مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ميگن سي پي يو هاي 8 هسته اي اينتل به ايران اومده،اگه كسي از قيمت و مدل هاشون واگه هم بنچمارك شون رو يه زحمني بكشه وبگه ممنون ميشم

مدلCore i7 920

هست فکر میکنم 350 باشه البته AMD هم هست بارسلونا که از معماری K10 پشتیبانی میکنن و دارای کش L3 هستند که با فن اوری 45 نانومتری ساخته شده

آخرین ویرایش:
سلام خدمت اساتيد.
ميخوام يه پرينتر بگيرم براي پرينت يه سري اسناد حسابداري و ...
1-اين مدل هاي چند كاره بدرد ميخوره يا نه ؟
چون من شنيدم يه چيزيش خراب شه همش خراب ميشه.
2-جريان اين كاتريج (درست نوشتم)چيه؟
ميدونم براي رنگ و ... هست ولي مثلا يه سري پرينتر ارزونه كاتريجش گرونه يه سري بر عكس...
3- الان ديگه همه رنگي هست؟؟
هيچ سر رشته اي از پرينتر ندارم.:biggrin1:
مورد 2 ميشه توضيح بيشتر بدين.
ممنون

:-":-"
يكي جواب بده!!!!!

با سلام به شما مشاوران گرامی.

من قصد دارم این نوع تلویزیون رو بخرم.

LG LCD LH700 32" FULL HD

میخواستم نظر شما رو بدونم.

تشکر میکنم.

کمی هم فوری هست :blushing:
سلام
اینجا تاپیک مشاوره سیستم کامپیوتر هست دوست عزیز . اما برای اینکه بی جواب نمونید به نکات زیر توجه کنید:
1-سعی کنید تلوزیونی رو انتخاب کنید که از فرمت فول اچ دی پشتیبانی کنه
2-دارای کنتراست مناسب باشه(نسبت کنتراست بالا)
3-ورودی ها و خروجی های مناسب (مثل htmi ,...)
4-اگر usb رو ساپورت می کنه سعی کنید مدلی رو انتخاب کنید که علاوه بر نمایش عکس از فرمت DIVXهم پشتیبانی کنه . من برای یه عزیزی LG 707خریدم چندماه پیش که 42 اینچ بود . اما فکر می کنم با اندازه کوچکتر هم داشته باشه . اگر این مدل رو دیدی هم خوبه بتونید تهیه کنید . ماورد بالا رو شامل می شه . 42 اش 1500بود اما 32 اش باید ارزونتر باشه . سامسونگ هم ال سی دی هاش خوبه .
سلام خدمت اساتيد.
ميخوام يه پرينتر بگيرم براي پرينت يه سري اسناد حسابداري و ...
1-اين مدل هاي چند كاره بدرد ميخوره يا نه ؟
چون من شنيدم يه چيزيش خراب شه همش خراب ميشه.
2-جريان اين كاتريج (درست نوشتم)چيه؟
ميدونم براي رنگ و ... هست ولي مثلا يه سري پرينتر ارزونه كاتريجش گرونه يه سري بر عكس...
3- الان ديگه همه رنگي هست؟؟
هيچ سر رشته اي از پرينتر ندارم.:biggrin1:
مورد 2 ميشه توضيح بيشتر بدين.
ممنون
1-تا کار می کنه خوبه اما وقتی خراب می شه بستگی به محل خرابی داره . معمولا جوری هستند که اگر یک قسمت خراب شه بقیه هم خراب می شه و این هم احتمالا به دلیل اینه که از برخی المان ها به طور مشترک استفاده می کنند(البته این نظر منه)
2-محل قرار گیری جوهر یا پودر مورد استفاده پرینتر هست . در مدل های لیزری با پودر شارژ می شه و برای مدل های جوهر افشان با جوهر . با هر کدومش اگه بخواید زیاد پرینت بگیرید خیلی به صرفه نیستند اما کار شما حسابداریه مشگلی نیست . معمولا جایی که سرعت مطره لیزری می برند (برای چاپ متن) . اما جایی که چاپ عکس و شفافیتش مطره جوهرافشان می برند . هزینه شارژش رو خیلی در جریان نیستم الان چقدر شده چون خودم خیلی وقته که پرینترمو رد کردم رفته( بی پولیه دیگه :biggrin1:). این دیگه مایه اش اینه که به عنوان خریدار وارد نشید و فقط برید بپرسید که آقا شارژ کدومش به صرفه تره که من فکر می کنم مدل لیزری بهتره
3-خیر . هم رنگی موجوده هم سیاه و سفید و دلیلش اینه که کاربرها نیازهای متعددی دارند .
در خرید پرینتر به نکات زیر توجه کنید:
حداکثر دقت چاپ رو پشتیبانی کنه
سایز کاغذی که کار می کنید رو پشتیبانی کنه .
از برند خوب و با گارانتی مناسب بگیرید
مدل های canon , Hp خوبند . سامسونگ هم بد نیست . اما اون دو تا بیشتر در بحث پرینتر های خونگی جا افتاده هستند .

