مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
فرشید جان SSD PM981 512 با Evo Plus 500 چقدر اختلاف راندمان و کارایی دارن؟
Evo plus ارزش این اختلاف قیمت رو داره؟

PM981 مدل OEM از همون 960 EVO هست که قدیمیتره. سرعت 970 PLUS بالاتر هست و بنابراین خرید همون 970EVO Plus بهتر هست.

• Like
Reactions: Lord Aria
سلام فرشید جان
من مادربورد H97 Pro Gamer دارم که چند سال قبل خودت پیشنهاد کردی ، رم ۸ ( ۲ تا ۴گیگ) دارم
الان میخوام رم رو به ۱۶ (۲ تا ۸) ارتقا بدم
چه مدل رمی رو پیشنهاد میکنی؟
با تشکر

سلام فرشید جان
من مادربورد H97 Pro Gamer دارم که چند سال قبل خودت پیشنهاد کردی ، رم ۸ ( ۲ تا ۴گیگ) دارم
با تشکر

از همون سری که قبلا خریدی و با مادربردت سازگار بوده. البته چون DDR3 هست الان انتخاب‌ها خیلی کمتر شده و فقط به مدل و برندی که موجود باشه محدودید
اگر GSkill یا CORSAIR موجود بود هم خوبه.

• Like
Reactions: prometheus
سلام.
من میخواستم یک ssd برای مین ga p61 usb3 b3 بخرم. این مین از sata3 پشتیبانی نمیکنه. به نظرتون ارزش داره ssd بگیرم؟ چقدر افت سرعت خواهم داشت؟
اگه میشه استفاده کرد یک ssd با حجم 120 گیگ معرفی کنید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام فرشید جان
با تشکر
میتونی 2تا رم دیگه مشابه یا با ولتاژ و باس مشابه بزارید کنار بقیه رم ها

سلام.
من میخواستم یک ssd برای مین ga p61 usb3 b3 بخرم. این مین از sata3 پشتیبانی نمیکنه. به نظرتون ارزش داره ssd بگیرم؟ چقدر افت سرعت خواهم داشت؟
اگه میشه استفاده کرد یک ssd با حجم 120 گیگ معرفی کنید.
با تشکر

بله، بازم ارزشش رو داره، افت سرعت محسوس هست، ولی باز هم از هارددیسک خیلی سریعتره.
WD GREEN 240 GB خریداری کنید.

سلام برای نت شاتل و استفاده خانگی و بازی آنلاین،مودم ADSL چه برندی و مدلی پیشنهاد میشه؟

هر مودمی که با خط تلفن شما و تجهیزات منطقه ی مخابراتی شما سازگار باشه، به سرویس دهنده مربوط نیست.
بسته به امکانات اضافی و سرعت وایرلس و بودجه‌ی مدنظر قیمتش هم فرق می کنه، چیزی نیست که ما اینجا مدل خاصی روپیشنهاد بدیم.

• Like
Reactions: Doctor Splinter
سلام
تا 7 تومن میشه سیستمی بست که dota 2 رو 1080 با بالاترین تنظیمات 60 فریم اجرا کنه؟
اگه آره ممنون میشم قطعات رو بگید، فقط اینکه سیستم رو کامل باید جمع کنم یعنی مانیتور و این چیزا هم ندارم

سلام
تا 7 تومن میشه سیستمی بست که dota 2 رو 1080 با بالاترین تنظیمات 60 فریم اجرا کنه؟
اگه آره ممنون میشم قطعات رو بگید، فقط اینکه سیستم رو کامل باید جمع کنم یعنی مانیتور و این چیزا هم ندارم

با 8 تومن میشه چنین سیستمی بست که برای DOTA @ خیلی خوبه، اما برای بازیهای جدیدتر و سنگین تر رده متوسط و پایین هست.

