مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید
مشخصات سیستم بنده از این قرار است :
CPU I5 3450 3.5 GHz
Asus Pb75plus
Ram 16GB DDR3
asus GTX970
در ضمن SSD هم ندارم، احساس میکنم دیگه این سیستم که تقریبا 4 سال از عمرش گذشته برای بازی ها امروزی خوب نیست، مخصوصا اگر سطح AA رو تو بازی ها افزایش میدهم فریم بشدت پایین میاد!بنظرتون میصرفه، 970 رو با یک گرافیک مثل GTX980Ti و رم رو از 16 به 32 تغییر بدم و همچنین یک یک هارد SSD رو جایگزین هارد فعلی HDD کنم؟ یا کلا این سیستم رو بفروشم برم رو نسل DDR4? چقدر تفاوت بین DDR3 و 4 هست؟ اگر اره تا حد 4.5 نیم بهترین سیستم ممکنی رو که میشه بست چی میتونه باشه؟ در ضمن انتخاب بین AMD یا Nvidia ملاک نیست، هر کدوم تو بازه این قیمت قوی ترین و بهترین سیستم در میاد رو انتخاب کنید. Power و کیس و همچنین هارد و درایور هم دارم، 4.5 فقط مختص به رم و سی پی یو و گرافیک و مادر برد باشه؛ اگر پیشنهاد هم در مورد کامپیتور های اسمبل شده و همچنین لب تاپ های گیمینگ داردی لطفا بفرمایید.

آخرین ویرایش:
متاسفانه با 1500 که هیچ، با 2500 هم به سختی بشه سیستمی با قدرت سخت افزاری PS4 بست.

مدل نام قطعه
AMD Ryzen 3 2200G CPU
MSI B350M PRO-VDH MotherBoard
2X ADATA XPG Flame 4GB 3000 RAM
Onboard VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010 HDD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN GP450A-UK Power
Green PARS EVO Case
جمع کل‌ (تومان) --- 2100

این سیستم کمترین توصیه برای بازی هست.

داداش ممنون اما این گرافیکش انبورده رمش 4 سی پیوش هم فکر کنم برای بازی های جدید تو رزولیشن 1080 و فریم 30 رو مدیوم هم جواب نده
اگه زحمتی نیست عیبی نداره سیستمی بدین قیمتش 2.8 یا نهایتا 3 میلیون باشه فقط مادربورد یا ...جوری باشه مثلا بعدا بتونم سیستم رو بروزرسانی کنم مثلا رمش 8 نیست یه 16 هم براش بندازم
من بیشتر هدفم اجرای بازی منتشر شده تا الان رو اولترا و 60 فریم بود اما با این قیمت ها نمیشه در هر صورت شما بی زحمت در حد قیمتی که گفتم سیستمی بدین دیگه چاره ای نیست فق طوری باشه که بتونم خوب ارتقا بدم

سلام دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید
مشخصات سیستم بنده از این قرار است :
CPU I5 3450 3.5 GHz
Asus Pb75plus
Ram 16GB DDR3
asus GTX970
در ضمن SSD هم ندارم، احساس میکنم دیگه این سیستم که تقریبا 4 سال از عمرش گذشته برای بازی ها امروزی خوب نیست، مخصوصا اگر سطح AA رو تو بازی ها افزایش میدهم فریم بشدت پایین میاد!بنظرتون میصرفه، 970 رو با یک گرافیک مثل GTX980Ti و رم رو از 16 به 32 تغییر بدم و همچنین یک یک هارد SSD رو جایگزین هارد فعلی HDD کنم؟ یا کلا این سیستم رو بفروشم برم رو نسل DDR4? چقدر تفاوت بین DDR3 و 4 هست؟ اگر اره تا حد 4.5 نیم بهترین سیستم ممکنی رو که میشه بست چی میتونه باشه؟ در ضمن انتخاب بین AMD یا Nvidia ملاک نیست، هر کدوم تو بازه این قیمت قوی ترین و بهترین سیستم در میاد رو انتخاب کنید. Power و کیس و همچنین هارد و درایور هم دارم، 4.5 فقط مختص به رم و سی پی یو و گرافیک و مادر برد باشه؛ اگر پیشنهاد هم در مورد کامپیتور های اسمبل شده و همچنین لب تاپ های گیمینگ داردی لطفا بفرمایید.

