بله، از راندمان ایدهآل ش کاسته میشه.با تشکر از پاسختون
اتفاقا من میخواستم فعلا یک پکیج دو تایی تهیه کنم یعنی اگه 4 تایی نباشه موردی داره ؟
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
بله، از راندمان ایدهآل ش کاسته میشه.با تشکر از پاسختون
اتفاقا من میخواستم فعلا یک پکیج دو تایی تهیه کنم یعنی اگه 4 تایی نباشه موردی داره ؟
من ی سیستم خریدم ب مشخصات زیر .
نظرتون چیه؟ میتونم بازیای ۲۰۱۳-۲۰۱۴ رو انجام بدم مث فارکرای۳ یا فیفا ۱۵ یا بازیای قشنگ و جذاب مربوط به چهار پنج سال پیش ؟؟
MB:msi792 DDR 3
CPU: xenon e5405 cori3 2.0gh
RAM:4gb
Gpu: GeForce 430 2gb
راستی ویچر۲ رو میتونم بازی کنم؟
خب من قبل این جی فورس ۲۱۰ داشتم و بازیای قدیمی رو بااون میکردم .الان ارتقا دادم و کردمش جی فورس ۴۳۰. فک کنم تعریف من و شما از گیم فرق میکنهبازیهای قدیمی و سبک رو می تونه با سرعت مناسب اجرا کنه، ولی مشکل اینه که برای بازی در زمان خودش هم مناسب نبوده، و الان هم نیست.
cpu فردهسته نداریم ما ،بجز همون تک هسته ای ها،اینم 4 هسته هستخب من قبل این جی فورس ۲۱۰ داشتم و بازیای قدیمی رو بااون میکردم .الان ارتقا دادم و کردمش جی فورس ۴۳۰. فک کنم تعریف من و شما از گیم فرق میکنه
بخابم مقایسه کنیم بین ج فورس ۲۱۰ و۴۳۰ خب الان بازیای جدیدترین ب مراتب میتونم بازی کنم دیگه . تازه قبل این سی پی یوم ۲هسته ای ۲.۲ بود الان ۳هسته ای ۲گیگاهرتز
ارزشش بستگی به مشخصات سیستم و تجربه ی خودتون داره. مشخصات فنی سیستم رو بگید.سلام
ارزش داره مانیتور 2K 60HRTZ با یه مانیتور 1080P 240HRTZ عوض کنم ؟
فقط برای فیلم و بازی
سیستم فعلیم اینهارزشش بستگی به مشخصات سیستم و تجربه ی خودتون داره. مشخصات فنی سیستم رو بگید.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
سیستم فعلیم اینه
MSI B350 TOMAHAWK AM4 B350 Mainboard
AMD Ryzen 7 1700 AM4 Processor
ZOTAC GTX 1060 AMP! Edition 6GB GDDR5
Geil EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL15 DDR4
GREEN GP650A-UK 80Plus Gold
ولی خوب در اینده 2080 یا 2070 میگیرم
مانیتورمم قبلا از این قدیمایا بوده و تجربه رو 1080 نداشتم
تفاوت 60 هرتز تا 240 هرتز خیلیه ؟ تاثیرشو با چشم میشه دید ؟
به چه دلیل؟من بودجه ندارم زیاد کهاگر برای بازی خرید میکنید بهتره پردازنده های نسل 4 به پایین رو انتخاب نکنید، Core i5 4670 و بالاتر توصیه میشن.
به چه دلیل؟من بودجه ندارم زیاد که
من رم 4 دارم رو کامپیوتر خواستم یه رم 4 دیگه بزارم تصویر نداد مانیتور چه میشه کرد