خیلی ممنون آقا فرشید. بازم مثله همیشه لطف داشتی
حالا چیزی هست که خودت بتونی پیشنهاد بدی؟ هم برای دانگل بلوتوث هم برای هدست؟
بازم ممنون
سلام
مانیتور 4k تو رنج قیمت ۱۵۰۰۰۰۰ تومن گیر میاد؟
تو این رنج چی پیشنهاد میدید؟ بالای ۲۴ اینچ. بالا تر هم شد مشکلی نیست. ۲۷ . ۳۲.
اگه 4K به این بودجه نمیخوره چقدر باید بزارم روش؟
لطفا مجموع مادربورد ترجیحا ایسوس و پردازنده اینتل حدود یک میلیون تا یک میلیون و دویست هزار تومن برای بازی معرفی کنید
و اینکه برای فن پردازنده برند خاصی بهتره نصب بشه ؟وقیمت فن رو هم بگید
باتشکر
من قیمت چند تا محصول رو تو ماه بهار یادداشت کرده بودم، با قیمت الان مقایسه کردم 90% کالاها حدودا 10 تا 15 درصد گرون تر شدن. تنها کالایی که کاهش قیمت داشت هارد بود 2 هراز تومن ارزون تر شده بود ) در حالی که مثلا CPU حدودا 60 هزار تومن گرون تر شده بود مانیتور حدودا 50 تومن گرون تر شده و ...
حدودا 10 قلم سخت افزار هست که هزینه کلشون جمعا تقریبا 300 تومن گرونتر شده نسبت به سه ماه قبل. چرا اینطوره؟ یه کالا که سه ماه قدیمی تر میشه نباید ارزون تر بشه؟ منطق این گرون شدن چیه؟ خیر سرم گفتم صبر کنم چند ماه دیگه گرافیک های جدید ارزون تر شدن بخرم الان نه تنها گرافیک ها ارزون نشدن که 300 تومن هم به قیمت همون اجناس اضافه شده
با سلام.
ببخشید این سوال مستقیما به تاپیک مربوط نمیشه ولی جای دیگه ای به نظرم نیومد که بپرسم.
من یک هارد SSD برای PCم خریدم ولی هر جا گشتم براکت تبدیل به 3.5 اینچ پیدا نکردم و حال هم ندارم دوباره برم بازار بگردم .
حالا با توجه به این که SSD قطعه متحرک نداره می خوام هارد رو همینجوری بندازم وسط کیس .
سوال من اینه:
هارد SSD موقع کار در حدی داغ میشه که اگه با چسب نواری چسبونده باشمش به کیس چسبه ذوب بشه؟
با تشکر.
اگر بی ادبی نباشه من نظر خودمو بگم، چون کارم کاسبی هست.FARSHIDSTAR2012
پس چرا شما زمان عید یا اسفند تاکید میکنید که صبر کنید بعد عید قیمتا بهتر میشن گرون تر میشن که بهتر نمیشن
FARSHIDSTAR2012
پس چرا شما زمان عید یا اسفند تاکید میکنید که صبر کنید بعد عید قیمتا بهتر میشن گرون تر میشن که بهتر نمیشن
اشتباههسلام.قوی ترین کارت گرافیکا برای لپ تاپ کدام ها هستن؟اگه یه کارت گرافیک بر فرض 4 گیگ باشه از 2 گیگ قویتره ینی؟
اشتباهه
ما کارت گرافیک 512 داریم که از 4 گیگ هم قویتره و تنها معیار برتری یک کارت میزان مموریش نیست
مثلا 1060 یک کارت 6 گیگه که از 480 که 8 گیگه قویتره در بیشتر موارد.
در مورد گرافیک لپ تاپ نمیدونم سری 1000 انویدیا وارد شده یا نه،ولی قویترین اونا هستند
اگه نباشن هنوز سری 900 انویدیا قویترینه
سری 900 که آخرش A نداره و ندیدم تا حالا. ولی کارت گرافیک های لپتاپ همشون m که مخفف Mobile هست رو دارن که به این معناست از نسخه دسکتاپشون ضعیف ترن. اون TI هم مثلا 950Ti منظور اینه از 950 معمولی کمی قویتره و کلا همین معنی رو داره.ممنون بابت راهنمایی.اون سری 900 فرقی نداره که مدل ti یا m یا a باشه؟