مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام فرشید جان چند تا سوال مبتدیانه داشتم
1- فرق فرمت fat32 وntfs چیه
2- چجوری میشه فرمت فلش رو عوض کرد
3- من یک فلش کینگ مکس 4 گیگ دارم فرمتش fat32 هست میشه باهاش فیلم سینمایی 3d دید

دوستان من هارد 1 ترا برای کامپیترم میخواستم .(برای GAME)
الان هارد چه مارکیش خوبه (دور بالا باشه)
اگه میشه مدلشو هم بگین

با تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان به سلامتی میخوام pc رو وصل کنم به تلوزیون خونه. به جای x360:d

یه موس و کیبورد خوب وایرلس که راحت باشه و ترجیحا ارزون معرفی کنید plz

بعلاوه یه مودم 3g وای فای دار. واسه کل خونه میخوام. (دیوار بتونی داریم وسط:|)

اگرم شد یه دسته گیمینگ مشابه xbox (یا حتی خودش:d) که بشه به صورت وایرلس ازش استفاده کرد.

;;)

اگرم شد یه دسته گیمینگ مشابه xbox (یا حتی خودش:d) که بشه به صورت وایرلس ازش استفاده کرد.

;;)

موس های وایرلس خوب نیستند کیبورد هم 4tech خوبه

سلام
دوستان من اردیبهشت امسال یک kingmax 4gb ddr3 خریدم به قیمت 108 تومان
میخواستم یک ماه بعدش یکی دیگه هم بگیرم که یهو کلا نایاب شد و از اون سمت هم قیمت رم یهو رفت بالا اساسی الان هر جا میگردم کسی این برند رو نداره

برندی مثل axtrom یا appacer ریخته تو بازار
میخواستم بدونم کسی جایی کسی میشناسیه اک یا دست دو این برند رو داشته باشه ؟ از شانس من 2 گیگش هم هست تو بازار اما 4 نه
اگه از یک برند دیگه یک 4 بگیرم مشکلی پیش میاد ؟
اگه بخوام اینو رد کنم و 2 تا مثلا axtrom هم بگیرم فعلا بودجش رو ندارم چون باید 200 بدم

سلام فرشید جان چند تا سوال مبتدیانه داشتم
1- فرق فرمت fat32 وntfs چیه
2- چجوری میشه فرمت فلش رو عوض کرد
3- من یک فلش کینگ مکس 4 گیگ دارم فرمتش fat32 هست میشه باهاش فیلم سینمایی 3d دید

1- فرقشون اینه که NTFS یه نوع سیستم فایل پیشرفته تر هست که مدیریت بهتری روی فایلهای ذخیره شده داره و نسبت به FAT32 امکان رفع خطای بهتری هم پیش بینی کرده
2- موقع فرمت دیسک می تونید سیستم فایل اون رو تغییر بدید
3- میشه دید به شرط اینکه خود فایل فیلم روی دیسک جا بشه، فیلم های سینمایی 1080 با فرمت کیفیت بالا و جدید گاهی اوقات حجمشون در حالت فشرده به 12 یا 13 گیگ هم میرسه! اگه سه بعدی باشن باز حجمشون بیشتر هم میشه.

دوستان من هارد 1 ترا برای کامپیترم میخواستم .(برای GAME)
الان هارد چه مارکیش خوبه (دور بالا باشه)
اگه میشه مدلشو هم بگین

با تشکر

مدل SEAGATE 7200 64MB DM001 توصیه میشه

;;)

اول از همه برای کیفیت بهتر موس و کیبرد خود مایکروسافت با مدل DESKTOP 4000 توصیه میشه که حدود 250 تومن هست، ارزونتر هم مدل LOGITECH MK320 Wireless توصیه میشه که حدود 150 تومن هست. ارزونتر دیگه مدلای متفرقه ی A4TECH هست.
مودم 3G که وایرلس هم باشه برخی مودم روترهای DLINK و TPLINK همچین قابلیتی دارن و برخی مدلهای جیبی و رومیزی رایتل و ایرانسل هم اینطوری هستن، بستگی داره شما کدومبیشتر بکارت بیاد، اگر موانع زیاد هست که باید یه مدل با آنتن قوی مثل TPLINK 8970 رو بگیری.

سلام
دوستان من اردیبهشت امسال یک kingmax 4gb ddr3 خریدم به قیمت 108 تومان
میخواستم یک ماه بعدش یکی دیگه هم بگیرم که یهو کلا نایاب شد و از اون سمت هم قیمت رم یهو رفت بالا اساسی الان هر جا میگردم کسی این برند رو نداره

برندی مثل axtrom یا appacer ریخته تو بازار
میخواستم بدونم کسی جایی کسی میشناسیه اک یا دست دو این برند رو داشته باشه ؟ از شانس من 2 گیگش هم هست تو بازار اما 4 نه
اگه از یک برند دیگه یک 4 بگیرم مشکلی پیش میاد ؟
اگه بخوام اینو رد کنم و 2 تا مثلا axtrom هم بگیرم فعلا بودجش رو ندارم چون باید 200 بدم

بهترین کار اینه که یا یه مدل دقیقا مشابه و هم مدل فعلی پیدا کنی و اگر پیدا نشد این ماجول فعلی رو بفروشی و دوتا ماجول یکسان بخری، وگرنه تضمینی نیست با هم کار کنن و درست و بهینه هم باشن.

