مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزير

اما از لحاظ سرعت اگر از DDRII-533 سرعت اينا تقريبا" برابره ولي اگر از DDRII-800 استفاده کني AM2 خيلي سريعتر از 939 ميشه(مثلا 3000- AM2 ميشه3200 -939)
سلام.
اين كه 300 ميشه 3200 يكم چيزه:biggrin1:
توي am2 ها باس بالاتر رم باعث ميشه كه بازدهي بيشتر بشه و بهتر بتونه از پهناي باند cpu استفاده كنه.

اين am2 ها خيلي به رم حساسند!
اگه كسي قصد اور نداشته باشه توي اي ام تو يه دي دي ار 667 بگيره و با يكمي ولت ميرسه به 800!
چون اين 800 هايي كه توي بازاره ما هستند همون 667 هستند كه بهشون ولت اضافه شده(به همين ديليله كه قيمتشم اونقدر بالاتر نيست و مثلا وقتي يه مازول corsair ddr2 800 cl 4-4-4-12 رو توي بازار بالاي 200 تومن ميبيني:دي:biggrin1:

هارده الانت چيه؟
اين 805 كه گفتم دو هسته اي هست و در برنامه هايي كه داراي قابليت استفاده ازش باشن بهتر از amd fx-57 عمل ميكنه.ولي توي برنامه هاي يه منظوره شايد در حد همون amd 3000 باشه.البته اوركلاك خورش هم خفنه به صورتي كه با اون بردي كه گفتم يكي دوستام تا 3400 بدون فن اينا اورش كرده و داره حالشو ميبره(تا 4000 يا كمي بيشتر هم ميره با يه واتر كولينگ يا تا 3800 با فن)
بستگي داره چه 7300 و 7600 باشه.اگه inno3d 7300gt ddr3 باشه (100تومنه)از 7600 جي اس بهتره ولي در حالت عادي در حد 6600-6600جي تي با هم تفاوت دارن.ببين يكي رو ميشناسم داره ati x1650xt رو مياره كه از geforce 7600gt هم بهتره و قيمتش فقط 100 تومنه!
انبوردم كلا بيخيال شو.من الان با 7300 جي اس به زور بازيهارو اجرا ميكنم.
ببين اگه واسه ي گيم ميخواي به نظره من يه xbox 360 بگير(من هم شك داشتم ولي از وقتي گرفتم ديگه حالم از كامپيوتر واسه ي بازي به هم ميخوره!)
يادت نره مدله هاردت:دي

هاردم قدیمیه واسه همین باید عوضش کنم مدلش اینه : Maxtor 6Y080L0

راجع به 360 هم فعلا تصمیم دارم اگه شد وایستم 1 سال دیگه شاید PS3 گرفتم چون با اون بیشتر موافقم البته اگه ناراحت نشین.:-"

دوست عزير
اين مادر برد مال اينتله و بدرد amd نمي خوره
من پيشنهاد ميکنم اين مادربرد رو بگير که گرافيک 6100 onboard داره قيمتش هم حدود 90تومنه:

GIGABYTE - M51GM-S2G (AMD - Socket AM2 - GeForce 6100 Chipset - DDR2 800 - PCI Express -SOUND+VGA+Gigabit LAN+S
ATA+1394)

يک سال با اين سر کن سال ديگه يه کارت گرافيک dx10 بگير.(در حال حاضر خريد کارت گرافيک کار اشتباهيه چون چند وقت ديگه dx10 مياد و dx9 هم ارزون ميشن.) cpu همون 3000 رو بگير اگر خواستي چند سال بعد دو هسته ايش کن

اما تفاوت AM2 با 939
AM2 رم DDRII ساپورت ميکنه و 939 DDRI
اما از لحاظ سرعت اگر از DDRII-533 سرعت اينا تقريبا" برابره ولي اگر از DDRII-800 استفاده کني AM2 خيلي سريعتر از 939 ميشه(مثلا 3000- AM2 ميشه3200 -939)

میدونم مادر بورد واسه اینتل چون اول میخواسم cpu اینتل بزارم.
راجه به این GIGABYTE - M51GM-S2G هم اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده . یعنی این double agent رو میتونم با این بازی کنم؟
بازم مین آنبورد سراغ داری که یکم گرافیکش بالاتر باشه؟

به نظر شما اين سيستم با اين مشخصات چطوره؟از نظر قيمت خوبه؟
athlon 64 3800+am2 x2 185
ram ocz 2gig ddr II bus 800 prof 320
asus m2n E 120
samsung lcd 17 n1740 250
samsung 160 gig sata II 61
geforce px7600 gt 256 mg up 512 200
delux sh atx + power acbell 400w 65
speacker nic 5.1 40

