مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
مانیتور 4k تو رنج قیمت ۱۵۰۰۰۰۰ تومن گیر میاد؟
تو این رنج چی پیشنهاد میدید؟ بالای ۲۴ اینچ. بالا تر هم شد مشکلی نیست. ۲۷ . ۳۲.
اگه 4K به این بودجه نمیخوره چقدر باید بزارم روش؟

لطفا مجموع مادربورد ترجیحا ایسوس و پردازنده اینتل حدود یک میلیون تا یک میلیون و دویست هزار تومن برای بازی معرفی کنید
و اینکه برای فن پردازنده برند خاصی بهتره نصب بشه ؟وقیمت فن رو هم بگید
باتشکر

آخرین ویرایش:
من قیمت چند تا محصول رو تو ماه بهار یادداشت کرده بودم، با قیمت الان مقایسه کردم 90% کالاها حدودا 10 تا 15 درصد گرون تر شدن. تنها کالایی که کاهش قیمت داشت هارد بود 2 هراز تومن ارزون تر شده بود (:|) در حالی که مثلا CPU حدودا 60 هزار تومن گرون تر شده بود مانیتور حدودا 50 تومن گرون تر شده و ...
حدودا 10 قلم سخت افزار هست که هزینه کلشون جمعا تقریبا 300 تومن گرونتر شده نسبت به سه ماه قبل. چرا اینطوره؟ یه کالا که سه ماه قدیمی تر میشه نباید ارزون تر بشه؟ منطق این گرون شدن چیه؟ خیر سرم گفتم صبر کنم چند ماه دیگه گرافیک های جدید ارزون تر شدن بخرم الان نه تنها گرافیک ها ارزون نشدن که 300 تومن هم به قیمت همون اجناس اضافه شده :|

با سلام.
ببخشید این سوال مستقیما به تاپیک مربوط نمیشه ولی جای دیگه ای به نظرم نیومد که بپرسم.

من یک هارد SSD برای PCم خریدم ولی هر جا گشتم براکت تبدیل به 3.5 اینچ پیدا نکردم و حال هم ندارم دوباره برم بازار بگردم :دی.
حالا با توجه به این که SSD قطعه متحرک نداره می خوام هارد رو همینجوری بندازم وسط کیس :دی.
سوال من اینه:
هارد SSD موقع کار در حدی داغ میشه که اگه با چسب نواری چسبونده باشمش به کیس چسبه ذوب بشه؟

با تشکر.

خیلی ممنون آقا فرشید. بازم مثله همیشه لطف داشتی
حالا چیزی هست که خودت بتونی پیشنهاد بدی؟ هم برای دانگل بلوتوث هم برای هدست؟

بازم ممنون

نه راستش، چون گیمینگ نیست چیز خاصی رو سراغ ندارم.

سلام
مانیتور 4k تو رنج قیمت ۱۵۰۰۰۰۰ تومن گیر میاد؟
تو این رنج چی پیشنهاد میدید؟ بالای ۲۴ اینچ. بالا تر هم شد مشکلی نیست. ۲۷ . ۳۲.
اگه 4K به این بودجه نمیخوره چقدر باید بزارم روش؟

توی این رده فقط 24 اینچی 1080p و 144 هرتز میشه خرید. مثل BwnQ 2430T
با حدود2200 هم میشه 27 اینچی 144 هرتز و رزولوشن 2K خرید. مثل BenQ XL2730T

4K برای بازی کردن نباید خرید، بخرید هم یه سیستم خیلی قوی با کارت گرافیکی خیلی قوی مثل 1080 و ترجیحا تایتان ایکس پاسکال باید روش باشه.

مانیتور 4K برای بازی هم 3600 به بالا هست.

لطفا مجموع مادربورد ترجیحا ایسوس و پردازنده اینتل حدود یک میلیون تا یک میلیون و دویست هزار تومن برای بازی معرفی کنید
باتشکر

Intel Core i5 6600 CPU
Asus H170 Pro Gaming/Gigabyte GA-H170 Gaming 3 MotherBoard

حدود 1100 میشن
توی این رده با فن استوک پردازنده هم میشه کار کرد، اما فن افتر مارکت و حرفه ای از حدود 80 تومن به بالا شروع میشه. من Thermalright True Spirit 120 رو با قیمت 125 تومن معرفی می کنم. به جز این از Noctua هم می تونید انتخاب کنید که گرون تر هستن.

