سلام مجدّد
یه کارت گرافیک Radeon RX460 2GB WindForce 2X از برند گیگابایت بصورت کارکرده و خیلی تمیز هست که ۹ ماه از گارانتی آواژنگ مونده.
چقد ارزش داره؟
شاید حدود یک میلیون تا 1200.
سلام مجدّد
یه کارت گرافیک Radeon RX460 2GB WindForce 2X از برند گیگابایت بصورت کارکرده و خیلی تمیز هست که ۹ ماه از گارانتی آواژنگ مونده.
چقد ارزش داره؟
سلام
نمیدونم تا چه حد راجع به دیپ لرنینگ و ماشین لرنینگ اطلاعات دارید اما الان چند سالیه که اپلیکیشن های مربوط به اینا بر روی GPU ران میشه.
از دوستانی که اطلاعات دارن، بین RTX 2060 و GTX 1070 کدوم مدل برای اپلیکیشن های دیپ لرنینگ بهتره ؟ این 2060 میگن از fp16 استفاده میکنه که سرعت محاسباتو دوبرابر میکنه.
سلام. اين قطعات رو ميخوام تعويض كنم، براي فروش چه قيمتي مناسبه؟ چون قبلا خريدم قيمت ندارم ، ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
cpu: core i5 3470
motherboard : gigabyte p61
ram : 2* 4Gb ddr3
با جعبه و ...
دوستان تا 10 میلیون چه مانیتوری پیشنهاد میکنید ؟
بین 9900k و 3900x برای گیمینگ کدومو پیشنهاد میدین ؟
یا صبر کنم برای نسل بعد اینتل؟
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
ممنون منم همین مدل رو پیدا کردم بعد یک مدل ارزونتر پیدا کردم MAG27CQ تمام تفاوت رو توی یوتوب نگاه کردم خیلی انچانی نیست فقط بیشتر به پایه اش گیر دادن که ثبات ندارهاز MSI مدل MPG27CQ برای بازی خیلی مناسبه.
ممنون منم همین مدل رو پیدا کردم بعد یک مدل ارزونتر پیدا کردم MAG27CQ تمام تفاوت رو توی یوتوب نگاه کردم خیلی انچانی نیست فقط بیشتر به پایه اش گیر دادن که ثبات نداره
به نظرتون این مدل mag رو بگیرم با بقیش کیبورد G pro بخرم
سلام وقت بخیر
دوستان یک سیستم اداری بدون گرافیک و odd و لوازم جانبی تا سقف 6 میلیون چی مناسب هست؟ با تشکر
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
یک میلیون و ۷۰۰هزار تومان | Intel Core i3 8100 BOX | CPU |
یک میلیون و ۹۰ هزار تومان | ASUS PRIME B250M-C | MotherBoard |
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB 2400Mhz - 16GB for Intel M/B | RAM |
--- | Onboard | VGA |
۵۶۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010 | HDD |
۷۰۰ هزار تومان | GREEN GP450A-UK | Power |
۲۱۰ هزار تومان | GREEN Hiwa | Case |
پنج میلیون و 810 هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
دوستان کسی مطلع نیست کارت های سری سوپر RTX کی موجود میشه تو بازار خودمون؟
با سلام و تشکر بابت راهنمایی شمااگه پنلش دقیقا همون پنل استفاده شده در MPG27CQ باشه مشکلی نیست، خوب و بد بودن پایش به اختیار خودتون.
کیبورد سری G هم انتخاب مناسبی هست.
قیمت مدل نام قطعه یک میلیون و ۷۰۰هزار تومان Intel Core i3 8100 BOX CPU یک میلیون و ۹۰ هزار تومان ASUS PRIME B250M-C MotherBoard یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB 2400Mhz - 16GB for Intel M/B RAM --- Onboard VGA ۵۶۰ هزار تومان Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010 HDD ۷۰۰ هزار تومان GREEN GP450A-UK Power ۲۱۰ هزار تومان GREEN Hiwa Case پنج میلیون و 810 هزار تومان جمع کل (تومان) ---
با سلام و تشکر بابت راهنمایی شما
من این سیستم را به صورت آنلاین از یک سایت خریدم ولی الان که اومده ظاهرا چون رم مشابه نداشتن به صورت سر خود دوتا رم مختلف گذاشتن. الان اینها تک کاناله کار میکنن و چقدر مهمه؟ تشکر
F4-2400cl15s-8gis
F4-3000c16d-16gis