مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

يعني ocz اينقدر تفاوت داره؟ تو كاراييش هم همين طوره يا فقط قيمتش بيشتره؟ يعني 2 گيگ ocz بهتر از 4 گيگ برندهاي بالاست؟ در ضمن هارد 500 ميخوام . بودجه تا 140 هم بشه يه كاريش ميكنيم ...
OCZ تا اونجايي كه من ميدونم قابليت اورش بيشتره. وگرنه رمها از نظر كارايي تفاوتي با هم ندارن. ولي اگه اهل اور باشي رو يه مين توپ ميتوني به DDR3 تبديلش كني.:biggrin1: (از نظر باس)

فک نمیکنم کارت صدایی داشته باشیم که خروجی HDMI داشته باشه چون HDMI یه خروجی براساس تصویر هست نه صدا البته از اشکان بپرسی بهتر میتونه کمکت کنه ولی گفتم کارت صدایی که خروجیه HDMI داشته باشه نداریم.
دوست خوبم رامین داریم ! HDMI فقط یک سوویچ برای تصویر نیست بلکه صدا را هم HD میده بیرون ! ولی من از بازار و قیمتاش خبری ندارم اینجا هم هیچ کسی کمک نمیکنه ! یک مدل ASUS دیدم 149$ ! خوب اگه تو ایران باشه قیمتش میشه 200 $ ! ضمنا با این اوساف دیگه نباید اسپیکر بخرم !!
من 200 بودجه دارم چی پیشنهاد میدید؟!
از این اسپیکر ها اگه ریویو بزارید خیلی توپه !
Yamaha Ns-sp1800bl
Logitech G50
Creative T7900
-و این ساند کارد هم یک ریویو بدید !
Creative Pci Express Sound Blaster X-Fil T i Tanium
ممنون

يعني ocz اينقدر تفاوت داره؟ تو كاراييش هم همين طوره يا فقط قيمتش بيشتره؟ يعني 2 گيگ ocz بهتر از 4 گيگ برندهاي بالاست؟ در ضمن هارد 500 ميخوام . بودجه تا 140 هم بشه يه كاريش ميكنيم ...
2gb oczش باس 800 در کمترین حالت بین 50 تا 55 تومن در میاد که میتونه تا 80 تومن هم بره که این اختلاف قیمت بیشتر تو ولتاژ کاری و زمان پاسخگوییش هستش که بخوایم دقیقتر بگیم شما نمیتونی این تفاوت رو تشخیص بدی ، من از سریه goldش رو پیشنهاد دادم که حدودا 75 تومن در میاد.
2gb هم هیچوقت برتر از 4gb نمیتونه باشه.(هم فرکانس)
دوست خوبم رامین داریم ! HDMI فقط یک سوویچ برای تصویر نیست بلکه صدا را هم HD میده بیرون ! ولی من از بازار و قیمتاش خبری ندارم اینجا هم هیچ کسی کمک نمیکنه ! یک مدل ASUS دیدم 149$ ! خوب اگه تو ایران باشه قیمتش میشه 200 $ ! ضمنا با این اوساف دیگه نباید اسپیکر بخرم !!
من 200 بودجه دارم چی پیشنهاد میدید؟!
گفتم دقیق نمیدونم فقط میدونم که HDMI براساس تصویر هست یعنی اولین کاربردش انتقال تصاویر بر اساس رزولوشن HD ، در کل از اشکان بپرسی بهتر میتونه کمکت کنه.

CPU 6000 AMD
MainBoard ABIT AN78GS
Ram : Patriot EPP Series 2 GIG CL4 800
Power Silverstone 580 EP Active PFC
Case Perfect 25CM FanCooler
VGA 9800GT XFX 512MB ddr3
DVD Write ASUS
Speaker Creative مدلش رو دقیق نمیدونم

كار كرده موجوده شماره 09122842892

CPU 6000 AMD
MainBoard ABIT AN78GS
Ram : Patriot EPP Series 2 GIG CL4 800
Power Silverstone 580 EP Active PFC
Case Perfect 25CM FanCooler
VGA 9800GT XFX 512MB ddr3
DVD Write ASUS
Speaker Creative مدلش رو دقیق نمیدونم

كار كرده موجوده شماره 09122842892
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره در امر خرید و ارتقاء کامپیوتر هستش شما برای فروش قطعاتت برو بازارچه ، اینجا به نتیجه نمیرسی.
با 300 تومن بودجه چه VGA,RAM,CPU,Main,Power ای میشه خرید.فقط گرافیک قوی باشه:biggrin1: اگر لطف کنید قیمت هر قطعه رو هم جداگانه بگید ممنون میشم.
گرافیک که حتما gtx280 بردار.:biggrin1:
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e2200 or e2180
RAM : patriot or kingstone 2gb 2*1gb 800
MAIN : ecs p45t-a or asus p5kpl-1600
VGA : xfx or inno3d 8600gt 256mb
POWER : green gp380a

اینا رو هم حدودا 330 335 تومن در میاد.