به نظر شما اين سيستم با اين مشخصات چطوره؟از نظر قيمت خوبه؟
athlon 64 3800+am2 x2 185
ram ocz 2gig ddr II bus 800 prof 320
asus m2n E 120
samsung lcd 17 n1740 250
samsung 160 gig sata II 61
geforce px7600 gt 256 mg up 512 200
delux sh atx + power acbell 400w 65
speacker nic 5.1 40

الان خريده amd بد ترين كاره.تا 1 ماه پيش همين 3800 ايكس تو رسيده بود به 140 تومن.نميدونم چرا يهو قيمتا رفت بالا.
اين پيشنهاده من:
cpu:core due e 6300=190
main:biostartforce 965 pt=120
lcd:samsung 920 n 19"=300
hard:western digital 160 gig sata II =70
vga:pixle view geforce 7900gs=210=220
speaker:logitech x-530 5.1 =70
بقيه ي قطعات هم خوبن ولي رما يه نمه گرونه.اگه خواستي كور دو بگيري رمو 667 بردار چون زياد تاثيري نداره(1066/2=533(يعني يه باس 533 هم ميتونه از كل پهناي باند سي پي يو استفاده كنه.

اين سيستمي كه نوشتم يه سرو گردن از سيستمي كه نوشته بودي بالاتره

هاردم قدیمیه واسه همین باید عوضش کنم مدلش اینه : Maxtor 6Y080L0

راجع به 360 هم فعلا تصمیم دارم اگه شد وایستم 1 سال دیگه شاید PS3 گرفتم چون با اون بیشتر موافقم البته اگه ناراحت نشین.:-"

میدونم مادر بورد واسه اینتل چون اول میخواسم cpu اینتل بزارم.
راجه به این GIGABYTE - M51GM-S2G هم اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده . یعنی این double agent رو میتونم با این بازی کنم؟

هاردت احتياج به تعويض نداره!!!!!!!!!!!!!!!!
چه ناراحتي ps3 بگير:biggrin1:
اون گيگا هم من زياد قبول ندارم.
اگه اون سيستمي كه نوشتم رو بگيري چون كارت گرفيك و سي پي يوت قويه اسپيلينتر سل رو ميخوري

هاردت احتياج به تعويض نداره!!!!!!!!!!!!!!!!
چه ناراحتي ps3 بگير:biggrin1:
اون گيگا هم من زياد قبول ندارم.
اگه اون سيستمي كه نوشتم رو بگيري چون كارت گرفيك و سي پي يوت قويه اسپيلينتر سل رو ميخوري

هارد رو فروشنده میگفت به مادر بورد جدیدی که میخواد ببنده نمیخوره.
این مادر بوردی رو که m_r_saffarian گفت من واسه این انتخاب کردم که من کلا دو ماه تا شروع دانشگاه وقت دارم و فکر نکنم تو این دو ماه هم بازی های زیادی بیان که این نتونه اجراشون کنه. بجاش صبر کنم که یه گرافیک dx10 بگیرم.
اگه یه مادر بوردی باشه ( از همین آنبورد ها ) که بتونم Splinter cell : double agent رو باهاش بازی کنم واسم کافیه.

راستی من یه خورده ( زیاد!!! ) اطلاعات سخت افزاریم پایینه و از اون چیزهایی که جلوی مادر بورد نوشته زیاد سر در نیاوردم :confused: :(( . یعنی این غیر کارت گرافیک چه چیزهای دیگه ای داره؟

این مادر بوردی رو که m_r_saffarian گفت من واسه این انتخاب کردم که من کلا دو ماه تا شروع دانشگاه وقت دارم و فکر نکنم تو این دو ماه هم بازی های زیادی بیان که این نتونه اجراشون کنه. بجاش صبر کنم که یه گرافیک dx10 بگیرم.
اگه یه مادر بوردی باشه ( از همین آنبورد ها ) که بتونم Splinter cell : double agent رو باهاش بازی کنم واسم کافیه.

