مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

@Farshidstar2012
سلام مجدد خدمت آقا فرشید و دوستان

آیا استفاده همزمان AMD 5750g و 3060 ti گرافیک رو گلوگاه نمیکنه ؟ چون پردازنده تا pci 3 رو ساپورت میکنه. فعلا تا اواسط تابستون بدون گرافیک سر کنم، بعد گرافیک رو اضافه میکنم. کلا نظرتون راجع به این پردازنده چیه ؟

مورد دیگه هم برای کسی که از نسل 2 اینتل میخواد آپگرید کنه فرق محسوسی بین 12600K و 5750G هست ؟ (از نظر توانایی تو بنچمارک ها که 12600K خیلی قوی تره ولی در مقایسه با سیستم قبلیم جفتشون خیلی قوی هستن)

مورد آخر هم اقتصادی ترین و در عین حال قابل ارتقاترین مادربورد برای این پردازنده رو معرفی کنید که بعدا مثلا بتونم به یه چیزی مثل Ryzen 5900X آپگرید کنم.
تو گوگل جستجو کردم برخلاف اینتل، AMD قابلیت اورکلاک رو حتی برای پایین رده ترین مادربوردهای A520 هم باز کرده.

ممنون

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام دوستان
من قصد دارم یه پردازنده 5900X و یه کارت RTX3060Ti بگیرم.
پاور فعلیم مال 12 سال پیشه!، Coolermaster 700w SilentPro اما خب کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره
به نظرتون عوضش کنم؟ در واقع بازم باید توی رنج 700 800 وات بگیرم چون بیشتر اصلا به دردم نمیخوره
اگر برای خرید پاور هم پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید (خودم نظرم روی کولرمستر بود ولی خب ظاهرا خیلیا باهاش مشکل پیدا کردن)

• Like
خوب من سیستم جدید با کمک آقا فرشید بالاخره بستم برای کارهای 3Dmax ممنونم از ایشان

CPU R7 5800X
GPU GTX 1650 OC
RAM 32GB 3200DDR4
MIN X570 PRO
SSD SAMSUNG 980 PRO
COOL HYPER 212 TURBO
POWER GP700-GED
HDD WD 2T

IMG_20220412_154458.jpg
IMG_20220412_154605.jpg

فقط آیا این سیستم مثلا God Of War با چه تنظیمات و فریمی میتونه بالا بیاره؟

یادش بخیر حدود ۱۳ سال پیش با کمک آقا فرشید کیس جمع کردم و تا الان داره کار میکنه البته Gpu به ۴۶۰ ارتقاع دادم

قیمتها تو این ۱۳ ساله ببینید چند برابر شده
من که دیوانه شدم نمیدونم چه سیستمی بگیرم این قیمتها هم معلوم نیست کی میخواد پایین بیاد.

اول یک سئوالی داشتم. این کارتهای سری 300 کی میان؟آیا اطلاعاتی ازشون هست؟

بعد خواستم بدونم شما کدوم سیستم رو پیشنهاد میکنید (البته اگر هر کدوم مشکلی داشت اصلاح کنید)

CPU: E7500
VGA:260 GTX 216
MIN:TP45 biostar
RAM:PATROD 800 2*2
HDD:500GB Seagate
POWER: GP 535A GREEN
CASE: GREEN MAGNUM

OR

CPU: Phenom x4 - 925
VGA:260 GTX 216
MIN:Giga Ma 785 GT
RAM:PATROD 800 2*2
HDD:500GB Seagate
POWER: GP 535A GREEN
CASE: GREEN MAGNUM

قیمت هم میخوام 600 تومن باشه.

اگر میشه قیمت این CPU های 810 و 925 رو هم بگین

آخرین ویرایش:
دوستان فرق بین مادربورد b660pro m-a با b660 bazooka چیه ؟ چون از جایی که سفارش دادن پرو رو نداشتن و مدل بازوکا رو پیشنهاد دادن و گفتن یه تومن هم گرون تره ولی به خاطر ۱۰ روزی که تاخیر داشتن برا ارسال ما به تفاوت رو نمیگیرن ( سر CPU هم همین داستان شد بجا 12400f مدل 12400 با گرافیک مجتمع رو پیشنهاد کردن)

