سلام دوستان
یه کیس میخوام واسه طراحی 3 بعدی اما نه خیلی حجیم
اگه ممکنه پیشنهادتون رو تا حدود 600 700 تومن بگید
فقط طوری باشه که بشه آینده ارتقا داد
سلام
من قطعات زير رو انتخاب كردم و بودجه ي من حدود 1 ميل هست و قصد كراس فاير كردن 2 كارت 5850 رو دارم اما فعلا" فقط يكي از 2 كارت رو ميخرم.
MB: A890GXM-AU Black Series
CPU: AMD Phenom II X4 965
RAM: 2*2GB 1333 MHz
VGA: HD 5850
PSU: Green 785-885 W
نظر دوستان در مورد اين قطعات چيه ؟ و با اين بودجه ايا ميتونم سيستم قوي تري براي اجراي بازي ها بخرم ؟
لطفا" يك كيس با خنك كنندگي خوب براي اين سيستم معرفي كنيدبا قيمتش و اين كه پاور چي انتخاب كنم ؟
DVD Rom و HDD هم از قبل دارم .
اساتيد محترم
مادر بورد asus p6t خوبه يا نه فرقش با p6t v2 چيه چون دومي 80 تومان گرانتر است اگر يك مادر بورد خوب هم تو اين رنج قيمت معرفي كنيد ممنون ميشوم
تو مشخصات اينها ديدم نوشته PCI Express-SOUND 8.1 اين يعني كارت صدا ي خوب روش نصبه يا نه ممنون ميشم توضيح دهيد
راستي اينها چندتا اسلات دارند؟ چون هم ميخواهم sli كنم هم كارت dvb و صدا ميخواهم نصب كنم ميخواهم جا كم نيارم
سلام
من می خوام سیستم زیر رو بگیرم بودجه هم 1.300 کاربرد بازی و فیلم و ... نظرتون چیه؟
البته بقیه قطعات رو دارم.
cpu: corei5 760
main: GA-P55A-UD4P
ram: 4 GIG 1333
POWER: GREEN 685
HDD: 1TB
Case: Green - Orbit
Monitor : LG w2262TQ
سلام
خیلی خوبه!از اکثر کار ها هم بر میاد این سیستم!
مخصوصا برای بازی هم بسیار مناسبه!
فقط رم و گرافیک را از برند مناسب بخر!
تو هر دو می تونید دو تا کارت SLIکنید به صورت دو مسیر 16-16و از این بابت محدودیت وجود نداره!
دو تا PCIمعمولی هم داره که می تونی کارتDVBو کارت صدا بزارید!البته مدل V2خودش کارت صدای نسبتا قوی داره و مگر اینکه خیلی روی کیفیت صدا حساس باشید و یک کارت صدا حرفه ای جدا بگیرید!
گرافیک رو می خوام سافایر بردارم اما رم رو نمی دونم اگه برند خوبی سراغ دارین معرفی کنید
يعني ميشود اسپيكرهاي چند تيكه وصل كرد و صداي تقسيم شده شنيد تو بازيها(مثلا از پشت سر )اين برام مهم است اگر بشود كه پول كارت صدا را ميذارم و v2 ميگيرم اينجوري يك اسلات هم باقي ميماند
نظرتان چيست
دوست عزيز جوابم را ندادي
كارت صداي خود مادر بورد v2 ميتواند صدا را تقسيم كن يا نه
ممنون
منظورت از تقسیم کردن صدا چیه؟! :d
آره دوست عزیز،تو که کشتی ما رو،چن دفه می پرسی؟؟پس بهش بگم که یه مانیتور FULLHDبخره و بشینه XBOX360بازی کنه؟(چون اگه سیستم بخره پولش به مانیتور نمیرسه)
شما هم که بازیت گرفته، اول می گی با 1000 وات مقایسه کنیم،حالا هم که 885 وات رو جاش گذاشتی داری همین سوالا رو می پرسی،حالا بین این ها چه تفاوتی کیفیتی هست ؟
AcBel R88 900watt
و
GP885
میدونم دوتا ـش REAL هست و اینجوری 900وات بهتره ، اما کیفیت رو میگم .
کاری هم به پول ـش ندارم .
پس با این تفاسیر یه cpu و یه vga خوب که با 350 بشه گرفت چیه ! من 50 تومان بهش کمک میکنم ! خوهشا ازین قیمت فراتر نره که نمیتونه بده !:d
راستی در کل الان amd بهتر عمل میکنه یا اینتل !چون الان amd phenom 2 خیلی قیمت های خوبی داره ! پیشتهاد میشه کلا amd؟
پاور 785 هم زیادته،می خوای چیکار کنی باش مگه؟ حتی اگر دوتا کارتم روی سیستم بزاری اون 785 وات کفایت می کنه،در واقع 700 وات هم کافیهسلام
من قطعات زير رو انتخاب كردم و بودجه ي من حدود 1 ميل هست و قصد كراس فاير كردن 2 كارت 5850 رو دارم اما فعلا" فقط يكي از 2 كارت رو ميخرم.
MB: A890GXM-AU Black Series
CPU: AMD Phenom II X4 965
RAM: 2*2GB 1333 MHz
PSU: Green 785-885 W
نظر دوستان در مورد اين قطعات چيه ؟ و با اين بودجه ايا ميتونم سيستم قوي تري براي اجراي بازي ها بخرم ؟
لطفا" يك كيس با خنك كنندگي خوب براي اين سيستم معرفي كنيدبا قيمتش و اين كه پاور چي انتخاب كنم ؟
DVD Rom و HDD هم از قبل دارم .