مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

واقعا مرسی از راهنماییتون فقط در مورد cpu گیج شدم
به نظر شما Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz 2 CPUsعوض کنم یا نه؟؟!!
یک سیستم با این مشخصات
RAM:دوتا 1 GIG KINGSTONE
MOTHERBOARD:GIGABYTE - 945GCM-S2L
CPU:Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz 2 CPUs
HARD:320 SATAII
میشه باهاش بازی های روز انجام داد؟
برای این سیستم چه پاوری خوبه؟؟!!

بیشتر از 400000 بودجه ندارم ممنون میشم راهنمایم کنید
Cpu: Intel Core 2 E7200
M.b: Asus P5k
Vga: Zotac 9600 GSO
یک سیستم با این مشخصات
ببین در کل Cpuت به مشکل خواهد خورد. پیشنهاد من صفحه پیش نوشتم یه دونه 2180 یا 2140 با یه 9600 GSO و 1 گیگ رم 667 بگیر بعد با خیال راحت رو High اکثر بازی ها رو انجام بده

کیس تو کارایی سیستم خیلی اثر داره؟دما و...من 30 تومن بیشتر برای کیس نمی خوام بدم:biggrin1:.یه کیس معمولی بدون چراغ و...سیاه دلوکس.مشکل ایجاد می کنه برای کارت گرافیک؟

کیس تو کارایی سیستم خیلی اثر داره؟دما و...من 30 تومن بیشتر برای کیس نمی خوام بدم:biggrin1:.یه کیس معمولی بدون چراغ و...سیاه دلوکس.مشکل ایجاد می کنه برای کارت گرافیک؟
کیس به کارایی که ربطی نداره. فقط اگه کولینگ خوبی داشته باشه قطعات داخل کیس مخصوصا کارت گرافیک و چیپست رو خنک نگه میداره.
کیس خوب زیر 30 تومن هم زیاد داریم. یه سر بری بازار رضا فراوونه.
نه. مثلا چه مشکلی؟!:confused:

از همه ي دوستان متشكرم
در مورد RAM نظرتون چيه؟ يه رم Dual channel (در اصل 2 رم ) با باس 800 رو چه ماركي بگيرم؟
اگر 2 گيگ بگيرم تا كي نيازي به ارتقاء نداره؟ 4 گيگ چي؟ (اين رو هم در نظر داشته باشيد كه براي Direct X10 فكر كنم بيشتر بازي ها رو روي Vista بازي كنم)

از همه ي دوستان متشكرم
در مورد RAM نظرتون چيه؟ يه رم Dual channel (در اصل 2 رم ) با باس 800 رو چه ماركي بگيرم؟
اگر 2 گيگ بگيرم تا كي نيازي به ارتقاء نداره؟ 4 گيگ چي؟ (اين رو هم در نظر داشته باشيد كه براي Direct X10 فكر كنم بيشتر بازي ها رو روي Vista بازي كنم)
بستگی به بودجت داره. اگه مشکلی نداری Geil بگیر که عالیه فقط یکم گرونه.
از مارکهای دیگه هم OCZ,Patriot,Crucial خوبن. مارکهای ارزونتر هم Kingston,Palit خوبن.

2GIG تا یکی دو سال هیچ مشکلی فکر نمیکنم داشته باشه. ولی 4GIG باشه که دیگه اصلا به رم فکر نکن.:biggrin1:

امير جان ممنون :love:

به نظر شما براي بازي E8500 بهتره يا Q6600 ؟ يا اصلا"چهار هسته اي ها براي بازي بهترند يا دو هسته اي ها (در مورد اينتل)؟

با سلام

کلا که E8500 بهتره مخصوصا تو بازی.Q6600 تو بازی در حده یه E6550 عمل میکنه.

از همه ي دوستان متشكرم

بستگی به هزینت داره.ولی من پیشنهاد میدم که اول بری سراغ ظرفیت رم نه مارک رم.رمهای گرون قیمت فقط تو اور یه مقدار بهتر از رمهای معمولی هستن,اگه اهل اور و این چیزا نیستی هر چی ارزونتر بگیری بهتر.

مثلا من اگه بخوام 60-70 هزینه کنم میرم 4GIG کینگ یا هر مارکی که ارزونه رو برمیدارم تا جایی که برم 2GIG از مارکهای گرونتر بردارم.نمونش هم توی Crysis هست که تو Very High و با AA باید رمت بالای 2GIG باشه و اگه رمت از این مقدار کمتر باشه افت فریم زیادی پیدا میکنه حالا میخواد هر مارک و هر باسی باشه.اگه خواستی هم 2GIG بگیری میتونی از مارک هایی مثله Patriot-Corsair-Crucial-Gskill-Mushkin-Super Talent-OCZ بگیری.یا اگه میتونی هزینه بیشتر کنی از این مارکها 4GIG بردار.

موفق باشی.

بیشتر از 400000 بودجه ندارم ممنون میشم راهنمایم کنید
اگه فقط اون سه تا قطعه رو میخوای میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400 or e8200
MAIN : asus p5k or ecs p45t-a
VGA : inno3d 9600gt 512mb or 9600gso

حدودا اگه 9600gt در نظر بگیریم 445 450 و اگه 9600gso حدودا 400 در میاد.
به احتمال زیاد رم و پاور هم میخوای که اینا رو هم باید در نظر بگیری.
یک سیستم با این مشخصات
خوب ببین گفتم اگه 200 بودجته (به نظر من) یه کارت خوب بگیر با یه 1gb رم ولی اگه بیشتر میخوای خرج کنی cpuت رو هم عوض کنی بهتر میشه.
این سیستمی هم که گفتی کارت گرافیکش معلوم نیست چیه پس نمیشه نظری داد.
2gb رم الان واسه اکثر بازیها کافیه و عمرا کم نمیاد ماکرو هم حداقل 1gb و 2gb رم رو برای استفاده خوب از vista پیشنهاد کرده.
در مورد مارک هم بستگی به بودجه داره ولی من patriot و ocz رو پیشنهاد میکنم.

