربه کردم ولي ATI و NVIDIA رو هر چه آپديت ميکنم بهتر که نه در مورد ATI بدتر هم ميشه.
قضيه Asrock رو هم من قبلا نتايج 3dmark ش رو تو يه سايتي ديده بودم که قابل مقايسه با 6600بود شايد هم دروغ ميگفت و حقه تبليغاتي بود. ولي الان هرچي ميگردم پيدا نميکن البته از اين سايتهاي معروف مثل آناندتک و تامز و .. نبود با توجه به نظرات دوستان منهم قانع شدم که اين گرافيک به 6200 نميرسه.

درسته تو اين بازيها ضعيفه ولي توي 3dmark نمره بهتري ميده;) (الان دعوا ميشه:evil: )

نه باب دعوا چيه:) مگه من لو لو ام:cheesygri
به بازي و ... ربطي نداره.اگه كارتي توي 3dmark قويتر باشه به احتمال 90% توي بازي هم بهتر جواب ميده.
البته كسي كه بخواد بازي كنه اصلا به سمت انبورد نميره كه ديگه بخواد اين بحث ها پيش بياد;)

محمدرضا جان سلام:
يه رم اسپکتک DDR400 Cl 3 دارم هر کاري ميکنم به بيشتر از 466 اور نميشه حتي وقتي که 0.2 ولت بهش اضافه ميکنم باز نا پايدار ميشه و سيستم رو ريست ميکنه.
حالا دو تا سئوال دارم:
1- اگر تايمينگ رم رو دستکاري کنم ميشه اين رم رو بيشتر اور کنم و از چه تايمينگي بايد استفاده کنم.
2- توي ستاپ کامپيوتر 10- 15 تا مقدار براي تايمينگ رم وجود داره اما وقتي صحبت از تايمينگ ميشه 4-5 رقم گفته ميشه اين 4-5 رقم کدوما هستند
راستي توي پرشين تولز من رو مسدود کردند به جرم استفاده از فونت بزرگ. تازه فهميدم که چرا اونجا زياد مطلب نمينويسي.

محمدرضا جان سلام:
يه رم اسپکتک DDR400 Cl 3 دارم هر کاري ميکنم به بيشتر از 466 اور نميشه حتي وقتي که 0.2 ولت بهش اضافه ميکنم باز نا پايدار ميشه و سيستم رو ريست ميکنه.
حالا دو تا سئوال دارم:
1- اگر تايمينگ رم رو دستکاري کنم ميشه اين رم رو بيشتر اور کنم و از چه تايمينگي بايد استفاده کنم.
2- توي ستاپ کامپيوتر 10- 15 تا مقدار براي تايمينگ رم وجود داره اما وقتي صحبت از تايمينگ ميشه 4-5 رقم گفته ميشه اين 4-5 رقم کدوما هستند
راستي توي پرشين تولز من رو مسدود کردند به جرم استفاده از فونت بزرگ. تازه فهميدم که چرا اونجا زياد مطلب نمينويسي.

سلام
خوب اگه دنبال ايني كه cpu رو بيشتر اور كني باس رم رو بذار 333 بعدش تا جايي كه ولت خور داره بهش ولت بده.تايمينگ هم يه واحد بيا پايين يعني cl2 كن.
راستي رم خالي رو كه نميشه اور كرد.cpu رو اور كني خود رم هم اور ميشه ولي اينطوري كه بخواي رمت بيشتر اور بشه تا cpu نميرزه.يعني اينكه cpu اور شه بيشتر رمت هم هر چه قدر شد شد.
pt نه:)
من واقعيتش قصدم كمك كردنه:blushing: و اونجا هم به تعداد كافي كساني هستند كه بخوان كمك كنن.
ولي اينجا مكانش هم دوستانه تره و من خودم شخصا لذت ميبرم;)

سلام
خوب اگه دنبال ايني كه cpu رو بيشتر اور كني باس رم رو بذار 333 بعدش تا جايي كه ولت خور داره بهش ولت بده.تايمينگ هم يه واحد بيا پايين يعني cl2 كن.
راستي رم خالي رو كه نميشه اور كرد.cpu رو اور كني خود رم هم اور ميشه ولي اينطوري كه بخواي رمت بيشتر اور بشه تا cpu نميرزه.يعني اينكه cpu اور شه بيشتر رمت هم هر چه قدر شد شد.
pt نه:)
من واقعيتش قصدم كمك كردنه:blushing: و اونجا هم به تعداد كافي كساني هستند كه بخوان كمك كنن.
ولي اينجا مكانش هم دوستانه تره و من خودم شخصا لذت ميبرم;)
اين کار رو کردم يعني رم رو حتي روي 300 گذاشتم وقتي باس سپمرون 3000 رو از 200 رسوندم به 284 مشکلي پيش نيومدنه چون باس رمم شد 426 مشکل من اينه که فرترن به سرعت رم خيلي حساسه حتي بيشتر از CPU .قصدم اينه که علاوه بر پردازنده فرکانس رم رو هم به بالاي 466 برسونم که سيستم رو ريست ميکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or