مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LE
VGA:Geforce GTX 570 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY
MONITOR:SAMSUNG 23A560H

اینا حدود 2900 میشه، 100 تومن هم می مونه برای کیبورد و موس و اسپیکر، هر چی شد انتخاب کنه، چون به مدلای حرفه ای دیگه نمیرسه
مانیتور از ASUS هم که برای بازی مناسب باشه و موجود هم باشه دیگه نیست، خواستی بگرد پیدا کن.

یه دنیا ممنون فرشید جان زحمت کشیدید یه سوال قوطی کیس این مدلی که شما انتخاب کردید بهتره یا گرین ایکس5 ممنون

یه دنیا ممنون فرشید جان زحمت کشیدید یه سوال قوطی کیس این مدلی که شما انتخاب کردید بهتره یا گرین ایکس5 ممنون

قطعا INFINITY خیلی بهتر هست، هر چند که قیمتا فضایی هست

در حال حاضر به شما توصیه میکنم سراغ محصولات گرین نرید،اصلا ارزش خرید ندارند،به هیچ وجه.....

حتی بعد از افزایش قیمت هم در رده های پایین صرفه با مدلهای گرین هست، در مدلهای بالا میشه از برند CoolerMaster هم انتخاب کرد، برند معتبر دیگه ای توی بازار داخلی نداریم.

فرشید جان داداش این دوستم گیر داده میگه کیبورد مثل خودم میخواد کیبوردش 4x ماکروسافت هست اسپیکرم مثل خودم میخواد چون از کیفیتش خوشش امد مدل اسپیکر لاجیتک مدل z506 هست باتوجه به سیستمی که پیشنهاد دادید چیزیش نباید تغییر کنه تا 3 میلیون بیشتر نشه و مانیتور ایسوز پیدا کرده میگه با سامسونگه عوض کنم یا نه و فن سی پی یو چی پیشنهاد میدید مدل مانیتوره اینه ASUS ML239H - IPS یه دنیا ممنون

فرشید جان داداش این دوستم گیر داده میگه کیبورد مثل خودم میخواد کیبوردش 4x ماکروسافت هست اسپیکرم مثل خودم میخواد چون از کیفیتش خوشش امد مدل اسپیکر لاجیتک مدل z506 هست باتوجه به سیستمی که پیشنهاد دادید چیزیش نباید تغییر کنه تا 3 میلیون بیشتر نشه و مانیتور ایسوز پیدا کرده میگه با سامسونگه عوض کنم یا نه و فن سی پی یو چی پیشنهاد میدید مدل مانیتوره اینه ASUS ML239H - IPS یه دنیا ممنون

شما خودت می تونی الان چیزی رو که نوشتی بفهمی؟!درسته همه چیز بهم ریخته، اما زبان فارسی که قواعد تغییر نکرده!
از اون سیستم چیزی نیست که بشه کم کرد و توی راندمانش کم تاثیر باشه، مانیتور اون مدل هم خوبه، اما بهتر از مدلی که من گفتم نیست(برای بازی)

می تونی گرافیک رو GTX 560Ti بزاری که حدود 100 تومن پایین میاد، میشه باقیمونده رو روی خرید کیبورد و اسپیکر هزینه کرد،

سلام
شاید پستم جاش اینجا نباشه ! ا
با 2 تومن میشه Ultra Book خرید ؟!
پ.ن :میترسم وضع خراب تر بشه دیگه نشه خرید !

قیمتا رو که دیگه اعلام نمی کنن، ولی قبلا اولترا بوکهای برندهای ارزون رو میشد زیر 2 تومن هم پیدا کرد، اما برندهای گرونتر مثل SONY و ASUS یه 300 تومنی گرونتر بودن،
وضع که خرابتر میشه، اما الان هم نمیشه قیمت ثابتی برای خرید استعلام کرد، خیلیها دیگه فروش رو تعطیل کردن.

تا 60-70 تومن چه کیبوردی پیشنهاد میدید لطفا بدون سیم نباشه یا اگه هست برد اون زیاد باشه یه اسپیکر هم تا 150 معرفی کنید

الان دیگه با این بودجه ها برند معتبری نمیشه خرید، با قیمتهای سابق میشد

اگر مایکروسافت X4 یا Logitech Z506 رو پیدا کردی، قیمت قبلیشون همین حدود بود.

قیمتا رو که دیگه اعلام نمی کنن، ولی قبلا اولترا بوکهای برندهای ارزون رو میشد زیر 2 تومن هم پیدا کرد، اما برندهای گرونتر مثل SONY و ASUS یه 300 تومنی گرونتر بودن،
وضع که خرابتر میشه، اما الان هم نمیشه قیمت ثابتی برای خرید استعلام کرد، خیلیها دیگه فروش رو تعطیل کردن.
دیروز رفتم بازار هرچی گشتم Zenbook Asus پیدا نکردم . هرکی هم داشت قیمتای پرت و پلا میگفت :| (دور بر 4 تومن )

سلام ميخاستم يك هارد اكسترنال بخرم اگر سايتي سراغ دارين لطفا معرفي كنيد هارد 1ترا با فت 32 براي ps3 ميخاستم

دوست گرامی، قیمتها فعلا سلیقه ای هست، بازارش هم نیمه تعطیله، فعلا برای خرید اقدام نکنید.

کیس HAF 922 RED کولرمستر آکبند چقدر می ارزه؟

از لحاظ ابعاد میشه کولر 180 سانت ارتفاع توش جا داد؟ خود کولرمستر نوشته تا 160 سانت میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or