شما میتونی از برندای Acbel,CoolerMaster که قیمتشون هم مناسب هستیه مدل انتخاب کنی،از برند Greeen هم فقط مدل 580 وات به بالا رو انتخاب کن نه مدل 535 رو.یه پاور می خوام که 550w باشه
لطفا من را راهنمایی کنید چی بخرم
قبلا هم گفتم ،مدل P5Q از چیپ ست P45 استفاده میکنه و P5QL از P43 مهمترین تفاوتشون هست.میگن p5q-se تمام خازناش جامد نیست ازطرفی اون مدلp5ql-pro تمام خازناش جامد.الان من که دارم سیستم میبندم سر دوراهی موندم که کدوم رو بگیرم(این رو هم بگم که یه pci-e2 برام كافيه).در ضمن یه جا خوندم (تو یکی از فرما )که ایسوز برگشتی زیاد داره یا این مدل p5qlpro دچار صفه ی ابی مرگ میشه ایا اینا حقیقت داره لطفا کسی مارو از سردرگمی نجات بده)
با تشکر
سلام.
من میخوام یک هدفون بیسیم بخرم ، البته قیمتش بالا نباشه.(زیر 40 تومن)
میشه راهنمایی کنید!
ممنون.
خوب ما با توجه به سیستم پاور رو پیشنهاد میدیم 885 هم یه مدل استثنا به حساب میاد (بدرد هر سیستمی نمیخوره) ، رو چه حسابی میگی مدلای دیگه ارزش خرید ندارن ؟به نظر من تو گریین فقط پاور 885 واتش خوبه بقیه مدلا زیاد ارزش خرید ندارن
585b در حال حاضر 90 تا 95 تومن مایشه.سلام
قیمت پاور 585 وات گرین العان چنده؟
من کارایی 4850 رو از نزدیک دیدم ولی کارایی gts 250 رو ندیدم.4850 بازی gts iv و کریسیس رو خیلی با حال اجرا می کرد.حالا gts 250 بگیرم یا 4850 ؟
http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=818
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3004
به نظر شما کدوم بهتره؟(با توجه به قیمت)
این اسما بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره و در واقع در برند رقیب یعنی ASUS هم بسته به مدل پیاده سازی شده ،فقط اسم ثبت شده ی این فن آوریها فرق میکنه و معیار خرید راندمان واقعی،پایداری و دوام در آزمایشها هستبا سپاس از دوستانی که میان و جواب مارو میدن
از فرصت سو استفاده کنم و بازم سوال بپرسم:biggrin1:
نظرتون در موردM.B GIGABYTE GA-EP43-UD3L
چیه به نظرتون با توجه به قیمت 114 تومنیش از p5ql-pro یا p5q-se (میدونم پی 45 هستش) بهتر نیست اخه ud3 هستش.
نزدیک بود فرامش کنم.این عبارت کلاسیک که پسوند ultra durable3 میشه چه فرقی با پسوند coopre cooled quility داره؟
585b در حال حاضر 90 تا 95 تومن مایشه.
یعنی شما بنچا و reviewهایی که تو نت هستش رو قبول نداری ؟
CPU: Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Ram: CORSAIR - Triple Channel 3GB - 1333-(3x1GB)
Graphic: Evga GTX275 896M
Mainboard: ASUS - P6T
Hdd: Western 500G 32 Buffer
Power: GREEN W?
Case: CoolerMaster CM 690
این قطعات رو جمعا من 1080 درآوردم.(بجز کیس بقیه قطعات رو موجود دارم)خنک کننده هم برای خود کیس چیزی احتیاج نداری، فقط میتونی فن BOX رو عوض کنی و بجاش یه فن حرفه ایتر مثل Nirvava 120 نصب کنی که قویتر و کم صداتر هست و اونم حدود 60 تومن هست.