آخرین ویرایش:
با 300 تومن بودجه چه VGA,RAM,CPU,Main,Power ای میشه خرید.فقط گرافیک قوی باشه:دی اگر لطف کنید قیمت هر قطعه رو هم جداگانه بگید ممنون میشم.
Main : EP31 DS3L = 80-85 T
CPU : E2200 = 70 T
Ram : Patriot 2*1GB 800 = 38 T
VGA : 9500GT ddr3 or HD 3650 = 110 T or or 80 T
Power : GP380a 30-35 T
گرافيكاي قوي :biggrin1: برات انتخاب كردم. ميتوني CPU رو هم E2160 برداري كه يه 10-15 تومني كم ميشه ازش.

آخرین ویرایش:
cpu

سلام دوستان من يه سي پي يو خوب ميخواستم كه مادربوردم ساپورت كنه البته اگه چندتا با قيمتاشون بگيد ممنون ميشم
main : GA-G1975X

در ضمن من يه مدل كيس حرفه اي هم ميخواستم اگه اونم سراغ داريد ب قيمت بگيد
ممنون

دوستان ممکنه یکم سوالم ناشیانه بنظر برسه می خواستم بپرسم وقتی دو تا ویندوز داشته باشم و یکیش رو پاک کنم چطور می تونم ویندوزی که پاک کرده ام رو از بوت لوگینگ حذف کنم؟
بعدش می خواستم بپرسم چطور می تونم بیشترین استفاده از سی پی یوم رو تو اجرای بازیها ببرم؟[سی پی یومE2180 2GHZ Dual-Coreهستش]

سلام دوستان من يه سي پي يو خوب ميخواستم كه مادربوردم ساپورت كنه البته اگه چندتا با قيمتاشون بگيد ممنون ميشم
main : GA-G1975X

در ضمن من يه مدل كيس حرفه اي هم ميخواستم اگه اونم سراغ داريد ب قيمت بگيد
ممنون
خوب مین شما بر پایه چیپ قدیمیه اینتل یعنی 975 هستش و از cpu های جدید اینتل پشتیبانی نمیکنه شما بهتره که به فکر ارتقاء سیستم باشی.
برای کیس هم بگو چقدر میخوای خرج کنی تا کمکت کنم.
دوستان ممکنه یکم سوالم ناشیانه بنظر برسه می خواستم بپرسم وقتی دو تا ویندوز داشته باشم و یکیش رو پاک کنم چطور می تونم ویندوزی که پاک کرده ام رو از بوت لوگینگ حذف کنم؟
بعدش می خواستم بپرسم چطور می تونم بیشترین استفاده از سی پی یوم رو تو اجرای بازیها ببرم؟[سی پی یومE2180 2GHZ Dual-Coreهستش]
شما start رو بزن بعد run (اگه xp هستی اگر که نه تو همون سرچ start تو ویستا msconfig رو بزن) بعد بنویس ok ، msconfig کن یه صفحه به اسم system configuration utility باز میشه اون بالا تب boot.ini رو بزن بعد رو check all boot paths کلیک کن بعدم که حله.:biggrin1:
در مورد cpu هم هیچ راهی نداره به غیر از over.

سلام
من یه سیستم با این مشخصات دارم : cpu 2.4 full , mb : msi 65 845 ev , geforce 6600 256mb
میخواستم ببینم اگه رمم رو که 2x256mb fortex 333 هست رو اگه با 2x512 geil 400 عوض کنم قدرت سیستم تغییر چشمگیری می کنه یا نمی ارزه؟

آخرین ویرایش:
cpu

خوب مین شما بر پایه چیپ قدیمیه اینتل یعنی 975 هستش و از cpu های جدید اینتل پشتیبانی نمیکنه شما بهتره که به فکر ارتقاء سیستم باشی.
برای کیس هم بگو چقدر میخوای خرج کنی تا کمکت کنم.

شما start رو بزن بعد run (اگه xp هستی اگر که نه تو همون سرچ start تو ویستا msconfig رو بزن) بعد بنویس ok ، msconfig کن یه صفحه به اسم system configuration utility باز میشه اون بالا تب boot.ini رو بزن بعد رو check all boot paths کلیک کن بعدم که حله.:biggrin1:
در مورد cpu هم هیچ راهی نداره به غیر از over.

كيس تا150هزار تومن باشه در ضمن براي همين مين ميخوام سي پي يو بگيرم منظورم اينه كه بهترين پردازنده اي كه براي اين مين تو بازار هست چيه
باتشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or