مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
میخواستم بدونم محصولات Roccat هم هست تو بازار؟ مثلا موسهاش؟
و اگه هست ادرسی چیزی ندارین؟

خیر، قبلا هم موجود نبود، اون سری هم که شما خریداری کردی شیوه ی خریدش فقط همون راهی بود که انجام دادیم.

1-میشه لطفا در مورد تفاوت پورت M.2 و SATA III در SSD توضیح بدید؟
2-آیا پورت M.2 دو نوع استاندارد ارتباطی داره؟
3-خرید M.2 را در حال حاضر توصیه میکنید؟

سلام
میخواستم یه پاور واسه pcیم بخرم.سوال اول اینکه از کدوم برند انتخاب بکنم و دوم اینکه اگه مصرف کل سیستمم مثلا 400 وات باشه یه پاور 1000 وات بخرم صر و صدای پاور کمتر میشه یا نه؟

1-میشه لطفا در مورد تفاوت پورت M.2 و SATA III در SSD توضیح بدید؟
2-آیا پورت M.2 دو نوع استاندارد ارتباطی داره؟
3-خرید M.2 را در حال حاضر توصیه میکنید؟

M.2 استانداردی برای غلبه بر محدودیت سرعت SATA 3 هست و سرعتش تا 10Gb افزایش پیدا کرده.
2- استاندارد پیاده سازی شده توسط سازنده ها فعلا به دو شکل هست، یکی استاندارد معمولی که اسلات M.2 به باس PCI -Ex 2.0 2X وصل هست و سرعتش 10Gb هست و با 6Gb از SATA III تفاوتی نداره
یکی هم M.2 ی پر سرعتی که ASROCK روی مادربردش پیاده کرده و M.2 رو به باش PCI-ex 3.0 روی پردازنده مستقیم وصل کرده و سرعتش 32Gb/s هست، ایرادش اینه که از سرعت باس PCI -ex 16.0 گرافیک کم میشه و به 8X تبدیل میشه، چون محدودیت Lane داره پردازنده.
3- اگر مدلهای پر سرعت مثل Plextor M6e یا SAMSUNG XP941 زیاد بشن و قیمتا کمتر بشه بله، ارزش خواهد داشت، در حال حاضر SSD های پر سرعت SATA به صرفه تر هستند.

سلام
میخواستم یه پاور واسه pcیم بخرم.سوال اول اینکه از کدوم برند انتخاب بکنم و دوم اینکه اگه مصرف کل سیستمم مثلا 400 وات باشه یه پاور 1000 وات بخرم صر و صدای پاور کمتر میشه یا نه؟

از برند GREEN بخرید

اگر مصرف Peak سیستم 400 وات هست باید یه پاور 450 یا 500 وات تهیه کنید، اگر بالاتر بردارید فقط هزینه ی بیخودی کردید و احتمالا پاور توان بیشتری رو برای تبدیل نیاز خواهد داشت و مصرف برق بیشتر خواهد شد هر چند که Active PFC هم باشه.
پاور 1000 واتی هم اگر مصرفش کم باشه معمولا مکانیزمی برای تنظیم دور فن در مدلهای جدید داره که یا خاموشش می کنه یا دورش اونقدر کم هست که صدای قابل شنیدن تولید نمی کنه.

با سلام خدمت دوستان محترم
من با بودجه حدود دو مليون تصميم به خريد سيستم گرفتم، با توجه به راهنمايي هايي كه آقاي فرشيد دوستان ديگر رو كرده بودند و كمي مطالعه اين تاپيك به سيستم زير رسيدم.

سي پي يو اينتل Intel Core i5 4570:
مادربورد ایسوس: Motherboard Asus H81-mc
رم: KINGSTON - 4GB - 1600 - HyperX
هارد اینترنال Western Digital - SATA 3 - 1TB:
پاور گرین: GREEN - GP600A-HP
كيس: - dvd:-

اول از همه مي خواستم ببينم اين سيستم خوبي هست و اگر اشكالي در هماهنگي قطعات هست لطفا راهنماييم كنيد.
- سوال اولم اينه كه با توجه به محدوديت بودجه تصميم گرفتم يه پردازنده از سري i5 بردارم و خريد كارت گرافيكي و بعدا انجام بدم. نمي دونم بين سري i5 كدوم رو انتخاب كنم بين مدل هاي متوسط اين رنج 4440, 4460, 4570, 4670 خيلي اختلاف هزينه ندارند و در سايت هايي هم كه مقايسه كرده بودند اختلاف فني چنداني هم نداشتند اگر تفاوت محسوسي در راندمان دارند با نظر شما انتخاب كنم.
سوال دومم هم اين مادر بردي كه انتخاب كردم با توجه به اينكه ممكنه بعد ها يك كارت گرافيكي خوب بخرم جوابگو خواهد بود يا در آينده باز بايد تعويضش كنم؟
ممنونم بابت راهنمايي كه مي كنيد.

