مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
قیمت یه مادربورد با سوکتAMD و پشتیبانی از DDR3 چند هست الان؟توی رنج متوسط میخوام، یه CPU چهار هسته ای AMD (مناسب قیمت با کارایی خوب!) هم میخوام،لطفا راهنمایی کنید و قیمت رو هم بگید.

درود

قیمت بروز این قطعات الان چند درمیاد ؟

cpu: core i3 2120
vga: 7850 2gb msi
ram: 4gb
power: 530w green
در مورد mb هم راسیتش یه نمونه میخوام که کارت صداش 6 channel باشه ، و زیاد هم مدلش بالا نباشه .

سلام قیمتقطعات زیر رومیخواستم
MB:asus p8z77vگارانتی ویستا
cpu:I5-3470

سلام من میخوام یه سیستم ببندم واسه بازی ازقطعات فقط چندتاشوخریدم میخواستم یه راهنمایی کنید قطعات زیر روخریدم
مانیتور23a560سامسونگ
رم8گیگابایتcorsair XMS3 1600دوتا4گیگی
هارد2ترابایت سیگیت
دی وی دی رایترایسوس
سی پی یوi5 5550
مادربورد همasus p8z77v انتخاب کردم
یه پاور ویه گرافیک2گیگ هم میخام بخرم گرافیک با مارک ایسوس باشه اگه گرافیک بین مدلهای660تا690بگیرم پاور روباید چند وات بگیرم
کامپیوتر فروشه گفته یه پاور600وات گرین باید بگیری ایا این پاور کافی هستش

آخرین ویرایش:
درمورد CPU باهات موافقم من فقط گول فرکانس 4.3 گیگا هرتز و 12 مگ کش رو خوردم . اینار دیگه اشتباه نمیکنم یا پول بیشتر میدم جنس درست و حسابی میگیرم یا اصلا چیزی نمیگیرم ..در مورد رم 16 گیگ جل 1600 بسته بودم ....

فقط یک راهنمایی لطفا بفرمایید احیانا اگر گرافیک 680 یا 690 بخوام بگیرم باس 1600 همین رمها مناسب هست یا بالاتر میخواد .

و از کجا باید بفهم این رمی که دارم برای اینتل دیتکت شده یا ای ام دی و ایا سرعت باس رم میتونه برای گرافیک گلوگاه ایجاد کنه یانه

و سوال اخر از کجا باید بدونم برقی که میرسه به گرافیک کافیش هست
بحث پول بیشتر نیست شما قبل از خرید میومدی مشاوره میگرفتی این مشکلات رو الان نداشتی !
باس 1600 در حال حاضر کاملا کافیه باس های بالاتر تاثیر خاصی تو بازی ندارن !
در مورد دیتکت هم متوجه نشدم بیشتر توضیح بده ، خیر تاثیری تو روند کارایی کارت نداره کارت گرافیک حافظه اختصاصی خودش رو داره !
رم باید یه سقف مشخصی داشته باشه حالا اگه از اون سقف مورد نیاز بیشتر باشه اتفاقی از نظر کارایی نمیفته و اگه کمتر باشه مشکلاتی که ایجاد میشه >> قفل کردن های پی در پی ، طولانی شدن لود بازی ، هنگ سیستم و...
شما 2 مشخصه رو باید در نظر بگیری یکی مدل و خروجی پاور و یکی هم حداقل پاور مورد نیاز برای کارت گرافیک (و یا دقیقتر مصرف خود کارت در بالاترین حالت) به کمک این 2 تا میشه حدس زد که پاور جوابگو هست یا نه !
من یه سوال دیگه هم داشتم
تا ۶ ماه دیگه محصول خاصی قرار هست بیاد که خیلی بهتر از اینها باشه؟
چون استفاده اصلی من از این سیستم ۶ ماه دیگه شروع میشه
تا اون موقع میتونم با لپتاپم بسازم
اگر هست بگید که من دست نگهدارم
تا 6 ماه (CPU) سری خاصی وارد نمیشه اواخر 2013 به احتمال زیاد سوکت 1150 و کلا سری جدید Intel معرفی و عرضه میشه و تا معرفی نشه نمیشه نظر خاصی برای مشاوره و خرید داد !
هر چند معرفی هم بشه تا وارد بازار ما و قیمتاش هم مشخص بشه زمان زیادی مونده و همینطور قیمتای فضایی !
سلام قیمتقطعات زیر رومیخواستم
MB:asus p8z77vگارانتی ویستا
cpu:I5-3470
برای قیمت دقیق باید تا شنبه صبر کنید !
سلام
قیمت یه مادربورد با سوکتAMD و پشتیبانی از DDR3 چند هست الان؟توی رنج متوسط میخوام، یه CPU چهار هسته ای AMD (مناسب قیمت با کارایی خوب!) هم میخوام،لطفا راهنمایی کنید و قیمت رو هم بگید.
شما بودجه + قطعاتی که نیاز داری رو بگو تا بشه نظر داد ، اینجوری به نتیجه نمیرسی !
درود

