مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

میتونی یه فروشگاه خوب و منصف برای این چیزایی که میخوام بهم معرفی کنی؟

والا بهترین کار اینه که خودت بری بازار کاکپیوتر ایران و قطعات رو بخری...
البته کیوان هم فکر کنم خوب باشه(فروشگاه پلانر توی پاساژ پارسیان) ...ولی کلا فروشنده جماعت دنبال سودشه:biggrin1:

دوستان سلام
عرض خسته نباشید به دوست گرامی R.I.P-UNKNOWN
مانیتور ال سی دی 17اینچ- تو رنج قیمت 200.000تومان (20-30بالا پایین)چی خوبه ال جی یا سامسونگ یا چیز دیگه!
قیافش مهم نیست کارایی وکیفیتش خوب باشه .
لطفا اسم تجاریش رو بگید.
ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
عرض خسته نباشید به دوست گرامی R.I.P-UNKNOWN
مانیتور ال سی دی 17اینچ- تو رنج قیمت 200.000تومان (20-30بالا پایین)چی خوبه ال جی یا سامسونگ یا چیز دیگه!
قیافش مهم نیست کارایی وکیفیتش خوب باشه .
لطفا اسم تجاریش رو بگید.
ممنون
Sumsung 740N-------------- 204 T

آقا محمدرضا سلام
يه زحمتي برات داشتم
اين بنچمارک رو رو کامپيوترت ران کن ببين رو يه هسته ران ميشه يا دو هسته
زمانش رو هم بهم بگو
ممنون

ران کردم...112 ثانیه شد.
فقط یه چیزی این 100% از قدرت سی پی یو استفاده نمیکرد.بین 60-70% متغیر بود;)
موفق باشی

Sumsung 740N-------------- 204 T

دوست عزیز m_r_saffarian ممنون

یک سئوال دارم در مورد رید کردن هارد(استفاده از چند هارد)
ایا با استفاده از دو هارد سرعت افزایش پیدا میکنه(پهنای باند دوبرابر میشه) یا تعداد بیشتری مثلا 3 یا 4 هارد لازمه.
ایا استفاده از مثلا 3تا هارد خوبه یا 2 تا و چطوری میشه هم برای بک اپ و هم افزایش سرعت از چند هارد استفاده کرد.بهترین گزینه چه جوری هستش (الان یه هارد ساتا 160 دارم)

دوست عزیز ایم مدلی که گفتید باس Agp می باشد.

مادربرد من باس Pci E ساپورت نمی کنه.
7600gt که agp ساپورت باشه داريم !!
http://www.nextag.com/XFX-Geforce-7600GT-256MB-521542034/prices-html
ولی cpu شمام انچنان چنگی به دل نمیزنه...واسه بازی cpu های شرکت amd مناسبترند !!
يه 3.2 به نظر من بد نيست !!

دوست عزیز m_r_saffarian ممنون

یک سئوال دارم در مورد رید کردن هارد(استفاده از چند هارد)
ایا با استفاده از دو هارد سرعت افزایش پیدا میکنه(پهنای باند دوبرابر میشه) یا تعداد بیشتری مثلا 3 یا 4 هارد لازمه.
ایا استفاده از مثلا 3تا هارد خوبه یا 2 تا و چطوری میشه هم برای بک اپ و هم افزایش سرعت از چند هارد استفاده کرد.بهترین گزینه چه جوری هستش (الان یه هارد ساتا 160 دارم)

يه مثال ميزنم
سرعت يه هارد ساتا 1 حدود 60 مگ بر ثانيه است با دو تا ميشه 95 مگ با 4 تا ميشه 144 مگ.3 تا فکر نکنم بشه استفاده کرد. شما يه هارد 160 ديگه اضافه کن به سيستمت. در مورد آپ اطلاعي ندارم

آخرین ویرایش:
سلام
من ران کردم شد 93 ثانیه . این چه معنی میده؟
یا علی مدد
اين يه بنچمارک هست که خودم ساختمش که براي برنامه نويسها خيلي مفيده هر چي زمان کمتر باشه بهتره .نکته جالب اينه که نتايج اين بنچمارک مشابه هيچ بنچمارک ديگه اي نيست. اخيرا دارم سعي ميکنم اين رو 2 هسته اي کنم شما اگر مشخصات کامل سيستمت رو به من بگي کمک بزرگي به من کردي.

اين يه بنچمارک هست که خودم ساختمش که براي برنامه نويسها خيلي مفيده هر چي زمان کمتر باشه بهتره .نکته جالب اينه که نتايج اين بنچمارک مشابه هيچ بنچمارک ديگه اي نيست. اخيرا دارم سعي ميکنم اين رو 2 هسته اي کنم شما اگر مشخصات کامل سيستمت رو به من بگي کمک بزرگي به من کردي.

سیستم حسن:
cpu: x2 3800
main: abit kn9 ultra
ram: 1 gig
vga: palit 7600 gt

سلام
محمد رضا همهشو درست گفتی فقط یه اشتباه کوچیک و جزیی کردی اونم مین بورده مه اولترا نیست SLI هست.
یا علی مدد
93 ثانيه برا سيستم شما حيلي زياده برنامه ديگه اي اجرا نبود ببين Cpu Usage موقع اجراي برنامه بطور متوسط چند درصده.

93 ثانيه برا سيستم شما حيلي زياده برنامه ديگه اي اجرا نبود ببين Cpu Usage موقع اجراي برنامه بطور متوسط چند درصده.

سلام
نه برنامه دیگه ای در حال اجرا نبود در ضمن سی پی یو هم از 65 درصد تا 80 درصد متغیر بود.
اگر این زمان زیاده نشون دهنده مشکل هست ؟
یا علی مدد

سلام
نه برنامه دیگه ای در حال اجرا نبود در ضمن سی پی یو هم از 65 درصد تا 80 درصد متغیر بود.
اگر این زمان زیاده نشون دهنده مشکل هست ؟
یا علی مدد
امروز ميرم روي کامپيوتر يکي از آشناها که همين CPU رو داره (البته مادربردش ايسوسه) چک ميکنم. اگر اختلاف فاحش بود بهت ميگم. راستي باس رمت چنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or