مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

الان Razer kraken pro v2 دارم اما متأسفانه پوست پوست داره میشه گوشی هاش،اینم اینجوری هست؟

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
اطلاعی ندارم ولی اگر ear cup ها پوسته پوسته بشن میتونین با ear cup های جدید جایگزینشون کنید
مثلا همین مدلی که الان دارید یک جفت ear cup ش از 7 دلار تا 20 دلار هست

• Like
Reactions: SleepyTurtel
سلام فرشید جان
آقا این مایکروسافت و EA ایران رو تحریم کردن و با این Xbox به مشکل خوردم و DNS هم مشکل رو حل نکرد.
یه مدت کنسول رو با کابل وصل کرده بودم به کیس و اینترنت رو با فیل شکن از تو تنظیمات با کنسول اشتراک گذاشته بودم و همه چیز کار می کرد.
ولی نمیدونم چرا تازگی هر کاری می کنم با کابل اینترنت Share نمیشه و کنسول اینترنت نداره. حتی کابل شبکه و کارت شبکه و ویندوز رو هم عوض کردم. اصلا سر در نیاوردم دلیلش رو چون با لپ تاپ درست کار می کنه.
با Hotspot تونستم اینترنت رو با کنسول اشتراک بذارم ولی یکم پینگ بالا رفته.
خود مادربورد (Asus p8z77-v) وای‌فای داره.
حالا نمی‌دونم وای‌فای مادربورد ضعیف هست و با یه کارت وای‌فای اضافه وضعیت بهتر میشه یا اصلا با اضافه کردن وای‌فای هم وضعیت همین هست.
رفتم tp-link tl-wn722n بگیرم ولی به شک افتادم usb بگیرم یا pci
مدل مودم هم DSL-2750U هست و فکر نمی‌کنم کارت دو باند اصلا بکارم بیاد. البته شاید روزی مجبور شدم مودم جدید بگیرم اینم به کار آمد...
کیس و کنسول تو یه اتاق هستن و مودم در اتاق کناری.

با تمام این تفاسیر چی پیشنهاد میدی؟
بودجه هم حدود ۲۰۰ تومن هست.

یه وای‌فای USB تو رنج 100 تومن هم لطفا معرفی کن برای کارای معمولی برای یه کیس دیگه لازم دارم.

اگر تنظیمات به اشتراک گذاری اینترنت از ویندوز درست باشه باید با همون کابل کار کنه، نیازی به وایرلس نیست.
در مورد مادربردتون، وای فای خوش قطعا کیفیت خیلی بهتری نسبت به دانگل های جدا داره و نیازی به خریدن دانگل جدا نیست. ممکن مشکل از تنظیمات روتر و کانال وایرلس اون باشه.
من پیشنهاد نمی دم هزینه کنید و یه دانگل اضافه هم بخرید، کار اصولی همونه که با کابل اینترنت عبور از تحریم رو به کنسول بدید. مخصوصا این که کیس و کنسول کنار هم نیستن.

برای دانگل سازگار با مودم شما هم TPLINK WN722N رو پیشنهاد میدم که بالای 160 تومنه.

سلام
هدست تا یک میلیون چی پیشنهاد میدید؟

همونطور که دوستمون گفتن LogitechG432 یه مدل مناسب هست با این بودجه.

• Like
دوستان من عکس های g432 هم دیدم انگار اونم گوشی هاش از چرم ماننده عین هدست الآنم و میترسم بعد چند وقت باز پوست پوست بشه،تو ایرانم فکر نکنم بشه گوشی هاشو پیدا کرد و اصلا عقلانی هم نمیدونم بخوام چند وقت یک بار هی گوشی روی هدفون عوض کنم
چه کنم بنظرتون؟

سلام
بچه ها شرمنده من باز مزاحم میشم
من بودجه رو تا ۱۸۰۰ افزایش دادم برای هدست
چی میتونم و چی خوبه که بگیرم؟

