ممنون بابت پاسخگوییتون
الان یعنی رم هم روش اضافه نکنم؟ قبلی رو بدم یه 16 بگیرم؟
این کارت گرافیک رو حدودا چقدر میشه فروخت؟
SSD هم دارم خداروشکر قبلا یبار اشتباها ویندوزم رو روی هارد معمولی نصب کردم بالا اومدن ویندوز چندین برابر طولانی تر شد واقعا خیلی تاثیر گذاره
مرسي از شما بنظرت مغازه دار چند ميخره حدودي؟
با سلام دوباره خدمت دوستان و اساتيد محترم. براى كار رندر با اطلاع از اينكه كيس گزينه بهتريه آيا لپتاپهايى در بازار موجود هستن كه از پس اين امر دشوار بر بيان؟آيا فن cpu به قدري قوي هست كه دماي زياد رو بتونه كاهش بده؟
فقط اگر لطف كنيد اسمهاي محصولات موجود تا ٨/٥م رو بگيد و از مدلهاي بازار داخل باشه نه مثل zbook اچ پى كه تو ايران به طور عمده وجود نداره.
سلام دوستان
قصد خرید مانیتور داشتم با بودجه حداکثر ۶۰۰ تومان
استفاده هم بازی و تا حدودی طراحی هست
نظرتون با lg 24mt48a-pt چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر
سلام دوستان یه کیس در حد 2 تومن برای گیم و کار عکاسی معرقی کنید ممنون میشم
ممنون از راهنماییتون.بببخشد ایگه میشه منبعی معرفی کنید برا خرید و مشاهده مشخصات کامل.من تو نت سایتی درباره این مانیتور پیدا نکردمنخیر، اتفاقا باید دو تا ماجول 8 گیگی داشته باشید در کنار هم. نباید تکی باشه.
کارتتون رو هم 500 یا 600 تومن فکر کنم.
حدود 20 تا 30 درصد پایینتر، یعنی مفت.
همین صفحه ی قبلی گفته بودم، هیچ مدل لپتاپی برای رندر مناسب نیست و اصلا هم استفاده از لپتاپ برای این کار عقلانی نیست.
پیشنهاد من SAMSUNG 24D595H Plus هست.
مدل نام قطعه
Intel Core i3 6100 CPU
ASUS H110M-C MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2133 RAM
GigaByte RX 460 WF2X OC 2GB GDDR5 VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN GP450A-UK Power
Green PARS Case
جمع کل (تومان) --- 2200
ممنون از راهنماییتون.بببخشد ایگه میشه منبعی معرفی کنید برا خرید و مشاهده مشخصات کامل.من تو نت سایتی درباره این مانیتور پیدا نکردم
سلام فرشيد جان ميشه يه كارت گرافيك حدود 1.200 و همراه با cpu i5 معرفي كني و اينكه اين دو قطعه همراه با 8 گيگ رم تا چند سال ميتونه بازيها رو به صورت high اجرا كنه ؟؟
يه سوال ديگه اينكه نظرت درباره rx 470 چيه ؟؟؟!!! تا چند سال بازي ها رو ميتونه high اجرا كنه؟؟؟؟
سلام.
یه سیستم گیمینگ خوب تا ۱۰ تومن اگه میشه پیشنهاد بدید.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
سلام
Intel xeon pro l5638 و asus rampage 2 gene
این مادر برد سی پی یو بدرد بازی های جدید میخورن و چند میارزه ؟ یکی از دوستان میخواد بفروشه میخواستم ببینم بگیرم یا نه خواهشا راهنماییم کنید ...
سلام
Intel xeon pro l5638 و asus rampage 2 gene
این مادر برد سی پی یو بدرد بازی های جدید میخورن و چند میارزه ؟ یکی از دوستان میخواد بفروشه میخواستم ببینم بگیرم یا نه خواهشا راهنماییم کنید ...
فرشید جان چندتا سوال برام پیش اومده،
۱- اگه یه سیستم با قطعات بروز داشته باشیم (مادربرد z270 و کارت gtx 1080)، ولی پردازندمون یه دو هستهای قوی باشه (مثل i3 - 7350K که دارای دو هسته با فرکانس ۴.۲ هست) آیا در اجرای بازیهای روز دچار مشکل میشیم؟
۲- اگه روی چیپستهای ارزونتر (مثل H270 و B270) قطعات قوی سوار کنیم (مثلاً کارت GTX 1080 و پردازنده i7 7700K)، اونوقت آیا میتونیم از قدرت قطعاتمون (بدون اوورکلاک کردن) استفاده کنیم یا گلوگاه میشه؟
۳- شرکت asus ماردبردهای مختلفی داره، مثلاً سری ROG از اسمش مشخصه برای گیم بهینه سازی شده، ولی من نفهمیدم سری prime تمرکزش روی چه چیزیه. اگه بخوام برای بازی سیستم ببندم و مادربرد ROG H270 گیرم نیاد و بجاش prime H270 بخرم مشکلی پیش میاد؟ یعنی اون بهینه سازی ای که روی سری ROG شده زیاد بهش برتری داده یا کم؟
با سلام.
با بودجه 1.600 میشه یه سیستم مناسب کارکرده جهت بازی های نسبتا سنگین معرفی کنید؟
اگه با این بودجه نمیشه سیستم مناسب بازی خرید نظرتون راجع به Xbox one کارکرده چیه؟