سلام عزیزان
یه راهنمایی میخواستم تو خرید یه کیس خوب و قوی برای یکی از دوستام
یه کیس خوب میخواد که اولا همه نرم افزارای مهندسی و گرافیگی رو روون اجرا کنه ثانیا وقتی چند تا نرم افزار رو باهم باز میکنه کامپیوترش کند نشه
اگه لطف کنید دو تا سیستم معرفی کنید ممنون میشم یکی تا بودجه 3.5 تا 4 و یکی هم تا 5 تومن
موس و کیبورد و مانیتور هم نمیخواد فقط کیس
خیلی ممنون
ممنونم
این از این
و اینکه پس به نظر دوستان پاور 1030B با قیمت 240 تومن ارزش خرید داره دیگه؟!!
سلام
آقا فرشید یه PC کامل در حد 1300تا 1500 که حالا برای اینترنت و گیم معمولی استفاده بشه رو بی زحمت پیشنهاد بدین
سلام
شاید مسخره به نظر بیاد سوالم اما:
DVD 4.7 بدردبخور برای آرشیو و بکآپ چی پیشنهاد میشه. من قبلاً Verbatim میگرفتم تو تعداد بالا ولی الان تو بازار نیست.
فرشیدجان هارد به کنار. لازمه روی دستگاههای غیرمغناطیسی مخصوصاً دیسکهای نوری هم بکآپ داشته باشم.دیگه کسی روی دیسک بکاپ نمی گیره، یه هارد اکسترنال یا فلش دیسک پر ظرفیت انتخاب بهتریه. بیشتر مدلهای موجود هم بدون برند هستن.
سلام
فرشیدجان هارد به کنار. لازمه روی دستگاههای غیرمغناطیسی مخصوصاً دیسکهای نوری هم بکآپ داشته باشم.
دوستان یه مادربرد خوب و جدید برای سوکت am3+ میخام که تا چند ساله اینده پردازندهای این پلتفرم رو پشتیبانی کنه
لطفا پیشنهاد اینتل ندید!!!
من راستش بجز برندهای قاب دار و معتبر مثل سونی دیگه چیزی دیگه ای نمیشناسم
آقا جان این سوکت رو خود AMD هم از سال پیش بی خیالش شده و دیگه پردازنده ی جدید و معماری نسل جدیدی براش نداره، چیزی رو که همین الان هم منسوخ هست شما اصرار داری که تا 3 سال دیگه هم جواب بده؟!
اینبار خواسته ی شما تاثیری نداره، مجبوری سمت پلتفرم اینتل بری.
سلام عزیزان
این مدل پاور من green 650uk 80+ gold
اینم سیستمم i5 4460 . ram16 . z97_k
میتونم از کارت 290x بدون مشکل استفاده کنم ؟
من پولم نمیرسه برای خرید اینتل
سوکت جدید ای ام دی چیه؟
ایا اونم به درد نمیخوره؟
قطعات فعلیتونم ذکر میکردید. اگر این بودجه برای خرید اون قطعات مناسب گیم هست که هیچ کاری نمیشه کرد. سیستمی برای وب گردی میشه بست.سلام
با بودجه 900 تومان قصد ارتقا سیستم جهت بازی رو دارم و این قطعات رو باید ارتقا بدم:
RAM/M.B/CPU/VGA/POWER
چی بگیرم؟
مرسی
قطعات فعلیتونم ذکر میکردید. اگر این بودجه برای خرید اون قطعات مناسب گیم هست که هیچ کاری نمیشه کرد. سیستمی برای وب گردی میشه بست.
mb: ASUS H81Mوالا سیستم خودم نیست ، این قطعاتش که بهم گفتن:
CPU intel E5700
Ram 4GB
Geforce 210
میدونم بودجه کم هست ولی بهترین انتخاب ها چی هست با این بودجه؟