من قیمت چند تا محصول رو تو ماه بهار یادداشت کرده بودم، با قیمت الان مقایسه کردم 90% کالاها حدودا 10 تا 15 درصد گرون تر شدن. تنها کالایی که کاهش قیمت داشت هارد بود 2 هراز تومن ارزون تر شده بود (:|) در حالی که مثلا CPU حدودا 60 هزار تومن گرون تر شده بود مانیتور حدودا 50 تومن گرون تر شده و ...
حدودا 10 قلم سخت افزار هست که هزینه کلشون جمعا تقریبا 300 تومن گرونتر شده نسبت به سه ماه قبل. چرا اینطوره؟ یه کالا که سه ماه قدیمی تر میشه نباید ارزون تر بشه؟ منطق این گرون شدن چیه؟ خیر سرم گفتم صبر کنم چند ماه دیگه گرافیک های جدید ارزون تر شدن بخرم الان نه تنها گرافیک ها ارزون نشدن که 300 تومن هم به قیمت همون اجناس اضافه شده :|

تورم و پروسه ی ترخیص و گمرک و این داستانها و نرخ ارز روی قیمت داخلی تاثیر داره، در حالی که شما فقط قیمت جهانی اقلام رو در نظر گرفتی
هیچ وقت منتظر ارزونی نباشید اینجا و فریب بازار گرمی برخی مسولین رو هم نخورید که به فکر برنده شدن در دور بعدی رقابتها هستن. تحریمهای بانکی هم همچنان مزید بر علت هست و برداشته نشدن.

با سلام.
ببخشید این سوال مستقیما به تاپیک مربوط نمیشه ولی جای دیگه ای به نظرم نیومد که بپرسم.

من یک هارد SSD برای PCم خریدم ولی هر جا گشتم براکت تبدیل به 3.5 اینچ پیدا نکردم و حال هم ندارم دوباره برم بازار بگردم :D.
حالا با توجه به این که SSD قطعه متحرک نداره می خوام هارد رو همینجوری بندازم وسط کیس :D.
سوال من اینه:
هارد SSD موقع کار در حدی داغ میشه که اگه با چسب نواری چسبونده باشمش به کیس چسبه ذوب بشه؟

با تشکر.

نه عزیز، اونقدرم داغ نمیشه و مشکلی نداره، اما خود چسب نواری خشک میشه و میوفته، بهتره از بست پلاستیکی استفاده کنید.

• Like
Reactions: Arth@s
سلام خدمت اقا فرشید من قبلا سیستم پیشنهادی از شما گرفتم و فوقالعاده راضی بودم خدا خیرتون بده.
حالا یه زحمت دیگه داشتم به من گفتن یه سیستم قوی واسه ی دانشگاه جمع کن مخصوص پردازش های سنگین و برنامه های اماری.در همین حد گفتن و خیلی تاکید داشتن بهترین قطعات سی پی یو و رم و هارد استفاده بشه گرافیک هم اصلا مهم نیست نمی دونم کارشون چیه ولی ظاهرا مهمه.نهایت قیمت که فقط شامل کیس میشه ۶ تا ۶.۵ گفتن.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما

نوشته شده توسط yashar58:
باتشکر
FARSHIDSTAR2012
Intel Core i5 6600 CPU
Asus H170 Pro Gaming/Gigabyte GA-H170 Gaming 3 MotherBoard

حدود 1100 میشن
توی این رده با فن استوک پردازنده هم میشه کار کرد، اما فن افتر مارکت و حرفه ای از حدود 80 تومن به بالا شروع میشه. من Thermalright True Spirit 120 رو با قیمت 125 تومن معرفی می کنم. به جز این از Noctua هم می تونید انتخاب کنید که گرون تر هستن.

