مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آخه 12 گیگ بشه که چی بشه؟؟! همین 8 گیگ هم برای خیلی برنامه ها هنوز زیاده.
نمیشه اینکارو کرد، یا باید همون 8 گیگ رو بزاری یا دوتا پک 8 گیگی که در کل بشه 16 گیگ رم.
سلام آقا فرشید

از لحاظ گرافیک آیا میتونه دو تا گرافیک gtx 590 3 gig ساپورت کنه یا نمیتونه؟
برای گیمینگ 4 گیگ 6990 بهتره یا 3 گیگ 590 ؟

و یک سوال مهم دیگر الان خفن ترین کارت گرافیک که در جهان به تولید رسیده چیه؟ سایتی هست که بشه فهمید این سوال رو؟

با تشکر

یه سوال بچه ها
cpu core i7 2600 با مادربورد ASUS - P8Z68-V LE همخونی داره دیگه؟ و اگه رم 8 گیگ با سرعت 2000 روی این مادربورد ببندم مشکلی با cpu داره یا باید رم ها با باس 1600 باشند؟
:-??

مشکلی نیست، می تونی ببندی

ولی برای رم همون 8 گیگ 1600 کفایت می کنه، باس 2000 وقتی پردازندت سری K نیست و نمی خوای اور کنی بدرد نمی خوره.

خوب حالا اقا فرشید من اگه GTX 560 ti گیر نیارم شما میتونی یه کارت دیگه بهم معرفی کنی که به اندازه همین قدرت داشته باشه و داخل بازار هم باشه؟(البته کارت nvidia)

می دونم ، اصلا دیگه گرافیک بدرد بخور توی بازار پیدا نمیشه، متاسفانه هیچ جایگزینی هم از کارتای Nvidia نداره، باید صبر کنی همون مدل پیدا بشه.

سلام آقا فرشید

از لحاظ گرافیک آیا میتونه دو تا گرافیک gtx 590 3 gig ساپورت کنه یا نمیتونه؟
برای گیمینگ 4 گیگ 6990 بهتره یا 3 گیگ 590 ؟

و یک سوال مهم دیگر الان خفن ترین کارت گرافیک که در جهان به تولید رسیده چیه؟ سایتی هست که بشه فهمید این سوال رو؟

با تشکر

2 تا 590 رو می خوای چیکار کنی؟؟!!
بله ساپورت که می کنه ولی لزومی به استفاده از دوتا 590 در هیچ بازیی نیست.

توی پست قبلی گفتم که 590 ارجح تر هست، خیلی هم پیچیده نیست که بخوای جایی بری کشف کنی که خفن ترین کارت چیه! توی همین صفحه ی قبل گفتم کارت GTX 590، بازم 590 و بازم 590، بازم بگم ؟؟!

آقا فرشید این لیست قطعات چطوره
core i5 2500k
p8p67 deluxe
corsair triple channel 6 gig 1600
geforce gtx580(zotak)
ssd :ocz 60 gig
case:green x9
power:green gp 1035b

الان من میخوام بدونم خنک کننده های کیس جواب گو هستن یا باید برای سی پی یو خنک کننده بگیرم خنک کننده مایع بگیرم بجز سیپیو کدوم یکی از قطعات رو ساپورت میکنه همزمان؟

اگه من بخوام اس ال ای کنم مین بورد جای کافی برای کارت دیگه ای رو داره چون هر کدوم به اندازه دوتا اسلات رو میگیرن و من حد اقل به یدونه خالی نیاز دارم تا کارت دی وی بی رو نصب کنم

و این که پاورم جواب میده دیگه ؟

واین که بودجه من حد اکثر 2400 هستش میشه چیز بهتری خرید یا همینا خوبه

دوستان سیستم من الان اینه
amd athlon 64 x2 dual core 3600
asus m2n8-vmx
nvidia gt -220
البته گرافیکم رو بعد از این که یه بار گرافیک قبلیم سوخت تازه انداختم. میخواستم ببینم شما چه مادربردی و سی پی یو رو واسه این گرافیک پیشنهاد میدید که خوب باهاش مچ بشه چون این دو تا دیگه از رده خارجن!. مرسی.

فرشید جان
درمورد کارت خودت چی میگی؟(Nvidia Geforce GTX 470 OC) بهتر از اونه یا نه؟قیمتش چقدره؟تو بازار هست؟

کارت خودم راندمانش با GTX 560Ti برابره، فرقی نمی کنن،
دیگه تولید نمیشه و توی بازار هم نیست.

آقا فرشید این لیست قطعات چطوره
core i5 2500k
p8p67 deluxe
corsair triple channel 6 gig 1600
geforce gtx580(zotak)
ssd :ocz 60 gig
case:green x9
power:green gp 1035b

الان من میخوام بدونم خنک کننده های کیس جواب گو هستن یا باید برای سی پی یو خنک کننده بگیرم خنک کننده مایع بگیرم بجز سیپیو کدوم یکی از قطعات رو ساپورت میکنه همزمان؟

اگه من بخوام اس ال ای کنم مین بورد جای کافی برای کارت دیگه ای رو داره چون هر کدوم به اندازه دوتا اسلات رو میگیرن و من حد اقل به یدونه خالی نیاز دارم تا کارت دی وی بی رو نصب کنم

و این که پاورم جواب میده دیگه ؟

واین که بودجه من حد اکثر 2400 هستش میشه چیز بهتری خرید یا همینا خوبه

قطعات خوبن، مشکلی نیست،
ولی مثل همیشه باز می گم پک سه تایی رم رو روی این مادربردا نمیندازن، روزی 10 دفه دارم می گم باز کسی توجه نمی کنه! ، رمهای این مادربردا باید پک دوتایی با ظرفیتهای 4 ، 8 ، 16 گیگ باشن، مضرب 4 باشن یعنی
خنک کننده ی CPU رو هم برای بی صدا شدن یا اورکلاک باید عوض کنی، ربطی به فن های کیس نداره، وگرنه کیس عالیه.

دوستان سیستم من الان اینه
amd athlon 64 x2 dual core 3600
asus m2n8-vmx
nvidia gt -220
البته گرافیکم رو بعد از این که یه بار گرافیک قبلیم سوخت تازه انداختم. میخواستم ببینم شما چه مادربردی و سی پی یو رو واسه این گرافیک پیشنهاد میدید که خوب باهاش مچ بشه چون این دو تا دیگه از رده خارجن!. مرسی.

گرافیک شما هم از رده خارجه، چون بدرد بازی نمی خوره و برای کار معمولی هم همین قطعات کفایت می کنه.
اگه واسه بازی می خوای باید همش رو یه جا عوض کنی.

مشکلی نیست، می تونی ببندی

ولی برای رم همون 8 گیگ 1600 کفایت می کنه، باس 2000 وقتی پردازندت سری K نیست و نمی خوای اور کنی بدرد نمی خوره.
پس باسای بالای 1600 به چه درد میخورند؟
یعنی یک رم 2 گیگ با باس 1600 با یه رم 2 گیگ مثل همون با باس 2000 سرعتشون یکیه؟ تاثیری نداره؟

قطعات خوبن، مشکلی نیست،
ولی مثل همیشه باز می گم پک سه تایی رم رو روی این مادربردا نمیندازن، روزی 10 دفه دارم می گم باز کسی توجه نمی کنه! ، رمهای این مادربردا باید پک دوتایی با ظرفیتهای 4 ، 8 ، 16 گیگ باشن، مضرب 4 باشن یعنی
خنک کننده ی CPU رو هم برای بی صدا شدن یا اورکلاک باید عوض کنی، ربطی به فن های کیس نداره، وگرنه کیس عالیه.

.

پس رم رو باید دوال یا کواد چنل بگیرم

کارت دی وی بی جا میشه روی مین؟؟؟(با توجه به این که من میخوام اس ال ای کنم)

با توجه به بودجم چه خنک کننده ای بگیرم که برای کار مداوم دووم بیاره

آخرین ویرایش:
فرشید جان
چندی قبل به یکی از دوستان مودمی از asus رو پیشنهاد کردی که بدون کامپیوتر امکان دانلود رو داشت
من الان قصد خرید دارم ، لطفا مدلی که مناسب ترین قیمت رو داشته باشه بهم بگو
و اینکه
1.آیا شما خودت این مودم رو داری؟
2.جستجویی که من انجام دادم گویا تنظیم کردن این مودم ها کمی سخته و خیلی از دوستان (حتی در تهران) برای تنظیم و استفاده از این دستگاه به مشکل خورند.بماند که من در مشهد هر جا رفتم ، هیچ کس از وجود همچین مودمی اطلاع نداشت.:d راهنمای دقیقی برای تنظیم وجود داره که من بعد از خرید به مشکل نخورم؟

پس باسای بالای 1600 به چه درد میخورند؟
یعنی یک رم 2 گیگ با باس 1600 با یه رم 2 گیگ مثل همون با باس 2000 سرعتشون یکیه؟ تاثیری نداره؟

به درد اورکلاک پردازنده و رم بصورت همزمان، یه کار حرفه ای هست و بدرد همه نمیخوره

خوب اقا فرشید یه کاری واسه ما کن
چی بگیریم خوبه؟
یه کارت خوب معرفی کن

فقط همون مدل، جایگزینی هم نداره، مدلای رقیبش فراوون توی بازار هستن ولی من پیشنهاد نمی دم، نمی خوام بعدا به دردسر بیوفتین.

پس رم رو باید دوال یا کواد چنل بگیرم

کارت دی وی بی جا میشه روی مین؟؟؟(با توجه به این که من میخوام اس ال ای کنم)

با توجه به بودجم چه خنک کننده ای بگیرم که برای کار مداوم دووم بیاره

بله، همینطوره، البته Quad Channel فقط مخصوص X79 هست که داره میاد، این مادربردا رو حتی اگه 4 تا ماجول بزارید بازم Dual Channel کار می کنه.

فرشید جان
چندی قبل به یکی از دوستان مودمی از asus رو پیشنهاد کردی که بدون کامپیوتر امکان دانلود رو داشت
من الان قصد خرید دارم ، لطفا مدلی که مناسب ترین قیمت رو داشته باشه بهم بگو
و اینکه
1.آیا شما خودت این مودم رو داری؟
2.جستجویی که من انجام دادم گویا تنظیم کردن این مودم ها کمی سخته و خیلی از دوستان (حتی در تهران) برای تنظیم و استفاده از این دستگاه به مشکل خورند.بماند که من در مشهد هر جا رفتم ، هیچ کس از وجود همچین مودمی اطلاع نداشت.:d راهنمای دقیقی برای تنظیم وجود داره که من بعد از خرید به مشکل نخورم؟

قصد خرید برای چه قابلیتی؟؟
اگر می خوای همونطوری بدون PC دانلود کنه که فقط همون رو باید بخری، برای تنظیمات هم یا باید اونقد وارد باشی که بتونی از پس تنظیماتش بر بیای، یا زبانت خوب باشه که بتونی راهنمای نصبش رو طبق دفترچه انجام بدی، کاربرای ایرانی هم معمولا تنها چیزی که از دوران مدرسه اصلا یاد نمی گیرن همین زبان انگلیسی هست.

فعلا فقط مدل N10 موجود هست.