• Like
سلام دوستان
من قصد دارم یه پردازنده 5900X و یه کارت RTX3060Ti بگیرم.
پاور فعلیم مال 12 سال پیشه!، Coolermaster 700w SilentPro اما خب کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره
به نظرتون عوضش کنم؟ در واقع بازم باید توی رنج 700 800 وات بگیرم چون بیشتر اصلا به دردم نمیخوره
اگر برای خرید پاور هم پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید (خودم نظرم روی کولرمستر بود ولی خب ظاهرا خیلیا باهاش مشکل پیدا کردن)

اگه سالمه خیر، ضرورتی به خرید پاور جدید نیست و با کارت گرافیک جدید جوابگو هست،
پاورهای کولرمستر عموما مشکلی ندارن،

خوب من سیستم جدید با کمک آقا فرشید بالاخره بستم برای کارهای 3Dmax ممنونم از ایشان

CPU R7 5800X
GPU GTX 1650 OC
RAM 32GB 3200DDR4
MIN X570 PRO
SSD SAMSUNG 980 PRO
COOL HYPER 212 TURBO
POWER GP700-GED
HDD WD 2T

View attachment 251856
View attachment 251857

فقط آیا این سیستم مثلا God Of War با چه تنظیمات و فریمی میتونه بالا بیاره؟

یادش بخیر حدود ۱۳ سال پیش با کمک آقا فرشید کیس جمع کردم و تا الان داره کار میکنه البته Gpu به ۴۶۰ ارتقاع دادم

قیمتها تو این ۱۳ ساله ببینید چند برابر شده

مبارک باشه. باید یوتیوب سرچ کنید که ببینید GOW رو کارت شما با چه کیفیتی میتونه اجرا کنه، اما احتمالا تنظیمات پایین. بهرحال اولویت اول سیستم کار سه بعدی هست.

دوستان فرق بین مادربورد b660pro m-a با b660 bazooka چیه ؟ چون از جایی که سفارش دادن پرو رو نداشتن و مدل بازوکا رو پیشنهاد دادن و گفتن یه تومن هم گرون تره ولی به خاطر ۱۰ روزی که تاخیر داشتن برا ارسال ما به تفاوت رو نمیگیرن ( سر CPU هم همین داستان شد بجا 12400f مدل 12400 با گرافیک مجتمع رو پیشنهاد کردن)
b660 bazooka تفاوت خیلی کمی با b660pro m-a داره و هر دو رده متوسط هستن برای این سری تراشه، فک نکنم تفاوت قیمتی هم داشته باشن.
MAG B660M BAZOOKA فقط هدر TPM اضافه داره و طراحیش متفاوتهو

در مورد پردازنده مشکلی نیست، هر کدوم رو باشه بگیرید، گرافیک مجتمع برای سیستم بازی کاربردی نداره و بودن و نبودنش مهم نیست. فقط کمی گرونتره.

سلام
ارادتمند دوستان به ویژه فرشید عزیز.
خمیر حرارتی خوب چی هست تو بازار؟ مدلی مثل NT-H1 هنوز پیدا میشه؟
یه سوال دیگه: یه دونه همین مدل رو دارم از حدود 10سال قبل یه کمی ازش مونده. اگه سفت نشده باشه قابل اعتماد هست برای پردازنده؟

• Like
سلام
یه سوال دیگه: یه دونه همین مدل رو دارم از حدود 10سال قبل یه کمی ازش مونده. اگه سفت نشده باشه قابل اعتماد هست برای پردازنده؟

خمیر ARCTIC MX-4 رو میدونم موجوده که بهتر هست.
خمیرهای ترمال گریزلی هم موجوده ، ولی متاسفانه تقلبی هاش خیلی بیشتر از اصلش داخل بازار هست، موقع خرید دقت کنید.

خمیر 10 سال قبل قاعدتا الان باید پودر باشه، نه خمیر!

سلام مجدد خدمت آقا فرشید و دوستان

آیا استفاده همزمان AMD 5750g و 3060 ti گرافیک رو گلوگاه نمیکنه ؟ چون پردازنده تا pci 3 رو ساپورت میکنه. فعلا تا اواسط تابستون بدون گرافیک سر کنم، بعد گرافیک رو اضافه میکنم. کلا نظرتون راجع به این پردازنده چیه ؟

مورد دیگه هم برای کسی که از نسل 2 اینتل میخواد آپگرید کنه فرق محسوسی بین 12600K و 5750G هست ؟ (از نظر توانایی تو بنچمارک ها که 12600K خیلی قوی تره ولی در مقایسه با سیستم قبلیم جفتشون خیلی قوی هستن)

مورد آخر هم اقتصادی ترین و در عین حال قابل ارتقاترین مادربورد برای این پردازنده رو معرفی کنید که بعدا مثلا بتونم به یه چیزی مثل Ryzen 5900X آپگرید کنم.
تو گوگل جستجو کردم برخلاف اینتل، AMD قابلیت اورکلاک رو حتی برای پایین رده ترین مادربوردهای A520 هم باز کرده.