دست رفقا درد نکنه.
حالا اگه سختتون نیست
بهترین سیستم برای بازی کردن رو معرفی کنید
روی افت فریم به شدت حساسم ، در کنار DX10 بیشترین حد Anti-Aliasing رو میخوام.
مانیتور رو 1933 سامسونگ در نظر بگیرید یا یه 16:9 دیگه با حداکثر رزولوشن 1366*768 و قیمت 180
(رزولوشن کمتر ، زندگی بهتر :دی)
بعد حتما نظرتون رو راجع به CPU AMD Phenom II X4 945 و 955 بگید...
ترجیحا مین بورد ، asus باشه

بودجه ، 1 میلیون تومن!
داداش شما هم مثله من خوش اشتهایی . :biggrin1: . می خوای کم پول بدی بهترین کارایی رو هم بگیری؟
cpu: Q8300
mb: p5q
ram:2*1gb/800
vga: gtx 275 or hd 5850
hdd : 500gb/7200/32
odd : dvd-rw samsung 22x
psu: green 585b
monitor:samsung p20500 or p20700
اینها با فرض اینکه گرافیک رو 5850برداری 1060می شه حدودا . می تونی رم رو 2*2 برداری ولی 4تومنی می ره روش . کیس رو هم خودت یه چیزی بگیر . من به جز NZXT بقیه رو خیلی نمی شناسم از لحاظ اسمی . NZXTهم گرونه
ميگن سي پي يو هاي 8 هسته اي اينتل به ايران اومده،اگه كسي از قيمت و مدل هاشون واگه هم بنچمارك شون رو يه زحمني بكشه وبگه ممنون ميشم
خبر خاصی نیست .فکر کنم مدل 8هسته xeon داشته باشه . اما از 8هسته ای جدید در بازار جهانی هم من چیزی نشنیدم و نخوندم چه برسه به تعران و ایران . AMD چند وقته پیش یه حرفایی زده بود . CI 7 920به عقیده ام پردازنده ای هست که حالا حالا ها باید برنامه ها و بازی ها زحمت بکشند تا بتونند از پسش بر بیاند . دیگه خرید بقه مدل ها خیلی کار عقلانی نیست .

خود اینتل هم هنوز از 8 هسته ای ها صحبتی نکرده،شما از کجا میگی ایران اومده معلوم نیست!
آخرین سری پردازنده های اینتل که قرار هست بعد از کریسمس معرفی بشن،6 هسته ای هستن -از سری Gulftown-و Core i7 980X نامگذاری شدن،

تعداد هسته های فیزیکی یک پردازنده با تعداد واحد های مجازی پردازش پردازنده از طریق Hyper Threading کاملا متفاوت هست.
:-":-"
يكي جواب بده!!!!!

شما میتونی بسته به بودجه ای که داری یکی از مدلهای پرینتر لیزری سیاه و سفید رو انتخاب کنی که مناسب کار شماست و کارتریج های گرون قیمتی هم لازم ندارن و عمر کاری زیادی دارن.
در ضمن چون کار حسابداری احتیاج به رزولوشن با DPI بالا نداره ،میتونی از مدلهای HP P1005/1006 استفاده کنی که حدود 135 تومن هست
برای انتخاب از مدلهای چند کاره میتونی از سری Laserjet MultiFunction انتخاب کنی که از 300 تومن به بالاست.

550 تومان دارم می خوام واسه کسی سیستم بخرم تظرم ایناس بگید خوبه بد چه قدر هم می شه
cpu=e7400
power=550 cooler master این حدودا
ram=4gig G.skill 800
mb=?
hard=500gig از سیگیت
vga=4850 or gts250سفایر یا (bfg) گیر میاد؟

550 تومان دارم می خوام واسه کسی سیستم بخرم تظرم ایناس بگید خوبه بد چه قدر هم می شه
cpu=e7400
power=550 cooler master این حدودا
ram=4gig G.skill 800
mb=?
hard=500gig از سیگیت
vga=4850 or gts250سفایر یا (bfg) گیر میاد؟
سلام دوست عزیز
قطعات خوبی هستن.
فقط پاور رو Gp535 از گرین بگیرین با قیمت 50 تومن.
مین بورد رو هم Giga ep43 با قیمت 85 تومن.
کارت گرافیک BFG که مختص انویدیاست. اما پیشنهادم برای کارت گرافیک کارت 4770 هست.