با سلام
میخواستم یه کارت صدا بگیرم برای رکورد گرفتن از گیتار الکتریک. مصرف هم خونگی هست، نه واسه استدیو میخوام نه واسه آلبوم دادن :دی اما یه چیزی باشه که سرش به تنش بی ارزه.
در رابطه با رنج قیمت هم محدودیتی ندارم فقط میخوام یه جیز متناسب با نیازم بخرم. مادربردم هم Asus B85M-E هست.
بسیار ممنون.

دوستان من یه سیستم تهیه کردم :
CPU:Core i5 4440
RAM:2*4GB DDR3 CORSAIR XMS3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 750 TI 2GB GDDR5
میخواستم بدونم که این نسل جدید بازیها رو جواب میده یا نه .بازیهای مثل Batman Arkham Knighیا The Witcher 3 Wild Huntرو با چه کیفیتی جواب میده ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
درود.

یه سیستم هست با این مشخصات

athlon 64 x2 4600+
Asus m2n - mx se plus
1 gb ram

nvidia 8400 gs

کلا دیگه به درد ارتقا نمیخوره زیر دو تومن چی پیشنهاد میدید که جوابگوی بازی ها باشه.؟

میشه CPU , MAIN, Ram , Vga و power این پنج قلم زیر دو تومن بشه.

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان محترم
من با بودجه حدود دو مليون تصميم به خريد سيستم گرفتم، با توجه به راهنمايي هايي كه آقاي فرشيد دوستان ديگر رو كرده بودند و كمي مطالعه اين تاپيك به سيستم زير رسيدم.

سي پي يو اينتل Intel Core i5 4570:
مادربورد ایسوس: Motherboard Asus H81-mc
رم: KINGSTON - 4GB - 1600 - HyperX
هارد اینترنال Western Digital - SATA 3 - 1TB:
پاور گرین: GREEN - GP600A-HP
كيس: - dvd:-

اول از همه مي خواستم ببينم اين سيستم خوبي هست و اگر اشكالي در هماهنگي قطعات هست لطفا راهنماييم كنيد.
- سوال اولم اينه كه با توجه به محدوديت بودجه تصميم گرفتم يه پردازنده از سري i5 بردارم و خريد كارت گرافيكي و بعدا انجام بدم. نمي دونم بين سري i5 كدوم رو انتخاب كنم بين مدل هاي متوسط اين رنج 4440, 4460, 4570, 4670 خيلي اختلاف هزينه ندارند و در سايت هايي هم كه مقايسه كرده بودند اختلاف فني چنداني هم نداشتند اگر تفاوت محسوسي در راندمان دارند با نظر شما انتخاب كنم.
سوال دومم هم اين مادر بردي كه انتخاب كردم با توجه به اينكه ممكنه بعد ها يك كارت گرافيكي خوب بخرم جوابگو خواهد بود يا در آينده باز بايد تعويضش كنم؟
ممنونم بابت راهنمايي كه مي كنيد.

سیستم خوبی هست و مشکلی نداره

1-همونطور که گفتید تفاوت زیادی ندارن، اما تفاوت کندترین مدل با سریعترین مدل Core i5 قابل توجه هست، بنابراین توصیه میشه همون 4570 یا 4670 رو بخرید.
2-مادربرد مشکلی نداره، اما برای اطمینان بیشتر و دارا بودن اسلات PCI e 3.0 می تونید مدل ASUS B85-PLUS رو انتخاب کنید.

با سلام
میخواستم یه کارت صدا بگیرم برای رکورد گرفتن از گیتار الکتریک. مصرف هم خونگی هست، نه واسه استدیو میخوام نه واسه آلبوم دادن :دی اما یه چیزی باشه که سرش به تنش بی ارزه.
در رابطه با رنج قیمت هم محدودیتی ندارم فقط میخوام یه جیز متناسب با نیازم بخرم. مادربردم هم Asus B85M-E هست.
بسیار ممنون.

من کارت CREATIVE Sound Blaster Z/Zx رو توصیه می کنم که علاوه بر دارا بودن مبدل DAC قوی و با SNR بالا، قطعات با کیفیت و درجه ی یک هم روی بوردش استفاده کرده و درایور نرم افزاری پایداری هم داره، هم برای ضبط و هم برای پخش مناسبه
قیمت مدل معمولیش از 400 تومن شروع میشه.

دوستان من یه سیستم تهیه کردم :
CPU:Core i5 4440
RAM:2*4GB DDR3 CORSAIR XMS3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 750 TI 2GB GDDR5
میخواستم بدونم که این نسل جدید بازیها رو جواب میده یا نه .بازیهای مثل Batman Arkham Knighیا The Witcher 3 Wild Huntرو با چه کیفیتی جواب میده ممنون میشم راهنمایی کنید

کارت GTX 750/750Ti تنها مناسب رده ی متوسط و پایین تنظیمات در بازیهای جدید هست و علاوه بر این ، نسبت به پردازنده ی شما هم ضعیفتر هست. برای بازیهای نسل جدید هم قطعا نمی تونه بالاترین تنظیمات رو با فریم مناسب بده.
با توجه به قطعاتی که دارید خرید کارت پایینتر از GTX 760 که حدود 1 میلیون هست توصیه نمیشه.

سلام
قیمت سیستم دست دوم زیر حدودا چقدر هست؟
monitor:samsung flat 17
m.b:elite
ram:2 gb ddr3
h.d.d 160gb
vga:1gb msi r5450
dvd-rw sony
با موس وکیبورد -گرافیک و رم هم اکبند انداخته
ممنون

سلام
قیمت سیستم دست دوم زیر حدودا چقدر هست؟
monitor:samsung flat 17
m.b:elite
ram:2 gb ddr3
h.d.d 160gb
vga:1gb msi r5450
dvd-rw sony
با موس وکیبورد -گرافیک و رم هم اکبند انداخته
ممنون

حدود 350 تا 400 میشهقیمت گذاری کرد، بستگی به سلامت و کارکرد سیستم هم داره.

البته شما برخی قطعاتش رو نگفتی، نمیشه قیمت دقیق داد.

سلام
دوستان مانیتور واسه گیم به نظرتون فرق رزولوشن ۱۶۰۰*۹۰۰ با فول اچدی زیاده؟! منظورم به چشم میاد این فاصله کم؟چشم تشخیص میده؟

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

سلام
دوستان مانیتور واسه گیم به نظرتون فرق رزولوشن ۱۶۰۰*۹۰۰ با فول اچدی زیاده؟! منظورم به چشم میاد این فاصله کم؟چشم تشخیص میده؟

اختیار داری
الان رزولوشن FHD روی موبایل ۵ اینچی هم قابل تمایز هست، چه برسه به مانیتور ۲۰ اینچی!

اختیار داری
الان رزولوشن FHD روی موبایل ۵ اینچی هم قابل تمایز هست، چه برسه به مانیتور ۲۰ اینچی!

اخه موبایل یکم زیادی رقابتی شده تراکم پیکسلی۶۰۰ خدایی با۳۵۰با چشم ما فرق نداره...
مانیتورم یه متر فاصله میگیریم ازش ،موبایل چند سانتی متر...تلوزیون هم چند متر...

سلام آقا فرشید و سایر دوستان پاسخگو
من چند وقت پیش ( حدود دو ماه پیش ) سیستمی ( با مطالعه دقیق کلیه توصیه دوستان بویژه فرشید عزیز) به شرح زیر جمع کردم :
core i7 4770 k
main : z87 k
ram : 2*4 gig hypex
مانیتور : 23 fullhd
power 515w green
کارت گرافیکم gtx 560 1 gig هست( که ارتقا ندادم بعلت کمبود بودجه) که همه میدونیم برای این سیستم ضعیفه حالا میخوام کارت رو ارتقا بدم و از دوستان نظر سنجی کنم با شرایطی که دارم :
بودجه الان 2 میلیون هست فقط برای گرافیک
و میخوام بازیهای جدید مثل watch dogs و witcher3 رو روی ultra بازی کنم : ( 30 تا 40 هم برای کافیه البته بیشتر باشه که چه بهتر)
نظر خودم گرفتن کارت 780ti هست که قیمتی حدود 2800 داره که باید برای رسیدن به این بودجه دو ماه صبر کنم ( بنا بدلایل شخصی)
سوال اصلیم این هست : گرفتن این کارت بتنهایی نیاز من رو برآورده می کنه ( ultra روی 1080 p ) ؟
یا اینکه کلا صبر کنم تا سری 800 بیاد و اون موقع کارت رو عوض کنم ( چند ماه طول میکشه و البته بودجه من هم بیشتر میشه ) ؟
منظورم اینه که صبرکردن ارزش داره و بنظرتون سری 800 خیلی تفاوت داره و ...
ممنون و ببخشید که طولانی نوشتم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or