قیمت بروز این قطعات الان چند درمیاد ؟

cpu: core i3 2120
vga: 7850 2gb msi
ram: 4gb
power: 530w green
در مورد mb هم راسیتش یه نمونه میخوام که کارت صداش 6 channel باشه ، و زیاد هم مدلش بالا نباشه .
برای قیمت دقیق باید تا شبه صبر کنی !
شما هم مثل دوست قبلی اگه تو فکر خرید قطعه هستی بودجه + قطعاتی که نیاز داری رو بگو بقیه ش با ما !
سلام من میخوام یه سیستم ببندم واسه بازی ازقطعات فقط چندتاشوخریدم میخواستم یه راهنمایی کنید قطعات زیر روخریدم
مانیتور23a560سامسونگ
رم8گیگابایتcorsair XMS3 1600دوتا4گیگی
هارد2ترابایت سیگیت
دی وی دی رایترایسوس
سی پی یوi5 5550
مادربورد همasus p8z77v انتخاب کردم
یه پاور ویه گرافیک2گیگ هم میخام بخرم گرافیک با مارک ایسوس باشه اگه گرافیک بین مدلهای660تا690بگیرم پاور روباید چند وات بگیرم
کامپیوتر فروشه گفته یه پاور600وات گرین باید بگیری ایا این پاور کافی هستش
به سلامتی مبارکه !
i5 5550 که نداریم احتمالا منظورت 3550س !
در مورد گرافیک هم بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد و بعد از مشخص شدن مدل گرافیک هم میشه پاور رو در نظر گرفت !

آخرین ویرایش:
به سلامتی مبارکه !
در مورد گرافیک هم بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد و بعد از مشخص شدن مدل گرافیک هم میشه پاور رو در نظر گرفت ![/QUOTE]
شرمنده اشتباه نوشتم همون3550 هست. راستش فعلا نمیخوام گرافیک بگیرم فعلا یکی بهم یهxfx210 داده تا استفاده کنم گرافیک رو هم تا چند ماه دیگه نمیتونم بخرم .حالا میخوام بدونم با یه پاور600وات حداکثر گرافیکی که میتونم رو این سیستم بذارم چنده بدون در نظر گرفتن قیمت برای گرافیک[/QUOTE]
از این مدلا کدوماشو میتونم روسیستمم بذارم[h=3]
GF GTX 650​
[/h]
GF GTX 660
GF GTX 660 Ti
GF GT 640
GF GTX 690
GF GTX 680
GF GTX 670
GF GT 520
GF GT 610
GF GT 620
GF GTX 560 Ti

به سلامتی مبارکه !
در مورد گرافیک هم بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد و بعد از مشخص شدن مدل گرافیک هم میشه پاور رو در نظر گرفت !
شرمنده اشتباه نوشتم همون3550 هست. راستش فعلا نمیخوام گرافیک بگیرم فعلا یکی بهم یهxfx210 داده تا استفاده کنم گرافیک رو هم تا چند ماه دیگه نمیتونم بخرم .حالا میخوام بدونم با یه پاور600وات حداکثر گرافیکی که میتونم رو این سیستم بذارم چنده بدون در نظر گرفتن قیمت برای گرافیک[/QUOTE]
از این مدلا کدوماشو میتونم روسیستمم بذارم
GF GTX 650​

