مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام یکسری قطعات خیلی عتیقه دارم مثل گرافیک 6400 Ultra و میخوام از دستشون راخت شم ، شرمنده اینجا میپرسم کجا باید برم بفروشم،
کایی که اینجور وسایل بخرن.

من ميخوام سی پی يو amd fx 6300 بخرم برای گيم
اما تو بازار ايران ناياب شده! گزينه نزديک بهش هم fx 4350
هست که به نسبت قيمت و کارايی پايين تره و هر دو اگه
پيدا بشن بالای 400 هست قيمتشون...آيا کسی از دوستان
خبر داره سی پی يو های جديد قراره وارد بشن؟ کی؟ يا
همينا رو بگيرم شايد همينم گيرم نياد چند وقت ديگه!؟
داداش سری FX نخر Core i3 ها تو گیم از هشت هسته ای های FX هم اکثر مواقع سریع تر هستند.

شایعه هست که ارزونتر از سری 700 میشه ولی اینطور بشه کسی سری 700 نمیخره دیگه
امکان ارزونتر بودن بنظرتون هست؟(توی این خراب شده نه:d)

شایعه رو نمیشه تایید کرد، من بعید می دونم که حتی قیمت رسمی اون کمتر از سری 700 تایید بشه، اینکه برای تولید خود سازنده ارزونتر درمیاد بحث دیگه ای هست.

من ميخوام سی پی يو amd fx 6300 بخرم برای گيم
اما تو بازار ايران ناياب شده! گزينه نزديک بهش هم fx 4350
هست که به نسبت قيمت و کارايی پايين تره و هر دو اگه
پيدا بشن بالای 400 هست قيمتشون...آيا کسی از دوستان
خبر داره سی پی يو های جديد قراره وارد بشن؟ کی؟ يا
همينا رو بگيرم شايد همينم گيرم نياد چند وقت ديگه!؟

شما کلا پردازنده های FX رو کنار بزار و بجاش INTEL Core i3 4350 در کمترین حالت بخر که سریعتر هم هست.
سی پی یو های جدید AMD منظورتون هست؟ این شرکت اصلا پردازنده ی جدیدی در این رده نداره هنوز و پردازنده های نسل بولدوزر رو هم تا خرخره اورکلاک کرده و داره می فروشه! 5 گیگاهرتز فرکانس کمی نیست! مصرف و حرارتشون هم که دیگه گفتن نداره.

اگر مادربردتون هم AM3 هست بهتره عوضش کنید.

من 780ti رفرنس برند Asus دارم. میخوام با یه 780ti دیگه sli کنم. سوالم اینجاست که کارت دوم هم باید حتما مدل رفرنس ایسوس باشه یا اینکه میتونم از مدل های اورکلاک شده ایسوس استفاده کنم؟
سوال دوم اینکه آیا امکان sli کردن Asus 780ti با EVGA 780ti هست یا اینکه حتما باید برند 2 کارت یکسان باشه؟
سوال سوم اینکه پاور 850 وات گرین کفایت میکنه برای 2 فقره 780ti یا نه؟

خیر، هر مدل GTX 780Ti حتی اگر با فرکانس متفاوتی باشه هم می تونید به کارت فعلی اضافه کنید، بدون مشکل کار خواهد کرد.
برند هم لازم نیست یکسان باشه.
پاور هم کفایت می کنه.

سلام یکسری قطعات خیلی عتیقه دارم مثل گرافیک 6400 Ultra و میخوام از دستشون راخت شم ، شرمنده اینجا میپرسم کجا باید برم بفروشم،
کایی که اینجور وسایل بخرن.

بهتره توی بازار سنتر معرفی کنید، یا اینکه به بورس لوازم کامپیوتری سر بزنید و اطلاعات بگیرید.