راستی من یه خورده ( زیاد!!! ) اطلاعات سخت افزاریم پایینه و از اون چیزهایی که جلوی مادر بورد نوشته زیاد سر در نیاوردم :confused: :(( . یعنی این غیر کارت گرافیک چه چیزهای دیگه ای داره؟

دوسته عزيز فروشنده الكي گفته.هارد شما از نوع pata هست و هنوز از دور خارج نشده و روي مين هاي جديدم جواب ميده.
با انبوردم مطمعن باش نميشه اصلا بازي كرد(اجرا ميكنه ولي با فريم ريت 5-10!)
حالا انتخاب با خودته.اون سيستمي كه گفتم تا 2 سال اينده مارت رو خوب راه ميندازه ولي اون amd چون تك هسته اي هست تا عيد دووم بياره خوبه.اينم يادت باشه كه سيستم براي گيم ميخواي بيشتر و انتخاب رو بايد توش دقت كني.
انتخاب با خودت
باي:cool:
ذاستي اگه نميخواي پول كارت گرافيك بدي همون سيستمه بالا رو با اين مين بگير كه انبوردم داره(از اون 6100 يا 6150 كه روي انفورسه هم بهتره)
asrock 945g dvi=80

دوسته عزيز فروشنده الكي گفته.هارد شما از نوع pata هست و هنوز از دور خارج نشده و روي مين هاي جديدم جواب ميده.
حالا انتخاب با خودته.اون سيستمي كه گفتم تا 2 سال اينده مارت رو خوب راه ميندازه ولي اون amd چون تك هسته اي هست تا عيد دووم بياره خوبه.اينم يادت باشه كه سيستم براي گيم ميخواي بيشتر و انتخاب رو بايد توش دقت كني.
انتخاب با خودت
باي:cool:
ذاستي اگه نميخواي پول كارت گرافيك بدي همون سيستمه بالا رو با اين مين بگير كه انبوردم داره(از اون 6100 يا 6150 كه روي انفورسه هم بهتره)
asrock 945g dvi=80

راس میگی منم به همین نتیجه رسیدم که آنبورد بدر من نمیخوره حالا تا 1 سال دیگه کی مرده کی زنده :cheesygri

گفتم گرافیک 7300 gt ببنده cpu هم am2 amd athlon 3500 بقیه چیز ها هم همونی که گفته بودم البته هنوز مادر بورد رو نگفتم که چی بزاره .
به هر حال ممنون از کمکتون:love:

ببين هارد ميخوره ولي مادربردهاي جديد فقط يه IDE دارند بنابراين اگر يه هارد زدي به يکيشون فقط يه جاي خالي ميمونه که فقط يه رايتر ميتوني بزني.

6150 هم هست ولي Asus
ASUS - M2NPV-MX (AMD - Socket AM2 - GeForce 6150 Chipset - DDR2 800 - PCI Express SOUND+VGA+Gigabit LAN+SATA)
قيمتش هم 5 تومن گرونتره

راستی من یه خورده ( زیاد!!! ) اطلاعات سخت افزاریم پایینه و از اون چیزهایی که جلوی مادر بورد نوشته زیاد سر در نیاوردم . یعنی این غیر کارت گرافیک چه چیزهای دیگه ای داره؟

Socket AM2 که تفاوتش رو با 939 نشون ميده.
DDR2 800 حداکثر سرعت رمي که ساپورت ميکنه( اون اينتل 945 حداکثر رو 533 ساپورت ميکنه)
PCI Express سوکت جديد کارت گرافيک هست که 16 ايکسه
Gigabit LAN: کارت شبکه onboard

بابا شما ديگه خيلي کلاستون بالاست يکي از دوستاي من 6200 با رم 128 داره تا حالا هيچ مشکلي تو بازي نداشته منم ATI 7500 دارم( که از 5200 خيلي پايينتره) و باهاش fifa 2006 و Gta 5 و Call of Duty و ... رو براحتي بازي ميکنم

اين 805 كه گفتم دو هسته اي هست و در برنامه هايي كه داراي قابليت استفاده ازش باشن بهتر از amd fx-57 عمل ميكنه.ولي توي برنامه هاي يه منظوره شايد در حد همون amd 3000 باشه
برخلاف تصور شما 805 در کاربردهاي تک هسته اي خيلي از AM2-3000 ضعيفتره که اين شکل نماينگر اين موضوعه البته تو اين بنچمارک AM2-3000 موجود نيست ولي ميتونيد با AM2-3200 مقايسش کنيد.

