اگر کارت صدا از خود Creative بخوای بگیری تا 80 تومن X-FI Extreme Audio هس که مطمئنا توی Windows 7 هم پشتیبانی میشه ، اما کارتای سری Audigy ممکنه بعضیاشون دیگه ساپورت درایوری از خود Creative نشن اما احتمالا درایورای Unofficial یا درایور Native خود Windows 7 یه کارکرد ابتدایی به اون کارتا هم بدم.من یه کارت صدا میخوام باسه اسپیکرهای کریتیو T6060
بین 60-70 کریتیو میشه یه چیز درست و حسابی پیدا کرد که ویندوز 7 رو هم ساپورت کنه ؟
مرسی
خوب ببین فقط و فقط به خودش بستگی داره که چقدر بخواد خرج کنه ، یعنی 400 فقط کیس دیگه درسته ؟
سلام
1.بین گیگابایت x58 extreme , ایسوز p6t deluxe oc palm و Rampage 2 Exxtreme نظرتون چیه؟ریویو ازش دارید؟(قیمت هاشون چنده؟)
2.برای یک سیستم core i7 sli 3 way + oc cpu & gpu به نظرتون 800w کافیه؟
3.بهترین مانیتور ال سی دی تو رنج 300 ؟
4.بهترین واتر کولینگ تو رنج 200 تا 250 برای core i7 ؟
5.بهترین مادربورد x58 چیه؟(هم کیفی هم اورکلاک)
6.بین برندهای G.SKILL & CRUCIAL & CROSAIR DDR3 1333 کدوماشون کیفیت و قابلیت بهتری دارند؟
ممنون
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
یه مادربورد واسه amdکه فنوم 1 و 2 رو ساپورت کنه
CPU:Intel E7400با سلام
اساتید محترم
یه سیستم پیشنهادی میخام تا سقف 600 تومن برای کار فتوشاپ و گرافیکی سنگین .
سخت افزارش هم جدید باشه ...
ممنون
براي كار با برنامه هاي گرافيكي و سنگين!با سلام
اساتید محترم
یه سیستم پیشنهادی میخام تا سقف 600 تومن برای کار فتوشاپ و گرافیکی سنگین .
سخت افزارش هم جدید باشه ...
ممنون
واقعا شما که هنوز یک مشاوره آسون رو بلد نیستید نمیدونم چرا عنوانتون کاربر فعال بخش هست.وای به حال اینکه بخواد بحث تخصصی راه بیفته.
ببين دوست گرامي من به هيچ عنوان قصد طرفداري نداشتم.فقط ميگم يه انتقاد بايد سازنده باشد و به صورت يه تذكر نه تمسخر اين بحث هم بهتره همينجا تموم بشه اگر موضوعي هست در پروفايل من يا lord5 مطرح فرماييد.عزیز من نیازی به طرفداری نیست اگه یک مقدار منصفانه هم دقت میکردید متوجه اشتباهات خیلی پیش پا افتاده ی دوستمون میشدید.ایشون هم جای اینکه ناراحت بشند میتونند پی جبران اشتباهات باشند(هر کسی اشتباه میکنه).
در ضمن شما به چه مقاله ای میگید تخصصی؟آیا صرفا بحث در مورد مشخصات کارتی و تست عملکردش؟
PSU:GP535A=55
همون پاور هستش.با تشکر از پیشنهادات شما ، یه سوال داشتم:
منظور از PSU چیه ؟ به چه کاری میاد؟
ممنون
سلام به همه دوستان
بنده با بودجه ای مابین 350-400 قصد ارتقا سیستم رو دارم...قطعاتی هم که در نظر دارم تهیه کنم CPU ، مادربرد ، کارت گرافیک ، رم و پاور مناسب هستن...من خودم بیشتر برای خرید CPU اینتل پافشاری دارم...لطفا در مورد قطعاتی که قصد خریدشون رو دارم منو راهنمایی کنید:smile: