مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

داداشه من اون دیگه میشه سری E8000 ... غ

من تو سایت دیده بودم C2D 7500 با سه مگ کش زده بود 120 تومان و قیمت شش مگ کش را زده بود 123 تومان الان لینک 6 مگ کش رو برات میزارم لطف کن یه چک کن (اگه 6mb cashe نداریم پس این چیه) :

http://shop.pconline.ir/Products/Product_cpu_intel_core2_duo_e7500-2412.aspx

اگه تو فایر فاکس مشکل تو دیدن مشخصات داری لینکو تو اینترنت اکسپلورر باز کن.

آخرین ویرایش:
من تو سایت دیده بودم C2D 7500 با سه مگ کش زده بود 120 تومان و قیمت شش مگ کش را زده بود 123 تومان الان لینک 6 مگ کش رو برات میزارم لطف کن یه چک کن:

شما اگه دنبال خرید آنلاینی برو سراغ:
Lioncomputer
rayansaba
pishronet
persianfee
rayaneh

اگر فقط دنبال دیدن reviewهستی هم برو سایت مرجع . نه این سایت که titleیه چیزی نوشته مدل یه چیزی نوشته و قیمت هم یه چیزه دیگه .

من تو سایت دیده بودم C2D 7500 با سه مگ کش زده بود 120 تومان و قیمت شش مگ کش را زده بود 123 تومان الان لینک 6 مگ کش رو برات میزارم لطف کن یه چک کن (اگه 6mb cashe نداریم پس این چیه) :

شما خودت یکم دقت میکردی میدیدی که توی عنوان نوشته E7500 و توی مشخصات مدل رو نوشته E8190 که از سری 8000 هست!
مشخصه که اشتباه ورود اطلاعات هست و سایتای مثل اینکه اصلا قابل اطمینان نیستن،سایت خود اینتل مگه نیس که واسه اطلاعات فنی CPU بخوایم به اینا اعتماد کنیم؟

دوستان عزیز سلام. من هم نیاز به خرید هارد اکسترنال دارم. مقدار پول موجود هم الان در حال حاضر 80 تومان هست برای خرید. چند مدل هم هست که از سایت های اینترنتی پیدا کردم اما متاسفانه هم بازه محصولاتشون کمه و هم از قیمت بازار بالاتر میگن.

مدل های مورد بحث این ها هستند:

Portable - Hitachi - 320GB

Portable - Seagate FreeAgent Go - 320GB

Portable - Western Digital - 250 GB

که همگی قیمتشون 80 تومن هست. می خواستم ببینم که دوستان چه نظری دارند.

یه سری سوال هم دارم. در سایت های Cnet یا Pc World جستجو که میکردم یه سری از هارد ها برقشون با اداپتور بود اگر مدلی معرفی میکنید دوستان ترجیحا ذکر بشه که از کدوم دسته بندی هست.

یک سری از هارد ها هم که بعضی از سیستم عامل ها مانند مک رو ساپورت نمیکردند. و در ادامه گفته بود که شما نمیتونید پارتیشن بندی کنید و فقط به عنوان بک اپ هست این هارد. ایا تمامی انها اینگونه هستند یا خیر؟

موردی بعدی اینکه من می خوام کلا این هاردی رو که دارم خالی کنم و لپ تاپ رو از هارد اکسترنال بیارمش بالا ایا امکانش هست؟

دوستان سلام نظرتون راجع به این سیستم چیه؟؟
MB:INTEL DX38BT EXTREAME SERIES
CPU:INTEL CORE 2 QUAD CASH 6 -2.50 GHZ
RAM:CORSAIR 4GB:2X 2GB DDR3
POWER:REAL POWER M520
VGA:GEFORCE GTX 275

دوستان با 600 تومان سیستم خیلی خوب برای بازی و مولتی مدیا چی میشه گرفت؟؟؟

Last edited by a moderator:
دوستان عزیز سلام. من هم نیاز به خرید هارد اکسترنال دارم. مقدار پول موجود هم الان در حال حاضر 80 تومان هست برای خرید. چند مدل هم هست که از سایت های اینترنتی پیدا کردم اما متاسفانه هم بازه محصولاتشون کمه و هم از قیمت بازار بالاتر میگن.

مدل های مورد بحث این ها هستند:

Portable - Hitachi - 320GB

Portable - Seagate FreeAgent Go - 320GB

Portable - Western Digital - 250 GB

که همگی قیمتشون 80 تومن هست. می خواستم ببینم که دوستان چه نظری دارند.

یه سری سوال هم دارم. در سایت های Cnet یا Pc World جستجو که میکردم یه سری از هارد ها برقشون با اداپتور بود اگر مدلی معرفی میکنید دوستان ترجیحا ذکر بشه که از کدوم دسته بندی هست.

