سلام
فرشید جان SSD PM981 512 با Evo Plus 500 چقدر اختلاف راندمان و کارایی دارن؟
Evo plus ارزش این اختلاف قیمت رو داره؟
سلام فرشید جان
من مادربورد H97 Pro Gamer دارم که چند سال قبل خودت پیشنهاد کردی ، رم ۸ ( ۲ تا ۴گیگ) دارم
الان میخوام رم رو به ۱۶ (۲ تا ۸) ارتقا بدم
چه مدل رمی رو پیشنهاد میکنی؟
با تشکر
میتونی 2تا رم دیگه مشابه یا با ولتاژ و باس مشابه بزارید کنار بقیه رم هاسلام فرشید جان
من مادربورد H97 Pro Gamer دارم که چند سال قبل خودت پیشنهاد کردی ، رم ۸ ( ۲ تا ۴گیگ) دارم
الان میخوام رم رو به ۱۶ (۲ تا ۸) ارتقا بدم
چه مدل رمی رو پیشنهاد میکنی؟
با تشکر
سلام.
من میخواستم یک ssd برای مین ga p61 usb3 b3 بخرم. این مین از sata3 پشتیبانی نمیکنه. به نظرتون ارزش داره ssd بگیرم؟ چقدر افت سرعت خواهم داشت؟
اگه میشه استفاده کرد یک ssd با حجم 120 گیگ معرفی کنید.
با تشکر
سلام برای نت شاتل و استفاده خانگی و بازی آنلاین،مودم ADSL چه برندی و مدلی پیشنهاد میشه؟
سلام
تا 7 تومن میشه سیستمی بست که dota 2 رو 1080 با بالاترین تنظیمات 60 فریم اجرا کنه؟
اگه آره ممنون میشم قطعات رو بگید، فقط اینکه سیستم رو کامل باید جمع کنم یعنی مانیتور و این چیزا هم ندارم
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
یک میلیون و ۷۲۰ هزار تومان (یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) | Intel Core i3 8100 BOX Intel Core i3 9100F BOX | CPU |
۹۹۰ هزار تومان | ASUS PRIME H310M-C | MotherBoard |
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 2400-16GB | RAM |
یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان دو میلیون و ۷۰ هزار تومان | ASUS PH GTX1050 2GB GDDR5 (ASUS RX 560 OC 4GB GDDR5) | VGA |
۵۴۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010 | HDD |
۴۷۰ هزار تومان | WD Green 240GB | SSD |
۱۹۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
۸۵۰ هزار تومان | GREEN GP550A-UK | Power |
۴۶۰ هزار تومان | GREEN X2 | Case |
هشت میلیون و ۲۲۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
میشه سیستم پیشنهادی خودتون تا سقف 20 21 میلیون بدین؟ بدون مانیتور و کیبورد و موس
سلام. بنده یه مانیتور 2261vp از برند LG دارم. یکی از دوستان که کار گرافیکی انجام میده دو تا مانیتور دست دوم و سالم داره. مدلهای HP z27x و سامسونگ 27A850T.
اگه مانیتور خودم رو بفروشم با حدود 1 تومن میتونم یکی از مانیتورهای بالا رو بخرم. به نظرتون مانیتورهای بالا نسبت به مدل مانیتور خودم بهتر هستن؟ ارزش خرید دارن؟
بیشتر از هر چیزی برای فیلم و گیم میخوام و کارت گرافیکم هم GTX 1080 هست.
این دو مدل مانیتور هر دو استوکن و قدیمی و با وجود رزولوشن QHD که از مانیتور خودتون بالاتره، مشخص نیست که کیفیت پنلشون هم بهتر هست یا نه. اینو خودتون باید ببینید بررسی کنید
اما هر کدوم از نمایشگرهای بالا رو که به کارت 1080 وصل کنید، میتونید با دقت 2K بازی کنید و در عوض سرعت فریم در بازیهاتون حدود 30 تا 40 درصد کمتری از چیزی میشه که در مانیتور فعلی تجربه می کنید.