قصد خرید برای چه قابلیتی؟؟
اگر می خوای همونطوری بدون PC دانلود کنه که فقط همون رو باید بخری، برای تنظیمات هم یا باید اونقد وارد باشی که بتونی از پس تنظیماتش بر بیای، یا زبانت خوب باشه که بتونی راهنمای نصبش رو طبق دفترچه انجام بدی، کاربرای ایرانی هم معمولا تنها چیزی که از دوران مدرسه اصلا یاد نمی گیرن همین زبان انگلیسی هست.
فعلا فقط مدل N10 موجود هست.
ممنون فرشید جان
برای دانلود بدون PC میخوام.
آیا این مساله درسته که برای استفاده از این قابلیتش باید در کنار یک مودم دیگه استفاده بشه.(از اونجا که مودم فعلیم مشکل داره،اینطوری هزینه بالا میره :crying1:)
-
و یک سوال دیگه:">
دو مدل کیبورد از لاجیتک پیدا کردم که سری گیم نیستند و قیمت مناسبی دارن (حدود 40 ت). به نظرت برای بازی میشه ازشون استفاده کرد یا مناسب نیستند.
در کل با توجه به اینکه تفاوت قیمتشون با کیبورد های سری گیم بالاست شما خریدشون رو پیشنهاد میکنی یا حتما باید بودجه رو افزایش بدم و از سری گیم بخرم.
k200
k300 - Compact
بازم از کمکت ممنونم

ممنون فرشید جان
برای دانلود بدون PC میخوام.
آیا این مساله درسته که برای استفاده از این قابلیتش باید در کنار یک مودم دیگه استفاده بشه.(از اونجا که مودم فعلیم مشکل داره،اینطوری هزینه بالا میره :crying1:)
-
و یک سوال دیگه:">
دو مدل کیبورد از لاجیتک پیدا کردم که سری گیم نیستند و قیمت مناسبی دارن (حدود 40 ت). به نظرت برای بازی میشه ازشون استفاده کرد یا مناسب نیستند.
در کل با توجه به اینکه تفاوت قیمتشون با کیبورد های سری گیم بالاست شما خریدشون رو پیشنهاد میکنی یا حتما باید بودجه رو افزایش بدم و از سری گیم بخرم.
k200
k300 - Compact
بازم از کمکت ممنونم

تا اونجا که یادمه خودش مودم نبود، بنابراین باید کنار یه مودم دیگه وصل بشه،مدلای RT-N13U و RT-N16 این قابلیت رو دارن.

برای کیبورد هم K200 برای بازی خوبه، اما K300 چون فشردس نه.

به درد اورکلاک پردازنده و رم بصورت همزمان، یه کار حرفه ای هست و بدرد همه نمیخوره
ممنون.
ولی نگفتین که باسای بالای 1600 اگه قصد اور کردن نداشته باشیم تاثیری در سرعت داره یا نه؟/:)

این سیستمی هست که میخوام ببندم. میشه اگه مشکلی هست یا پیشنهادی دارین بهم بگین؟ خودم فکر میکنم اگه بخوام کارت دی وی بی و دی وی دی رم و چیزای دیگه اضافه کنم پاورم کم باشه نه؟ رم 3 تایی چی مشکلی نداره برای این مادربورد؟ راستی هارد چرا اینقدر گرون شده؟ مرسی

MB: ASUS-P8Z68-V LE === 250 $
CPU: Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600 === 500 $
VGA: MSI ATI RADEON R6970 === 500 $
RAM: CORSAIR - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB)=== 100 $
POWER: GREEN - GP785B === 160 $
CASE: GREEN - Falcon === 110$

آخرین ویرایش:
رم 1600 باس خودش عالیه نظر شخصی من یه رم بهتر از دو تا رم هستش چون سی اِل هاش تا بیان باهم دیگه مَچ بشن فکر کنم از سرعتش میکاهه !
هارد دیسک هم به خاطر همین سیل تایلند این قدر بی معنی اومده بالا ... وحشتناک هم اومه بالا
راستی آقا فرشید میشه در مورد CL رم توضیح بدین ؟
ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or