یک سری از هارد ها هم که بعضی از سیستم عامل ها مانند مک رو ساپورت نمیکردند. و در ادامه گفته بود که شما نمیتونید پارتیشن بندی کنید و فقط به عنوان بک اپ هست این هارد. ایا تمامی انها اینگونه هستند یا خیر؟

موردی بعدی اینکه من می خوام کلا این هاردی رو که دارم خالی کنم و لپ تاپ رو از هارد اکسترنال بیارمش بالا ایا امکانش هست؟

با توجه به قیمت هاردای اکسترنال من فقط مدلهای 500 گیگ و 1 ترابایتی رو پیشنهاد میدم،تفاوت قیمتشون هم با 320 گیگ زیاد نیست و سرعتشون هم خیلی بیشتر هست،
مدلهای دسکتاپ از آداپتور جداگانه برای تغذیه ی برق استفاده می کنن،اما مدلهای موبایل و کوچکتر که کندتر هم هستن از خود USB برقشون رو میگیرن
با این تفاصیل من مدل 1 ترابایت seagate Free Agent رو پیشنهاد میدم که 113 تومن هست و مدل 500 گیگش هم 80 تومن

شما از هارد اکسترنال هم میتونی دستگاه رو بوت کنی،اما بخاطر رابط USB سرعت ویندوزت کندتر میشه.
دوستان سلام نظرتون راجع به این سیستم چیه؟؟
MB:INTEL DX38BT EXTREAME SERIES
CPU:INTEL CORE 2 QUAD CASH 6 -2.50 GHZ
RAM:CORSAIR 4GB:2X 2GB DDR3
POWER:REAL POWER M520
VGA:GEFORCE GTX 275

خب خرید اون مادربرد Intel با چیپ X38 دلیلی نداره وقتی میشه P45 رو ارزونتر خرید
واسه CPU هم اگر Q9300 رو میگی که خوبه
پاور هم از یه برند اورجینال انتخاب کن،از Green,Acbel,Seasonic,CoolerMaster
گرافیکت هم خوبه.

دوستان با 600 تومان سیستم خیلی خوب برای بازی و مولتی مدیا چی میشه گرفت؟؟؟
CPU:INTEL E7300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QKPL-SE
VGA:GTS 250 512MB DDR3
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN BLACK
حدود 630 تومن میشه و واسه بازی هم خوبه.

آخرین ویرایش:
CPU:INTEL E7300
VGA:GTS 250 512MB DDR3
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
CASE:GREEN BLACK
حدود 630 تومن میشه و واسه بازی هم خوبه.
البته به جز کیس و هارد و دی وی دی رام.
خوب حالا که این سه قلم جنس کم شد چه پیشنهادی می دی؟؟

من الان مغزم تعطیله و قدرت لود و پردازش جواب مناسب سوالات شما رو نداره برای همین از حافظه نهانش استفاده می کنم و یه کیس 800تومنی که توش ذخیره شده رو برات اینجا قرار می دم :
CPU: Q8400
ram:2*2gb/1066patriot or king max
mb: p5q
vga:gtx 260
hdd:?
odd: dvd-rw liteon 24X
psu:green 580b
case:nzxt apollo
-------
خوب اینها به استثنای هاردت که نفهمیدم آخر سر چی مد نظرته می شه 795تومن . حالا اگه دیگه کارت گرافیک خاصی مد نظرته می تونی یه مادربردی که کارت آنبرد داره بگیری ازگیگا یا.. و بعدا اون کارت غولی رو که می خوای بخری و بندازی روش .البته این قیمت بدون هارده .
میگم کدوم p5q رو بگیرم؟ خرکی باشه!!!:biggrin1:

میگم کدوم p5q رو بگیرم؟ خرکی باشه!!!:biggrin1:
اگر منظورت مدل های دارای پسوند در نام هست باید بگم هیچ کدوم . چون هیچ احتیاجی نیست . همین P5Qخالی . بدون پسوند .خرکی یعنی چی ؟ منظورتو نگرفتم . مگه می خوای آپلو هوا کنی باهاش؟

cpu e8400 امکاناتش و برتریش نسبت به e7500 چیه؟ و قیمت 8400 چنده؟

فکر می کنم اگه همینطوری پیش برم آخرش Core i7 بگیرم خدا بهم رهم کنه!
3 مگ کش بیشتر
FSB 1333 یعنی سرعت بیشتر (E7500 FSB 1066)
ضمنا یک 100 مگاهرتز هم سرعتش بیشتره.
قیمتش هم حول حوش 170-180 ه.

البته به جز کیس و هارد و دی وی دی رام.
خوب حالا که این سه قلم جنس کم شد چه پیشنهادی می دی؟؟
پس CPU و VGA بهتر میشن:
CPU:INTEL E8400
VGA:GTX 260 768MB DDR3

cpu e8400 امکاناتش و برتریش نسبت به e7500 چیه؟ و قیمت 8400 چنده؟

فکر می کنم اگه همینطوری پیش برم آخرش Core i7 بگیرم خدا بهم رهم کنه!
فرکانس بالاتر،کش بیشتر،درکل سرعت بالاتر
شما ببین انتظارت از سیستم چیه،طبق همون قطعات رو انتخاب کن،الزاما که نباید گرونترین ها باشن.

یه چندتا سوال:
1:
Intel Core i5 - 2.66GHz - 750 واسه بازی کردن بهتره یا Intel Core i7 - 2.66GHz - 920 ؟

2: شما بهترین نوع IntelCore Quad رو واسه بازی کردن پیشنهاد میکنین یا این 2تا CPU واسه بازی کردن بهتر هست؟ (با توجه به اینکه تا چند سال آینده همه بازی ها به سمت CPU های i7 و i5 میرن؟

3:کلا فرق بین i7 و i5 چیه؟ و کدومش بهتر هستن؟

4:چرا قیمت این 2تا CPU که معرفی کردم اینقدر پایینه؟ مثلا Intel Core i7 - 2.66GHz - 920 حدود 300 تا 350 هست ولی Intel Core i7 Extreme Edition 965 - 3.2GHz بالای 1تومن هست؟ و یا مثلا Intel Core i5 - 2.66GHz - 750 بین 200 تا 300 هست؟

5:سی پی یو های I7 و I5 چند هسته ای هستن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or