مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خب تا 60 تومن میتونی فن ZeroTherm Nirvana NV 120 Premium رو انتخاب کنی :
1519_19.jpg

قیمت پایینتر،از برند AeroCool هم یه مدل HighEnd داریم که مدل یادم نیس

1.مرسي دوست عزيز اما ميتونم بپرسم چرا با water cooling مخالفيد..گشتي كه زدم معلوم كرد كه هم اين روش كم سروصداست و هم خنكك كنندگي بيشتري داره؟

2.راستي روشهاي ديگه اي هم براي خنك كنندگي بجز air و water هست؟ (روشهاي استاندارد با مارك هاي معتبر منظور هست نه دست سازها و روشهاي شخصي)

3.بهترين برندها رو ميتونيد برام به ترتيب نام ببريد؟

اره فرشید جان
بحث خوبی بود
من خودم تحقیقات بیشتری کردم و مخصوصا راجع به 2261v که دیدم چیز های که شما میگی واقعیت داشت و چند نفری که داشتن و ناراضی بودن
همون قضیه بحران اساسی font ها تو زیر native

اینم که گفتم و پرسیدم برای قیمتش بود چون اینجا ندارن و الان فهمیدم مثل این که تهران هم پیدا نمیشه

مساله بعدی هم قیمت بالای p بود که اگه باشه 330 تومانه و خود این t220 هم که الان supra جان گفتن اینم نیست و اگه باشه دوروبره 285

من یک چیزی میخوام که maximum قیمتش دوروبره 250 باشه و این ها رد وداشته باشه
2ms باشه
22 یا 21.5 باشه
کنتراست مهم نیست یعنی از 10000 و به بالا باشه
res هم 1920 مهم نیست چون کاربردی نداره برای من و همون 1680 کافیه

با این تفاسیر مدلی هست به نظرت ؟ :smile:
خب یه زمانی SAMSUNG 226BW موجود بود اما الان نمیدونم که بتونی 22 اینچ رو با این قیمت پیدا کنی،از برند AOC هم شاید باشه ولی به مشخصات و کیفیتش اطمینانی نیست.
1.مرسي دوست عزيز اما ميتونم بپرسم چرا با water cooling مخالفيد..گشتي كه زدم معلوم كرد كه هم اين روش كم سروصداست و هم خنكك كنندگي بيشتري داره؟

2.راستي روشهاي ديگه اي هم براي خنك كنندگي بجز air و water هست؟ (روشهاي استاندارد با مارك هاي معتبر منظور هست نه دست سازها و روشهاي شخصي)

3.بهترين برندها رو ميتونيد برام به ترتيب نام ببريد؟
1-مخالف نیستم،میگم که سیستم واتر کولینگ معمولی توی بازار راندمانش با AirCooling های High End مثل اونی که گفتم تفاوتی نداره،از نظر صدا هم تفاوتی ندارن
دردسر واتر کولینگ های موجود هم برای نصب و نگه داری زیاده،وگرنه خودم مدلای مختلف رو نصب کردم که اینو میگم
2-بله هست،خنک کننده های یخچالی که با گاز کار می کنن و چن تا مدل توی بازار خارج دارن
3-برندهای معتبر مدلهای خوب و بد و بیخود دارن که باید فقط از مدل انتخاب کنی
CoolerMaster,ZeroTherm,ThermalTake

اره فرشید جان
بحث خوبی بود
من خودم تحقیقات بیشتری کردم و مخصوصا راجع به 2261v که دیدم چیز های که شما میگی واقعیت داشت و چند نفری که داشتن و ناراضی بودن
همون قضیه بحران اساسی font ها تو زیر native

اینم که گفتم و پرسیدم برای قیمتش بود چون اینجا ندارن و الان فهمیدم مثل این که تهران هم پیدا نمیشه

مساله بعدی هم قیمت بالای p بود که اگه باشه 330 تومانه و خود این t220 هم که الان supra جان گفتن اینم نیست و اگه باشه دوروبره 285

من یک چیزی میخوام که maximum قیمتش دوروبره 250 باشه و این ها رد وداشته باشه
2ms باشه
22 یا 21.5 باشه
کنتراست مهم نیست یعنی از 10000 و به بالا باشه
res هم 1920 مهم نیست چون کاربردی نداره برای من و همون 1680 کافیه

با این تفاسیر مدلی هست به نظرت ؟ :smile:
پیشنهاد من 2233SN با قیمت 230-260 هزار تومان.

