مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

الان با چه نرم افزاي دما رو مونيتور ميکني
بايوست رو از اينجا آپديت کن ممکنه دما پيين باشه مدربرد اشتباه نشون بده من قبلا با MSI و گيگا همچين مشکلي داشتم
http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=253
برنامه CBID رو هم از اينجا دانلود کن ببين اون دما رو چند درجه نشون ميده
http://cbid.amdclub.ru/files/cbid836b.zip
تو ستاپ برو اونجا هم دما رو ببين ببين آيا اختلافي هست؟

يه کانال با کاغذ A4 درست کن پردازنده هوا رو از بيرون بکشه ببين دما تغييري ميکنه

من با برنامه core center خود مادربورد دمای پردازنده رو چک ميکنم..و با ستاپ هم فرقی نداره
اين برنامه شما و اون دوستمون هم هيچ کدوم نتونست دما رو تشخيص بده!
البته خبر خوب اينه که من امروز که سيستم رو روشن کردم نيم ساعت هم هست الان
دمای پردازنده 3-42 هست..شايد سيليکون تازه تأثير گذاشته!
اون بايوس رو هم دانلود کردم...نوشته خطرناکه و از اين کارا نکنيد! بعد هم نوشته
با فلاپی نميسه بايد از تو داس فلان کار رو کنيد پيچيده س!
من يخورده ديگه صبر می کنم اگه همين 42-3 موند خوبه ديگه؟ بش دست نزنم؟
راستی ممکنه به خاطر ويندوز باشه؟ و مادر بورد قبلی..

اون دوست هم که پرسيده بود فکر کنم پردازنده 90nm باشه

بايوس رو هم الان آپديت کردم..البته با ارور checksum مواجه شدم..دما هم دوباره برگشته به حالت قبل!
اگر checksum داده که آپديت نکرده مطمئني آپديدت کرده
بعد دقيقا مدل مادربردت K9N Ultra هست چون اون لينکي که داده مال اين مدله
آپديت خيلي آسونه فقط بايد بري تو داس و اون برنامه تحت داس رو که همراه بايوس هست اجرا کني اسم فايل بايوس رو بهش ميدي و بعد فلش ميکني
من شايد 20 بار اين کار رو کردم فقط در حيت آپديت بايد مواظب باشي برق نره:)

کانال کاغذي درست کردي با اون کانال دما چنده؟ اگر دما امد پايين اون فن زير پاور رو برعکس کن و يه مقوائي پشت کيس بين پاور و فن بزار که فن هواي گرم پاور رو داخل نکشه

آخرین ویرایش:
بايوس رو هم الان آپديت کردم..البته با ارور checksum مواجه شدم..دما هم دوباره برگشته به حالت قبل!

سیستم نو مبارک !;)
من دو ماه پیش همین مادربورد رو خریدم فقط باهاش یه مشکل داشتم که اونم این بود که cpu رو حداکثر تا 210 می تونستم اور کنم که اونم با آپدیت کردن بایوس خدا رو شکر رفع شد از این رو کار خوبی کردی که بایوست رو آپدیت کردی !:cool:
در ضمن اگه پاورت حداقل 350 وات (real) هست اون سوکت برقی که بالای شکاف pcie هست رو وصل کن، تو دفترچش توصیه کرده که وصل باشه !(جهت اطلاعات بیشتر به دفترچه ی مادربورد مراجعه کنید!!:biggrin1:)
نکته: چیپست های nVIDIA سری MCP55 به طرز و حشتناکی جوش میارن به خاطر همین لازمه که کمی بیشتر به فکر تهویه ی کیست باشی !;)

بالاخره سيستم رو جمع كردم

M.B : Asus P5B
Cpu : E6550
Ram : 2x 1gig DDR2 667
VGA : 8600GT Fatality

از راهنمايي همه دوستان ممنونم فقط اگه ممكنه قيمتهارو نزديكتر به قيمت بازار بذارين(قيمتهايي كه ميدين ده بيست تومن ارزونتر از بازاره!!!)

سیستم نو مبارک !;)
من دو ماه پیش همین مادربورد رو خریدم فقط باهاش یه مشکل داشتم که اونم این بود که cpu رو حداکثر تا 210 می تونستم اور کنم که اونم با آپدیت کردن بایوس خدا رو شکر رفع شد از این رو کار خوبی کردی که بایوست رو آپدیت کردی !:cool:
در ضمن اگه پاورت حداقل 350 وات (real) هست اون سوکت برقی که بالای شکاف pcie هست رو وصل کن، تو دفترچش توصیه کرده که وصل باشه !(جهت اطلاعات بیشتر به دفترچه ی مادربورد مراجعه کنید!!:biggrin1:)
نکته: چیپست های nVIDIA سری MCP55 به طرز و حشتناکی جوش میارن به خاطر همین لازمه که کمی بیشتر به فکر تهویه ی کیست باشی !;)
الان تا باس چند اور ميشه؟
بعد اين چيپستها درسته گرم ميکنند به حدي که دستت بهش بخوره ميسوزه ولي قدرت تحملشون هم بالا است
تنها ايرادش اينه که کيس رو گرم ميکنه و بايد يه تهويه بهتر تو کيس صورت بگيره

بالاخره سيستم رو جمع كردم

M.B : Asus P5B
Cpu : E6550
Ram : 2x 1gig DDR2 667
VGA : 8600GT Fatality

از راهنمايي همه دوستان ممنونم فقط اگه ممكنه قيمتهارو نزديكتر به قيمت بازار بذارين(قيمتهايي كه ميدين ده بيست تومن ارزونتر از بازاره!!!)
مبارکه
خب معلومه تبريز از تهران 10-20 تومن گرونتره

میخواستم یک کیس برای کارهای روزمره جمع کنم انتظار اجرا کردن بازیهای امروزی وسنگین رو ندارم و برای بازی نمیخوام حالا شاید یک فوتبالی در سال توش نصب کردم بودجه هم 200-250 هستش برای جمع کردن کیس لطفا راهنمایی کنید
همون طور که گفتم برای کارهای روز مره

مبارکه
خب معلومه تبريز از تهران 10-20 تومن گرونتره

خیلی ممنون

در مورد قیمت باید بگم که از خود تهران قیمت کردیم و نهایت 5 تومن اختلاف داشت
مثلا همین CPU E6550 رو گفتن 185 تومن و من 189 تومن گرفتم(ولی شما اون موقع 180 تومن و بعدا 170 تومن گفتین)

میخواستم یک کیس برای کارهای روزمره جمع کنم انتظار اجرا کردن بازیهای امروزی وسنگین رو ندارم و برای بازی نمیخوام حالا شاید یک فوتبالی در سال توش نصب کردم بودجه هم 200-250 هستش برای جمع کردن کیس لطفا راهنمایی کنید
همون طور که گفتم برای کارهای روز مره
Cpu:AM2 - Sempron 64 - 3.0--------------------- 30T
Mobo:ASUS - M2A-VM---------------------------- 75 T
Ram: Kingston(Original) - 2*512MB - 533---- 2*17 T
Hard:Hitachi-SATA 2 - 160 GB--------------------- 50T
VGA:AMD X1250 onboard 1G shared Memory----- 0T

اگر checksum داده که آپديت نکرده مطمئني آپديدت کرده
بعد دقيقا مدل مادربردت K9N Ultra هست چون اون لينکي که داده مال اين مدله
آپديت خيلي آسونه فقط بايد بري تو داس و اون برنامه تحت داس رو که همراه بايوس هست اجرا کني اسم فايل بايوس رو بهش ميدي و بعد فلش ميکني
من شايد 20 بار اين کار رو کردم فقط در حيت آپديت بايد مواظب باشي برق نره:)

کانال کاغذي درست کردي با اون کانال دما چنده؟ اگر دما امد پايين اون فن زير پاور رو برعکس کن و يه مقوائي پشت کيس بين پاور و فن بزار که فن هواي گرم پاور رو داخل نکشه

منم همين کار رو کردم مدل مادر بورد هم درسته ولی نميدونم چرا اون ارور
رو داد..منظور شما رو هم از کانال کاغذ ی نمی فهمم!:confused:

الان تا باس چند اور ميشه؟
بعد اين چيپستها درسته گرم ميکنند به حدي که دستت بهش بخوره ميسوزه ولي قدرت تحملشون هم بالا است
تنها ايرادش اينه که کيس رو گرم ميکنه و بايد يه تهويه بهتر تو کيس صورت بگيره

تا 230 بردم ولی بیشتر جرات نکردم !!:-"
البته cpu قبلیم (athlon 64 2800) همیشه تا 240 اور بود !!!:biggrin1:

یه سواله مهم دارم!!
کسی کمک کنه مرا بنده خویش کرده :cheesygri
فیشی وجود داره که دوتا سیستم با هم به پرینتر وصل شن؟
(print sharing نه ها)

محمدرضا پاش بیا ماموریت دارم برات :-" :biggrin1:

قیمت اینارو میخوام.

CPU AMD AM2 5000+ or 4800+
Mainboard ABit KN9 SLI
nVidia 8800GTS
RAM 1GB Dual Channel 800 - Patriot or OCZ
Hard SATA 2 320GB

از این سایتای دره پیتم مثل رایان صبا نمیخوام اگر کسیو داری قیمت بگیری برام قیمتاشو بینفیس :love:

پ.ن: هرکی قیمت داره بده ها دریغ نکنه :biggrin1: فقط بروز باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or