سلام دوست عزیز
قطعات خوبی هستن.
فقط پاور رو Gp535 از گرین بگیرین با قیمت 50 تومن.
مین بورد رو هم Giga ep43 با قیمت 85 تومن.
کارت گرافیک BFG که مختص انویدیاست. اما پیشنهادم برای کارت گرافیک کارت 4770 هست.

قر بونت خوب دیگه من bfg رو واسه gts 250 گذاشتم بد من واسه گیم هم می خوام gts250 چنده؟

قر بونت خوب دیگه من bfg رو واسه gts 250 گذاشتم بد من واسه گیم هم می خوام gts250 چنده؟
درست می فرمایید، من بد متوجه شدم.
کارت 250 حدود 180 تومن هست اما فوقش 10 درصد از کارت 4850 قویتره و به نظرم بهتره که 10 تومن هم روش بذارین و کارت 260 از نوع 192 رو خریداری نمایید.

سلام
نظرتون راجع به سیستم زیر چیه ؟
MB :MSI 790FXGD70
CPU : PHENOM 2 X4 955
RAM : DDR3 4G Corsair XMS3 Dual 1600
HDD : 1000 MAX SATA
VGA : GIGA ATI 4850 1GB
Case Green MAGNUM
Power Green 685W
با تشکر
سیستم خوبیه
توان پاور بیشتر از حد مورد نیاز هست،البته این مزیت هست اما توی قیمت نهایی تاثیر میزاره

اگر سیستم کاربری بازی داره،کارت 4850 پیشنهاد نمیشه،یا کارت GTS 250 رو جایگزین کنید،یا با یه مقدار هزینه ی بیشتر،یه کارت قویتر مثل GTX 260 رو انتخاب کنید.

سلام
می تونین به من بگین کارت HD 4850 تا کی میتونه بازی ها رو با کیفیت خوب اجرا کنه ؟

با تشکر
به نظرم gts 250 1gb بگیر . اگر می تونی بیشتر هزینه کنی هم gtx 260/216که آقاق فرشید گفت بگیر که از این هم سریع تره . بازی ها در حال پیشرفت هستند . اگر DIR 11 خوب جوابگو باشه و شرکت های ساخت بازی برند به سمتش(برای بالا بردن کیفیت تصاویر مد نظر برای رندر در بازی ها و به کار بردن جزئیات و ...) خوب این کارتهای DIR 10 مسلما زودتر از دور خارج می شند . اما با این حال با حرف solidpc موافقم و فکر کنم بتونی تا 1سالی روش راحت حساب باز کنی . بابا دست کم نگیرید این کارتها رو . حالا حالا ها مونده تا روی system requirment بازی ها بنویسه gt 200series.اما این دیدگاه خیلی قابل تکیه نیست چون دنیا بازی ها قابل پیشبینی نیست

اطلاعاتی از سری gt 300 به زبان شیرین انگلیسی ، موجود در دایرة المعارف ویکیپدیا . اطلاعات جامعی هست و فکر کنم خیلی از مسائل رو پاسخ می ده . کلا ویگیپدیا خوب مقاله هایی داره به دلیل اوپن سورس بودنش . بخوانید و لذت ببرید:

http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_300_Series

اطلاعات تکمیلی از مشخصات که خیلی خوب جمع بندی شده:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Nvidia_graphics_processing_units#GeForce_300_Series
جداول این صفحه رو خوب و با دقت پیمایش کنید . از سری های قبلی تا همین سری 300 توضیح داده و باید یه مقداری تو رسیدن به جداول اصلی شکیبا باشید
===
طبق قیمت موجود در این منبع و طبق بنچمارک هایی که تائید نشده(در صورت صحت داشتنشون) و با در نظر گرفتن قیمت نزدیک gtx 380,hd 5870 می تونیم خروجی بهتری از gtx 295 با gtx 380 بگیریم . ضمن اینکه به قیمت 5870 هزینه می کنیم و این انقلابی می شه (اگه بشه):biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or