مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نه...خودت باهاش حال کن:biggrin1: پیش کشه خودت:) (توی زمان خودش بدک نبوده;) )
یه کینگ دیگه بگیر بنداز کنارش...
یه بار دیگه حرف الکی بزنی 300000 روز:biggrin1: بنت میکنم.میگم مینت ddr2 ساپورت نیست .
باورت نمیشه؟
برنامه ی cpuz رو از این سایت www.cpuid.com دانلود کن ببین.:p
سلام
خودم حال میکنم:biggrin1:
DDR2 ساپورت نیست؟!:biggrin1: اوه!!!!!
پی چرا اینکه انداختم روش مثل ساعت داره کار میکنه؟:-"
باشه پس فرقی نمیکنه که یکیش DDR2 باشه یکیش DDR1 ?!

پ.ن:محمدرضا اگه سوال هام مسخرست ببخشید...

سلام
خودم حال میکنم:biggrin1:
DDR2 ساپورت نیست؟!:biggrin1: اوه!!!!!
پی چرا اینکه انداختم روش مثل ساعت داره کار میکنه؟:-"
باشه پس فرقی نمیکنه که یکیش DDR2 باشه یکیش DDR1 ?!

پ.ن:محمدرضا اگه سوال هام مسخرست ببخشید...

امین خدایی اون برنامرو دانلود کردی؟
دانلود کن از تب مموریش برام یه عکس بذار;) 300 کیلو بایتم بیشتر نیست.
اصلا چیزی که میگی امکان پذیر نیست...مطمعن باش ddr1 هست رمت;)
پ ن :متاسفم:biggrin1: 3000000 ساعت بن شدی :p مسخره هم خودتی نه سوالت:love:

امین خدایی اون برنامرو دانلود کردی؟
دانلود کن از تب مموریش برام یه عکس بذار;) 300 کیلو بایتم بیشتر نیست.
اصلا چیزی که میگی امکان پذیر نیست...مطمعن باش ddr1 هست رمت;)
پ ن :متاسفم:biggrin1: 3000000 ساعت بن شدی :p مسخره هم خودتی نه سوالت:love:
سلام
بیا اینم عکس:

4r1muc3.jpg

من خودم مطمئنم که رم ddr2 خریدم!:eek:

پ.ن:جم کن بابا:biggrin1:

دیدی رمت ddr 1 هست.تازه از نوع 333 یعنی 400 هم نیست:biggrin1: ;)
پ.ن:ببین من دنباله بهونم ها:biggrin1:
اوه!!!!!
من خودم یکی خریدم با باس 400 و ddr2 یعنی مطمئن ها !
حتی گارانتیش سریر بود:eek:
شاید اشتباه کردن تو پک...;)
پس یه رم کینگستون با باس 333 میگرم که ddr1 باشه;):biggrin1:

اوه!!!!!
من خودم یکی خریدم با باس 400 و ddr2 یعنی مطمئن ها !
حتی گارانتیش سریر بود:eek:
شاید اشتباه کردن تو پک...;)
پس یه رم کینگستون با باس 333 میگرم که ddr1 باشه;):biggrin1:

اشتباه نکردن تو پک:biggrin1: حرفه ای کردن تو پاچه:)
رم 400 هم گرفتی گرفتی...میذاریمش رو 333:biggrin1:

سلام دوستان

ببخشید اقا من تازه سیستم قبلیم رو فروختم ومی خواستم یک سیستم جدید بگیرم

وبوجم 900 الا 1 میلیون هست

وبعد می خواستم ببینم Amd ببندم یا Intel چرا کدوم بهتر و برای بازی و ویندوز ویستا

سیستمی می خوام بازیها رو خوب جواب بده

ببخشید دیگه

ممنون میشم

سلام دوستان

وبعد می خواستم ببینم Amd ببندم یا Intel چرا کدوم بهتر و برای بازی و ویندوز ویستا

ببخشید دیگه

ممنون میشم

به نظر من Intel جم کن. الان دور دوره C2D هستش. CPU رو یه Intel Core 2 E6600 بگیر.
خودت هم میتونی تستهای این CPU رو اینجا ببینی.
مادربرد هم یه دونه ASUS - P5W DH Deluxe
رم هم حد اقل OCZ DDR2 PC2-6400 Gold
کارت گرافیک هم: ASUS 8800 GTS
47b20s0.gif