سلام
دوستان یه سوال کلی داشتم ، الان میخواستم یه سیستم معرفی کنید منظورم گرافیک و سی پی یو و رم ، که حداقل بازی ها رو با رزولیشن پیش فرض خود بازی روان اجرا کنه یعنی کند نشه .
بازی های جدید رو کار ندارم ، حداقل همین بازی هایی که اومده .
حالا اگرم یکم مجبور بشم رزولیشین رو کم میکنیم مهم نیست .
مثلاً الان سیستم من بازی های ویل یا پلی 2 رو با تبدیل بازی میکنم بازم کند هستن .
ممنون میشم کمک کنید میخوام زیاد گرون هم در نیاد .
قیمیت خاصی تو ذهنم نیست ولی هر چی کمتر بهتر .
خلاصه هم سیستم خوبی باشه و هم قیمت معقول .
قیمت ها رو بگید .
ممنون .

اقا فرشید دور وبر 100 تومن موس و کیبورد خوب چی معرفی میکنید ؟

خب من مدلای Logitech و یا مایکروسافت رو توصیه می کنم،
مدلای MK200/270 ار لاچیتک و مدلهای MS 600/800 هم از مایکروسافت توصیه میشه.

سلام
دوستان یه سوال کلی داشتم ، الان میخواستم یه سیستم معرفی کنید منظورم گرافیک و سی پی یو و رم ، که حداقل بازی ها رو با رزولیشن پیش فرض خود بازی روان اجرا کنه یعنی کند نشه .
بازی های جدید رو کار ندارم ، حداقل همین بازی هایی که اومده .
حالا اگرم یکم مجبور بشم رزولیشین رو کم میکنیم مهم نیست .
مثلاً الان سیستم من بازی های ویل یا پلی 2 رو با تبدیل بازی میکنم بازم کند هستن .
ممنون میشم کمک کنید میخوام زیاد گرون هم در نیاد .
قیمیت خاصی تو ذهنم نیست ولی هر چی کمتر بهتر .
خلاصه هم سیستم خوبی باشه و هم قیمت معقول .
قیمت ها رو بگید .
ممنون .

CPU:Core i3 4150
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

نزدیک دو تومن درمیاد.
بحث نرم افزارهای شبیه ساز جداست و بخاطر مکانیسم تبدیل پلاتفرم، معمولا بخش زیادی از توان سیستم رو برای اجرای بازیهای کنسولی به هدر می دن،

اقا فرشید حضوری برم پایتخت یا ولیعصر اینا خرید ندارن ؟

منم همین رو یکی از گزینه ها عنوان کردم، چرا باید بگردید و بپرسید، برخیاشون خرید هم دارن.

سلام من دو تا سیستم میخواستم یکی تا 5 تومن که تو رزولیشن 1080p واسه بزیهای جدد حداقل 60 فریم رو بده با ماوس و کیبرد. یکی هم تا حدود 2و نیم کخ فقط شامل کیس میشه و توان اجرا برای رزولیشن 1366.768 قیمت تا حدود 2 تومن

CPU:Core i3 4150
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

نزدیک دو تومن درمیاد.
بحث نرم افزارهای شبیه ساز جداست و بخاطر مکانیسم تبدیل پلاتفرم، معمولا بخش زیادی از توان سیستم رو برای اجرای بازیهای کنسولی به هدر می دن،

ممنون .
میشه فقط قیمت گرافیک و رم و سی پی یو رو بگید چون میخوام اینارو عوض کنم ، نمیخوام یه سیستم جدید بگیریم .
؟
راستی بنظرتون مال خودمو چقدر بر میدارن ، چون الان حدود 800 بیشتر دستم نیست ؟

اقا فرشید شما تو مانیتورم حرفه ای هستی ؟
شرمنده گفتم بیشتر سیستم معرفی میکنی ،..
من یک مانیتور LG W1954TE دلرم که از رده خارج شده، و میخوام بفروشم و فول HD بخرم
به نظرت چقدر میارزه ،اینو دو سال پیش 213 تومن خریدم.
چون تولید نمیشه قیمتش نتونستم پیدا کنم.
تو تلویزیون برند X vision توصیه،میشه ؟ مشکلی نداره ؟