کیس به کارایی که ربطی نداره. فقط اگه کولینگ خوبی داشته باشه قطعات داخل کیس مخصوصا کارت گرافیک و چیپست رو خنک نگه میداره.
کیس خوب زیر 30 تومن هم زیاد داریم. یه سر بری بازار رضا فراوونه.
نه. مثلا چه مشکلی؟!:confused:
مشکل منظورم همین کولینگه.از کجا بفهمم خوب کار می کنه و مشکلی برای کارت گرافیک ایجاد نمی کنه و به اندازه کافی خنک نگه می داره؟مثلا یه فن کوچیک که اکثر کیس ها پشتشون دارن کافیه؟

مشکل منظورم همین کولینگه.از کجا بفهمم خوب کار می کنه و مشکلی برای کارت گرافیک ایجاد نمی کنه و به اندازه کافی خنک نگه می داره؟مثلا یه فن کوچیک که اکثر کیس ها پشتشون دارن کافیه؟
نه. مشکلی ایجاد نمیکنه.
الان دیگه همه ی کیس ها حداقل 4 تا جای فن دارن. (پشت و جلو و بقل و بعضی هاشون بالا)
تو اگه تو هر کدوم یه فن معمولی هم بندازی کیست یخچال میشه.:biggrin1:
حتی اگه کیست کولینگ خوبی هم نداشته باشه بازم مشکلی بره کارت گرافیک پیش نمیاد.
اما اگه خیلی برات مهمه (یا کارتت 4850هه:biggrin1:) میتونی کیس های توپی مثل Green Tuniq بگیری که کولینگشون عالیه.

نه. مشکلی ایجاد نمیکنه.
الان دیگه همه ی کیس ها حداقل 4 تا جای فن دارن. (پشت و جلو و بقل و بعضی هاشون بالا)
تو اگه تو هر کدوم یه فن معمولی هم بندازی کیست یخچال میشه.:biggrin1:
حتی اگه کیست کولینگ خوبی هم نداشته باشه بازم مشکلی بره کارت گرافیک پیش نمیاد.
اما اگه خیلی برات مهمه (یا کارتت 4850هه:biggrin1:) میتونی کیس های توپی مثل Green Tuniq بگیری که کولینگشون عالیه.
این مدل که گفتین چنده؟همین کارتو می خوام بندازم.ولی انگار مشکل حرارتی داره اره؟البته گویا با آپدیت بایوس حل می شه.کیس های Delux چطوره؟

سلام برای یه سیستمی با مشخصات زیر چه mainboard خوبه(قیمتشم بگین) چون خودم هیچی از main سرم نمیشه:biggrin1: در کل چه پیشنهادی درباره ی کل سیستم دارین اصلا سیستم چه قدر هماهنگه
Intel core 2 due E7200-2.53GHz
CORSAIR-dual channel-4GB-800-(2*2GB)-DHX
MAXTOR-SATA2-320GB
ASUS-EN9800GX2-1GB

ممنون

آخرین ویرایش:
از همه ي دوستان باز هم ممنونم :love:
من براي رم حدود 130 بودجه دارم و مي خوام يه 4 گيگ با باس 800 بندازم.(ممكنه اور هم بكنم )
حالا چه ماركي پيشنهاد مي كنيد؟

سلام برای یه سیستمی با مشخصات زیر چه mainboard خوبه(قیمتشم بگین) چون خودم هیچی از main سرم نمیشه:biggrin1: در کل چه پیشنهادی درباره ی کل سیستم دارین اصلا سیستم چه قدر هماهنگه
MAXTOR-SATA2-320GB
ASUS-EN9800GX2-1GB

ممنون
توصيه ميكنم بجاي اينكه 700 پول بدي به GX2 ، صبر كني 4870X2 بگيري كه حدود 50% از GX2 قويتره !

يا اينكه 700 تومن رو يه 4870 بگيري كه كاراييش مساوي با GX2 هست و بقيو پول رو يه Q9450 بگيري .

این مدل که گفتین چنده؟همین کارتو می خوام بندازم.
من آخرین قیمتی که داشتم 75 تومن بود.
MAXTOR-SATA2-320GB
ASUS-EN9800GX2-1GB
این سیستمی که در نظر گرفتی زیاد هماهنگ نیست 4gb رم در کنار e7200 ، میتونستی رم رو 2gb برداری و جاش cpu رو یه مدل دیگه بگیری.
9800gx2 الان با توجه به قیمتش اصلا انتخاب خوبی نیستش (به نظر من) با دو تا 4850 میشه در حد gtx280 کارایی گرفت (gtx280 کاراییش در حد 9800gx2 هستش شاید هم بیشتر) ولی با نصف قیمت gtx280 همینطور 200 تومن کمتر از 9800gx2.
مین هم نگفتی چقدر میخوای خرج کنی.
بودجه ی کلی رو بگو تا کمکت کنم.
از همه ي دوستان باز هم ممنونم :love:
من براي رم حدود 130 بودجه دارم و مي خوام يه 4 گيگ با باس 800 بندازم.(ممكنه اور هم بكنم )
حالا چه ماركي پيشنهاد مي كنيد؟
هم میتونی ocz و هم patriot رو در نظر بگیری البته اگه میخوای اور کنی ocz بگیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or