mahdijamshidpor
کاربر سایت
کارت گرافیک 8 گیگ انویدیا خوب الان چقدر قیمت داره
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | Intel Core i3 9100F BOX | CPU |
دو میلیون و ۵۰ هزار تومان | ASUS PRIME H310M-C | MotherBoard |
دو میلیون و ۷۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GB | RAM |
سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومان (سه میلیون و ۶۵۰ هزار تومان) | ASUS CERBERUS GTX 1050 TI O4G 4GB GDDR5 (ASUS PH-GTX 1650-O4G 4GB GDDR5) | VGA |
۸۵۵ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
۷۶۰ هزار تومان | WD Green 240GB | SSD |
۶۴۰ هزار تومان | PARS EVO | Case |
ده میلیون و ۶۲۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | -- |
این سیستم کمترین توصیه برای بازی هست که بالاتر از ده تومن درمیاد با قیمتهای روز:
قیمت مدل نام قطعه یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان Intel Core i3 9100F BOX CPU دو میلیون و ۵۰ هزار تومان ASUS PRIME H310M-C MotherBoard دو میلیون و ۷۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GB RAM سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۶۵۰ هزار تومان)ASUS CERBERUS GTX 1050 TI O4G 4GB GDDR5
(ASUS PH-GTX 1650-O4G 4GB GDDR5)VGA ۸۵۵ هزار تومان WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB HDD ۷۶۰ هزار تومان WD Green 240GB SSD ۶۴۰ هزار تومان PARS EVO Case ده میلیون و ۶۲۰ هزار تومان جمع کل (تومان) --
این سیستم با RX 580 بدون HDD من میخوام، همون قیمت که لیست نوشتین هنوز سرجاشه؟
دوستان در حال حاضر ارزون ترین مانیتور 120 هرتز فول اچ دی چیه؟
اینجا رو ببیندوستان در حال حاضر ارزون ترین مانیتور 120 هرتز فول اچ دی چیه؟
سلام میخوام لپ تاپ بگیرم بعضیا میگن ک لپ تاپ به درد گیم نمیخوره اما به دلایلی حتما باید لپ تاپ یا all in one بگیرم ی سیستم متوسط باید چه مشخصاتی داسته باشه من زیاد سر در نمیارم از سیستم تقریبا هیچی نمیدونم لطفا کامل توضیح بدید ممنونم
این که به درد گیم نمیخوره خیلی کلی هست، اگر بخوایم دقیقتر بگیم میشه گفت که لپ تاپهای مشابه به پیسیهای گیمینگ هم قیمت بالایی دارند و هم محدودیتهای راندمان که به خاطر ماهیتِ ساخت لپتاپ هست.
قبل از این که دنبال مشخصات باشید باید ببینید چه بودجه ای رو میتونید تامین کنید.
اما یه پی سی مخصوص بازی در سطح متوسط به قیمت روز حدود 19 میلیون تومان (بدون مانیتور) درمیاد و یه لپتاپ با مشخصات متوسط هم 25 تا 30 تومن درمیاد.
سیستم AIO که کلا مناسب بازی نیست.
دوستان این سیستم 13700 میارزه؟
Biostar H310 کارکرده باضمانت
intel core i5 9400f نو اکبند
ram 2*8gb نو اکبند - (مشخصات رم رو نگفته هنوز)
ssd 240g kingston نو اکبند
HDD 1tb wd کلرکرده با ضمانت
vga MSI rx580 8gb کارکرده در حد نو با ضمانت و مهلت تست
کار کرده dvdrw
case mastertech نو اکبند
من خودم بایو استار حال نمیکنم...
داداش میشه ولی هزینه زیادی دارهدرود بر دوستان
لبتاب Asus N551ZU دارم ، میخواستم ببینم آیا میشه ارتقاش داد ؟ اگه بله چه چیز هاییش رو ؟ و اینکه کارم باهاش 3DsMAX ، Vray و Autocad ـه بیشتر تو همون زمینه رندرینگ و مدلسازی آیا نسبت به هزینه ایی که برای ارتقا انجام میشه آیا تغییر چشم گیری خواهد داشت یا صرفه اقتصادی نداره ممنون از راهنماییتون
اینم کانفیگ فعلیش :
CPU : AMD® APU A10-7400P /FX-7600P Processor
VGA : AMD R9 M280x \ AMD Radeon(TM) R7 Graphics
Ram : 8GB
HDD :1TB 7200 RPM