GF GTX 660
GF GTX 660 Ti
GF GT 640
GF GTX 690
GF GTX 680
GF GTX 670
GF GT 520
GF GT 610
GF GT 620
GF GTX 560 Ti
[/QUOTE]
پاور 600 وات تقریبا برای هر رنج کارت گرافیک کافیه مگر اینکه بخواید از دو یا چند کارت گرافیک یا کارت گرافیک دو هسته ای (Dual GPU) استفاده کنید ولی بهترین روش باز هم همون توان پشت بسته هر کدوم از قطعات + 20 % اضفه هست این در صورتی هست که پاورتون یک مارک درست حسابی مثل Green 600A باشه.

دوستان سلام ...
من یه سیستم می خوام فقط برای گیم و شبیه ساز پرواز Flight Simulator X با موجودی 4میلیون تومان چه سیستمی میشه بست؟
میشه Config ش رو بهم بدین؟
اگه برای شبیه ساز میخوای باید حدود 700 هزار تا 1 میلیون خرج cpu کنی
بهترین Cpu هم 3770k یا 3570k است. حدود 75 درصد فریم این شبیه ساز به cpu بستگی داره
کارت گرافیک تنها مسئول 25 درصد فریم ریته . یه کارت 560 بگیری از سر این بازی هم زیاده . 90 درصد بازیهای دیگر رو هم میتونه در حداکثر تنظیمات اجرا کنه . 10 درصد دیگه رو هم بدون Antialisaing رو مکس اجرا میکنه.به هبچ عنوان سراغ کارت های دو هسته ای مثل 580 یا 690 هم نرو که فریم ریتت رو نصف میکنه
یک هارد ssd هم بگیر بذار کنارش
مادربورد و رم هم هر چی خواستی بگیر
اما اما یک میلیون حداقل بذار کنار برای وسایل جانبی شبیه ساز مثل force feedback joystic یا همون دسته بازی ، یه دونه head tracker یا دنبال کننده حرکات سر هم نیاز داری .

دوستان سلام ...
من یه سیستم می خوام فقط برای گیم و شبیه ساز پرواز Flight Simulator X با موجودی 4میلیون تومان چه سیستمی میشه بست؟

شما با 4 میلیون هر سیستمی که بخوای رو میتونی بخری. اول از همه سراغ پردازنده میرم بهترین انتخاب یا در واقع به صرفه ترین (بیشترین کارایی - کمترین قیمت) من به شما Core i 5 3570K که هم براحتی در بازار پیدا میشه و هم از قدرت بسیار بالایی برخوردار هست و با دارا بودن 6 مگ حافظه نهان سطح 3 و فرکانس کاری 3.8 به معنای واقعی میتونه تمام نیاز های شما رو برآورده کنه. قیمتش هم حداکثر 700 هزار تومن هست. اگه هم میخواید بهترین که الان تو بازار پیدا میشه رو بخرید Core i 7 3770k و با قیمت 1200000 بهترین انتخاب خوبیه. اکیدا توصیه می کنم حتی اگه تونستید بالا تر از این پیدا کنید به هیچ عنوان نخرید. در هر صورت سی پی یو اول براحتی نیاز های شما رو برآورده میکنه. RAM Corsair 4.0 GB DDR3 FSB 16000 رم کرسر یکی از حرفه ای ترین سازنده های رم در دنیاست 4 عدد رم با باس 1600 میتونه براحتی تمامی نیاز ها رو حتی بالاتر از گیم هم فراهم کنه. قیمت 4*970000 اگه هم فکر میکنید زیاده میتونید از رم های با باس 1333 استفاده کنید که قیمتی حدود 750000 تومن دارند.
Hard Disk Western Digital 2.0 TB هم به عنوان حافظه جانبی که توضیح خاصی نداره. به این نکته توجه کنید که اگه برای شما سرعت بازخوانی اطلاعات مهمه به سراغ یک SSD برید و چون قیمت واقعا بالایی دارن مثلا 1 TB حدود 1 و نیم میلیون تومن باز هم توصیه می کنم وسترن دیجیتال 2 ترابایت با قیمت بین 350000 تا 400000 انتخاب عالی هست.
مادر بورد حرفه ای MotherBoard ASUS P8Z77-V DELUXE هم به عنوان یک میزبان عالی برای این قطعات میتونه باشه که امکان پشتیبانی از 4 رم به صورت همزمان و سوکت LGA2011 برای هر کاری عالی به نظر میرسه قیمت حدودی هم 900000 تومن. اگه هم فکر می کنید زیاده به سراغ این مدل ها یا مدل های مشابه برید.MotherBoard ASUS P8Z77-V LK و MotherBoard ASUS P8H77-V LE
تا اینجا قیمت حدودی مادربورد رو 500000 در نظر میگیریم.
Graphic Card Sapphire 7770 1GB DDR5 یکی از خوش قیمت ترین و بهترین کارت های موجود هست با قیمت 370000 تا 400000 که تقریبا تمام بازی ها رو تنظیمات الترا میتونید بین 40 تا 60 فریم به راحتی بگیرید اگه هم بیشتر میخواید به سراغ اینها برید Graphic Card Sapphire 7870 2GB DDR5 با قیمت 950000 یا Graphic Card Sapphire 7950 3GB DDR5 با قیمت 1050000. به سراغ بالاتر نرید که نه به بودجه شما میرسه ونه صرفه اقتصادی داره. به شخصه نظرم اینه که به سراغ Nvidia نرید!

