jafar-think
کاربر سایت
ميگن سي پي يو هاي 8 هسته اي اينتل به ايران اومده،اگه كسي از قيمت و مدل هاشون واگه هم بنچمارك شون رو يه زحمني بكشه وبگه ممنون ميشم
ميگن سي پي يو هاي 8 هسته اي اينتل به ايران اومده،اگه كسي از قيمت و مدل هاشون واگه هم بنچمارك شون رو يه زحمني بكشه وبگه ممنون ميشم
سلام خدمت اساتيد.
ميخوام يه پرينتر بگيرم براي پرينت يه سري اسناد حسابداري و ...
1-اين مدل هاي چند كاره بدرد ميخوره يا نه ؟
چون من شنيدم يه چيزيش خراب شه همش خراب ميشه.
2-جريان اين كاتريج (درست نوشتم)چيه؟
ميدونم براي رنگ و ... هست ولي مثلا يه سري پرينتر ارزونه كاتريجش گرونه يه سري بر عكس...
3- الان ديگه همه رنگي هست؟؟
مورد 2 ميشه توضيح بيشتر بدين.هيچ سر رشته اي از پرينتر ندارم.:biggrin1:
ممنون
سلامبا سلام به شما مشاوران گرامی.
من قصد دارم این نوع تلویزیون رو بخرم.
LG LCD LH700 32" FULL HD
میخواستم نظر شما رو بدونم.
تشکر میکنم.
کمی هم فوری هست :blushing:
1-تا کار می کنه خوبه اما وقتی خراب می شه بستگی به محل خرابی داره . معمولا جوری هستند که اگر یک قسمت خراب شه بقیه هم خراب می شه و این هم احتمالا به دلیل اینه که از برخی المان ها به طور مشترک استفاده می کنند(البته این نظر منه)سلام خدمت اساتيد.
ميخوام يه پرينتر بگيرم براي پرينت يه سري اسناد حسابداري و ...
1-اين مدل هاي چند كاره بدرد ميخوره يا نه ؟
چون من شنيدم يه چيزيش خراب شه همش خراب ميشه.
2-جريان اين كاتريج (درست نوشتم)چيه؟
ميدونم براي رنگ و ... هست ولي مثلا يه سري پرينتر ارزونه كاتريجش گرونه يه سري بر عكس...
3- الان ديگه همه رنگي هست؟؟
مورد 2 ميشه توضيح بيشتر بدين.هيچ سر رشته اي از پرينتر ندارم.:biggrin1:
ممنون
داداش شما هم مثله من خوش اشتهایی . :biggrin1: . می خوای کم پول بدی بهترین کارایی رو هم بگیری؟دست رفقا درد نکنه.
حالا اگه سختتون نیست
بهترین سیستم برای بازی کردن رو معرفی کنید
روی افت فریم به شدت حساسم ، در کنار DX10 بیشترین حد Anti-Aliasing رو میخوام.
مانیتور رو 1933 سامسونگ در نظر بگیرید یا یه 16:9 دیگه با حداکثر رزولوشن 1366*768 و قیمت 180
(رزولوشن کمتر ، زندگی بهتر )
بعد حتما نظرتون رو راجع به CPU AMD Phenom II X4 945 و 955 بگید...
ترجیحا مین بورد ، asus باشه
بودجه ، 1 میلیون تومن!
خبر خاصی نیست .فکر کنم مدل 8هسته xeon داشته باشه . اما از 8هسته ای جدید در بازار جهانی هم من چیزی نشنیدم و نخوندم چه برسه به تعران و ایران . AMD چند وقته پیش یه حرفایی زده بود . CI 7 920به عقیده ام پردازنده ای هست که حالا حالا ها باید برنامه ها و بازی ها زحمت بکشند تا بتونند از پسش بر بیاند . دیگه خرید بقه مدل ها خیلی کار عقلانی نیست .ميگن سي پي يو هاي 8 هسته اي اينتل به ايران اومده،اگه كسي از قيمت و مدل هاشون واگه هم بنچمارك شون رو يه زحمني بكشه وبگه ممنون ميشم
يكي جواب بده!!!!!
سلام دوست عزیز550 تومان دارم می خوام واسه کسی سیستم بخرم تظرم ایناس بگید خوبه بد چه قدر هم می شه
cpu=e7400
power=550 cooler master این حدودا
ram=4gig G.skill 800
mb=?
hard=500gig از سیگیت
vga=4850 or gts250سفایر یا (bfg) گیر میاد؟
سلام دوست عزیز
قطعات خوبی هستن.
فقط پاور رو Gp535 از گرین بگیرین با قیمت 50 تومن.
مین بورد رو هم Giga ep43 با قیمت 85 تومن.
کارت گرافیک BFG که مختص انویدیاست. اما پیشنهادم برای کارت گرافیک کارت 4770 هست.
درست می فرمایید، من بد متوجه شدم.قر بونت خوب دیگه من bfg رو واسه gts 250 گذاشتم بد من واسه گیم هم می خوام gts250 چنده؟
سیستم خوبیهسلام
نظرتون راجع به سیستم زیر چیه ؟
MB :MSI 790FXGD70
CPU : PHENOM 2 X4 955
RAM : DDR3 4G Corsair XMS3 Dual 1600
HDD : 1000 MAX SATA
VGA : GIGA ATI 4850 1GB
Case Green MAGNUM
Power Green 685W
با تشکر
به نظرم gts 250 1gb بگیر . اگر می تونی بیشتر هزینه کنی هم gtx 260/216که آقاق فرشید گفت بگیر که از این هم سریع تره . بازی ها در حال پیشرفت هستند . اگر DIR 11 خوب جوابگو باشه و شرکت های ساخت بازی برند به سمتش(برای بالا بردن کیفیت تصاویر مد نظر برای رندر در بازی ها و به کار بردن جزئیات و ...) خوب این کارتهای DIR 10 مسلما زودتر از دور خارج می شند . اما با این حال با حرف solidpc موافقم و فکر کنم بتونی تا 1سالی روش راحت حساب باز کنی . بابا دست کم نگیرید این کارتها رو . حالا حالا ها مونده تا روی system requirment بازی ها بنویسه gt 200series.اما این دیدگاه خیلی قابل تکیه نیست چون دنیا بازی ها قابل پیشبینی نیستسلام
می تونین به من بگین کارت HD 4850 تا کی میتونه بازی ها رو با کیفیت خوب اجرا کنه ؟
با تشکر