مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ببخشيد يه هارد براي لپ تاپ تو حدوداي 150t (بالاتر يا پايين تر) چه مدلي مناسب هست؟! با چقدر هزينه بيشتر ميشه هارد مناسب تري گرفت؟!(مدل لپ تاپ هم مك بوك (١٣)2011 فكر كنم )

ببخشيد يه هارد براي لپ تاپ تو حدوداي 150t (بالاتر يا پايين تر) چه مدلي مناسب هست؟! با چقدر هزينه بيشتر ميشه هارد مناسب تري گرفت؟!(مدل لپ تاپ هم مك بوك (١٣)2011 فكر كنم )

هارد اینترنال منظور هست یا اکسترنال؟
اگر اینترنال منظور باشه که اطلاعی ندارم، اگر اکسترنال منظور هست که مدلهای 1 ترابایتی از سی گیت و WD از 200 تومن شروع میشن و همگی هم USB 3.0 و سرعت بالا هستند.

سلام؛

کارت گرافیک قبلی‌ام ((GTX 560 Ti (OEM) که خراب شده رو می‌خوام با GTX 960 عوض کنم. خواستم ببینم باید پاور (FSP GROUP 750W) و مادربورد (Acer IPSB -VR REV 1.01) رو هم عوض کنم یا مشکلی نیست؟

ممنون

خیر ، نیاز به تعویض ندارید . قطعات جوابگو هستند .

سلام دوستان
میخوام برای این سیستم یکی از مادربرد بگیرم موندم از کدوم بگیرم بهتره
الویت هام اول خنکیش دوم استفاده خیلی راحت برای استفاده از حداکثر باس رم ها سوم بازی انلاین چهارم امکانات روز
cpu : 6700k intel
ram : 32gb gskill 2800 cl 15
h.d.d: 1TB

چند مدل مادربرد دیدم
asus maximus VIII Hero
GA-Z170X-Gaming GT
ASUS Z170-Deluxe

اولی نسبت به اون دو تای دیگه 300 تومن ارزون تره به نظرتون ارزش داره 300 بیشتر هزینه کنم یا نه ؟
ممنون

خیر ، نیاز به تعویض ندارید . قطعات جوابگو هستند .

فکر نمی‌کنم مادربوردم بتونه پشتیبانی کنه. چون این مادربوردهای OEM مخصوصا PC من که خود شرکت سرهم کرده معمولا ساپورت نمیشن. اگه بخوام یه مادربورد جدید بگیرم چی پیشنهاد می‌کنیم؟ رم‌هام رو که نباید عوض کنم، همین‌ها می‌خوره نه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
میخوام برای این سیستم یکی از مادربرد بگیرم موندم از کدوم بگیرم بهتره
الویت هام اول خنکیش دوم استفاده خیلی راحت برای استفاده از حداکثر باس رم ها سوم بازی انلاین چهارم امکانات روز
cpu : 6700k intel
ram : 32gb gskill 2800 cl 15
h.d.d: 1TB

چند مدل مادربرد دیدم
asus maximus VIII Hero
GA-Z170X-Gaming GT
ASUS Z170-Deluxe

اولی نسبت به اون دو تای دیگه 300 تومن ارزون تره به نظرتون ارزش داره 300 بیشتر هزینه کنم یا نه ؟
ممنون

سلام

رم ها که از XMP Profile پشتیبانی می کنه و در BIOS تنظیم میشه که در فرکانس 2800MHZ کار کنه و مادربورد هایی Z170 تا اونجایی که من دیدم همه حداقل تا 3000MHZ رو پشتیبانی می کنن.
اون مدل هایی که اشاره کردین حداقل 3400MHZ برای رم رو پشتیبانی می کنن.

به سایت رسمی GIGABYTE و ASUS مراجعه کنید و مشخصات مادبورد ها و امکانات شون رو ببینید. اگر واقعا امکانات Gaming GT و یا Deluxe بکارتون که میاد که 300 هزار تومن بیشتر هزینه کنید.
وگرنه می تونید مدل Hero و یا حتی مدل ارزون تر رو هم تهیه کنید.
برای انلاین بازی کردن نیاز به برد های Top-END با امکانات بسیار زیاد نیست. معمولا خیلی از امکانات این برد ها توسط کاربران استفاده نمیشه.

فکر نمی‌کنم مادربوردم بتونه پشتیبانی کنه. چون این مادربوردهای OEM مخصوصا PC من که خود شرکت سرهم کرده معمولا ساپورت نمیشن. اگه بخوام یه مادربورد جدید بگیرم چی پیشنهاد می‌کنیم؟ رم‌هام رو که نباید عوض کنم، همین‌ها می‌خوره نه؟

چیو قراره ساپورت کنه مادربرد؟
شما امتحان کن اگه نکرد بعدا عوض کن!

تنها گزینه یمورد نیاز همون اسلات PCI Express هست که داره، بقیش ربطی به مادربرد نداره تا حد زیادی.

اصلا مشخصات دیگه ای از سیستم نگفتی که ما ببینیم چیا رو میشه عوض کرد.

با سلام خدمت استاید گرامی. ;;)
دوستان بین gtx 980 ti و SLI 2x gtx 970 کدوم راندمان و کارایی بیشتری داره ؟ :-b
و بنظروتون ارزش داره 400-500 تومن افزایش 2 تا 970 رو بگیرم یا 980ti کفایت میکنه برای بازی های روز رو رزولوشن FHD ؟
با تشکر o:-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or