سلام آقا فرشید
یه سیستم قدیمی داشتم ممنون میشم یه قیمت کلی براش بذارید. لطفا مانیتور رو جدا قیمت بدید
Monitor: Samsung Syncmaster BX22
ram 7GB DDR2
cpu Q8400
power green 530
VGA asus gt610
main Asus P5QL-Pro
ssd WD green 120
Hdd WD 500 GB
ODD L 24x sata
سلام آقا فرشید بالاخره تصمیم گرفتم این قطعات رو فعلا بخرم تا در اینده ببینیم وضعیت 3060ti چی میشه شاید 3060 12گیگی هم قراره عرضه بشه اوضاع بهتر بشهبا این قیمتایی که مغازه دارا میدن اینترنتی خرید کنم به صرفه تره
اصفهان جایی سراغ ندارین ؟
i5 10400f
mb:h410-a
ram: aegis 8*2 3000
monitor:s22f350
فرق بین s22r350 چیه؟
کارت گرافیک هم معلوم نیست
از پاور و کیس خودم استفاده میکنم
اگه بقیه قطعاتم رو 10 تومن بفروشم کل بودجه میاد رو 32 تومن
سلام
سلام آقا فرشید بالاخره تصمیم گرفتم این قطعات رو فعلا بخرم تا در اینده ببینیم وضعیت 3060ti چی میشه شاید 3060 12گیگی هم قراره عرضه بشه اوضاع بهتر بشه
فقط چندتا سوال لطفا اگه میشه همه رو جواب بدید
مادربرد b460 برمیدارم asus plus بهتره یا گیگابیت hd3؟؟ اهل rgb نیستم
مانیتور بین چندتا مدل موندم:
1.s22f350
2.s22r350 این فقط چون 75hz تو گیم 60 بهتره یا 75؟؟
3.جی پلاس 245JN چون تقریبا تو همون رنجه
و این که چون از مغازه شهرمون باید بخرم برای تست این قطعات چه چیزایی رو تست انجام بدم
ممنون
سلام
یه هدفون تا 2 تومن معرفی میکنید
live 500 bt چطوره ؟
ممنون که جواب میدیدضرورتی نداره از شهر خودتون خرید کنید، مگر این که قصد خرید شرایطی داشته باشید.
برای مادربرد هم دو تا مدل رده پایین و ضعیف هستن، اما خب B460 Plus بیشتر فروخته میشه.
در مورد مانیتور هم هر دو مدل برای بازی نسبتا ضعیف هستن و پنلهای معمولی دارن.
جی پلاس که بدتر از بقیه و پنل بی کیفیت استفاده میکنه.
ممنون که جواب میدید
من برای این قطعات 14 کنار گذاشتم بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم کارت گرافیک هم مونده قبلا از شما پرسیدم این قطعات رو گفتین خوبه
من یه سیستمی میخوام مثل سیستم قبلی که شما بهم پیشنهاد دادین5-6 سال بهم کار بده هنوزهم کم نیورده.
و اینکه قیمت گرفتم از شهرمون مقایسه کردم با تهران تقریبا یکی بود
من چی رو تست کنم؟همون که مشخصات قطعات رو ببینم رو ویندوز کافیه؟؟
برای مانیتور شاید رفتم 24 اینچ از همون مدلایی که نوشتم تفاوت قیمتشون کمه تا نظر شما چی باشه
75hz بهتره برا بازی یا 60hz ممنون که بازم جواب میدین
برنامه cpuz برای این کار خوبه؟اگه نه یه برنامه پیشنهاد بدینخب اولویت با انتخاب قطعات کیس بوده که شما بهش عمل کردی، برای تست قطعات هم نرم افزارهای زیادی هستن که میتونن این کار رو انجام بدن، ولی کار مناسب نصب و اجرای تعدادی بازی جدید با موتورهای گرافیکی متفاوت هست.
برای مانیتور هم 60 با 75 هرتز تفاوت محسوسی نداره، اما 60 با 120 و 144 هرتز خیلی متفاوته.
اگر بودجت رسید مدلی با پنل 144 هرتزی و 1080p بخرید که مشخصل تولید داخلی نخواهد بود و تاخیرش هم پایینه.
برنامه cpuz برای این کار خوبه؟اگه نه یه برنامه پیشنهاد بدین
بودجه هم نه نمیتونم اضافه تر بدم
در همین قدر دارم که به جا 22اینچ 24 از همین مدلا رده پایین بردارم
ممنون
کلا دنیا بهم ریخته تا کرونا نره بیت کوین سقوط نکنه شرایط به همین شکله شما سایت های خارجی هم باز کنید همینه هیچی گیر نمیاد یا قیمتش فضایی هست البته 1 سری چیزا نه قیمتشون خوبه که بازم اینجا قیمتش فضایی هست دلیل اونا دیگه بی مورده@Farshidstar2012 خسته نباشید ، قیمتا چرا اینقدر داغون شده بزرگوار ، می خواستم بدونم به نظرتون کی ممکنه درست بشه ؟ چون میخواستم اقدام به خرید چندتا کالا بکنم.
اخه نه دلار رفته بالا نه اتفاق خاصی ولی قیمتا نسبت به ماه پیش چندین برابر شده مخصوصا پاور و کیس ... می دونم که شما میگین قیمتا همیشه میره بالاتر و درست هم میگین ، ولی این 1-2 ماه خیلی عجب شده نسبت به اینکه قیمت ارز تغییری نکرده ولی قیمت کالاها کامپیوتری داره میره بالاتر همینطور ! ممکنه به خاطر کمبود واردات باشه ؟! چون قیمتا از زمان دلار 33 تومن هم بعضی کالاها بالاتر رفته !!
@Farshidstar2012 خسته نباشید ، قیمتا چرا اینقدر داغون شده بزرگوار ، می خواستم بدونم به نظرتون کی ممکنه درست بشه ؟ چون میخواستم اقدام به خرید چندتا کالا بکنم.
اخه نه دلار رفته بالا نه اتفاق خاصی ولی قیمتا نسبت به ماه پیش چندین برابر شده مخصوصا پاور و کیس ... می دونم که شما میگین قیمتا همیشه میره بالاتر و درست هم میگین ، ولی این 1-2 ماه خیلی عجب شده نسبت به اینکه قیمت ارز تغییری نکرده ولی قیمت کالاها کامپیوتری داره میره بالاتر همینطور ! ممکنه به خاطر کمبود واردات باشه ؟! چون قیمتا از زمان دلار 33 تومن هم بعضی کالاها بالاتر رفته !!