سلام!
این سیستمه منه!
cpu:amd 6100
vga: ati 6970 ... msi
main: asrk 970
ram: 4*2gig patriot
hard : 1.5 Tb
power: green 785 w
1.به نظرتون کیس مناسب برای این سیستم چیه؟کیسای گرین X3 و X5 رو دیدم و واقعا خوبن!اما قیمتاشون بالاست!اولی که 105 تومنه...دومی هم که از 150 فکر کنم بالاتره!واقعا لازمه که همچین کیسایی رو بگیرم!مدل ارزونترش نیست که خوب هم باشه؟چون من کمتر کسی رو دیدم که برای کیس هزینه کنه!نهایتا همه یه کیس 40 یا 50 تومنی میگیرن!
2.نظرتون در مورد سیست چیه؟سیستمه خوبی هست؟برای بازیای روز جواب میده؟...راستی نمیدونید برای The Witcher 2 روی بالاترین تنظیمات،چند فریم میده؟
3. نمیدونم اینجا جاش هست یا نه... سایتی رو میشناسید که بتونه مثلا بگه که فلان بازی روی فلان کارت گرافیک چند فریم میده؟...یه سایتو میشناسم که فقط بنچ مارکهای کارت گرافیکا رو روی یه سری بازیای خاص میده...ولی من میخوام هربازیی که خودم خواستم رو ببینم چند فریم میده!
4.میتونید یه سری اطلاعات راجب به مانیتور سونی که تو E3 پارسال معرفی شد بهم بدید؟(خیلی برام مهمه)همون که سه بعدی بود و میتونست همزمان چند نفرو بدونه اسپلیت اسکرین ساپورت کنه!میخوام ببینم اینم عینک میخواست یا بدونه عینک بود؟و اینکه چند نفرو ساپورت میکنه و کلا سایر مشخصاتشو میخواستم!...اگه لینکی یزی هم ازش دارید،بهم بدید که یه دنیا ممنونتون میشم!:d
دوستان جواب سوال شما رو با معرفي سيستم دادند(شما با بودجه 1.700 مشاوره براي خريد سيستم مي خواستيد كه داده شد)چون اون چیزی که شما جواب دادین جواب کامل سوالم نبود داداش گلم.ممنونت میشم یه بار دیگه پستامو بخونی و نظر کارشناسانتو بدونم.ممنون
در حال حاضر قوي ترين پردازنده شركت AMD مدل FX8100 هست،كه اين مدل هم تو بازي ها جلوي 2500K كم مياره.داداش ۶۹۷۰ رو چن گرفتی و کی؟ مشخصات سی پی یو رو هم بهم میگی؟
---------- نوشته در 01:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:18 PM ارسال شده بود ----------
دوستان واسه پست اولم که جواب نگرفتم،دوباره میپرسم من توی بنچمارکهاو i5 2500k اینتل و amd phenom II X6 1100T رو دیدم وفک میکنم این مدل از AMD بالاترین سی پی یوو ما بین AMD ها بود،که اونم پایینتر از اینتل I5 قرار داشت،آیا AMD قویتر از این نداریم؟!؟! بعیید میدونم،لطفا کمک کنین.یه قیمتی از ۶۹۹۰ و ۶۹۷۰ ATI هم میخوام،کارتای خوبی هستن مگه نه؟
همین الان یه تحقیقی کردم...1. مثل اینکه مانیتور نیست اصلا...تلوزیونه...با برند play satation ...منتها چیزی که من میخوام بدونم اینه که تا چند نفرو ساپورت میکنه؟(آخه این تلوزیون میتونه بدونه اسپلیت اسکرین به بازیکنا اجازه بده که بازی کنن) و همچنین سایر مشخصات جانبیشو میخواستم! از پاسخگوییتون هم ممنونم! خیلی کمک کردید!مدل مانيتور را ذكر كنيد
