به سلامتی مبارکه !
i5 5550 که نداریم احتمالا منظورت 3550س !
در مورد گرافیک هم بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد و بعد از مشخص شدن مدل گرافیک هم میشه پاور رو در نظر گرفت !
شرمنده اشتباه نوشتم همون3550 هست. راستش فعلا نمیخوام گرافیک بگیرم فعلا یکی بهم یهxfx210 داده تا استفاده کنم گرافیک رو هم تا چند ماه دیگه نمیتونم بخرم .حالا میخوام بدونم با یه پاور600وات حداکثر گرافیکی که میتونم رو این سیستم بذارم چنده بدون در نظر گرفتن قیمت برای گرافیک
از این مدلا کدوماشو میتونم روسیستمم بذارم
GF GTX 650
GF GTX 660
GF GTX 660 Ti
GF GT 640
GF GTX 690
GF GTX 680
GF GTX 670
GF GT 520
GF GT 610
GF GT 620
GF GTX 560 Ti
[/QUOTE]
شما پاور انتخاب می کنی بعد براش گرافیک می خری؟!!
شما با توجه به بودجه هر چی می خوای بخر بعد پاور رو تعیین می کنیم، پاور 600 وات برای تمام کارتا بجز 7990 و GTX 690 کفایت می کنه.
دوستان سلام ...
من یه سیستم می خوام فقط برای گیم و شبیه ساز پرواز Flight Simulator X با موجودی 4میلیون تومان چه سیستمی میشه بست؟
میشه Config ش رو بهم بدین؟
CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 670 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:CORSAIR FORCE GT 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W EU GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO
....Core i 7 3770k و با قیمت 1200000 بهترین انتخاب خوبیه. اکیدا توصیه می کنم حتی اگه تونستید بالا تر از این پیدا کنید به هیچ عنوان نخرید..
.... وسترن دیجیتال 2 ترابایت با قیمت بین 350000 تا 400000 انتخاب عالی هست.
....مادر بورد حرفه ای MotherBoard ASUS P8Z77-V DELUXE هم به عنوان یک میزبان عالی برای این قطعات میتونه باشه که امکان پشتیبانی از 4 رم به صورت همزمان و سوکت LGA2011 برای هر کاری عالی به نظر میرسه قیمت حدودی هم 900000 تومن. اگه هم فکر می کنید زیاده به سراغ این مدل ها یا مدل های مشابه برید.MotherBoard ASUS P8Z77-V LK و MotherBoard ASUS P8H77-V LE
.... به شخصه نظرم اینه که به سراغ Nvidia نرید!
برای کیس هم به شما CASE GREEN Magnum 2 یا Orbit پیشنهاد میدم که سیستم خنک کننده و ضد غبار فوق العاده ای دارن با قیمت تقریبی 100000 تا 150000 . شخصا از مگنوم 2 بسیار راضی هستم به شما هم توصیه می کنم.
موفق باشد
دوست گرامی، اولین شرط برای راهنمایی دادن مفید و مختصر نوشتن هست بدون توضیحات اضافه، الان شما خودت خوصله می کنی متن بالا رو بخونی؟ میی تونی برای هر کاربر اینهمه توضیحات بدی؟
دومین شرط هم اطمینان از درست بودن توصیه ها و لحاظ نکردن نظرات شخصی هست
در مورد مطالب بالا:
توی پلاتفرم 1155 بالاتر از 3770K نداریم
توصیه ی یه برند هارد در شرایطی که مدل ها و بافرها و راندمان تقریبا همسان هستن کفایت نمی کنه
توصیه کردن مدل DELUXE در شرایطی که خود کاربر درخواست امکانات جانبی و حرفه ای نداشته باشه لزومی نداره، مدلهای معمولی فراتر از نیاز ایشون هستن
کیس ارزونقیمت و کوچیکی مثل MAGNUM رو برای سیستم حرفه ای توصیه نمی کنن!
و در آخر اینکه می گی سراغ NVIDIA نرید که اصلا حرف کارشناسی نیست و نباید گفته بشه،
برخلاف نظر دوست دیگمون این بازی شدیدا به راندمان GPU وابستگی داره.
ممنون از دوستان که جواب دادین فقط من نیازی به وسایلات جانبی ندارم ...
من تو بازار مشهد گشتم اصلا سری 7 ATI خیلی کم هست ولی دوست من برای این موجودی این سیستم رو بهم پیشنهاد داده : خوب هست؟
cpu i7 3370k , ram 2*4 1600MHZ , gtx 470 ya radeon 6790 , 6850 , main giga , dvdrw,power 800w , case green magnum 2 +, s
البته هارد SSD به کنار گرافیک رو هم گفتم بیشتر بزاره ... در کل خوب هست این؟ مین رو Asus بزارم یا Giga
البته فکر کنم گرافیک باید برم رو سری 560 نمیدونم
الان تو بازار مشهد سری 7 گرافیک Ati خیلی کم هست برا همین دستم بستس
نه دوست عزیز، همونهایی که توصیه شد رو بخرید، اگه توی بازار شهرتون نیست از تهران تهیه کنید.
آقای
paradaimixشما سیستم خوبی رو معرفی کردی اما با توجه به تجربه چندین ساله من از شبیه ساز این رو باید بگم که این شبیه ساز یک سری برنامه های داری به نام افزودنی یا add-on که این ها محیط شبیه ساز رو زیباتر میکنند به همین خاطر من توضیه ام اینکه بعد از cpu هارد ssd باید اولویت دوم باشه و گرنه فوق العده بازی دیر لود میشه stutter زیاد پیدا میکنه و در این بازی کارت انویدیا بهتر ابرها رو رندر میکنه .و ضمن اینکه همون طور که گفتم joystick و headtraker واقعا برای این بازی ضرورریه این از اون بازیهایی نیست که بشه با کیبورد و موس بازی کرد
برای لوازم جانبی شبیه ساز پرواز از مدلهای LOGITCH و خود مایکروسافت میشه انتخاب کنی، البته با انتخاب مدل مناسب.