430-464-181-.png

سلام خوبي اقا محمدرضا؟
اقا منم نگفتم 805 توي كاربردهاي تك هسته اي به 3000 ميرسه گفتم شايد;) (يعني بعضي جاها)چون فركانسش 2.66 هست و اصلا در حالت تك هسته با 3000 اي ام دي قابل مقايسه نيست.
اونم كه گفتم كارت گرافيكو به خدا به كلاس نيست.بستگي داره ادم چه جور گيمري باشه! و چه گيم هايي رو بازي كنه.
مثلا call of juarez-spilinter cell double agent-just cause-dark messiah-fear ep-nfs carbon كه از بازيهاي جديد و نسبتا با گرافيك بالا هستند رو ببين.6200 يا كمتر كدوم يكي از اينا رو ميتونه در مينيموم بالاي 30 فريم بگيره؟
توي just cause -call of juarez كه مينيموم بالاي 15 فريم نميده!و حداقل فريم براي بازي كردن 30 تا هست(البته براي كسي كه به رووني بازي اهميت بده)
به هر حال منم گفتم انتخاب با دوستمون.
فقط بعدا اينو بدونه از نظره cpu بد جوري گير ميفته همينطور كارت گرافيك.
ما خودمون رو داريم ميكشيم كه بازي هاي 2007 بعضي از بازيهاش مثل alone wake مينيموم به يه cpu دوال كور داره(البته hyper thereding هاي اينتل هم شاملش ميشن)
اينم يادت نره كه كسي كه با كامپيوتر گيم بازي ميكنه 100% براش گرافيك در درجات اول مهمه!
اميدوارم دلگير نشي از من اگر جايي تند حرف زدم;)
راستي شما كه cpu charts toms رو ميذاري حداقل يه طرفه نذار.
http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=474&model2=449&chart=188
بقيشم خودتون مقايسه كنين

آخرین ویرایش:
سلام خوبي اقا محمدرضا؟
اقا منم نگفتم 805 توي كاربردهاي تك هسته اي به 3000 ميرسه گفتم شايد;) (يعني بعضي جاها)چون فركانسش 2.66 هست و اصلا در حالت تك هسته با 3000 اي ام دي قابل مقايسه نيست.
اونم كه گفتم كارت گرافيكو به خدا به كلاس نيست.بستگي داره ادم چه جور گيمري باشه! و چه گيم هايي رو بازي كنه.
مثلا call of juarez-spilinter cell double agent-just cause-dark messiah-fear ep-nfs carbon كه از بازيهاي جديد و نسبتا با گرافيك بالا هستند رو ببين.6200 يا كمتر كدوم يكي از اينا رو ميتونه در مينيموم بالاي 30 فريم بگيره؟
توي just cause -call of juarez كه مينيموم بالاي 15 فريم نميده!و حداقل فريم براي بازي كردن 30 تا هست(البته براي كسي كه به رووني بازي اهميت بده)
به هر حال منم گفتم انتخاب با دوستمون.
فقط بعدا اينو بدونه از نظره cpu بد جوري گير ميفته همينطور كارت گرافيك.
ما خودمون رو داريم ميكشيم كه بازي هاي 2007 بعضي از بازيهاش مثل alone wake مينيموم به يه cpu دوال كور داره(البته hyper thereding هاي اينتل هم شاملش ميشن)
اينم يادت نره كه كسي كه با كامپيوتر گيم بازي ميكنه 100% براش گرافيك در درجات اول مهمه!
اميدوارم دلگير نشي از من اگر جايي تند حرف زدم;)
راستي شما كه cpu charts toms رو ميذاري حداقل يه طرفه نذار.
http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=474&model2=449&chart=188
بقيشم خودتون مقايسه كنين

نه من اصلا" ناراحت نميشم
هدف من از اومدن به اينجا اينه يه مطالب بيشتري رو ياد بگيرم و پافشاريهاي شما به اين موضوع کمک ميکنه
اما در مورد تامز مسلمه که تو کاربردهاي دو هسته اي 805 بهتر از 3200 هست و اين واقعيت رو هم نبايد منکر شد که اکثر نرم افزارها( نه بازيها) چند هسته اي رو ساپورت مي کنند حتي قبل از اينکه اولين پردازنده دو هسته اي ساخته بشه. علتش هم اينه:
فرض کن دو تا فيلم داري که ميخواي به Wmv تبديل کني پردازندت هم تک هسته ايه يه راه اينه که دوتا رو با هم تبديل کني و راه ديگه اينه که اولي که تموم شد دومي رو تبديل کني اگر زمان بگيري ميبيني که روش اول کمي سريعتره بنابراين سازندگن نرم افزار خودشون اينکار رو کردند که برنامه ها سريعتر اجرا بشن حتي روي تک هسته اي ها

اون بنچمارکي رو که من نتايجش رو گذاشتم بعلاوه دو سه تاي ديگه روي يه هسته ران ميشند و بقيه چند هسته اي هستند.

اما يه نکته کلي که نبايد ازش بگذريم اينه که من اينتل رو بغير از Core 2 Duo قبول ندارم. تو قيمتهاي متوسط اعتقاد دارم که AMD بهتره و تو قيمتهاي بالا Core 2 Duo .شايد اين تعصبي باشه شايد هم واقعيت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or