drak
کاربر سایت
جالبه که انگار سرعت degradation خیلی بالایی ام داره با failure rate حدود 50% !! تا اونجایی که من شنیدم.این مورد یه مشکل عمده و فراگیر هست، ولی فقط شامل پردازنده های قابل اورکلاک سری K از پردازنده های Core i9 13900K/14900K یا حتی Core i7 14700K/13700K میشه.
اون تغییراتی که به خواست اینتل در پروفایل مصرف توان در بایوس مادربردها اعمال شده هم اصلا از اول راه حل مشکل نبوده. اینتل رسما آخرین بار گفت که هنوز علت اصلی کرش ها در برخی پردازشهای عمدتا مربوط به shader compilation بازیها رو پیدا نکرده و از زمانبندی اعلام نتیجه هم خیلی گذشته.
بررسی محدود من در موارد متعدد نشون داد یکی از اون راهکارهای موقتی کاهش احتمال ناپایداری، کاهش فرکانس و مولتی فرکانس پایه به میزان 2 واحد، یا کاهش فرکانس توربو به مقدار 200 مگاهرتز هست. البته که راهکار نهایی رو فقط اینتل باید اعلام کنه. یا اگر سخت افزاری باشه همه رو پس بگیره و عوض کنه.
خیلی دیر متوجه این قضیه شدن به نسبت مورد مشابهی که اوایل 7800X3D پیش اومده بود با قضیه ولتاژ...مخصوصا که روی 13th gen هم هست
من شانس آوردم برنامم خرید 13700K بود خیلی اتفاقی متوجه شدم AVX 512 ساپورت نمیشه براش رفتم دنبال 12900 های سریال نامبر قدیمی
تا جایی که من میدونم آره، هرچی جای خالی بیشتر باشه سریع ترهدوستان یه سوال داشتم یه هارد m2 که یک ترابایته حدود ۱۰۰ گیگ فضا خالی داره بنظرتون سرعتش نسبت به ۳۰۰ گیگ فضای خالی کمتر میشه ؟
یعنی هرچی SSD پر تر باشه براش طولانی تره پیدا کردن و جا به جایی دیتا
ولی خب واقعا فک نکنم تاثیر زیادی داشته باشه تو این حالت که مثلا 100 گیگ 200 گیگ خالیه، بیشتر موقعی خودشو نشون میده که کامل پر کردی درایو رو یا خیلی نزدیکه به پر شدنش
آخرین ویرایش: