مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنونم از پیشنهادتون
این سیستم چقدر قیمتش میشه
CPU : intel i7 2600k
RAM : corsair dominator gt 4gb 4*2gb ddr3 2000
MAIN : asus p8p67-deluxe
VGA : gainward gtx580
HDD : seagate 1gb 32mb
SSD : a-data s511 60gb
POWER : green gp985b
CASE : coolermaster haf x
پاور بالای 700wمی خوام چون اورکلاکو .sli می خوام انجام بدم بعدا این سیستمی که من نوشتم چطوره؟ تا چند سال کفاف میده؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

آقا فرشید ، در مورد کارت گرافیکی که می خوام تهیه کنم . این بنچمارکها من رو ناامید کرد !! (یه جا جلوی 6870 هم کم میاره!)
نظرتون چیه؟ MSI GeForce GTX 560 Twin Frozer II review

نظر من اینه که پولت رو جمع کن و یه مدل 560Ti بخر از همون برند، خیلی سریعتره.

ممنونم از پیشنهادتون
HDD : seagate 1Tb 32mb
SSD :OCZ VERTEX 3 60gb
پاور بالای 700wمی خوام چون اورکلاکو .sli می خوام انجام بدم بعدا این سیستمی که من نوشتم چطوره؟ تا چند سال کفاف میده؟
تا 3 سال براحتی حواب میده، بجز گرافیک که نمیشه بالای 2 سال تضمین کرد.
حدود 2530 درمیاد با تغییراتی که دادم.

با سلام مي بخشيد كه هي ميپرسم آخه ميخوام امروز سيستمو بخرم تا سقف 2500000تومن چندتا سيستم معرفي كنيد كه تا 3سال نياز به ارتقاء نداشته باشه بعد 3سالم بتونم ارتقاء بدم يه چند سالم اونور جواب بده ممنون ميشم

سلام. ببخشید واقعا نمیدونم کجا باید این سوال رو میپرسیدم. خیلی لنگم. من دنبال یه هدفونم. یا بی سیم باشه یا با سیم بلند و مقاوم. قیمتشم تا ۵۰ تومن. دوستان اگر میشه سریع معرفی کنید واقعا نیاز دارم. ممنون.

سلام. ببخشید واقعا نمیدونم کجا باید این سوال رو میپرسیدم. خیلی لنگم. من دنبال یه هدفونم. یا بی سیم باشه یا با سیم بلند و مقاوم. قیمتشم تا ۵۰ تومن. دوستان اگر میشه سریع معرفی کنید واقعا نیاز دارم. ممنون.
درود
بهترین انتخاب براش شما میتونه Philips Shp8500 باشه با قیمت 42 هزارتومان شاید هم دور و بر همون 50 سیم کامل مقاوم هست یکی از اقوام گازش گرفت چیزیش نشد:d
کیفیت واقعا فوقوالعاده نسبت به قیمت
بهترین انتخاب برای گیم با توجه به رنج قیمت!
موفق باشید!

رامین جان یه سوالی ! اگه 100 تومن بیشتر هزینه کنم و جای Intel I5 2500K از Intel I7 3.06GHZ 950 استفاده کنم بهتره ؟ یا برای گیم همونی که شما پیشنهاد دادین ؟

خیلی ممنون... ولی تا اونجای که میدونم فیلیپس نسبت به کیفیتش گرونه... نظر شما چیه؟ در ضمن فقط واسه گیم نمیخوام... کیفیت صداش چطوری؟ واضحه؟ سیمش میخوام بلن باشه این مدل بلنده؟ آخه کیس من جلوش سوکت هدفون نداره. ممنون میشم اگر به این سوالا جواب بدید.

آخرین سوالمم اینه که به نظر شما بیشتر تحقیق نکنم؟

رامین جان یه سوالی ! اگه 100 تومن بیشتر هزینه کنم و جای Intel I5 2500K از Intel I7 3.06GHZ 950 استفاده کنم بهتره ؟ یا برای گیم همونی که شما پیشنهاد دادین ؟
درود
مادربورد شما چه سوکتی و چه مدلی میباشد؟
بستگی به سوکت داره اگه ساپورت نکنه در واقع آزادی برای خرید CPU رو ندارین!
در کل برای گیم بنده 2500 رو پیشنهاد میکنم!با توجه به اینکه قیمتش به دلیل دلار در حال کنونی فضایی شده و به 300 هزار تومن هم رسیده!

---------- نوشته در 10:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 AM ارسال شده بود ----------

خیلی ممنون... ولی تا اونجای که میدونم فیلیپس نسبت به کیفیتش گرونه... نظر شما چیه؟ در ضمن فقط واسه گیم نمیخوام... کیفیت صداش چطوری؟ واضحه؟ سیمش میخوام بلن باشه این مدل بلنده؟ آخه کیس من جلوش سوکت هدفون نداره. ممنون میشم اگر به این سوالا جواب بدید.

آخرین سوالمم اینه که به نظر شما بیشتر تحقیق نکنم؟
درود
خواهش میکنم
خیر اینطور نیست متوسط هست
اگه برای موزیک میخواهید کمتر از این هم اصلا صرفه ی خرید نداره و بهترین انتخاب در حال حاضر همین مورد هست
صدا بسیار بسیار واضح و به اندازه ی کافی بلند میباشد
سیم به اندازه ای بلند هست که شما حتی برین یه طرف اطاق و کاغذ بردارین و برگردین البته اگه اطاق رو 2.5 تا 3 متر در نظر بگیریم!
مطمئن باشید بهتر پیدا نمیکنین بنده خودم دارم استفاده میکنم و با کلی تحقیق و بررسی Review شاید به اندازه ی تار مو های مو گشتم و همین مدل رو پیدا کردم و واقعا از انتخابم راضی و خشنود هستم!

میگم داداش شنیدید مگن دمتون گرم؟؟؟؟؟ مرسی>:d< و فقط یه سوال دیگه. به نظرتون الان بی سیم خریدن صرفه داره؟ مثلا چقدر قیمتش؟ و آیا بی سیم به تلویزیون وصل میشه؟ باقیمت ۵۰ تومن گزینه ی بهتری مثلا از یه برند دیگه ای نمیشه خرید؟

میگم داداش شنیدید مگن دمتون گرم؟؟؟؟؟ مرسی>:d< و فقط یه سوال دیگه. به نظرتون الان بی سیم خریدن صرفه داره؟ مثلا چقدر قیمتش؟ و آیا بی سیم به تلویزیون وصل میشه؟ باقیمت ۵۰ تومن گزینه ی بهتری مثلا از یه برند دیگه ای نمیشه خرید؟
در واقع دم نوژن خان گرم که این هدفون رو انداخت به جون بنده!:d
در واقع بی سیم درسته سیم نداره ولی بخاطر همین یه قابلیت خیلی چیزها رو توی رنج قیمت زیر 200 میگیره ازتون مثلا یه هدفون 100 تومنی بی سیم شاید کیفیتش اندازه همین مدل باشه!
فقط بعضی مواقع یه سری شرکت ها معجزه میکنند مثل Pioneer که خیلی کم پیش میاد ولی در کل برای بالای 200 ارزش خرید دارند پایین تر خیلی جوابگو نیستند!
موفق باشید

مقاوت سیم رو اگه مطمئن نبودم الان دیگه مطمئن شدم این دفعه خودم گازش گرفتم ولی چیزیش نمیشه
بلندی صداش بله عالی هست!

با سلام مي بخشيد كه هي ميپرسم آخه ميخوام امروز سيستمو بخرم تا سقف 2500000تومن چندتا سيستم معرفي كنيد كه تا 3سال نياز به ارتقاء نداشته باشه بعد 3سالم بتونم ارتقاء بدم يه چند سالم اونور جواب بده ممنون ميشم
درود
با مانیتور یا بی مانیتور اگه مانیتور دارین چند اینچ و چه مدلی هست؟

Last edited by a moderator:
ممنونم از پیشنهادتون
HDD : seagate 1tb 32mb
SSD : a-data s511 60gb
خواهش
پاور که 985 نداریم ، بجاش باید 1035ش رو جایگزین کنیم.
حدودا 2.550 در میاد ، اگه با همین روال بریم جلو شاید تا 2.5 سال آینده از پس بازیها بر بیاد.
شما یه بودجه ای تعیین کردی ما هم طبق همون بودجه به شما پیشنهاد دادیم ، ما سعی میکنیم بهترین شرایط رو در نظر بگیریم همش 2 تا سازنده اصلی CPU داریم و چون تا این رنج AMD حرفی واسه گفتن نداره کاری بهش نداریم میمونه intel که ما هم طبق همون سیستم پیشنهاد دادیم دیگه چنتا سیستم معنی نمیده ، قطعات اصلی مشخصه فقط جزئیات رو میشه بالا پایین کرد!
در کل تا 2.500 همون تغییراتی که خودت دادی (البته با یکم ویرایش) پیشنهاد میشه ، 580 هم فک نمیکنم گیر بیاری گیرم بیاد بعید میدونم بخوان بفروشن.
950 که اصلا یه سوکت دیگه س ، MAIN و RAM هم باید تغییر کنه ، دیگه ارزش خرید نداره برای گیم پیشنهاد من همون 2500k هستش.

آخرین ویرایش:
بدون مانيتور و اسپيكر.مانيتورم 23 اينچه سامسونگه

---------- نوشته در 11:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:15 AM ارسال شده بود ----------

خب بجاي 580 چي پيشنهاد ميديد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or