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون و ۷۲۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
Intel Core i3 8100 BOX
Intel Core i3 9100F BOX
CPU
۹۹۰ هزار تومانASUS PRIME H310M-CMotherBoard
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 2400-16GBRAM
یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان
دو میلیون و ۷۰ هزار تومان
ASUS PH GTX1050 2GB GDDR5
(ASUS RX 560 OC 4GB GDDR5)
VGA
۵۴۰ هزار تومانSeagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010HDD
۴۷۰ هزار تومانWD Green 240GBSSD
۱۹۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
۸۵۰ هزار تومانGREEN GP550A-UKPower
۴۶۰ هزار تومانGREEN X2Case
هشت میلیون و ۲۲۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
میشه سیستم پیشنهادی خودتون تا سقف 20 21 میلیون بدین؟ بدون مانیتور و کیبورد و موس

یه کم طولانی شد ولی در پیام خصوصی که پرسیده بودید پاسخ دادم.

• Like
Reactions: Play4Fun_0
سلام. بنده یه مانیتور 2261vp از برند LG دارم. یکی از دوستان که کار گرافیکی انجام می‌ده دو تا مانیتور دست دوم و سالم داره. مدل‌های HP z27x و سامسونگ 27A850T.
اگه مانیتور خودم رو بفروشم با حدود 1 تومن می‌تونم یکی از مانیتورهای بالا رو بخرم. به نظرتون مانیتورهای بالا نسبت به مدل مانیتور خودم بهتر هستن؟ ارزش خرید دارن؟
بیشتر از هر چیزی برای فیلم و گیم می‌خوام و کارت گرافیکم هم GTX 1080 هست.

سلام. بنده یه مانیتور 2261vp از برند LG دارم. یکی از دوستان که کار گرافیکی انجام می‌ده دو تا مانیتور دست دوم و سالم داره. مدل‌های HP z27x و سامسونگ 27A850T.
اگه مانیتور خودم رو بفروشم با حدود 1 تومن می‌تونم یکی از مانیتورهای بالا رو بخرم. به نظرتون مانیتورهای بالا نسبت به مدل مانیتور خودم بهتر هستن؟ ارزش خرید دارن؟
بیشتر از هر چیزی برای فیلم و گیم می‌خوام و کارت گرافیکم هم GTX 1080 هست.

این دو مدل مانیتور هر دو استوکن و قدیمی و با وجود رزولوشن QHD که از مانیتور خودتون بالاتره، مشخص نیست که کیفیت پنلشون هم بهتر هست یا نه. اینو خودتون باید ببینید بررسی کنید
اما هر کدوم از نمایشگرهای بالا رو که به کارت 1080 وصل کنید، می‌تونید با دقت 2K بازی کنید و در عوض سرعت فریم در بازی‌هاتون حدود 30 تا 40 درصد کمتری از چیزی میشه که در مانیتور فعلی تجربه می کنید.

• Like
Reactions: LBJ4Ever
این دو مدل مانیتور هر دو استوکن و قدیمی و با وجود رزولوشن QHD که از مانیتور خودتون بالاتره، مشخص نیست که کیفیت پنلشون هم بهتر هست یا نه. اینو خودتون باید ببینید بررسی کنید
اما هر کدوم از نمایشگرهای بالا رو که به کارت 1080 وصل کنید، می‌تونید با دقت 2K بازی کنید و در عوض سرعت فریم در بازی‌هاتون حدود 30 تا 40 درصد کمتری از چیزی میشه که در مانیتور فعلی تجربه می کنید.

هر دو تا پنل زمانی که وارد بازار شدن جز پنل‌های حرفه‌ای و با کیفیت حساب می‌شدن و با قیمتای 1000 دلاری. البته با استانداردهای الان کمی فاصله دارن ولی از نظر دقت رنگ در رده حرفه‌ای قرار می‌گیرن. نکته مهمتر اینه که با نقدایی که خوندم گویا مدل سامسونگ از معدود مانیتورایی هست که 1080p به 1440p رو خیلی خیلی خوب آپ اسکیل می‌کنه و اگه بازیه خاصی بود که نمی‌تونستم با رزولوشن Native فریم خوب بگیرم، می‌شه روی 1080p اجراش کرد و تصویر خیلی تار نباشه. تصویرش به وضوح و با اختلاف از مانیتور خودم بهتر و با کیفیت‌تر هست (با سیستم خودم تست کردم) ولی خب مشکلی که هست اینه که مانیتورای 200 دلاری‌ که الان توی کشور هستن، زیر 6-7 میلیون قیمت نخوردن و انتخاب دیگه‌ای نمونده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or