سلام
بچه ها شرمنده من باز مزاحم میشم
من بودجه رو تا ۱۸۰۰ افزایش دادم برای هدست
چی میتونم و چی خوبه که بگیرم؟

اگه ٢٠٠ دیگه میتونید جور کنید g933 لاجیتک خوبه من خودم استفاده میکنم گوشی هاش هم پارچه ای هست
اگه نه g633 هست اونم پارچه ای هست

• Like
سلام فرشید عزیز
یه سوال داشتم من cpu سیستمم i3 8100 هستش و بازی ای که میخام نصب کنم سیستم پیشنهادیش i7 3770 هستش میخاستم ببینم کدام cpu قوی تره و از کجا باید فهمید؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان اگه بخوای یه سیستم نسل بعدی ببندی روی high بازیا رو معمولا ۶۰ فریم بده قیمتش حدودا چند میشه؟و اگه میشه بگید که چه قطعاتی با چه مشخصاتی باید بگیرم ممنون

سلام فرشید عزیز
یه سوال داشتم من cpu سیستمم i3 8100 هستش و بازی ای که میخام نصب کنم سیستم پیشنهادیش i7 3770 هستش میخاستم ببینم کدام cpu قوی تره و از کجا باید فهمید؟؟؟

سیستم های پیشنهادی رو جوری در نظر می گیرن که قطعات قدیمی‌تر رو هم در بر بگیره و کاربرای بیشتری رو پوشش بده. پردازنده ی شما در بازیها برابر یا سریعتر از Core i7 3770 هست و تعداد هسته‌های فیزیکیشون هم برابره. 3770 فقط در پردازش‌های موازیِ خیلی سنگین با HT می تونه برتر باشه، اما نه در بازیها.

این که از کجا میشه فهمید هم باید راندمانشون رو در انواع و اقسام بنچمارکهای تئوری، کاربردی و بازیها مطالعه کردی باشی تا مقایسشون امکان پذیر و دقیق باشه.

سلام
یک سیستم اداری (کیس و مانیتور) برای کارهای سبک، با بودجه حدود 5 تومن میشه تهیه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

فقط حدود دو میلیون تومن برای مانیتور 20 اینچ می افته!

دیگه ضعیف تر از این سیستم نمیشه جمع کرد برای کار اداری:
قیمتمدلنام قطعه
CPU
(۹۶۰ هزار تومان)(Intel Pentium G5400)
MotherBoard
(یک میلیون و ۲۲۰ هزار تومان)(ASUS PRIME B250M-C)
۸۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*4GB 2400Mhz -8GBRAM
---OnboardVGA
۶۰۰ هزار تومانSeagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010HDD
۲۳۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
۶۰۰ هزار تومانGREEN GP450A-UKPower
۲۰۰ هزار تومانGREEN HiwaCase
چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سلام دوستان اگه بخوای یه سیستم نسل بعدی ببندی روی high بازیا رو معمولا ۶۰ فریم بده قیمتش حدودا چند میشه؟و اگه میشه بگید که چه قطعاتی با چه مشخصاتی باید بگیرم ممنون

فعلا حدود 21 تومن برای یه سیستم خوب(نه قوی و نه قویترین)

قیمتمدلنام قطعه
سه میلیون و ۷۵۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
Intel Core i5 9600K
(AMD Ryzen 5 2600)
CPU
سه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z390-P
(ASUS PRIME X370-A AM4)
MotherBoard
دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
هشت میلیون و ۶۲۰ هزار تومان
(یازده میلیون تومان)
MSI GTX 1080 GAMING X 8GB GDDR5X
( ASUS ROG STRIX RTX2070 OC GAMING 8GB GDDR6)
VGA
۶۰۰ هزار تومانSeagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TBHDD
۶۷۰ هزار تومانSAMSUNG 860 EVO 250GBSSD
۲۳۰ هزار تومانSamsung 24X SATAODD
یک میلیون و ۱۲۰ هزار تومانGREEN GP650B-OCPTPower
۸۳۰ هزار تومانCooler Master CM 590 IIICase
بیست و یک میلیون و ۸۷۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or