ممنون .
میشه فقط قیمت گرافیک و رم و سی پی یو رو بگید چون میخوام اینارو عوض کنم ، نمیخوام یه سیستم جدید بگیریم .
؟
راستی بنظرتون مال خودمو چقدر بر میدارن ، چون الان حدود 800 بیشتر دستم نیست ؟

من از کجا بدونم قطعات شما چی بوده که بفهمم با ارتقای این سه قطعه ی جدید مشکل نخواهی داشت؟ پردازنده ی جدید که روی مادربرد قدیمی شما جواب نمیده که!
لیست کامل قطعات رو بگید و مطلب رو واضح و خوانا بنویسید که در مشاوره سوبرداشت نشه.

اقا فرشید شما تو مانیتورم حرفه ای هستی ؟
شرمنده گفتم بیشتر سیستم معرفی میکنی ،..
من یک مانیتور LG W1954TE دلرم که از رده خارج شده، و میخوام بفروشم و فول HD بخرم
به نظرت چقدر میارزه ،اینو دو سال پیش 213 تومن خریدم.
چون تولید نمیشه قیمتش نتونستم پیدا کنم.
تو تلویزیون برند X vision توصیه،میشه ؟ مشکلی نداره ؟

مانیتور 19 دست دوم رو 150 تا 200 تومن میشه فروخت
Xvision هم برندی نیست اصلا، اسمیه که یکی از وارد کننده های داخلی برای محصولات تحت نظارت خودش انتخاب کرده، منظور اینکه برند داخلی هست بیشتر تا برند اصالت دار.

چنتا مانیتور با رز 1440*2560 در ابعاد 24 اینچ و 27 اینچ معرفی می کنید؟
نظرتون راجع به این چیه و آیا این مدل تو ایران گیر میاد؟
Monitors - ROG SWIFT PG278Q - ASUS

این مدلی که گفتید در سطح جهانی هم تازه عرضه شده و به این زودی توی بازار داخلی نمیشه پیدا کرد، اما از نظر من تنها مدل با کیفیت و بهترین گزینه ی گیمینگ با این رزولوشن هست. 24 اینچی هم نمی تونه همچین رزولوشنی داشته باشه.
یه مدل ASUS PB278Q هم هست که اونم رزولوشن UHD هست اما قابلیتهای مدل ROG رو نداره.

من از کجا بدونم قطعات شما چی بوده که بفهمم با ارتقای این سه قطعه ی جدید مشکل نخواهی داشت؟ پردازنده ی جدید که روی مادربرد قدیمی شما جواب نمیده که!
لیست کامل قطعات رو بگید و مطلب رو واضح و خوانا بنویسید که در مشاوره سوبرداشت نشه.

مانیتور 19 دست دوم رو 150 تا 200 تومن میشه فروخت
Xvision هم برندی نیست اصلا، اسمیه که یکی از وارد کننده های داخلی برای محصولات تحت نظارت خودش انتخاب کرده، منظور اینکه برند داخلی هست بیشتر تا برند اصالت دار.

این مدلی که گفتید در سطح جهانی هم تازه عرضه شده و به این زودی توی بازار داخلی نمیشه پیدا کرد، اما از نظر من تنها مدل با کیفیت و بهترین گزینه ی گیمینگ با این رزولوشن هست. 24 اینچی هم نمی تونه همچین رزولوشنی داشته باشه.
یه مدل ASUS PB278Q هم هست که اونم رزولوشن UHD هست اما قابلیتهای مدل ROG رو نداره.
اقا فرشید کمک کن من تااخر این هفته فرصت دذارم دو تا سیستم رو جمع کنم

سلام، دوستان به سیستم میخواستم (کیس فقط) سقف 3.300.000ت باشه، برای بازی میخوام و اینکه بازی های چند ماه آینده رو جواب بده ... هارد رو هم چون چند تا اکسترنال دارم روی 500 ببندین :) در واقع میخوام تا اونجایی که میشه قیمت کم و توانایی بره بالا ... SLI هم برای مادربرد لازم ندارم ... ممنون میشم اگر پ.خ کنید اگر نه هم خوب همینجا :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or