مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

اقا فرشید یک سوال:

به نظرتون GTX 580 بهتره یا 6970 من بنچمارک هاشون رو که نگاه کردم حتی در بازی مثل DIRT 3 که برای کارت های ATI بهینه شده 580 از 6970 در فریم بیشتر میگیرفت.!

ایا میشه به بنچمارک ها اعتماد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D

سیستم اینه:
i7 2600k
corsair 8g 2000
gtx 580 dcu ii
haf x
بودجه000 100
اصلا میخوام بدونم موس چه تاثیری تو بازی داره چون من ایکس باکس دارم و این سیستم رو الان خریدم و اطلاعاتم تو این زمینه کمه
تاثیر که زیاد داره ولی بستگی داره دنبال چی باشی چون واسه هر سبکی موس مخصوص خودش جواب میده ...
ولی در کل بهت پیشنهاد میکنم محصولات razer بگیری ، خودمم یه razer deathadder دارم و ازش راضیم .

Last edited by a moderator:
سلام

اقا فرشید یک سوال:

به نظرتون GTX 580 بهتره یا 6970 من بنچمارک هاشون رو که نگاه کردم حتی در بازی مثل DIRT 3 که برای کارت های ATI بهینه شده 580 از 6970 در فریم بیشتر میگیرفت.!

ایا میشه به بنچمارک ها اعتماد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D
نباید به بنچمارک یه سایت اکتفا کنی، باید بررسی سایتای مختلف رو بخونی و جمع بندی کنی

اما راجع به این دوتا کارت بله، بیشتر جاها 580 سریعتره و خیلی جاها هم با تفاوت، در این مورد بین علما شکی نیست اما ممکنه برای انتخاب بین 570 و 6950 یا 6970 روایت ها متفاوت بشه بخاطر قیمتاشون.

هنوز دنبال بنچی؟؟!

حالا خارج از شوخی بنا بر تجربه ای که داری ازت سوال کردم چون اصلا کارت اینه و تاریخ عرضه ها دستت هست واسه همین معمولا میتونی حدث بزنی. راستی الان قمیت GTX590 چند هست از برند EVGA.
همین امروز اعلام شد که تراشه ی Kepler که اسم رمز نسل بعدی گرافیکای Nvidia هست با فن آوری 28 نانومتری تولید آزمایشی شده و مشکل خاصی نداره، منتهی به جهت جدید بودن فن آوری 28 نانو، ممکنه TSMC که قراره سازنده ی تراشه ها باشه ابتدای کار نتونه تعداد بالا تولید کنه و شاید عرضه ی تراشه ها از Q4 2011 به فصل اول 2012 منتقل بشه

اینم برای شما که می خواستی برات پیش بینی کنم!،دیگه خبرای اولیش اومد.

نباید به بنچمارک یه سایت اکتفا کنی، باید بررسی سایتای مختلف رو بخونی و جمع بندی کنی

اما راجع به این دوتا کارت بله، بیشتر جاها 580 سریعتره و خیلی جاها هم با تفاوت، در این مورد بین علما شکی نیست اما ممکنه برای انتخاب بین 570 و 6950 یا 6970 روایت ها متفاوت بشه بخاطر قیمتاشون.

هنوز دنبال بنچی؟؟!
راستش بنچ مارک های چند تا سایت رو دیدم به خصوص TECHSPOT که تو بیشترشون 580 بالا تر از 6970 بود از فکر 6950 که اومدم بیرون چون به نظرم ظعیفه.
از حق نگزریم nvidia یه چیز دیگست.:d

اقا فرشید می ارزه این کارو بکنم :
سیستمم اینه :
2تا رم یه گیگ 1333 KINGESTON
MB:GA EP43 -DS3L
CPU:CPU Intel C2D E8400 / 3.0GHz BOX
VGA :GEFORCE 9800PX
CASE : یه اشغال اهل بوق
حالا قصد دارم این کارو بکنم
رم ها و کارت گرافیک رو بفروشم
2یا 3 تا رم 2 گیگ DDR3 بگیرم و یه کارت گرافیک GTX 580
تا جایی که میشه می خوام خرج رو بیارم پایین و MB و CPU رو عوض نکنم
ایا رم ها و کارت گرافیک با این MB و CPU کاریی دارن؟؟؟
دو تا پاوردارم P4 1000W وGREEN 430W ایا هیچ کدوم از اینا جواب میدن ؟؟؟
یه کیس خوب با قیمت پایین هم که خفه نباشه به ما معرفی کن لطفا

آخرین ویرایش:
دوستان مدل مادربرد رو اشتباه گفتم.مدلش این هست.asus-p5e3delux.لطفا راهنمائی کنید قویترین کارتی که این مادربرد ساپورت میکنه چیه؟ممنون