سلام به دوستان خوبم
محمدرضا جان دوست گلم من يه سيستم بشرح زير دارم
athlon 2000 xp - giga 7vt600 -Geil 512 bus400 - ati9550 128bit خيلي وقت ميخوام سيستمو ارتقا بدم مخصوصا در شرايط فعلي كه قيمتا خيلي مناسب شده ولي مشكلي كه تا الان وجود داره اينه كه سيتممو با قيمت خيلي پاييني ميخوان بردارن ومتاسفانه دوستي هم نيست كه سيستم احتياج داشته باشه وبشه با اون با يه قيمت مناسب كنار اومد مثلا كل اينارو شايد بزور 70-80 بردارن در صورتي كه تنها رممو اون موقع 100تومن خريدم و اين برام مشكل تا الان با گيمها تا حدي كنار اومدم امروز يه گرافيك 9600xt همونطور كه ميدوني ديگه فك نميكنم تو بازار باشه رو پيدا كردم طرف ميخواد سيستمشو تغيير بده همينطور كه ميدوني اين كارت واقعا يكي از كارتهاي خوب زمان خودش بوده طرف ميگه چند وقت پيش 90 خريدتش واز طرف ديگه كارت x1050 ati يا يه هم چين چيزي دقيقا يادم نيست تو بازاررو)agp( ميشه پيدا كرد ولي قيمتشو ندارم حالا نظرت چيه من اين 9600xtرو بگيرم يا x1050رو و در چه رنج قيمت ارزش خريد داره؟ميدونم بقيه قطعاتمم واسه الان ديگه ضعيف ولي چاره اي نيست لطفا بگو چيكار كنم؟راستي بردشم Asus ati 9600xt

سلام

وبعد این کارت physics card چنده اومده ایران یا نه مرسی

ببخشید دی

سلام به دوستان خوبم
محمدرضا جان دوست گلم من يه سيستم بشرح زير دارم
athlon 2000 xp - giga 7vt600 -Geil 512 bus400 - ati9550 128bit خيلي وقت ميخوام سيستمو ارتقا بدم مخصوصا در شرايط فعلي كه قيمتا خيلي مناسب شده ولي مشكلي كه تا الان وجود داره اينه كه سيتممو با قيمت خيلي پاييني ميخوان بردارن ومتاسفانه دوستي هم نيست كه سيستم احتياج داشته باشه وبشه با اون با يه قيمت مناسب كنار اومد مثلا كل اينارو شايد بزور 70-80 بردارن در صورتي كه تنها رممو اون موقع 100تومن خريدم و اين برام مشكل تا الان با گيمها تا حدي كنار اومدم امروز يه گرافيك 9600xt همونطور كه ميدوني ديگه فك نميكنم تو بازار باشه رو پيدا كردم طرف ميخواد سيستمشو تغيير بده همينطور كه ميدوني اين كارت واقعا يكي از كارتهاي خوب زمان خودش بوده طرف ميگه چند وقت پيش 90 خريدتش واز طرف ديگه كارت x1050 ati يا يه هم چين چيزي دقيقا يادم نيست تو بازاررو)agp( ميشه پيدا كرد ولي قيمتشو ندارم حالا نظرت چيه من اين 9600xtرو بگيرم يا x1050رو و در چه رنج قيمت ارزش خريد داره؟ميدونم بقيه قطعاتمم واسه الان ديگه ضعيف ولي چاره اي نيست لطفا بگو چيكار كنم؟راستي بردشم Asus ati 9600xt
بودجت چقدره

نميدونم بودجه واسه كارت گرافيك منظورت يا ارتقا اگه واسه ارتقا منظورت باشه 400-300تومن ميدونم كمه ونميشه سيستم درست وحسابي جم كرد ولي اگه سيستم خودمو با يه قيمت مناسبي برميداشتن ميشد روي اون گذاشت يا يه مقدار بيشتري جم كرد سيستميرو تهيه ميكردم كه يه چند هزارسالي بدون دردسر ميبود مشكل من سر ارتقا يا پول نيست من برام قابل هضم نيست كه كل سيستممو بدم ومعادلش يدونه CPU 3800 بگيرم درصورتي كه واقعا از خيلي ازاين سيستمهايي كه توسط فروشنده ها بي انصاف به كاربرا آماتور و بي اطلاع داده ميشه اگه بهتر نباشه چيزي هم كم نداره.فعلا كه در اين وضعيتم ممكن شرايط تغيير كنه ولي فعلا در همين مورد منو راهنمايي كنيد ببينم اين كارت گرافيك ارزششو داره وميتونه كمكي كنه كه كيفيت و اجرا بازيا بهتر بشه بطور مثال من با اين سيستم در تنظيمات نسبتا بالا در كربن متوسط 15 فريم دارم خوب نيست شايدم افتضاح باشه ولي خوب قابل تحمل وبازي راستي 9600xt توبازار پيداميشه؟اگه آره قيمتش چقدره؟ازاينكه وقت ميذاريد ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or