مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نه دیگه در این حد :D مانیتورم ips 144 هرتز هستش ولی خوب میدونم که قدرت سیستمم بیشتر هستش و در نظر دارم که تو شهریور این مدل ایسوس tuf VG27AQ5A رو بگیرم
سئوالم در مورد ارتقا بیشتر برای بعد از خرید مانیتور بود
بنظرم بیشتر رو مانیتور هزینه کن این سیستم انچنان نیاز به ارتقا نداره درواقع ارتقایی که تو تصویر (مانیتور) نسبت به هزینه میتونی داشته باشی بیشتر از ارتقای قطعاته. ارتقای قطعات که مشخصه پردازنده و رم و مادربرد ولی هروقت پول دستت اومد باید ببینی وضع بازار چیه با این فرمونی که داریم میریم
دلیل خاصی داره که هیچ مانیتور mini led وارد کشور نمیشه؟ تنها حالتی که میشه خرید این سایتان که از چین میارن اونم با قیمتای چرت و پرت.
مانیتورا کلا همه افتضاحن واردکننده درست درمونی نیست هرچی ته مونده هست برمیدارن میارن اولد خیلی وقته ارزون شده بعد اینجا کلا ۴ تا مدل هست همه تو رنج ۲۰۰ تومن یچیزی که کمتر اشغاله فقط میشه خرید. من سه بار تا حالا خواستم یه اولترا واید بخرم هر سری پشیمون شدم دنبال اولد نیستم کلا ارزونم بود نمیرفتم سمتش بخاطر دلایل شخصی ولی حتی تو همون va و ips هم یچیز درست درمون نیست یدونه qled نداریم تو بازار اون لایه اضافه و تفاوت رنگ تو qled رو من خیلی دوست دارم ولی کلا یدونه تو کل اینترنت دیدم اونم hkc 49 اینچ سوپر اولترا واید بود که به کارم نمیومد تازه همونم به اسم اولد میفروختن :))

تلفیق : کارت ۳۰۸۰ ده گیگابایت، پردازنده 14600k که روی مادربرد Z790 p wife D4 سوار شدند . ۶۴ گیگ رم. DDR4 3200

چند سال جوابگو هستند ؟؟؟؟

اگر مثلا من ناچار باشم ، روی تنظیمات LOW هم بروم اوکی هستم . فقط تصویر شفاف بدون لگ باشه اوکیه

اتفاقا توی رزلوشن 1080 چیزی که مهم میشه قدرت CPU هست
چون کارتی مثل 3080 براش رندر کردن پیکسل ها توی 1080 خیلی سادست و هر فریم رو توی کسری از میلی ثانیه رندر میکنه و بالافصله منتظر سی پیو میمونه تا بهش دستور بعد برای فریم رو بده
اما اگر سی پیو ضعیف باشه این این معتل موندن گرافیک به خاطر سی پیو ضعیف باعث افت فریم میشه

کلا همیشه اینو توی ذهنتون باشه هر چی روی رزلوشن بالاترین بازی کنید فشار از روی سی پیو برداشته میشه و اولیت میشه گرافیک
توی رزلوشن پایین اولویت میشه سی پیو
یعنی کارت شما برای 1080 کاملا کفایت میکنه!
و اگه چیزی این وسط گلوگاه باشه سی پیو شما هست نه گرافیک

اتفاقا توی رزلوشن 1080 چیزی که مهم میشه قدرت CPU هست
چون کارتی مثل 3080 براش رندر کردن پیکسل ها توی 1080 خیلی سادست و هر فریم رو توی کسری از میلی ثانیه رندر میکنه و بالافصله منتظر سی پیو میمونه تا بهش دستور بعد برای فریم رو بده
اما اگر سی پیو ضعیف باشه این این معتل موندن گرافیک به خاطر سی پیو ضعیف باعث افت فریم میشه

کلا همیشه اینو توی ذهنتون باشه هر چی روی رزلوشن بالاترین بازی کنید فشار از روی سی پیو برداشته میشه و اولیت میشه گرافیک
توی رزلوشن پایین اولویت میشه سی پیو
یعنی کارت شما برای 1080 کاملا کفایت میکنه!
و اگه چیزی این وسط گلوگاه باشه سی پیو شما هست نه گرافیک
هوش مصنوعی گفت این دو (گرافیک و پردازنده) من کاملا با هم مچ هستن و گلوگاه نمی شوند

