ممنون اونو گیرم نیومد این بودش coolermaster ml 240 rgb
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام
ssd 128gb از قیمت 300 تا 350 تومن چه مدل هایی خوبه؟
درود
دوستان عزیزم میخوام یه سیستم ببندم برای کارهای گرافیکی مثل 3Ds Max و اتوکد در کنارش گیم هم بتونم روش اجرا کنم بودجه هم 8 تا نهایت خیلی زور بزنم 10 تومن ممنون میشم از اساتید اگه راهنمایی کنن که چه مشخصاتی جواب گوی نیاز من هست
خیلی ممنونم از راهنماییتون فرشید عزیز یه سئوال دیگه اینه که i5 میتونه به خوبی جواب گو باشه ؟شما که جفتش رو با هم اولویت میزاری، انتخاب قطعات رو سخت می کنی و چون کارت گرافیک گیمینگ هم به قطعات اضافه میشه، دیگه کمتر از این رو نمیشه پیشنهاد کرد:
مدل نام قطعه
Intel Core i5 8600K CPU
Thermalright Le GRAND Macho RT COOLING
ASUS PRIME Z370-A MotherBoard
GSkill Ripjaws V 16GB (2*8GB) DDR4 2800Mhz RAM
MSI GTX 1070Ti GAMING 8GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 2TB HDD
SAMSUNG 860 EVO 250GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
+GREEN GP600B-HP Power
Green X7 Case
جمع کل (تومان) --- 11690
خیلی ممنونم از راهنماییتون فرشید عزیز یه سئوال دیگه اینه که i5 میتونه به خوبی جواب گو باشه ؟
حالا گیم آنچنان در اولویت نیست چون کنسول دارم بیشتر میخوام توی نرم افزار و رندر کم نیاره ، بازم ممنون از راهنماییتون بزرگوار
نه سامسونگ هست تو بازار نه وسترن blueاصولا مدل 128 گیگی دیگه توصیه نمیشه، هم کند هستن و هم کنترلرهای ارزون قیمت دارن، مدل SAMSUNG 850 EVO 250 کمترین پیشنهاد هست
اگر نشد و بودجه نرسید مدل WD Blue رو خریداری کنید.
نه سامسونگ هست تو بازار نه وسترن blue
فقط adata سیلیکون پاور و کورسیر و کینگ استون
من بودجه ام همین 300 تومنه و فقط واسه نصب ویندوز میخوام ssd رو
فرشید خان
برای بازی توی 1080p
تفاوت دو کارت 1080 و 1080 ti خیلی فاحشه؟
ارزش هزینه بالاترو داره؟
با سی پی یو 1300x AMD
البته این سی پی یو موقتیه
و اینکه با معرفی کارتهای جدید تغییری توی قیمت ها شاهد خواهیم بود؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام...کم هزینه ترین سیستمی که میشه برای گیمینگ تهیه کرد(همراه با مانیتور و اینکه جای ارتقا دادن داشته باشه) چی هست؟
برای رزولوشن 1080 که هر دوتاشون زیادن، یه 1070 هم زیاده
اما اگر مانیتور 1080pولی 144 هرتز داشته باشید یا مانیتور 2K داشته باشید، هم GTX 1080 به کار میاد و هم با 1080ti میشه تا 30 درصد فریم بالاتر گرفت که واقعا فرق ایجاد می کنه و ارزشش رو داره.
معمولا نسل جدید که عرضه بشه، قیمت نسل قبلی پایین تر میاد.
.
درسته زیاده
ولی گفتم واسه سالای آینده مناسب باشه و بازیهای بعدی.
بنظرت تا چند سال توی 1080p دووم میاره کارت 1080 معمولی
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام
آیا می توان از هارد اکسترنال برای دوربین مداربسته استفاده نمود ؟
آقا فرشید آیا قطع ناگهانی برق، به قطعاتی غیر از هارد هم آسیب میزنه؟ الان سیستم من محافظ برق داره ولی ups نداره. بعضیا میگن اگه موقعی که کامپیوتر روشنه برق بره فقط هارد در معرض خطر هست و برای بقیه قطعات مشکلی پیش نمیاد، از طرف دیگه بعضیا میگن اگه برق بره کل قطعات در معرض خطرند و فقط هارد نیست که چنین مشکلی داره. شما نظرت چیه؟
ﺳﻼﻡ
ﯾﻪ ﻫﺎﺭﺩ ﺍﮐﺴﺘﺮﻧﺎﻝ 1 ﺗﺮﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺨﺮﻡ ، ﭼﻪ ﻣﺪﻝ ﻫﺎﯾﯽ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﺪﯾﺪ؟ ﻭ ﺍﯾﻨﮑﻪ 2 ﺗﺮﺍ ﮐﺎﺭﮐﺮﺩﻩ ﭼﻨﺪ ﮔﯿﺮ ﻣﯿﺎﺩ؟