میتونی از تبدیل استفاده کنیبعد اگه گرافيك كابل VGA نشه وصل كرد بهش و مانيتور هم كابل HDMI نخوره تكليف چييه؟؟؟:d
مدل مانیتورت چیه؟
میتونی از تبدیل استفاده کنیبعد اگه گرافيك كابل VGA نشه وصل كرد بهش و مانيتور هم كابل HDMI نخوره تكليف چييه؟؟؟:d
آقا فرشید خیلی ممنونم بابت راهنماییهات
راستش مادربرد ما که سوخت.سی پی یو هم باید عوض بشه.کارت گرافیک هم که سوخت.میخواستم بهترین برند مادربرد رو بهم معرفی کنید(زیاد مدلش مهم نیست به دلایلی برند برای من الان مهمتره)همینطور بهترین برند کارت گرافیک.شنیدم evga خیلی خوبه.حالا نظر با شماست.
ممنونم

با سلام
دوستان این قطعات منه فقط پاورم مونده اونم فردا میخوام برم بخرم .... اگه میشه راهنمایی کنید که چه مدلی بگیرم ...
asus p8p67 pro
560gtx evga
2*2 gig ram corsair 1600
intel i5 2500k
hdd 1 tb seagate 7200
odd samsung 22x
case falcon
فقط چند ماه دیگه میخوام یه 560 دیگه بگیرم برا sli ....
با تشکر![]()
سلام
ببخشیدمن میخواستم دو تا رم 4 گیگ با یه CPU بالا(اخرین CPU) بخرم.میشه بگید چقدر در میاد؟
آقا فرشید خیلی ممنونم بابت راهنماییهات
راستش مادربرد ما که سوخت.سی پی یو هم باید عوض بشه.کارت گرافیک هم که سوخت.میخواستم بهترین برند مادربرد رو بهم معرفی کنید(زیاد مدلش مهم نیست به دلایلی برند برای من الان مهمتره)همینطور بهترین برند کارت گرافیک.شنیدم evga خیلی خوبه.حالا نظر با شماست.
ممنونم
بستگی داره مادربردت چی باشه، هر CPU یی که به هر مادربردی نمی خوره،سلام
ببخشیدمن میخواستم دو تا رم 4 گیگ با یه CPU بالا(اخرین CPU) بخرم.میشه بگید چقدر در میاد؟
با سلام
دوستان این قطعات منه فقط پاورم مونده اونم فردا میخوام برم بخرم .... اگه میشه راهنمایی کنید که چه مدلی بگیرم ...
asus p8p67 pro
560gtx evga
2*2 gig ram corsair 1600
intel i5 2500k
hdd 1 tb seagate 7200
odd samsung 22x
case falcon
فقط چند ماه دیگه میخوام یه 560 دیگه بگیرم برا sli ....
با تشکر![]()
این مشخصات سیستم فعلیم هست که دوسال پیش خریدم:فک کنم قبلا بهتون لیست دادم، دوباره مشکل چیه پس؟
بهترین برند هم بستگی به بودجه و کاربرد داره، بهترین برندها هم تعدادشون کم نیست.
بستگی داره مادربردت چی باشه، هر CPU یی که به هر مادربردی نمی خوره،
مشخصات سیستم فعلی + کاربرد سیستم + بودجه ی تخصیصی
سلام خسته نباشید
من این سیستم رو می خواستم از یکی از دوستام واسه محل کارم بخرم . چقدر این سیستم می ارزه ؟ اگه میشه یه قیمتی که نه اون ضرر کنه نه من واسه این سیستم بزارید .
این مشخصات سیستم :
main : asus p5e
cpu : intel Core 2 Quad Q6600
ram : 4 gig ocz
vga : Ati 4870 sapphire
hdd: 320 gig
dvd : dw pioner
case : green tuniq 2
power : green 535 a
monitor : 23500 samsung 23 inch
mouse + keyboard + speaker
این مشخصات سیستم فعلیم هست که دوسال پیش خریدم:
windows 7 32 bit
Processor:Intel(R)Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20 GHz 2.20 GHz
Installed memory (RAM):2.00 GB
NIVADIA GeForce 9400 GT
مادربردم گیگابایت هست ولی نمیدونم کجا برم که مشخصات کاملش رو بنویسه.میتونید بگید کجا مینویسه؟
در مورد پول هم نگران نباشید فقط قیمت بهترین قطعه رو بدین؟
شما بگیر 200 تا 300 تومانخب 500 تا 550 فکر کنم خیلی خوب باشه
یا کیس رو باز کن روی مادربرد رو بخون، یا برنامه ی CPU-Z رو دانلود کن و از قسمت مربوطه مدل مادربرد رو ببین.
راجع به قطعات هم هیچ کدوم از قطعات فعلی شما و از جمله مادربرد بدرد ارتقا نمی خورن و باید یکجا عوض بشن، یعنی مادربرد+پردازنده+رم
پست قبلی هم گفتم بودجه رو بگید، نگرانی چیه؟! چرا باید نگران خرید شما باشیم؟!
گرافیک شما هم اگه برای بازی می خوای که اصلا بدرد نمی خوره، اگر برای کار معمولی می خوای احتیاج به تعویض ندارهشما بگیر 200 تا 300 تومان
بعد کارت گرافیک نمیخواد عوض بشه؟
اینم از مادربرد:
![]()