دیسک درایو و ماوس و کیبرد و اسپیکر رو هم لحاظ نمیکنم.

برای برق رسانی این سیستم هم به سراغ یک Green 600 واتی برید یا حتی بالاتر.
Monitor SAMSUNG 22" LED 22A360 یا Monitor LG 22" LED E2260V با کانتراست 1 به 5 میلیون و وضوح Full HD هم با قیمت تقریبی 550000 تا 600000 یکی بهترین انتخاب ها هست.
برای کیس هم به شما CASE GREEN Magnum 2 یا Orbit پیشنهاد میدم که سیستم خنک کننده و ضد غبار فوق العاده ای دارن با قیمت تقریبی 100000 تا 150000 . شخصا از مگنوم 2 بسیار راضی هستم به شما هم توصیه می کنم.
موفق باشد

ممنون از دوستان که جواب دادین فقط من نیازی به وسایلات جانبی ندارم ...
من تو بازار مشهد گشتم اصلا سری 7 ATI خیلی کم هست ولی دوست من برای این موجودی این سیستم رو بهم پیشنهاد داده : خوب هست؟
cpu i7 3370k , ram 2*4 1600MHZ , gtx 470 ya radeon 6790 , 6850 , main giga , dvdrw,power 800w , case green magnum 2 +, s
البته هارد SSD به کنار گرافیک رو هم گفتم بیشتر بزاره ... در کل خوب هست این؟ مین رو Asus بزارم یا Giga
البته فکر کنم گرافیک باید برم رو سری 560 نمیدونم
الان تو بازار مشهد سری 7 گرافیک Ati خیلی کم هست برا همین دستم بستس

آخرین ویرایش:
آقای paradaimixشما سیستم خوبی رو معرفی کردی اما با توجه به تجربه چندین ساله من از شبیه ساز این رو باید بگم که این شبیه ساز یک سری برنامه های داری به نام افزودنی یا add-on که این ها محیط شبیه ساز رو زیباتر میکنند به همین خاطر من توضیه ام اینکه بعد از cpu هارد ssd باید اولویت دوم باشه و گرنه فوق العده بازی دیر لود میشه stutter زیاد پیدا میکنه و در این بازی کارت انویدیا بهتر ابرها رو رندر میکنه .و ضمن اینکه همون طور که گفتم joystick و headtraker واقعا برای این بازی ضرورریه این از اون بازیهایی نیست که بشه با کیبورد و موس بازی کرد

شرمنده اشتباه نوشتم همون3550 هست. راستش فعلا نمیخوام گرافیک بگیرم فعلا یکی بهم یهxfx210 داده تا استفاده کنم گرافیک رو هم تا چند ماه دیگه نمیتونم بخرم .حالا میخوام بدونم با یه پاور600وات حداکثر گرافیکی که میتونم رو این سیستم بذارم چنده بدون در نظر گرفتن قیمت برای گرافیک
GF GTX 650​