اقا فرشید میشه در اینده امید وار بود کارتایی مثل 7990 بهینه تر بشن ؟
همونطور که میدونین خیلی از بازی ها درست و حسابی از این کارت پشتیبانی نمیکنن .

آخرین ویرایش:
اقا فرشید میشه در اینده امید وار بود کارتایی مثل 7990 بهینه تر بشن ؟
همونطور که میدونین خیلی از بازی ها درست و حسابی از این کارت پشتیبانی نمیکنن .

همیشه باید امیدوار بود اما کارتهای دو هسته ای همیشه به درایور سازنده وابستگی زیادی داشتن و به بهره وری کامل در تمام بازیها نمیشه اتکا کرد.

نکته ی مهم اینه که همیشه در انتخاب بین کارت تک هسته ای قوی و کارت دو هسته ای همرده کارت تک هسته ای رو انتخاب کنید و تنها در صورتی از سیستم دو کارتی- کارت دو هسته ای SLI یا CF استفاده کنید که تک کارت شما هم به اندازه ی کافی قوی باشه.

کارت R9 295X2 وضعیت بهتری نسبه به HD 7990 داشته و ساپورت درایوری به تدریج بهتر شده. دو هسته ای های 690 و TITAN Z پشتیبانی درایوری بهتری دارند.

سلام سلاممن یه مقدار پول جمع کردم واسه خرید cpu case main graphic ram va power ک حداقل 3 سال واسم روون بازی اجرا کنه
الان ی نفر اومده ی سیستم دست 2 اورده واسه فروش
cpu:: i7 2700 k
main:: asus p8b75-v e

ram: crosiar xms3 8G *2
vga:: inno3d GTX 670 ddr5 2 gig
HDD : wd 1T + 500g
power: green G785B-785w
monitor sasung px23720
case green
ba ye speaker 6 tike
این سیستم دست 2 چقد میرزه نظرتون؟

اصن به درد من می خوره؟ کارم راه میندازه ( واسه گیم می خوام )

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال داشتم : داشتن یا نداشتن یه کارت صدا خیلی در کیفیت پخش موسیقی و یا فیلم هایی که کیفیت صدای درست و حسابی دارند ، تاثیر گذاره ؟

بچه ها یه سوال داشتم : داشتن یا نداشتن یه کارت صدا خیلی در کیفیت پخش موسیقی و یا فیلم هایی که کیفیت صدای درست و حسابی دارند ، تاثیر گذاره ؟
بستگی به هدفون یا اسپیکر مورد اسفاده ی شما داره...در حالت عادی هم بی تاثیر نیست.

سلام فرشید جان من می خوام بالاخره برم فلش بگیرم مارک های معتبرش چی هستن و به احتمال چند درصد اگه usb3 به تلوزیونم نمیسازه مدلشمw800b

خب مدلهای ADATA و Silicon POWER و PQI و حتی CORSAIR از مدلهای سرعتی و با کیفیت بازار هستن، هر چند که شما اصلا فکر درصد نباید باشی و همون USB 2.0 بخری!

سلام سلاممن یه مقدار پول جمع کردم واسه خرید cpu case main graphic ram va power ک حداقل 3 سال واسم روون بازی اجرا کنه
الان ی نفر اومده ی سیستم دست 2 اورده واسه فروش
cpu:: i7 2700 k
main:: asus p8b75-v e

ram: crosiar xms3 8G *2
vga:: inno3d GTX 670 ddr5 2 gig
HDD : wd 1T + 500g
power: green G785B-785w
monitor sasung px23720
case green
ba ye speaker 6 tike
این سیستم دست 2 چقد میرزه نظرتون؟
اصن به درد من می خوره؟ کارم راه میندازه ( واسه گیم می خوام )

خب سیستم خوبیه و هنوز هم برای بازی مناسبه، بجز کارت گرافیک که ممکنه بعد از مدتی عوض کردنش لازم بشه که بازیهای آینده رو با بالاترین تنظیمات اجرا کنه.

قیمتی که میشه گذاشت حدود 3200 هست.

بدون کارت صدا که اصلا صدایی نمی شنوی!
اگه منظورت تفاوت کارت صدای آنبرد مادربرد با کارت صدای جدا هست، بله، خیلی تفاوت هست و تاثیر زیادی هم داره.

دوستان من دوعدد رمCORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB دارم الان میخوام رمم رو به 8 گیگ ارتقاء بدم یعنی ی چهار گیگ دیگه بخرم که جمع اونا بشه 8 گیگ الان بهترین انتخاب من برای خرید رم چهار گیگ که با رمی که الان دارم پایداری داشته باشه چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or