درود.
یه سیستم میخواستم نهایتن 1 میلیون دربیاد.فقط کیس باشه.کارت گرافیک nvidia geforce باشه.ممنون.
سلامسلام دوستان میشه یه سیستم در حد 2.5 معرفی کنید(واسه گیم) البته بدون مانیتور
سلام خدمت دوستان گلم چند کارت گرافیک بالاتر از 6770 ای تی ای معرفی کنید با قیمت ممنون
درود.
یه سیستم میخواستم نهایتن 1 میلیون دربیاد.فقط کیس باشه.کارت گرافیک nvidia geforce باشه.ممنون.
سلام دوستان میشه یه سیستم در حد 2.5 معرفی کنید(واسه گیم) البته بدون مانیتور
سلام بر متخصصین سخت افزار
یه سوال فنی ؟
عملکرد HD 6950 2GIG بهتره یا GTX 560 TI ؟
اگه میشه لطفا بنچمارک های بتل رو بذارید...
منتها Gtx 690 و 7990 نذارید
سلام دوستان
من کارت Asus 560 Ti رو خریدم ولی این مدلی که من خریدم 1 فن داره و سیاهه با خط های سبز میخواستم ببینم فرقش با اون مدل قرمز دو فن چی هست ؟
خیلی ممنونشما مدل DCU و ساده ترین مدلش رو گرفتی، فرقشون اینه که دو فنه ها خنکتر و کم صداتر هستن و سرعتشون یکم بیشتر هست در بعضی مدلها، اما فرق عمده ای ندارن.
SSD نسل جدید HDDها به حساب میاد خیلی ساده تفاوت محسوسی تو سرعت دارن و قابل مقایسه با HDDها نیستن ، تنها مشکلش در حال حاضر قیمت بالای این قطعه هستش !فرق SSD و HDD چیه ؟
خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم
من الان 4 Gb رم روی کامپیوتر خریدم بعدا اگه بخوام میتونم یکی از رم های 2 گیگی رو بر دارم و به جاش یه 4 گیگ بزارم که مجموعش بشه 6 گیگ یا حتما باید 2 تا 4 گیگی بزارم ؟
راستی موس و کیبورد برای گیم تا 60 تومن میشه معرفی کنید !
و هدفون تا 40-50 تومن برای بازی
سلامی دوباره
تو بنچمارک یعنی این قدر فریم 560 پایینه؟
خب پس به نظر شما همون GTX 560 TI بگیرم؟
اخه از نظر قیمت با 6950 دو گیگ 20 تومن بیشتر فاصله ندارن...
برند خوب چی توصیه می کنید؟قیمت رو هم بگید ؟
با سپاس
نهایت CPUیی که بتونی بندازی Phenom II X6 1100T هستش !سلام دوستان
میخواستم cpu سیستمم رو عوض کنم بالاترین cpu ای که میشه رو این مین انداخت چیه(مهم نیست که الان تو بازار هست یا نه چون میتونم دست 2 پیدا کنم)؟ تفاوت کارایی این سی پی یو با cpu خودم چقدره؟
البته اینو میدونم که این آفتابه خرج لحیم هست ولی فعلا بودجه برای ارتقا کلی رو ندارم.
ممنوننهایت CPUیی که بتونی بندازی Phenom II X6 1100T هستش !
خواهشممنون
ارزش داره به این مدل ارتقا بدم منظورم اینکه تفاوتی تو کارایی به نسبت cpu قبلیم بوجود میاد مخصوصا تو اجرای بازی؟
قیمتش چنده؟