یه رم 8 گیگ واسه لپتاپم میخوام
msi ge60 2oe
بهترین رم در بازار چیه ؟
قیمتش چنده ؟
باید یه مدل همرده و هم فرکانس ماجول فعلی خریداری کنید و کنارش قرار بدید، یعنی حتما باید دو تا ماجول نصب باشن تا راندمان بهینه داشته باشند.
اگر از ماجول فعلی در بازار پیدا نکردید هم این ماجول نصب شده رو بفروشید و دوتا ماجول یکسان با ظرفیت 8 گیگ و فرکانس 2133 یا 2400 پیدا کنید و روی دستگاه نصب کنید.
رم های لپتاپی کلا مدلها و برندهای موجودشون متفاوت هست، ولی قیمت پک 16 گیگی به حدود 250 تومن میرسه.
از کجا بفهمم الان چه ماژولی داره ؟ برنامه ای هست که بفهمیم یا باید پشت لپتاپ رو باز کنم ؟ اگه لازمه بازمیکنم اشکال نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
رم هشت گیگ روی لپتاپم هست
میشه یه ۴ بهش اضافه کنم ؟ آخه از این بیشتر نیاز ندارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
ارزونترین مادربوردی که مشخصات زیر رو داشته باشه چیه؟
سوکت 1155 باشه بهتر، اگه نبود سوکت های دیگه
میخوام از گرافیک مجتمع پردازنده استفاده کنم
ممنون
USB 3
Sata 3
HDMI
Pci 3
البته این آخری زیاد مهم نیست
با برنامه ی CPU-Z در بخش SPD .
همونطور که گفتم برای بهترین راندمان باید هم مدل و هم ظرفیت باشن، می تونید 4 گیگی اضافه کنید ولی افت سرعت و در بدترین حالت ناپایداری سیستم و هنگ و کرش خواهید داشت
با برنامه ی CPU-Z در بخش SPD .
دوست عزیز آخه 1155 خیلی وقته منقرض شده و اون موقع هم تراشه ی USB 3.0 از تراشه ی مادربرد مجزا بود.
دقیقا برای چه پردازنده ای نیاز دارید؟
دوستان الان کارت گرافیک ها سری ۸۰۰۰ پیدا میشن ماله من 8500GT هست سوخته می خواستم عوض کنم اگه پیدا نمیشه چه کارت گرافیک رو پیشنهاد می کنید که روی مین ها قدیمی جواب بده؟
View attachment 69521
داداش الان بهترین کاری که برای ارتقاء باید انجام بدم چیه ؟
مدل بهتر و جدیدتری توی بازار اومده که رم فعلی رو بفروشم و رم جدید بخرم ؟
فرشید جان من سیستمم 1155 هست
P8 H61
Intel G540
چون مادربورد خودم USB 3.0 و خروجی HDMI نداره خواستم عوض کنم
البته اگه از سوکت های دیگه که ارزون باشه مشکلی نیست میتونم پردازنده رو بفروشم و یکی دیگه بخرم
و اینکه میخوام تصویر رو از مادربورد بگیرم
اصن ارزش خرید نداره اون سری دیگه
پس بهتره یه مادربرد از سری H110 بخری و پردازنده رو هم متناسب با بودجه عوض کنی
رم هم DDR4 میشه و باید اون رو هم عوض کنی، مگر این که مادربرد رو H81 برداری که نیاز به ارتقای رم هم نباشه.
برای همین که سرعت میاد پایین زیاد نمخوام هزینه کنم چون ارزش نداره و پول الکیهاصن ارزش خرید نداره اون سری دیگه
شما می تونی کارت جدیدتر هم روی مادربرد قدیمیت سوار کنی، فقط سرعتش خیلی پایین میاد. بستگی به بودجت داره چی بخری