آخرین ویرایش:
خب یه زمانی SAMSUNG 226BW موجود بود اما الان نمیدونم که بتونی 22 اینچ رو با این قیمت پیدا کنی،از برند AOC هم شاید باشه ولی به مشخصات و کیفیتش اطمینانی نیست.

aoc که اصلا بحثش نیست
اینقدر Feedback های منفی تو Review های ایرانی و خارجی خوندم راجع بهش که اصلا به کل ..
جفت مدل های v22 و 2230fm هم صفحه براق هستن که بازتاب نور افتضاحه داخلشون

از اون ورم پسر خالم یک 19 اینچ 2ms که 10000 هستش داره که اصلا راضی نیست
از 4 تا pixel سوخته دادنش تو 4 ماه تا بهم ریختگی فونت تو هر Res و بهم ریختن تفکیک رنگ تو صحنه های سریع ..

هر جا میرم همه هی 2261v پیشنهاد میدن
خیلی جالب شده قضیه
حالا باز هم باید بگردم

پیشنهاد من 2233SN با قیمت 230-260 هزار تومان.

این مدلی که میگید هم 5ms هست هم فقط d-sub داره و نه dvi داره نه hdmi
از خوبی هاش هم full hd بودنشه

16292963_0.jpg

خوب حالا تو تهران موجود هست ؟

راستی جلوی contrast نوشته DC 15.000:1 (1.000:1)
اون داخل پرانتزش که نوشته 1000 یعنی چی ؟

خوب حالا تو تهران موجود هست ؟
بله کم و بیش تو بازار پیدا میشه ، الانم فکر کنم قیمتش حدود 210 تومن به بالا باشه

راستی جلوی contrast نوشته DC 15.000:1 (1.000:1)
اون داخل پرانتزش که نوشته 1000 یعنی چی ؟

15000:1 کنتراست Dynamic مانیتور هست و 1000:1 هم کنتراست Static مانیتوره

aoc که اصلا بحثش نیست
اینقدر Feedback های منفی تو Review های ایرانی و خارجی خوندم راجع بهش که اصلا به کل ..
این مدلی که میگید هم 5ms هست هم فقط d-sub داره و نه dvi داره نه hdmi
از خوبی هاش هم full hd بودنشه
من همین دیروز هم مانیتور رو از نزدیک تصویرش رو چک کردم و هم مشخصاتش رو کامل دیدم
بنظر شما مانیتوری با این رزولوشن بالا باید فقط یه ورودی 15 پین آنالوگ داشته باشه؟؟؟!

بدون شک کیفیت تصویری با پورت آنالوگ قابل اطمینان نیست و این مانیتور همرده ی مدلای T200/T220P محسوب نمیشه.

ميتونه samsung 2033sn يا 1933sn ميتونه انتخاب خوبي باشه.;)
دوست عزيز اينجا تاپيك مشاوره س نه فروش.;)
t220 كه عمرا گير نمياد ، باشه هم 280 285 تومن مايشه.;)

سلام تصور میکنم زیاد پستم بیربط نباشه چون اکثر بچه هایی که اینجا دارن سیستم جمع میکنن, سیستم قبلیشون رو میخوان بفروشن, گفتم من که یه سیستم دست دوم میخوام, اینجا بپرسم.

سلام بچه ها،
من میخوام برای یکی یک کامپیوتر کامل بگیرم، طرف فقط برای اینترنت رفتن، بازی های سبک، کار های شخصی و اداری و اینجور کارها میخواد
حدود 400 تا 500 هم بودجه مد نظرش هست.
میخوام ببینم چی خوبه بگیرم براش؟ از رم، گرافیک و...