پردازش AA مستقیما با کارت گرافیک هست و اگر جایی از این نظر کمبود فریم هست از کارت گرافیکه، بنابراین اولین کاری که بهتره بکنید ارتقای کارت گرافیک هست. مدلی مثل GTX 1070Ti برای شما مناسبه.
رم 16 گیگ برای بازیهای فعلی و آینده هنوز کاملا کفایت می کنه، ارتقا به 32 گیگ تاثیری نداره، مخصوصا که DDR3 دارید و نیاز نیست بیش از این برای رم هزینه کنید

بعد از خرید گرافیک و در مرحله ی بعد باید پردازنده، مادربرد و رم رو به قطعات جدیدتر ارتقا بدید تا از گلوگاه بودن پردازنده و رم کاسته بشه:

مدل نام قطعه
CPU
Intel Core i3 8100/8350K
MSI Z370 PC PRO
GSKILL Ripjaws V 16GB (2*8GB) DDR4 2400Mhz RAM

داداش ممنون اما این گرافیکش انبورده رمش 4 سی پیوش هم فکر کنم برای بازی های جدید تو رزولیشن 1080 و فریم 30 رو مدیوم هم جواب نده
اگه زحمتی نیست عیبی نداره سیستمی بدین قیمتش 2.8 یا نهایتا 3 میلیون باشه فقط مادربورد یا ...جوری باشه مثلا بعدا بتونم سیستم رو بروزرسانی کنم مثلا رمش 8 نیست یه 16 هم براش بندازم
من بیشتر هدفم اجرای بازی منتشر شده تا الان رو اولترا و 60 فریم بود اما با این قیمت ها نمیشه در هر صورت شما بی زحمت در حد قیمتی که گفتم سیستمی بدین دیگه چاره ای نیست فق طوری باشه که بتونم خوب ارتقا بدم

بله، گرافیک آنبرده اما اونقدر قوی بوده که در این رده پیشنهاد دادم! سری جدید رایزن هست که در برخی موارد به اندازه ی گرافیک مجزای GT 1030 سرعت داره.
رمش 8 گیگ هست و برای رزولوشن 1080 و تنظیمات متوسط هم جوابگو هست، اگه پیشنهادی داده میشه اینقدرها هم که تصور می کنید سر سری نیست که نشه روش حساب کرد.

تنظیمات Ultra و 60 فریم اصولا به این بودجه ها نمی خوره که پیشنهادی داده بشه. حداقل دو برابر این و بیشتر بودجه نیاز هست.

پردازش AA مستقیما با کارت گرافیک هست و اگر جایی از این نظر کمبود فریم هست از کارت گرافیکه، بنابراین اولین کاری که بهتره بکنید ارتقای کارت گرافیک هست. مدلی مثل GTX 1070Ti برای شما مناسبه.
رم 16 گیگ برای بازیهای فعلی و آینده هنوز کاملا کفایت می کنه، ارتقا به 32 گیگ تاثیری نداره، مخصوصا که DDR3 دارید و نیاز نیست بیش از این برای رم هزینه کنید

بعد از خرید گرافیک و در مرحله ی بعد باید پردازنده، مادربرد و رم رو به قطعات جدیدتر ارتقا بدید تا از گلوگاه بودن پردازنده و رم کاسته بشه:

مدل نام قطعه
CPU
Intel Core i3 8100/8350K
MSI Z370 PC PRO
GSKILL Ripjaws V 16GB (2*8GB) DDR4 2400Mhz RAM

بله، گرافیک آنبرده اما اونقدر قوی بوده که در این رده پیشنهاد دادم! سری جدید رایزن هست که در برخی موارد به اندازه ی گرافیک مجزای GT 1030 سرعت داره.
رمش 8 گیگ هست و برای رزولوشن 1080 و تنظیمات متوسط هم جوابگو هست، اگه پیشنهادی داده میشه اینقدرها هم که تصور می کنید سر سری نیست که نشه روش حساب کرد.

تنظیمات Ultra و 60 فریم اصولا به این بودجه ها نمی خوره که پیشنهادی داده بشه. حداقل دو برابر این و بیشتر بودجه نیاز هست.
ممنون داداش من اولترا و 60 فریم واسه بازی های فعلی نمیخوام واسه بازی های قبل 2015 یا 16 میخوام
و اینکه 2.8 یا نزدیک 3 میخرم دیگه
و اینکه بنظرت بهتره مادربورد رو گرون بردارم تا بعدا دستم واسه ارتقا باز باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیک هم بخوام بخرم بنظرت تو 500 یا 600 چه برندی خوبی چون مانیتورم ضعیف مجبورم یه مدت بدون پورت hdmi استفاده کنم

بهترین و ارزانترین مدل مادربرد سوکت 1151 واسه cpu i5 8600k چیه؟
قابلیت اورکلاک هم داشته باشه
asrock z370 extreme 4 چطوره؟ گزینه های ارزونتری هم اگه هست لطفا بفرمایین
الان با بهینه تر شدن بازی ها برای amd ryzen هنوز هم اولویت سیستم گیمینگ با اینتل هست؟

