پرینتر تک رنگ لیزری 3 کاره چی پیشنهاد میدید؟ اگر هم مدل خیلی بهتری میشه با 200 تومن افزایش بودجه بست اون رو پیشنهاد بدید لطفا.
مانیتور هم خواسته بودم انگار ندیدید.شما یه مانیتور تا 700 تومن لطف کنید معرفی کنید.یا بودجه رو افزایش میدم یا از گرافیک میزنم و 1070 میگیرم.
این رم هم که پیشنهاد دادید پیدا نکردم.یک مدل دیگه توی همین رنج میشه پیشنهاد کنید؟
نظرتون راجع به MSI Z270 gaming pro carbon چیه؟گارانتی بهتری نسبت به Asus داره تو ایران و نقد هاش هم بهتره.
فن استوک 7700 توی محیط بسته جواب گو هست؟
دستگاه سه کاره ی Samsung SCX-3400 رو میشه با حدود 540 تومن تهیه کرد.
برای مانیتور هم ASUS VX228H/VX238H توصیه میشه.از بنکیو هم GW2470 موجوده با قیمت 800 تومن
برای رم هم از CORSAIR یا GSkill پیدا کردید مدلهای توصیه شدش رو بخرید.
اون مادربرد هم مدل برگزیدست، اما اینکه گارانتیش بهتر باشه خیر، گارانتی ایسوس بهتره.
فن استوک هم برای کار معمولی جواب میده، برای کار سنگین بهتر عوض بشه.
ممنون بابت پاسخ.
این مدل مانیتور رو جای به خصوصی مشیناسید که پیگیر بشم ببینم دارند یا نه ؟ نمایندگی asus ویستا هست درسته ؟
اگر جایی میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید که بپرسم این مدل رو دارند یا نه .
و اینکه 1080TI با 4790K گلوگاه میشه؟
ویستا، تابا و یکی دیگه نمایندگی های رسمی ایسوس هستن،
باید از همشون سوال کنید، تا نپرسید نمیشه مطمئن شد. اگر شد مدلی رو که می خواید بیعانه بدید براتون بیارن.
سلام دوستان من یه مادربرد دارم p8h61 usb3 بعد میخوام یه کارت گرافیک 1080 11 گیگ بخرم میخواستم ببینم مادربردم ساپپرت می کنه یا نه ممنونم راهنماییم کنین و از مشکلاتی که برام پیش میاد بگین
شدنش که میشه، ولی احتمالا پردازنده ای که روی اون برد هست برای گرافیک 1080ضعیفه و چون اسلات گرافیکتون PCIe 2.0 هست شاید با آخرین سرعت نتونه کار کنه.
کارت 1080 هم 8 گیگی هست، کارت 1080ti هم 11 گیگی
مرسی فرشید جان
فقط مبتونم دلیلشو بدونم اینکه میگید ارزش خرید ندارن ؟؟
چون همیشه قیمت یه عاملی هست ک ادمو سوق میده به سمت AMD ولی حالا از لحاظ فنی میخام بدونم چرا میگید ک ارزش خرید ندارن
چون مصرفشون تا 2 بالاتر برابر هست نسبت به پاسکال، راندمان قویترین مدلش هم که Vega 64 باشه پایینتر از GTX 1080 و برخی جاها باهاش برابر هست. بنابراین هیچ دلیلی نداره که بخواید کارت وگا بخرید.
دوستان از مانیتور لپ تاپ میشه استفاده کرد به عنوان یه مانیتور؟
معمولا لپ تاپ ها پورت خروجی تصویر دارن که بشه به TV یا پروژکتور متصلشون کرد. ورودی نیستن که بتونن با نمایشگر تصویر جای دیگه ای رو نشون بدن.
سلام اقا فرشید خسته نباشید
من یه لپ تاپ میخواستم حداکثر تا ۲۵۰۰ برای کاربری مالتی مدیا ولی بیشتر روانی و سرعتی بودن لپ تاپ برام مهمه و کیفیت صفحه نمایش و البته پورتهای ضروری رو هم به تعداد کافی داشته باشه در کل بهترین لپ تاپ تا این رنج رو میخواستم...مرسی
دستگاهیی که 2500 باشه سرعت و روان بودن رو نمی تونه اولویت داشته باشه، اتفاقا کنده چون حتما HDD داره و سرعت پردازندشم پایینه و کم مصرف
با این بودجه این اواخر بیشتر Acer Aspire E5-575G رو توصیه کردم که Core i7 - 8GB-1 TB HDD هست.