سلام
اگه رو مادر بوردی که باسش رمش 533 هستش 800 ببندی.چی میشه؟
اگر شانس بیاری و ماجولها با هم کنار بیان هر دو با سرعت 533 کار می کنن.

سلام بچه ها،
من میخوام برای یکی یک کامپیوتر کامل بگیرم، طرف فقط برای اینترنت رفتن، بازی های سبک، کار های شخصی و اداری و اینجور کارها میخواد
حدود 400 تا 500 هم بودجه مد نظرش هست.
میخوام ببینم چی خوبه بگیرم براش؟ از رم، گرافیک و...
CPU:INTEL E2200
RAM:2*1GB PATTRIOT
M/B:P5KPL-AM SE
VGA:GEFORCE 8400 512MB
HDD:MAXTOR 500GB
DVD:LITEON 24X SATA
CASE:VIERA
POWER:430W GREEN
MODEM:DLINK V92
MONITOR:SAMSUNG 1632
KEYBOARD:FRASSOO
MOUSE:FRASSOO
اینا حدود 540 تومن میشن،پایینتر هم برندار.

سلا اقا یکی میخواد یه کارت گرافیک جیفورس جی تی 9800 که برندش ایکس اف ایکس بفروشه 100 تومن حدود 4 ماه کار کرده گارانتی هم داره خوبه بگیرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به همه اساتید
با تحقیقی که اینجا کردم دیدم 360 همونیه که میخام
منتها از یه طرفی هم میخاستم سیستم ذغالی خودم رو هم عوض کنم
میخام بدونم تا سقف 600 تومن میتونم یه سیستمی جمع کنم (فقط کیس) که هم یارای بازی کردن در حد ایکس باکس رو برام داشته باشه (بازی ها رو بصورت اچ دی بتونه روون اجرا کنه) و هم در کنارش بتونم به کارای روزمره ام برسم (بنده دیزاینر هستم و سرو کارم با کرل و فتوشاپه، راستی با این سیستمی که الان دارم حسرت یه سرفینگ ساده و بدون دردسر و روون به دلم مونده! میخام یه چیزی معرفی کنید که هیولا باشه ها! :دی )

سلا اقا یکی میخواد یه کارت گرافیک جیفورس جی تی 9800 که برندش ایکس اف ایکس بفروشه 100 تومن حدود 4 ماه کار کرده گارانتی هم داره خوبه بگیرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله،بشرط سالم بودن انتخاب خوبیه و ارزش داره.

سلام به همه اساتید
با تحقیقی که اینجا کردم دیدم 360 همونیه که میخام
منتها از یه طرفی هم میخاستم سیستم ذغالی خودم رو هم عوض کنم
میخام بدونم تا سقف 600 تومن میتونم یه سیستمی جمع کنم (فقط کیس) که هم یارای بازی کردن در حد ایکس باکس رو برام داشته باشه (بازی ها رو بصورت اچ دی بتونه روون اجرا کنه) و هم در کنارش بتونم به کارای روزمره ام برسم (بنده دیزاینر هستم و سرو کارم با کرل و فتوشاپه، راستی با این سیستمی که الان دارم حسرت یه سرفینگ ساده و بدون دردسر و روون به دلم مونده! میخام یه چیزی معرفی کنید که هیولا باشه ها! :دی )
خب با 600 تومن دنبال هیولا نباش هیچ وقت،در ضمن چون برای طراحی هم احتیاج داری هر چی سیستم قویتری داشته باشی میتونی سریعتر کاراتو انجام بدی و رابطه ی سرعت سیستم با سرعت در طراحی خطی هس
اما میشه یه سیستم متوسط برای بازی و خیلی خوب برای طراحی رو پیشنهاد داد که اینه:
CPU:INTEL Q9450
RAM:2*2GB PATTRIOT
M/B:P5KPL SE
VGA:GEFORCE 9600GT 512MB
HDD:MAXTOR 500GB
DVD:LITEON 24X SATA
CASE:VIERA
POWER:430W GREEN
اینا حدود 660 تومن میشن که بهترین انتخابه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