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان هارد های SSD وسترن دیجیتال هاردهای خوبی هستند؟ برای لپ تاپ میخوام.
بعدیه سوال دیگه
الان تو دجیکالا، سه مدل هارد SSD وسترن دیجتال 120 گیگ گرین هست، با سه تا قیمت متفاوت. چه فرقی دارن با هم ؟ و شما کدوم رو توصیه میکنید؟
اس اس دي اينترنال وسترن ديجيتال مدل Green PC WDS120G2G0A ظرفيت 120 گيگابايت Western Digital Green PC WDS120G2G0A Internal SSD Drive 120GB
حافظه SSD وسترن ديجيتال مدل GREEN WDS120G1G0A ظرفيت 120 گيگابايت Western Digital GREEN WDS120G1G0A SSD Drive - 120GB
حافظه SSD وسترن ديجيتال مدل GREEN WDS120G1G0B ظرفيت 120 گيگابايت Western Digital GREEN WDS120G1G0B SSD Drive - 120GB

احتمال اینکه قیمت کارت گرافیک بیاد پایین بالاست.
گوگل تبلیغات ارزهای کریپتو رو بن کرده و باعث سقوط ارزش این ارز ها با کله شده!! بیت کوین و اتریوم نزدیک 15 درصد اومدن پایین.

اقا فرشید یه سیستم برای رندرینگ و ادیت فیلم های 4k به قیمت 5 الی 6 میلیون میشه معرفی کنید؟ هدف بازی نیست . ولی سرعت انجام کار اهمیت داره .
ممنون

ممنون داداش من اولترا و 60 فریم واسه بازی های فعلی نمیخوام واسه بازی های قبل 2015 یا 16 میخوام
و اینکه 2.8 یا نزدیک 3 میخرم دیگه
و اینکه بنظرت بهتره مادربورد رو گرون بردارم تا بعدا دستم واسه ارتقا باز باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیک هم بخوام بخرم بنظرت تو 500 یا 600 چه برندی خوبی چون مانیتورم ضعیف مجبورم یه مدت بدون پورت hdmi استفاده کنم

مدل نام قطعه
Intel Core i3 7100 CPU
ASUS PRIME B250M-C MotherBoard
2X GSkill RIPJAWS V 4GB DDR4 2400 RAM
MSI RX 560 AERO ITX OC 4GB GDDR5
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010 HDD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN GP450A-UK Power
GREEN Z+ Grand Case
جمع کل‌ (تومان) --- 3 میلیون

بهترین و ارزانترین مدل مادربرد سوکت 1151 واسه cpu i5 8600k چیه؟
قابلیت اورکلاک هم داشته باشه
asrock z370 extreme 4 چطوره؟ گزینه های ارزونتری هم اگه هست لطفا بفرمایین
الان با بهینه تر شدن بازی ها برای amd ryzen هنوز هم اولویت سیستم گیمینگ با اینتل هست؟

فعلا مدل ارزونی برای سری 8 وجود نداره و فقط مادربردهای Z370 عرضه شدند که همگی رده بالا و گرونترین سری هستن
اما ارزونترین و مناسبترین مدل Z370 فعلا MSI Z370 GAMING PLUS هست که 780 تومنه.

هنوز هم اولویت سیستم های بازی با اینتل هستف مخصوصا سری 8.

سلام
دوستان هارد های SSD وسترن دیجیتال هاردهای خوبی هستند؟ برای لپ تاپ میخوام.
بعدیه سوال دیگه
الان تو دجیکالا، سه مدل هارد SSD وسترن دیجتال 120 گیگ گرین هست، با سه تا قیمت متفاوت. چه فرقی دارن با هم ؟ و شما کدوم رو توصیه میکنید؟
اس اس دي اينترنال وسترن ديجيتال مدل Green PC WDS120G2G0A ظرفيت 120 گيگابايت Western Digital Green PC WDS120G2G0A Internal SSD Drive 120GB
حافظه SSD وسترن ديجيتال مدل GREEN WDS120G1G0A ظرفيت 120 گيگابايت Western Digital GREEN WDS120G1G0A SSD Drive - 120GB
حافظه SSD وسترن ديجيتال مدل GREEN WDS120G1G0B ظرفيت 120 گيگابايت Western Digital GREEN WDS120G1G0B SSD Drive - 120GB

SSD های WD رده معمولی ولی با کیفیت هستن. اگر اسرار به خرید مدل 120 گیگی هست که سری Blue توصیه میشه
اگه بودجه بیشتر هم میشه که خرید مدل 250 گیگابایتی SAMSUNG 850 EVO انتخاب بسیار بهتر و با عمر بیشتری هست.