کارت رو که من طرفای 8 فروردین گرفتم 590!!! که همون موقع هم که تو همین تاپیک از دوستان سوال کردم...گفتن که خیلی خوب گرفتی و قیمتش همون موقع 700 بود!الانم دیگه نمیدونم چند شده!دوستان باید بهت بگن!داداش ۶۹۷۰ رو چن گرفتی و کی؟ مشخصات سی پی یو رو هم بهم میگی؟
خوب واسه یدونه 590 حداقل یه 700w نیازه واسه 2 تاش هم حداقل یه 1000w توصیه شده که با توجه به قطعات دیگه باید یه پاوری تو همین حدود یا بالاتر در نظر گرفته بشه ، پیشنهاد من GREEN GP1200B-GOLD یا کمتر GP1235B هستش.درود
یکی از دوستام می خواد GTX 590 رو SLI کنه . می شه یه پاور و مین مناسب برای این کار معرفی کنید ؟
ممنون
با این بودجه بستن حداقل سیستم سخته چه برسه واسه بازی ، در کل این پیشنهاد میشه :فقط کیس با قیمت 600 تومان
پیشنهادتون چی هست؟
برای کارای روزمره عادی و بازی های جدید در حد گرافیک متوسط
ترجیحا amd
1-مين بورد رو قيمت و پردازنده تايين ميكنه.درود
یکی از دوستام می خواد GTX 590 رو SLI کنه . می شه یه پاور و مین مناسب برای این کار معرفی کنید ؟
ممنون
سلام!
دوستان واسه پست اولم که جواب نگرفتم،دوباره میپرسم من توی بنچمارکهاو i5 2500k اینتل و amd phenom II X6 1100T رو دیدم وفک میکنم این مدل از AMD بالاترین سی پی یوو ما بین AMD ها بود،که اونم پایینتر از اینتل I5 قرار داشت،آیا AMD قویتر از این نداریم؟!؟! بعیید میدونم،لطفا کمک کنین.یه قیمتی از ۶۹۹۰ و ۶۹۷۰ ATI هم میخوام،کارتای خوبی هستن مگه نه؟
درود
ممنون
بدون شك مي ارزه.در مورد قيمت ها كه فعلا خبري نيست شما زياد روش حساب نكن الان تقريبا يك 3 ماهي ميشه اوضاع همينطوره فرقي هم نكرده.سلام بچه ها
من امروز رفتم بازار کمرم شکست !!!
به نظرتون ارزش داره 400 تومن بدم از 955 برم به 2500k ؟ این قیمتا به نظرتون پایین نمیاد ؟ بابا دلار که خیلی اومده پایین چرا بازار مقاومت می کنه ؟ لطفا" دوستان اهل فن به کمکی به من بکنن
در ضمن من 2 تا 6870 دارم و این پردازنده ای که دارم بیشتر جاها bottleneck میشه برای سیستم به خصوص تو crysis 1 و witcher 2 . دقیقا" دو تا گیمی که به خاطرش cf کردم
ولي اگه بودجه برات مهم نيست قيد گرين رو بزن برو تو كار ENERMAX يا SEASONIC
سلام بچه ها
من امروز رفتم بازار کمرم شکست !!!
به نظرتون ارزش داره 400 تومن بدم از 955 برم به 2500k ؟ این قیمتا به نظرتون پایین نمیاد ؟ بابا دلار که خیلی اومده پایین چرا بازار مقاومت می کنه ؟ لطفا" دوستان اهل فن به کمکی به من بکنن
در ضمن من 2 تا 6870 دارم و این پردازنده ای که دارم بیشتر جاها bottleneck میشه برای سیستم به خصوص تو crysis 1 و witcher 2 . دقیقا" دو تا گیمی که به خاطرش cf کردم
ممنون از رامین و فرشید و علی عزیز .
رامین جان سوکت 1155 هست که با cpu ـه I7 2600K می خواد ببنده !
یه سوالی : 2 تا 590 خیلی تفاوت داره با یک کارت 680 ؟ از لحاظ راندمانی که می ده .
بعيد ميدونم بتوني 2 تا پيدا كني اما اگه پيدا كني 3 تومني خرج بر ميداره.ببخشید قیمت دو تا کارت 590 چقدر میشه؟