Michael Sykes
کاربر سایت
آقا دو هسته ای هست ولی معماریش Pentium ه که در قبال Core 2 هیچ چی نیست!
بهتره بگید شما برای چه کاری سیستم میخواهی !

آقا دو هسته ای هست ولی معماریش Pentium ه که در قبال Core 2 هیچ چی نیست!
گفتم اينجا تاپيك مشاوره هستش نه فروش سيستم ، واسه فروش بخش جدا گانه اي هست.سلام تصور میکنم زیاد پستم بیربط نباشه چون اکثر بچه هایی که اینجا دارن سیستم جمع میکنن, سیستم قبلیشون رو میخوان بفروشن, گفتم من که یه سیستم دست دوم میخوام, اینجا بپرسم.

4890 از 290 هست تا 380 390 تومن ، برند هم زياده مثل sapphire , club , msi و...اقایون ببخشد الان قیمت کارت گرافیک 4890 رادون چنده لطفا برند های مختلف رو بگید

سلامسلام
من هم مي خواستم با بودجه حداكثر 650 تومان براي كيس خرج كنم!
براي مادربرد هم مي خواستم 170 توماني خرج كنم كات گرافيك 120 توي اين حدودها باشه
البته براي مادبرد من برند گيگابايت مد نظرم بود كه بتونه ram هاي DDR3 رو قبول كنه. كه البته از شركتي كه من درخواست اين قطعات كردم گفتند كه مادربرد گيگابايت توي اين محدوده ناياب شده
رم هم 4 گيگابايت DDR3 مي خواستم بگيرم كه شما چه برندي با چه مشخصاتي پيشنهاد مي كنيد؟
در مورد كات گرافيك شما nVidia يا ATI پيشنهاد ميكنيد؟ چه مدلي؟
نظر شما در مورد اين مدل چيه؟ HD 4670 با 512مگابايت DDR3 ؟
512 مگابايت كافي هست؟
اگه بتونید تا 4 اورکلاکش کنید فکر میکنم بتونید روی Low ران بشه!میشه باهاش بازی کرد؟؟؟؟در حد gta iv.(برای وسعت بازی مثال زدم.)
GA-945PL-S3 3.1GHZ
اگه بتونید تا 4 اورکلاکش کنید فکر میکنم بتونید روی Low ران بشه!
پردازنده ی شما دو هسته ای هس اما فوق العاده راندمانش پایینه و حرارت زیاد تولید میکنه،در کل یه معماری شکست خورده!پس مشکلی نداره.خراب که نمیشه.(نمی سوزه)؟؟؟چون من پول مادربورد ندارم.فعلا.می خوام یه کارت و یه رم 2 بخرم بندازم روش.+یه 360:biggrin1:
اینا خوبه؟
ga-945pl-s3
pentium d 925
2gb patriot
hd4670 512mb GDDR3
GREEN 330 A
سوال آخر: سی پی یو من چند هسته ای هستش؟؟؟؟؟(حتما بگید چون لازم دارم)
میشه بازی کرد اما نصف سرعت واقعی کارت گرافیک رو هم تغذیه نمیکنه،البته نه کارت 4670 که خودش هم بنده خدا قدرتی نداره!میشه باهاش بازی کرد؟؟؟؟در حد gta iv.(برای وسعت بازی مثال زدم.)
GA-945PL-S3 3.1GHZ
میخوره ولی کند کار میکنه دیگه،بستگی داره با رم قبلی کنار بیاد.من با 8500 رو مدیوم بازی کردم.4670 که جای خود داره.
اون مدل قبلی رو اشتباه نوشتم.
pentium d 925 3 ghz
راستی نگفتید: رو اون مادر بورد رم با باس 800 می خوره؟(منظورم اینه که نمیسوزه)خراب نمیشه؟
www.aftabbazar.com/default.aspx?tabindex=0&tabid=21&catid=94&p=1&ps=50
فقط سعي كنيد كه گول هر سايتي رو نخوريد مگر اينكه خريد پستي باشه يعني اينكه پول رو به مأمور پست پرداخت بكنيد.دوستان من یک جا پیدا کردم هر 2 این monitor ها رو داشت
t200 رو میده 237
t220p رو میده 290
می ارزه با این قیمت ؟
سلام.سلام
بهترين و قويترين پردازنده core 2 quad چي هستش و قيمت چقدره؟
ممنون
پردازنده ی شما دو هسته ای هس اما فوق العاده راندمانش پایینه و حرارت زیاد تولید میکنه،در کل یه معماری شکست خورده!
میشه بازی کرد اما نصف سرعت واقعی کارت گرافیک رو هم تغذیه نمیکنه،البته نه کارت 4670 که خودش هم بنده خدا قدرتی نداره!
میخوره ولی کند کار میکنه دیگه،بستگی داره با رم قبلی کنار بیاد.