GF GTX 660
GF GTX 660 Ti
GF GT 640
GF GTX 690
GF GTX 680
GF GTX 670
GF GT 520
GF GT 610
GF GT 620
GF GTX 560 Ti
خوب این عجیبه که بخوایم گرافیک رو بر اساس پاور در نظر بگیریم ولی در کل میتونی GTX680 یا HD7970 رو هم بدون مشکل استفاده کنی !
دوستان سلام ...
اینا پیشنهاد میشه (کیس) :

CPU : intel i7 3770
RAM : patriot g2 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8z77-v
VGA : msi gtx660ti tfiv po
HDD : seagate barracuda 500gb 32mb
SSD : corsair force gt 60gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp650b-oc
CASE : green x7

حدودا 4.150 در میاد !
مادر بورد حرفه ای MotherBoard ASUS P8Z77-V DELUXE هم به عنوان یک میزبان عالی برای این قطعات میتونه باشه که امکان پشتیبانی از 4 رم به صورت همزمان و سوکت LGA2011 برای هر کاری عالی به نظر میرسه قیمت حدودی هم 900000 تومن. اگه هم فکر می کنید زیاده به سراغ این مدل ها یا مدل های مشابه برید.MotherBoard ASUS P8Z77-V LK و MotherBoard ASUS P8H77-V LE
Z77 سوکت 1155 هستش نه 2011 !
قیمت CPU AMD phenom IIx4 955 Black Edition
الان چنده و چه مادربوردی باید تهیه کنم براش؟
موجود نیست ، خیلی وقته !

آخرین ویرایش:
به سلامتی مبارکه !
شرمنده اشتباه نوشتم همون3550 هست. راستش فعلا نمیخوام گرافیک بگیرم فعلا یکی بهم یهxfx210 داده تا استفاده کنم گرافیک رو هم تا چند ماه دیگه نمیتونم بخرم .حالا میخوام بدونم با یه پاور600وات حداکثر گرافیکی که میتونم رو این سیستم بذارم چنده بدون در نظر گرفتن قیمت برای گرافیک
GF GTX 650​

GF GTX 660
GF GTX 660 Ti
GF GT 640
GF GTX 690
GF GTX 680
GF GTX 670
GF GT 520
GF GT 610
GF GT 620
GF GTX 560 Ti
[/QUOTE]

شما پاور انتخاب می کنی بعد براش گرافیک می خری؟!!
شما با توجه به بودجه هر چی می خوای بخر بعد پاور رو تعیین می کنیم، پاور 600 وات برای تمام کارتا بجز 7990 و GTX 690 کفایت می کنه.

دوستان سلام ...

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 670 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:CORSAIR FORCE GT 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W EU GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

....Core i 7 3770k و با قیمت 1200000 بهترین انتخاب خوبیه. اکیدا توصیه می کنم حتی اگه تونستید بالا تر از این پیدا کنید به هیچ عنوان نخرید..
.... وسترن دیجیتال 2 ترابایت با قیمت بین 350000 تا 400000 انتخاب عالی هست.
....مادر بورد حرفه ای MotherBoard ASUS P8Z77-V DELUXE هم به عنوان یک میزبان عالی برای این قطعات میتونه باشه که امکان پشتیبانی از 4 رم به صورت همزمان و سوکت LGA2011 برای هر کاری عالی به نظر میرسه قیمت حدودی هم 900000 تومن. اگه هم فکر می کنید زیاده به سراغ این مدل ها یا مدل های مشابه برید.MotherBoard ASUS P8Z77-V LK و MotherBoard ASUS P8H77-V LE
.... به شخصه نظرم اینه که به سراغ Nvidia نرید!
برای کیس هم به شما CASE GREEN Magnum 2 یا Orbit پیشنهاد میدم که سیستم خنک کننده و ضد غبار فوق العاده ای دارن با قیمت تقریبی 100000 تا 150000 . شخصا از مگنوم 2 بسیار راضی هستم به شما هم توصیه می کنم.
موفق باشد

