Natural Killer
ناظم انجمن
سلام.سلام
GP1200B-GXD پاور قابل اطمینانی هست؟ قیمتش زیادی وسوسه کنندست
مشکلی که دارم ، اینکه پاور با طول بیش از 17 CM توی کیسم جا نمیشه.
سلام. نمیدونم جای درستی برای پرسیدن این موضوع هست یا نه.
دو سالی هست هدست Logitech G933 دارم ولی خیلی سنگینه. برای استفاده بیشتر از 3 ساعت واقعا گوش هام رو اذیت میکنه. یه جورایی فرمش هم بنظرم منسوخ شده.
فرم گوش هاش به صورت مستطیلی هست که یه جورایی لاله گوش رو اذیت میکنه.
هدست مناسب حول 10 تومن شما چی پیشنهاد میدید؟
سلام کسی اینجا مادربرد Refurbished خریده؟ اکثرا هم این ریفربیش واسه msi سوکت Am5 هست!
کلا پیشنهاد میکنید خرید این مدل مادربردهارو؟
سلام.سلام کسی اینجا مادربرد Refurbished خریده؟ اکثرا هم این ریفربیش واسه msi سوکت Am5 هست!
مادربردهای AM5 ام اس ای خودشون زبالن چه برسه به ریفرشون.سلام کسی اینجا مادربرد Refurbished خریده؟ اکثرا هم این ریفربیش واسه msi سوکت Am5 هست!
عجب.مادربردهای AM5 ام اس ای خودشون زبالن چه برسه به ریفرشون.
من خودم B650 Tomahawk دارم اولیش که خریدم کلا خراب بود (نو) و برام تعویض کردن. وقتی XMP رو روشن کنید بالاترین زمان Boot رو بین مادربردهای AM5 تجربه میکنید. دقیقا 1 سال طول کشید که ام اس ای آپدیت بده و تایمش رو از 1 دقیقه و خورده ای به 20 تا 30 ثانیه تغییر بدهـعجب.
دوست عزیز مادربرد های جوایز بسیار خوبی رو از رسانه های معتبر دریافت کردند. این نسل اتفاقات عجیبی برای سری am5 افتاد که به دلیل تکنولوژی های تازه amd بود، و مشکلات دارن روز به روز کمتر میشن. دلیل بوت طولانی هم سیستم پیچیده بررسی سلامت رم در این نسل هست که میشه غیر فعالش کرد تا زمان بوت کمتر بشه.من خودم B650 Tomahawk دارم اولیش که خریدم کلا خراب بود (نو) و برام تعویض کردن. وقتی XMP رو روشن کنید بالاترین زمان Boot رو بین مادربردهای AM5 تجربه میکنید. دقیقا 1 سال طول کشید که ام اس ای آپدیت بده و تایمش رو از 1 دقیقه و خورده ای به 20 تا 30 ثانیه تغییر بدهـ
من خودم B650 Tomahawk دارم اولیش که خریدم کلا خراب بود (نو) و برام تعویض کردن. وقتی XMP رو روشن کنید بالاترین زمان Boot رو بین مادربردهای AM5 تجربه میکنید. دقیقا 1 سال طول کشید که ام اس ای آپدیت بده و تایمش رو از 1 دقیقه و خورده ای به 20 تا 30 ثانیه تغییر بدهـ
دوست عزیز مادربرد های جوایز بسیار خوبی رو از رسانه های معتبر دریافت کردند. این نسل اتفاقات عجیبی برای سری am5 افتاد که به دلیل تکنولوژی های تازه amd بود، و مشکلات دارن روز به روز کمتر میشن. دلیل بوت طولانی هم سیستم پیچیده بررسی سلامت رم در این نسل هست که میشه غیر فعالش کرد تا زمان بوت کمتر بشه.
بایوس رو به آخرین نسخه بروزرسانی کنید و بعدش بررسی کنید که مشکل برطرف شده یا نه. دلیل طولانی شدن زمان راه اندازی سیستم به خاطر سیستم پیچیده بررسی رم هست که میشه خاموشش کرد.جالبه اینا رو میشنوم چون فک کردم فقط من این مشکلو دارم!
والا من زمانی که xmp روشن باشه سیستم با کلی تاخیر لود میشه (موقع ریستارت کردن که گاهی اوقات دقیقه ها طول میکشه اصن!)توی بازی ها هم بدون استثنا کرش دارم مگر اینکه کلاک اسپید رو دستکاری کنم. مجبور شدم خاموشش کنم هم سیستم سریع لود میشه هم دیگه کرشی ندارم.
بایوس رو به آخرین نسخه بروزرسانی کنید و بعدش بررسی کنید که مشکل برطرف شده یا نه. دلیل طولانی شدن زمان راه اندازی سیستم به خاطر سیستم پیچیده بررسی رم هست که میشه خاموشش کرد.