تفاوت سی پی یو های 2 core duo با سی پی یو های قبلی (همون پنتیوم 4) چیه؟
چرا سرعت اینا کمتر از قبلیا هستند؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
آیا اگه 4 تا رم 512 بذاری خوبه یه دو تا 1GB رو؟ البته باس هاشون فرقی با هم ندارنا!

از اين بابت خيالت راحت رايان صبا يه شرکت کاملا معتبر هست باشه ولي کلا قيمتاش 10 الي 15 درصد گرونتر از بازاره اين سايت هم يه سري بزنمیخوام بدونم asus m2n delux\wirless مین خوبی هست:confused: مخصوصا برای over clock
قیمتش رو هم میخواستم بدونم البته تو رایان صبا هست میده 208 تومن ولی من شک دارم که پولو بفرستم و اون کارت رو بفرسته ..اگه تا حالا کسی خرید کرده به ما هم بگه
با تشکر
اين Spiderman واقعا آشغاله اصلا بهش فکر نکن
www.asus.com.tw
ممکنه...ولی بعید میدونم چون قرار نیست دراپ بخوره.
کدومشون؟
4 گیگ رم حالا هر چیم باشه از 2 گیگ 800 سریعتره...![]()
خوب اصلا مدل و قیمت پاور پیشنهادی رو نگفتین
در مورد برد هم گیگا رو صلاح نمیدونین؟(به خاطر سازگاری بهتر با گرافیک)
در باره رم هم به نظر شما بهتر نیست 3 gig DDR2 باس 400 بگیرم یا همون 2 gig باس 800 بهتره
يکي از دوستان خريدهمیشه بگی چرا؟
در ضمن سیستم پیشنهادیتونو ننوشتین
همه ميخوام بردي بگيرن که 4 هسته اي ساپورت کنه حالا شما دنبال برعکسش هستيمیشه به جای asus p5b-e یه بورد بهم معرفی کنین که در همین حد باشه(از لحاظ کارایی)
ولی 4 هسته ای رو ساپورت نکنه؟
از اين بابت خيالت راحت رايان صبا يه شرکت کاملا معتبر هست باشه ولي کلا قيمتاش 10 الي 15 درصد گرونتر از بازاره اين سايت هم يه سري بزن
http://www.darichehco.com/price.html
همه ميخوام بردي بگيرن که 4 هسته اي ساپورت کنه حالا شما دنبال برعکسش هستي
Giga 965p-DS3 رويژنهاي قديمي 4 هسته اي رو ساپورت نميکنه
يکي از دوستان خريده
سيستم پيشنهادي من همونه که محمدرضا جان گفتن
پاور ها از 30 تا 50 بودن.
گیگا چه ربطی به سازگاری داره؟
چون VGA هم گیگاست؟
ربطی نداره...
برای ddr2 اصلا 400 گیر نمیاد...من نظرم روی باس 800 هست.
خرج اضافي نيست و تقريبا تو يه قيمت اند مثلا biostar p965 چهار هستهاي ساپورت ميکنه و biostar 965pt ساپورت نميکنه ولي قيمت هر دو حدود 100 تومن هستخوب وقتی نمیخوام از CPU چهار هسته ای استفاده کنم برای چی خرج اضافی واسه خودم
درست کنم
خوب دوست شما که خریده من دیگه نخرم!!
میشه بگین واسه چی ازش ناراضیه؟