دوست گرامی، اولین شرط برای راهنمایی دادن مفید و مختصر نوشتن هست بدون توضیحات اضافه، الان شما خودت خوصله می کنی متن بالا رو بخونی؟ میی تونی برای هر کاربر اینهمه توضیحات بدی؟
دومین شرط هم اطمینان از درست بودن توصیه ها و لحاظ نکردن نظرات شخصی هست

در مورد مطالب بالا:
توی پلاتفرم 1155 بالاتر از 3770K نداریم
توصیه ی یه برند هارد در شرایطی که مدل ها و بافرها و راندمان تقریبا همسان هستن کفایت نمی کنه
توصیه کردن مدل DELUXE در شرایطی که خود کاربر درخواست امکانات جانبی و حرفه ای نداشته باشه لزومی نداره، مدلهای معمولی فراتر از نیاز ایشون هستن
کیس ارزونقیمت و کوچیکی مثل MAGNUM رو برای سیستم حرفه ای توصیه نمی کنن!
و در آخر اینکه می گی سراغ NVIDIA نرید که اصلا حرف کارشناسی نیست و نباید گفته بشه،

برخلاف نظر دوست دیگمون این بازی شدیدا به راندمان GPU وابستگی داره.

ممنون از دوستان که جواب دادین فقط من نیازی به وسایلات جانبی ندارم ...
من تو بازار مشهد گشتم اصلا سری 7 ATI خیلی کم هست ولی دوست من برای این موجودی این سیستم رو بهم پیشنهاد داده : خوب هست؟
cpu i7 3370k , ram 2*4 1600MHZ , gtx 470 ya radeon 6790 , 6850 , main giga , dvdrw,power 800w , case green magnum 2 +, s
البته هارد SSD به کنار گرافیک رو هم گفتم بیشتر بزاره ... در کل خوب هست این؟ مین رو Asus بزارم یا Giga
البته فکر کنم گرافیک باید برم رو سری 560 نمیدونم
الان تو بازار مشهد سری 7 گرافیک Ati خیلی کم هست برا همین دستم بستس

نه دوست عزیز، همونهایی که توصیه شد رو بخرید، اگه توی بازار شهرتون نیست از تهران تهیه کنید.

آقای paradaimixشما سیستم خوبی رو معرفی کردی اما با توجه به تجربه چندین ساله من از شبیه ساز این رو باید بگم که این شبیه ساز یک سری برنامه های داری به نام افزودنی یا add-on که این ها محیط شبیه ساز رو زیباتر میکنند به همین خاطر من توضیه ام اینکه بعد از cpu هارد ssd باید اولویت دوم باشه و گرنه فوق العده بازی دیر لود میشه stutter زیاد پیدا میکنه و در این بازی کارت انویدیا بهتر ابرها رو رندر میکنه .و ضمن اینکه همون طور که گفتم joystick و headtraker واقعا برای این بازی ضرورریه این از اون بازیهایی نیست که بشه با کیبورد و موس بازی کرد

برای لوازم جانبی شبیه ساز پرواز از مدلهای LOGITCH و خود مایکروسافت میشه انتخاب کنی، البته با انتخاب مدل مناسب.

با سلام ... میگم من این قطعات رو گرفتم بیش از بودجه ام بود همه پولام رفت...
m/b:asus z77-v pro
ram:2*4gb 1600 corsir
cpu:i7 3770k
power:green 600
hdd:2tb segate
حالا فقط 2 سوال دارم
1-اگه بخوایم معادل سازی بکنیم intel hd 4000 در حد چه نوع کارت گرافیکیه از سری انویدیا؟ چون قدرتشو دیدم تو بازیها خیلی جواب این سوال کمکم میکنه که کارتی که میخوام بخرم چقد اختلاف داره با توان گرافیکیه الانم.....
2-حداقل کارت گرافیکی که بشه باهاش بازی های روز رو با یه فریم و ریزولیشن رو به بالا و مناسب(کمی کمتر از حالت اولترا) بدون کوچکترین مشکلی اجرا کرد چیه؟کلا رادون ارجعیت داره یا انویدیا؟
بودجه محدوده فک کنم اشتباه کردم تو خریدم و زیادی خرجیدم مخصوصا تو قسمت مادربرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or