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
الان بازار انحصاری نیست و برند خارجی زیاده برند ایرونی اینجوری میکنه تو پاچه ملت تصور کنید مثل خودرو لوازم خانگی جلو واردات رو بگیرند اونوقت چی بشه.
نمیدونم اشغال های فاطر و قاطر تسکو و.. چطور هنوز با این قیمت ها خریدار داره.
مثلا این دوتا پاور فاطر از برندهای درست حسابی هم گرونتره با بدترین کیفیت ولی باز خریدار داره.
من اینارو مفت هم بدن نمیذارم رو سیستم واقعا خطرناکه چه برسه پول سی سونیک براش بدم
1000072300.jpg
حتی گرین که کیفیتش از اینا بهتره هم با این قیمت ها ارزش خرید نداره،
این لیست رو داشته باشین قصد خرید هر مدل پاوری داشتین اینجا رده رو چک کنید برا پایین رده cهم جوابه ولی سعی کنید همیشهbوa بگیرد.
حتی بهترین برندها هم مدل های ضعیف دارن پس مدل مهم تره تا برند حتما چک کنید.
گرین داخلش نیست ولی بالا ردهاشو برند high power میزنه.

هوش مصنوعی گفت این دو (گرافیک و پردازنده) من کاملا با هم مچ هستن و گلوگاه نمی شوند
سیستمت عالیه برا1080و تا چندسال جوابه. قدرت خام 3080واقعا خوبه شاید فقط وی رم کم بیاری ولی فعلا10گیگ برا1080بد نیست.
14600هم عالیه اینکه میگیم ارزش نداره فقط بخاطر قیمت بالاست.
ما کلا سی پی یو بد نداریم فقط بد قیمت داریم پارسال 14600 حدود 20.25یه انتخاب عالی بود ولی الان با50تومن رو سوکت مرده واقعا ارزش نداره.
انتخاب بهتر میشه 9600xبا 37تومن با کولر ارزونتر هم خنک میشه رو مادبردهای ارزونتر هم جواب میده.
قبلاamdارزش خرید نداشت چون گرون بود و کم یاب و فقط با باندل میذاشتن برا فروش ولی الان هم قیمتش خوبه هم مادربرد همه مدلش اومده با قیمت مناسب هم سوکتش عمر طولانی تری داره.
فعلا بهترین انتخابه برا گیمر.
اهمیت سی پی یو تو بازی به خودت بستگی داره اهل چه سبک بازی های هستی.
اگه رقابتی و سی پی یو محور مثل فورتنایت و وارزون و.. میزنی و فقط دنبال فریم های خیلی بالا هستی باید بری سمتx3dهای amd
ولی اگه گیم های gpuمحور با فریم های معمولی 60یا120 میزنی و هدفت کیفیت و رزولوشن بالاست همین 14600یا 9600xهم تا چند سال جوابه بهتره پولت رو برا ارتقا کارت گرافیک خرج کنی

آخرین ویرایش:
الان بازار انحصاری نیست و برند خارجی زیاده برند ایرونی اینجوری میکنه تو پاچه ملت تصور کنید مثل خودرو لوازم خانگی جلو واردات رو بگیرند اونوقت چی بشه.
نمیدونم اشغال های فاطر و قاطر تسکو و.. چطور هنوز با این قیمت ها خریدار داره.
مثلا این دوتا پاور فاطر از برندهای درست حسابی هم گرونتره با بدترین کیفیت ولی باز خریدار داره.
من اینارو مفت هم بدن نمیذارم رو سیستم واقعا خطرناکه چه برسه پول سی سونیک براش بدم
View attachment 416331
حتی گرین که کیفیتش از اینا بهتره هم با این قیمت ها ارزش خرید نداره،
این لیست رو داشته باشین قصد خرید هر مدل پاوری داشتین اینجا رده رو چک کنید برا پایین رده cهم جوابه ولی سعی کنید همیشهbوa بگیرد.
حتی بهترین برندها هم مدل های ضعیف دارن پس مدل مهم تره تا برند حتما چک کنید.
گرین داخلش نیست ولی بالا ردهاشو برند high power میزنه.

سیستمت عالیه برا1080و تا چندسال جوابه. قدرت خام 3080واقعا خوبه شاید فقط وی رم کم بیاری ولی فعلا10گیگ برا1080بد نیست.
14600هم عالیه اینکه میگیم ارزش نداره فقط بخاطر قیمت بالاست.
ما کلا سی پی یو بد نداریم فقط بد قیمت داریم پارسال 14600 حدود 20.25یه انتخاب عالی بود ولی الان با50تومن رو سوکت مرده واقعا ارزش نداره.
انتخاب بهتر میشه 9600xبا 37تومن با کولر ارزونتر هم خنک میشه رو مادبردهای ارزونتر هم جواب میده.
قبلاamdارزش خرید نداشت چون گرون بود و کم یاب و فقط با باندل میذاشتن برا فروش ولی الان هم قیمتش خوبه هم مادربرد همه مدلش اومده با قیمت مناسب هم سوکتش عمر طولانی تری داره.
فعلا بهترین انتخابه برا گیمر.
اهمیت سی پی یو تو بازی به خودت بستگی داره اهل چه سبک بازی های هستی.
اگه رقابتی و سی پی یو محور مثل فورتنایت و وارزون و.. میزنی و فقط دنبال فریم های خیلی بالا هستی باید بری سمتx3dهای amd
ولی اگه گیم های gpuمحور با فریم های معمولی 60یا120 میزنی و هدفت کیفیت و رزولوشن بالاست همین 14600یا 9600xهم تا چند سال جوابه بهتره پولت رو برا ارتقا کارت گرافیک خرج کنی
من بازی آنلاین و رقابتی نمی رم

فقط آفلاین داستانی ماجراجویی، ترسناک، بقا و اکشن ، رازآلود

منم نگفتم گلوگاه میشید
گفتم اگه قرار به فریم اضافه باشه توی اون رزلوشن از نظر تئوری حتی کم اوردن سی پیو محتمل تره تا گرافیک
CPU که داری الان کاملا مناسبه 3080 ـی هست که داری
اما موضوع اینه جدید خریدیش و انتخاب های بهتری داشتی;)

1785917164296.png

• Like
Reactions: Thundersky
منم نگفتم گلوگاه میشید
گفتم اگه قرار به فریم اضافه باشه توی اون رزلوشن از نظر تئوری حتی کم اوردن سی پیو محتمل تره تا گرافیک
CPU که داری الان کاملا مناسبه 3080 ـی هست که داری
اما موضوع اینه جدید خریدیش و انتخاب های بهتری داشتی;)

View attachment 416353
سال پیش خریدم ۲۲ میلیون

مقایسه ۱۴۶۰۰k با ۷۸۰۰x3D نگاه کردم در رزولوشن های مختلف .

در رزولوشن ۱۰۸۰ : 7800x3d حدود ۴ تا ۱۲ درصد قوی تر بود و فریم بیشتری می داد

در رزولوشن 2k و 4k : پردازنده ۷۸۰۰x3d حدود ۳ تا ۷ درصد قوی تر بود و گاهی حتی ۳ ۴ درصد ضعیف تر

در کل : این دو پردازنده باجی به هم نمی دن و در بیشتر مواقع خیلی بهم نزدیک هستند حتی گاهی 14600k کمی قوی تر بود .

دیگه کسی بخواهد بین این دو انتخاب کنه فرق محسوسی حس نمی کنه مگر اینکه بره سمت دو سلطان :

9800x3D
9950x3D

در کل : این دو پردازنده باجی به هم نمی دن و در بیشتر مواقع خیلی بهم نزدیک هستند حتی گاهی 14600k کمی قوی تر بود .

اصلا قابل مقایسه نیستن چه برسه به هم باجی ندن
از نظر قیمتی هم چیزی حدود 25-20 میلیون فرقشون هست

7800 حتی از Core i9 14900 هم قویتره توی گیمینگ، چرا واقعا میگی باجی نمیدن به هم
تازه میگی حتی 14600 قویتره !

من همینجا بحث رو تموم میکنم و سر تعظیم فرود میارم

اصلا قابل مقایسه نیستن چه برسه به هم باجی ندن
از نظر قیمتی هم چیزی حدود 25-20 میلیون فرقشون هست

7800 حتی از Core i9 14900 هم قویتره توی گیمینگ، چرا واقعا میگی باجی نمیدن به هم
تازه میگی حتی 14600 قویتره !

من همینجا بحث رو تموم میکنم و سر تعظیم فرود میارم
شما این ویدئو ببین . اختلاف ها ناچیز هست . حتی گاهی برنده ۱۴۶۰۰ هست .

الان ۱۴۶۰۰ حدود ۵۱ تا ۵۵ میلیون / ۷۸۰۰ حدود ۶۴ میلیونه

• Like
Reactions: LambOfGod
شما این ویدئو ببین . اختلاف ها ناچیز هست . حتی گاهی برنده ۱۴۶۰۰ هست .

الان ۱۴۶۰۰ حدود ۵۱ تا ۵۵ میلیون / ۷۸۰۰ حدود ۶۴ میلیونه

طبق ویدئو خودت که بحث ما هم 1080 بود :

1785921844062-png.416363
1785920241309.png

1785921789101.png
1785921732906.png
1785921660953.png

اینم میانگین توی همه بازی ها :

266 FPS
در مقابل 237

1785921916846.png

Attachments

• 1785921844062.png
    1785921844062.png
    1.2 MB · مشاهده: 41
قراره مادربرد هم به زودی گرون بشه.حدود50درصد
ASUS, GIGABYTE, and MSI to Raise Motherboard Prices in Q3
تو ایران همین الان هم قیمت ها وحشتناک بالا رفته حالا واردات از دبی دوباره به مشکل خورده و قراره قیمت های از این عجیب تر ببینیم
اینجوری که اینا کمر همت بستن فکر کنم میخوان کلا قطعات کامپیوتر رو از دست کاربرهای عادی خارج کنن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or