zilyzal
کاربر سایت
بنظرم بیشتر رو مانیتور هزینه کن این سیستم انچنان نیاز به ارتقا نداره درواقع ارتقایی که تو تصویر (مانیتور) نسبت به هزینه میتونی داشته باشی بیشتر از ارتقای قطعاته. ارتقای قطعات که مشخصه پردازنده و رم و مادربرد ولی هروقت پول دستت اومد باید ببینی وضع بازار چیه با این فرمونی که داریم میریمنه دیگه در این حدمانیتورم ips 144 هرتز هستش ولی خوب میدونم که قدرت سیستمم بیشتر هستش و در نظر دارم که تو شهریور این مدل ایسوس tuf VG27AQ5A رو بگیرم
سئوالم در مورد ارتقا بیشتر برای بعد از خرید مانیتور بود
مانیتورا کلا همه افتضاحن واردکننده درست درمونی نیست هرچی ته مونده هست برمیدارن میارن اولد خیلی وقته ارزون شده بعد اینجا کلا ۴ تا مدل هست همه تو رنج ۲۰۰ تومن یچیزی که کمتر اشغاله فقط میشه خرید. من سه بار تا حالا خواستم یه اولترا واید بخرم هر سری پشیمون شدم دنبال اولد نیستم کلا ارزونم بود نمیرفتم سمتش بخاطر دلایل شخصی ولی حتی تو همون va و ips هم یچیز درست درمون نیست یدونه qled نداریم تو بازار اون لایه اضافه و تفاوت رنگ تو qled رو من خیلی دوست دارم ولی کلا یدونه تو کل اینترنت دیدم اونم hkc 49 اینچ سوپر اولترا واید بود که به کارم نمیومد تازه همونم به اسم اولد میفروختندلیل خاصی داره که هیچ مانیتور mini led وارد کشور نمیشه؟ تنها حالتی که میشه خرید این سایتان که از چین میارن اونم با قیمتای چرت و پرت.