SleepyTurtel
کاربر سایت
لاجیتک g432 چطوره؟Logitech g430 رو بگیر پس هم زیر یک هست هم هدست خوبیه
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
لاجیتک g432 چطوره؟Logitech g430 رو بگیر پس هم زیر یک هست هم هدست خوبیه
مقایسه دقیق بین این دوتا :لاجیتک g432 چطوره؟
الان Razer kraken pro v2 دارم اما متأسفانه پوست پوست داره میشه گوشی هاش،اینم اینجوری هست؟
اطلاعی ندارم ولی اگر ear cup ها پوسته پوسته بشن میتونین با ear cup های جدید جایگزینشون کنیدالان Razer kraken pro v2 دارم اما متأسفانه پوست پوست داره میشه گوشی هاش،اینم اینجوری هست؟
سلام فرشید جان
آقا این مایکروسافت و EA ایران رو تحریم کردن و با این Xbox به مشکل خوردم و DNS هم مشکل رو حل نکرد.
یه مدت کنسول رو با کابل وصل کرده بودم به کیس و اینترنت رو با فیل شکن از تو تنظیمات با کنسول اشتراک گذاشته بودم و همه چیز کار می کرد.
ولی نمیدونم چرا تازگی هر کاری می کنم با کابل اینترنت Share نمیشه و کنسول اینترنت نداره. حتی کابل شبکه و کارت شبکه و ویندوز رو هم عوض کردم. اصلا سر در نیاوردم دلیلش رو چون با لپ تاپ درست کار می کنه.
با Hotspot تونستم اینترنت رو با کنسول اشتراک بذارم ولی یکم پینگ بالا رفته.
خود مادربورد (Asus p8z77-v) وایفای داره.
حالا نمیدونم وایفای مادربورد ضعیف هست و با یه کارت وایفای اضافه وضعیت بهتر میشه یا اصلا با اضافه کردن وایفای هم وضعیت همین هست.
رفتم tp-link tl-wn722n بگیرم ولی به شک افتادم usb بگیرم یا pci
مدل مودم هم DSL-2750U هست و فکر نمیکنم کارت دو باند اصلا بکارم بیاد. البته شاید روزی مجبور شدم مودم جدید بگیرم اینم به کار آمد...
کیس و کنسول تو یه اتاق هستن و مودم در اتاق کناری.
با تمام این تفاسیر چی پیشنهاد میدی؟
بودجه هم حدود ۲۰۰ تومن هست.
یه وایفای USB تو رنج 100 تومن هم لطفا معرفی کن برای کارای معمولی برای یه کیس دیگه لازم دارم.
سلام
هدست تا یک میلیون چی پیشنهاد میدید؟
سلام
بچه ها شرمنده من باز مزاحم میشم
من بودجه رو تا ۱۸۰۰ افزایش دادم برای هدست
چی میتونم و چی خوبه که بگیرم؟
بی سیم نمیخواماگه ٢٠٠ دیگه میتونید جور کنید g933 لاجیتک خوبه من خودم استفاده میکنم گوشی هاش هم پارچه ای هست
اگه نه g633 هست اونم پارچه ای هست
درایور هاش فرق میکنه از DTS 635 پشتیبانی میکنهبی سیم نمیخوام
فرق g633 با g635 چیه؟
اما توی سایت لاجیتک مدل 633 ده دلار گرونتره!درایور هاش فرق میکنه از DTS 635 پشتیبانی میکنه
635 بهتره
حالا 10 دلار گرونتر هست که دلیل نمیشه بهتر باشهاما توی سایت لاجیتک مدل 633 ده دلار گرونتره!
سلام فرشید عزیز
یه سوال داشتم من cpu سیستمم i3 8100 هستش و بازی ای که میخام نصب کنم سیستم پیشنهادیش i7 3770 هستش میخاستم ببینم کدام cpu قوی تره و از کجا باید فهمید؟؟؟
سلام
یک سیستم اداری (کیس و مانیتور) برای کارهای سبک، با بودجه حدود 5 تومن میشه تهیه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
قیمت | مدل | نام قطعه |
CPU | ||
(۹۶۰ هزار تومان) | (Intel Pentium G5400) | |
MotherBoard | ||
(یک میلیون و ۲۲۰ هزار تومان) | (ASUS PRIME B250M-C) | |
۸۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*4GB 2400Mhz -8GB | RAM |
--- | Onboard | VGA |
۶۰۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010 | HDD |
۲۳۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
۶۰۰ هزار تومان | GREEN GP450A-UK | Power |
۲۰۰ هزار تومان | GREEN Hiwa | Case |
چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام دوستان اگه بخوای یه سیستم نسل بعدی ببندی روی high بازیا رو معمولا ۶۰ فریم بده قیمتش حدودا چند میشه؟و اگه میشه بگید که چه قطعاتی با چه مشخصاتی باید بگیرم ممنون
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
سه میلیون و ۷۵۰ هزار تومان (سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) | Intel Core i5 9600K (AMD Ryzen 5 2600) | CPU |
سه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان (سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومان) | ASUS PRIME Z390-P (ASUS PRIME X370-A AM4) | MotherBoard |
دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
هشت میلیون و ۶۲۰ هزار تومان (یازده میلیون تومان) | MSI GTX 1080 GAMING X 8GB GDDR5X ( ASUS ROG STRIX RTX2070 OC GAMING 8GB GDDR6) | VGA |
۶۰۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB | HDD |
۶۷۰ هزار تومان | SAMSUNG 860 EVO 250GB | SSD |
۲۳۰ هزار تومان | Samsung 24X SATA | ODD |
یک میلیون و ۱۲۰ هزار تومان | GREEN GP650B-OCPT | Power |
۸۳۰ هزار تومان | Cooler Master CM 590 III | Case |
بیست و یک میلیون و ۸۷۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | — |