سلام
برای Cpu Amd این مادر برد خوب هست برای یکی از دوستان می خوام بگیرم وبعد قیمت اش رو خبر دارید مرسی
Dfi Lanparty Ut Nf590 Sli-m2r/g

سلام
محمد جون بازم منون .
=====
منظورم این بود که من تو فکر یه ultra بودم ولی با قیمتی که تو دادی باید بیخیال بشم .
نظرت درباره SLI چیه ؟
چه پیشنهادی داری ؟
-----
اینم کاندالف ایکتریم ایدیشن :
http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/kandalf_Extreme_Edition/va9004bws.asp
از پاور الکی هم قبلاَ بدجوری خوردم . برای اینه که تو فکر یه پاور درست حسابیم .
هم دریاوراش درست عرضه نمیشن...توی همه ی بازی ها جوابگو نیستند...هم قیمتش فضاییه...بعد که چند ماه دیگه مثلا geforce 9800 بیاد از اون ضعیفتره...ولی با این اوصاف SLI فقط برای high end یعنی میتونی 2 تا 8800 gtx بندازی...کار بدی هم نیست
ولی قیمت بالا در میاد و اون موقع یه CPU خفنم میخوای(یعنی 4 هسته ای باشه بهتره:laughing:نه اینکه مثلا با 2 هسته ی به مشکل بر بخوری...ولی با 2 هسته ای نمیشه از کل قدرتشون استفاده کرد)واسه AMD من مادربرد ABIT KN9 رو پیشنهاد میکنم اگه میخواد 2 تا گرافیک نصب کنه SLI بگیره و اگه میخواد یکی نصب کنه ULTRA رو بگیر چون من خودم دارمش و خیلی ازش راضیم قیمتش هم فکر کنم SLI : 114.000 Toman و قیمت ULTRA هم فکر کنم 15-20 تومن ارزونتر باشهسلام
برای Cpu Amd این مادر برد خوب هست برای یکی از دوستان می خوام بگیرم وبعد قیمت اش رو خبر دارید مرسی
Dfi Lanparty Ut Nf590 Sli-m2r/g

يه خورده صبر کني سري جديد پردازنده هاي اينتل مياد همچنين ATI HD 2900XT ارزون ميشه و ATI HD 2900XTX ميياد پردازنده هاي جديد AMD که لامصبها کش سطح 3 دارند (مثل پردازنده هاي سري EE اينتل) مياد بازار رمهاي DDRIII ارزون ميشند و کارتهاي گرافيک PCI Express II مياد بازار. همه اين اتفاقها قراره تو سال 2007 اتفاق بيفته پس اگر سيستم فعليت اذيتت نميکنه فعلا آپگريد نکن
اما در مورد سيستم که ميخواي بگيري:
الان Intel Core 2 Duo 4300 خيلي بهتر از AMD 4200 هست قيمتش هم همين حدوده گرافيک 8500 زاقارته وبرا بازي حداقل بايد به فکر 8600GT باشي و رمهات رو هم بايد حتما عوض کني چون مادربردهاي جديد بر اساس رمهاي DDRII هستند. راستي گرافيک فعليت AGP هست يا PCI Express اگر PCI Express هست فقط همين گرافيک رو عوض کن.

ممنون از راهنمايی...راستش خيلی عجله ندارم چون فعلاً بازی نبوده که رو
سيستمم اجرا نشه...خوب حالا با با توجه به اينکه گفتين گرافيک 8500 به درد نميخوره
و اينکه 8800 هم خيلی گرونه ميشه پيش بينی کرد کی به يه رقم قابل خريد برای ما!
يعنی نزديک 200 تومن حد اکثر ديگه ميرسه؟ مثلاً چند ماه؟ گرافيک من هم agp هست
در مورد سی پی يو هم که ميگين برم تو کار core 2 و رم ddr2گرافيک هم کهpci express 2
اينا چند ماه ديگه ميآن؟ و قيمت هاش تو چه مايه هايی هستن؟ و تا اون موقع بازی
های دايرکس 10 زيادی ميان يا نه؟ ممنون![]()
تا 2 سال دیگه یه سیستم دیگه اصلا میگیری!اين سيستم اصلا دووم نميياره چون مادربرد Biostar tforce p965 با رم Apacer سازگار نيست. اگر قبلا پيشنهاد دادم الان اصلاح ميکنم. پس رم بايد مارک ديگه اي تهيه کنيmobo:Biostar tforce p965-------------------- 110 T
Cpu:C2D E4300----------------------112
Ram:2*1 Apacer DDRII-667 ----------------110 T
VGA:BFG GEFORCE 8800GTS 320MB 320BIT PCI EXP GDDR3-------------------300
Power:Green GP480A----------------------------40
Hard:WESTERN DIGITAL 250GB sata2----------------------------- 70T
این سیستم چقدر دووم میاره؟اگر pci-e2 بیاد فقط گرافیکو عوض می کنم؟
آیا PCI-Express1 به 2 نمی خوره؟اين سيستم اصلا دووم نميياره چون مادربرد Biostar tforce p965 با رم Apacer سازگار نيست. اگر قبلا پيشنهاد دادم الان اصلاح ميکنم. پس رم بايد مارک ديگه اي تهيه کني
اما جدا از اين موضوع بستگي به توقعت داره به اعتقاد من 2 سال جواب ميده
PCI_EXpress II به PCI EXpress I نميخوره اسلاتش فرق ميکنه
1-نه نمیخوره.آیا PCI-Express1 به 2 نمی خوره؟
بعد وقتی مادر بوردم رو عوض کردم فقط باید کارت گرافیکو عوض کنم یا چیزای دیگرو هم باید عوض کنم؟
رم 2تا 1گیگ crucial چند در میاد؟
بعد بهتر نیست سیستم پایین تری بگیرم که زیاد ضرر نکنم؟
با تشکر
)
از چه نظر با Apacer سازگار نیست؟اين سيستم اصلا دووم نميياره چون مادربرد Biostar tforce p965 با رم Apacer سازگار نيست