اقا فرشید می ارزه این کارو بکنم :
سیستمم اینه :
2تا رم یه گیگ 1333 KINGESTON
MB:GA EP43 -DS3L
CPU:CPU Intel C2D E8400 / 3.0GHz BOX
VGA :GEFORCE 9800PX
CASE : یه اشغال اهل بوق
حالا قصد دارم این کارو بکنم
رم ها و کارت گرافیک رو بفروشم
2یا 3 تا رم 2 گیگ DDR3 بگیرم و یه کارت گرافیک GTX 580
تا جایی که میشه می خوام خرج رو بیارم پایین و MB و CPU رو عوض نکنم
ایا رم ها و کارت گرافیک با این MB و CPU کاریی دارن؟؟؟
دو تا پاوردارم P4 1000W وGREEN 430W ایا هیچ کدوم از اینا جواب میدن ؟؟؟
یه کیس خوب با قیمت پایین هم که خفه نباشه به ما معرفی کن لطفا

نه متاسفانه، نمی ارزه،
نه رم DDR3 بدرد مادربرد شما می خوره و نه پردازنده ی شما توان استفاده از تمام قدرت کارت 580 رو توی بازیها داره، اینطوری فقط یه سیستم نامتعادل درست می کنی، اما خب اگر اینکارم بکنی راندمانت توی بعضی بازیها خیلی بهتر میشه
تنها راه با ارزش تعویض پردازنده، مادربرد و رم سیستم یکجا هست و بعد هر گرافیکی که خواستی بگیر، راهای دیگه ارزش ندارن
اون پاورها هم هیچ کدوم بدرد سیستم جدیدت نخواهند خورد. کارت 580 حداقل یه پاور 585 وات گرین احتیاج داره.
کیسی هم که بدرد این کارت و قطعات دیگه بخوره Falcon هست یا بالاتر.

دوستان یه سوال فوری دارم..

رم CL5 بهتر از CL6 هست؟ چرا؟

اگه مدلش رو میخواید..

geil DDRII 1066

بله که بهتر هست، هر چی کمتر باشه تاخیر دسترسی هم کمتره، بشرط اینکه مادربرد ساپورت کنه،بیشتر مادربردهای قدیمی دوران DDR2 یا اصلا با CL5 کار نمی کنن، یا اگر کار بکنن خودشون اتوماتیک CL رو روی 6 یا بالاتر می برن. در کل دیگه DDR2 بازنشستس، دیگه پول دادن واسه ماجولای سریعش آخر پول حروم کردنه.

دوستان مدل مادربرد رو اشتباه گفتم.مدلش این هست.asus-p5e3delux.لطفا راهنمائی کنید قویترین کارتی که این مادربرد ساپورت میکنه چیه؟ممنون

بازم جواب شما فرقی نمی کنه، همون جواب قبله، اصلا ساپورت گرافیک ربطی به مادربرد نداره وقتی همشون PCI-Ex هستن.

• Like
Reactions: u.s.a and CriRo7
نه متاسفانه، نمی ارزه،
نه رم DDR3 بدرد مادربرد شما می خوره و نه پردازنده ی شما توان استفاده از تمام قدرت کارت 580 رو توی بازیها داره، اینطوری فقط یه سیستم نامتعادل درست می کنی، اما خب اگر اینکارم بکنی راندمانت توی بعضی بازیها خیلی بهتر میشه
تنها راه با ارزش تعویض پردازنده، مادربرد و رم سیستم یکجا هست و بعد هر گرافیکی که خواستی بگیر، راهای دیگه ارزش ندارن
اون پاورها هم هیچ کدوم بدرد سیستم جدیدت نخواهند خورد. کارت 580 حداقل یه پاور 585 وات گرین احتیاج داره.
کیسی هم که بدرد این کارت و قطعات دیگه بخوره Falcon هست یا بالاتر.
بله کلا نا امیدمون کردین:((
خوب کارت گرافیک که میخوام دو تا 560ti رو sli کنم (چون بچه ها اونور گفتنت بهتر از 580 ه)این باشه کنار کیس هم که همون فالکون
حالا شما بی زحمت بقیه چیز ها رو به ما معرفی کن تا جایی که میشه ولی قیمت رو بیار پایین رم تا 4gig هم رسید موردی نداره
راستی پاور چرا اینقدر گرونه ادم شده اینم
ببخشید اینقدر سوال میکنم این قطعاتی که الان دارم بخوام بفروشم هر کدوم رو دست دوم چقدر می برن؟؟دوستان هر کس بلده بگه که این dx11 crysis دیوونم کرده
ممنون

بله کلا نا امیدمون کردین:((
خوب کارت گرافیک که میخوام دو تا 560ti رو sli کنم (چون بچه ها اونور گفتنت بهتر از 580 ه)این باشه کنار کیس هم که همون فالکون
حالا شما بی زحمت بقیه چیز ها رو به ما معرفی کن تا جایی که میشه ولی قیمت رو بیار پایین رم تا 4gig هم رسید موردی نداره
راستی پاور چرا اینقدر گرونه ادم شده اینم
ببخشید اینقدر سوال میکنم این قطعاتی که الان دارم بخوام بفروشم هر کدوم رو دست دوم چقدر می برن؟؟دوستان هر کس بلده بگه که این dx11 crysis دیوونم کرده
ممنون
دیگه بدتر!!
SLI برای یه مادربرد جدید و قویه و یه پردازنده ی خیلی قویتر، مادربردت که اصلا 2 تا کارت رو قبول نمی کنه، پردازندت رو هم که گفتم واسه یه کارت ضعیفه، چه برسه به دوتا کارت!!