باتشکر از اقا فرشید
یعنی فن CORE i5 2500 رو میتونم برای پردازنده جدید استفاده کنم؟
واینکه پاور منgreen 785b و کیسgaming x3 هست آیا برای سیستم جدید با کارت گرافیکی 1070 کفایت میکنه؟

FARSHIDSTAR2012

پس چرا شما زمان عید یا اسفند تاکید میکنید که صبر کنید بعد عید قیمتا بهتر میشن گرون تر میشن که بهتر نمیشن
اگر بی ادبی نباشه من نظر خودمو بگم، چون کارم کاسبی هست.
دوست عزیز کلا تو اسفند و عید تو بازار ایران حباب میوفته، تو همه اصناف. اینکه بعد از اینکه این حباب ترکیده بشه چی میشه به خیلی چیزا بستگی داره. اما بخوام به زبان خودمونی بگم تو این دوره (از اوایل اسفند تا اردیبهشت) حتی از طرف عمده فروش ها هم تو پاچه خود ما کاسبا هم میره.
اما اگر همه همین کارو کنن و حول خرید ور ندارن (همون دور و بر عید) نه این حباب بوجود میاد نه بی ثباتی تا این اندازه

FARSHIDSTAR2012

پس چرا شما زمان عید یا اسفند تاکید میکنید که صبر کنید بعد عید قیمتا بهتر میشن گرون تر میشن که بهتر نمیشن

اون بحثش جداست عزیز، شب عید برای تمام اقلام توی بازار ایران چنین وضعیتی هست و همونطور که گفتن مشکل از خود مردم هم هست!

نوشته شده توسط yashar58:

باتشکر از اقا فرشید
یعنی فن CORE i5 2500 رو میتونم برای پردازنده جدید استفاده کنم؟
واینکه پاور منgreen 785b و کیسgaming x3 هست آیا برای سیستم جدید با کارت گرافیکی 1070 کفایت میکنه؟

بله، فن قبلی رو می تونید استفاده کنید
پاور و کیستون برای تایتان ایکس هم زیاده، چه برسه به 1070.

• Like
Reactions: yashar58
سلام فرشید جان.داداشم شما در حال حاضر بهترین رایتر DVD(اینترنال) توی بازار رو چه مدلی میدونید؟این سریهای جدید پایونیر ترجیحن{S21FXV} رو چطور ارزیابی میکنید.
نظرتون در مورد مانیتور BenQ EW2750ZL 27Inch VA 4ms LED Monitor که به تازگی در فروشگاههای ایران موجود شده چیه؟این مدل ارزش خرید بیشتری دارن برای گیم یا سری 595 پلاس سامسونگ؟
برای پردازنده ی 6700K در صورتیکه فقط تا 4.2 اورکلاک بشه کولر Green galacer120 جوابگو هست یا کولر بهتری میخواد؟
ممنون از پاسخگوییتون.موفق باشید.

سلام.قوی ترین کارت گرافیکا برای لپ تاپ کدام ها هستن؟اگه یه کارت گرافیک بر فرض 4 گیگ باشه از 2 گیگ قویتره ینی؟
اشتباهه
ما کارت گرافیک 512 داریم که از 4 گیگ هم قویتره و تنها معیار برتری یک کارت میزان مموریش نیست
مثلا 1060 یک کارت 6 گیگه که از 480 که 8 گیگه قویتره در بیشتر موارد.
در مورد گرافیک لپ تاپ نمیدونم سری 1000 انویدیا وارد شده یا نه،ولی قویترین اونا هستند
اگه نباشن هنوز سری 900 انویدیا قویترینه

• Like
Reactions: fosil
اشتباهه
ما کارت گرافیک 512 داریم که از 4 گیگ هم قویتره و تنها معیار برتری یک کارت میزان مموریش نیست
مثلا 1060 یک کارت 6 گیگه که از 480 که 8 گیگه قویتره در بیشتر موارد.
در مورد گرافیک لپ تاپ نمیدونم سری 1000 انویدیا وارد شده یا نه،ولی قویترین اونا هستند
اگه نباشن هنوز سری 900 انویدیا قویترینه

ممنون بابت راهنمایی.اون سری 900 فرقی نداره که مدل ti یا m یا a باشه؟

ممنون بابت راهنمایی.اون سری 900 فرقی نداره که مدل ti یا m یا a باشه؟
سری 900 که آخرش A نداره و ندیدم تا حالا. ولی کارت گرافیک های لپتاپ همشون m که مخفف Mobile هست رو دارن که به این معناست از نسخه دسکتاپشون ضعیف ترن. اون TI هم مثلا 950Ti منظور اینه از 950 معمولی کمی قویتره و کلا همین معنی رو داره.

• Like
Reactions: fosil

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or