بله، 5750 ممکنه برای RTX 3060Ti گلوگاه باشه، نه بخاطر این که PCIe 3.0 هست، بلکه به خاطر راندمان خود CPU.
اگر کار درست رو می‌‌خواید انجام بدید بهتره 12600/12400 بخرید و فعلا از گرافیک آنبرد استفاده کنید و بعدا کارت گرافیک رو بهش اضافه کنید. قطعا راندمان 12600K خیلی بالاتر هست، در بازی و غیره.

این که قابلیت اورکلاک برای تمام پردازنده های AMD رایزن باز هست دلیل انتخاب یا برتری مادربردهای رده پایینش نیست، شما بر اساس اولویت کار خودت و بودجه پردازنده و بعد مادربرد رو انتخاب کنید.

آخرین ویرایش:
سلام
من MasterGel Maker خریدم پرفورمنس نزدیک به کرایونات داره ترمال کانداکتیویتی 11 داره که فوق العادس
هم دمای سی پی یو هم گرافیکم 10 درجه اومد پایین !
دمای گرافیکم از روز اولش رو فول لود 7 درجه کمتر شد
سی پی یو 3800ایکس با کولر استوک و 4.3ghz سینه بنچ فول لود دماش 71 درجه شد از 82-83

آقا فرشید پاورم همون UK650gold گرین هست کافیه واسه 3070 ؟ یا نیاز به تعویض دارم ؟ سی پی یو هم 3800x

سلام
من هم از RED Pro و هم Exos استفاده داشتم و هر دو تا راندمان و کیفیت خوبی دارن. هر دو هم برای محیط سرور و ورک استیشن بهینه شدن و تولرانس تحمل خطای بیشتری دارن، بنابراین هر دو قابل انتخاب هستن از نظر من.
ریسک خرابی حتی در این هاردهای رده بالا هم کماکان هست و اطمینان پذیری SSD-های رده حرفه ای رو هم ندارن.

فرشید‌جان در ادامه سوال قبلی در مورد هارد، هاردهای وسترن سری Ultrastar رو هم پیشنهاد میدی؟
این مدل رو هم با گارانتی، خوش قیمت پیدا کردم.

• Like
سلام

فرشید‌جان در ادامه سوال قبلی در مورد هارد، هاردهای وسترن سری Ultrastar رو هم پیشنهاد میدی؟
این مدل رو هم با گارانتی، خوش قیمت پیدا کردم.

سری Ultrastar گرید دیتاسنتر هست ولی در عوض مصرف بیشتر و نویز بیشتری هم دارد. اتفاقا قیمت اصلی این سری هم کمتر از قیمت سری RED PRO هست.

سلام
برای انتخاب هدست چه نکته ای باید مدنظر باشه ؟
یه هدستی که دیدم logitech g935 بنظرم خوب اومد
اونم چون هم با سیمه هم بی سیم که فک میکنم اپشن خوبی باشه
تو اون محدوده قیمتی انتخاب مناسبی هست ؟
بیشتر برای استفاده تو کنسول و بازی های افلاین مدنظره

• Like
سلام
برای انتخاب هدست چه نکته ای باید مدنظر باشه ؟
یه هدستی که دیدم logitech g935 بنظرم خوب اومد
اونم چون هم با سیمه هم بی سیم که فک میکنم اپشن خوبی باشه
تو اون محدوده قیمتی انتخاب مناسبی هست ؟
بیشتر برای استفاده تو کنسول و بازی های افلاین مدنظره

نکات که زیاد داره

کیفیت ساخت کلی
راحتی استفاده در مدت طولانی
کیفیت صدا در 3 بخش طیف فرکانسیِ بیس، مید و های
کیفیت و تفکیک جهت صدا در بازیها
کیفیت در بخش موزیک
کیفیت میکروفون
و ....

G935 هم یکی از مدلهای منتخب هست.

نویزش نسبت سری red pro و همینطور exos خیلی بیشتره؟

خیلی یا کم رو فقط با تست آزمایشگاهی میشه متوجه شد یا با مقایسه ی صدا حین کار
اما روی کاغذ که صداش بیشتره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or