شما کل بودجت رو بگو تا سیستم معرفی کنیم.

میخوام یه سیستمی جمع کنم که مثلا یه بازی مثل BF3 که اومد اون رو ساپورت کنه یا حالا بازی هایی که بعد از اون میاد یعنی دیگه احتیاجی به ارتقا نباشه.
کسی میتونه یه سیستم خوب رو بهم معرفی کنه و همینطور قیمتش؟؟

همین امروز اعلام شد که تراشه ی Kepler که اسم رمز نسل بعدی گرافیکای Nvidia هست با فن آوری 28 نانومتری تولید آزمایشی شده و مشکل خاصی نداره، منتهی به جهت جدید بودن فن آوری 28 نانو، ممکنه TSMC که قراره سازنده ی تراشه ها باشه ابتدای کار نتونه تعداد بالا تولید کنه و شاید عرضه ی تراشه ها از Q4 2011 به فصل اول 2012 منتقل بشه

اینم برای شما که می خواستی برات پیش بینی کنم!،دیگه خبرای اولیش اومد.

دیدی گفتم رفیق :d من به دلم افتاده بود به زودی خبرش بهت میرسه :))
خوب پس رفت تا ۲۰۱۲ !!!!

پس به نظرم بهتره ببینم چه نتیجه ای با این پچ کرایسیس میگیرم که اگه دیدم میشه و مشکلی نیست صبر کنم بهتره ، درسته ؟ شما جای من بودی چه میکردی رفیق ؟

دیگه بدتر!!
SLI برای یه مادربرد جدید و قویه و یه پردازنده ی خیلی قویتر، مادربردت که اصلا 2 تا کارت رو قبول نمی کنه، پردازندت رو هم که گفتم واسه یه کارت ضعیفه، چه برسه به دوتا کارت!!

شما کل بودجت رو بگو تا سیستم معرفی کنیم.

نه بابا اصلا نفهمیدی چی گفتم گفتم کارت گرافیک همون دو تا 560 sli وکیس هم همون فالکن کلا بقیه قطعات رو نو میخرم بهم معرفی کن فقط با کمترین قیمت ممکن اگه میشه رم هم 4 gig بیشتر نباشه
این mb خوبه؟؟؟ASUS - P7H55/USB3
ممنون

میخوام یه سیستمی جمع کنم که مثلا یه بازی مثل BF3 که اومد اون رو ساپورت کنه یا حالا بازی هایی که بعد از اون میاد یعنی دیگه احتیاجی به ارتقا نباشه.
کسی میتونه یه سیستم خوب رو بهم معرفی کنه و همینطور قیمتش؟؟

خب شما باید حدود بودجت رو بگی تا بتونیم مشاوره بدیم، وگرنه 100 ترکیب مختلف میشه پیشنهاد داد، چیزی که خود سازنده ی BF3 توصیه کرده یکم بهترش همچین سیستمی هست:

CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
که حدود یک تومن میشه

دیدی گفتم رفیق :d من به دلم افتاده بود به زودی خبرش بهت میرسه :))
خوب پس رفت تا ۲۰۱۲ !!!!

پس به نظرم بهتره ببینم چه نتیجه ای با این پچ کرایسیس میگیرم که اگه دیدم میشه و مشکلی نیست صبر کنم بهتره ، درسته ؟ شما جای من بودی چه میکردی رفیق ؟

من تست کردم نتیجه ی خوبی نگرفتم، فعلا نا امید کنندست از نظر راندمان، اما باید صبر کرد تا شلوغی دور و بر این پچ DX11 بخوابه و درایورای جدید بیاد ببینیم میشه با همین گرافیکا نتیجه ی خوب گرفت یا نه. اگر نشه که فقط با 590 به بالا میشه از پسش براومد.

نه بابا اصلا نفهمیدی چی گفتم گفتم کارت گرافیک همون دو تا 560 sli وکیس هم همون فالکن کلا بقیه قطعات رو نو میخرم بهم معرفی کن فقط با کمترین قیمت ممکن اگه میشه رم هم 4 gig بیشتر نباشه
این mb خوبه؟؟؟ASUS - P7H55/USB3
ممنون

خب درست نگفتی که، اینم سیستم:

CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67-PRO
VGA:2*GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785w GREEN
CASE:GREEN FALCON

حدود 1600 تومن میشه با تمام قطعات.