اقا فرشید یه سیستم برای رندرینگ و ادیت فیلم های 4k به قیمت 5 الی 6 میلیون میشه معرفی کنید؟ هدف بازی نیست . ولی سرعت انجام کار اهمیت داره .
ممنون

مدل نام قطعه
Intel Core i5 8600K CPU
MSI Z370 GAMING PLUS MotherBoard
GSkill Ripjaws V 16GB (2*8GB) DDR4 2400Mhz RAM
ASUS GTX 1050Ti 4GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN GP650B-OCPT Power
GREEN STRIKER Case
جمع کل‌ (تومان) — 5650

Last edited by a moderator:
سلام. من دنبال خرید هارد اکسترنال 2 ترا هستم.
از این مدل خیلی خوشم اومد Silicon Power Armor A75 . ولی 2 تراش اصلن تو این سایت های خرید آنلاین(مثل دیجی کالا) موجود نیست. کسی قیمت داره و از کجا میتونم تهیه اش کنم ؟ تهران هستم

فرشید جان
با تشکر از راهنمایی شما سیستم را گرفتم، چند روزی که مهلت تست دارم چه جوری میتونم مطمئن بشم تمام قطعات سالم هستند ؟
سوال بعدی برای هارد 2 ترابایتی Basic باشه بهتره یا قبل از پارتیشن بندی Dynamic کنم؟

سلام. من دنبال خرید هارد اکسترنال 2 ترا هستم.
از این مدل خیلی خوشم اومد Silicon Power Armor A75 . ولی 2 تراش اصلن تو این سایت های خرید آنلاین(مثل دیجی کالا) موجود نیست. کسی قیمت داره و از کجا میتونم تهیه اش کنم ؟ تهران هستم

ADATA HD710 Pro رو بخرید.

فرشید جان
با تشکر از راهنمایی شما سیستم را گرفتم، چند روزی که مهلت تست دارم چه جوری میتونم مطمئن بشم تمام قطعات سالم هستند ؟
سوال بعدی برای هارد 2 ترابایتی Basic باشه بهتره یا قبل از پارتیشن بندی Dynamic کنم؟

مبارکه
با تست های سنگین مثل 3DMark و نصب و اجرای چند ساعته ی بازیهای سنگین مثل Witcher 3 یا AC: Origins
برنامه های حرفه ای تر هم برای تست پایداری داریم که تشخیص صحت کارکرد سیستم با اونها نیازمند اطلاعات فنی هست.

پارتیشن بندی هارد اینترنال Basic و GPT باشه.

• Like
Reactions: G@m3r and A7A
ADATA HD710 Pro رو بخرید.
ممنون از پیشنهادتون این مدل رو قبلا بررسی کردم. از نظر فنی و کیفیت مدل عالی هستش ولی وزن و ابعادش برای من زیاده! دانشجو هستم هارد و لپ تاپ ام باید همیشه همراه ام باشه.
مدل HD710 معمولی هم میگن درپوش پورت اش زیاد جالب نیست.
این SiliconPower Armor A75 خیلی سبک تر از مدل های هم رده اشه. مثل مدل های هم رده اش تو هارد های WD و Segate هم جنس بدنه اش پفکی ! نیست.
حالا من سوالم اینه اینA75 دو تِراش چنده و تو تهران کجا میشه پیداش کرد ؟

ممنون از پیشنهادتون این مدل رو قبلا بررسی کردم. از نظر فنی و کیفیت مدل عالی هستش ولی وزن و ابعادش برای من زیاده! دانشجو هستم هارد و لپ تاپ ام باید همیشه همراه ام باشه.
مدل HD710 معمولی هم میگن درپوش پورت اش زیاد جالب نیست.
این SiliconPower Armor A75 خیلی سبک تر از مدل های هم رده اشه. مثل مدل های هم رده اش تو هارد های WD و Segate هم جنس بدنه اش پفکی ! نیست.
حالا من سوالم اینه اینA75 دو تِراش چنده و تو تهران کجا میشه پیداش کرد ؟

مدل 2 ترابایتی از A75 تا جایی که میدونم در بازار ما موجود نیست

سلام
اگه بخوام خودم سیستمی در حد کیس اسمبل شده Aegis X3 -B ام اس آی ببندم گرون‌تر در می‌آد؟ اصلاً کیس اسمبل شده خریدش منطقیه؟

معمولا ارزونتر یا با قیمت برابر درمیاد، بستگی به انتخاب مدل کیس و پاور هم داره
کیس اسمبل شده از این نظر که نرم افزارهای سیستمی و هماهنگ شده با نورپردازی و قطعات جانبی داره خریدش مزیت داره
اما از این نظر که معمولا امکانات ارتقای کمتر و محدودتری داره نسبت به خرید قطعات مجزا ضعف داره

در کل باید مدل دقیق و قطعات مشخص بشن و به صورت موردی بررسی بشه که قیمتگذاری در کدوم حالت بهتره و خرید کدوم بهتر هست.

• Like
Reactions: G@m3r

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or