مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

سلام به همگی دوستان
من دنبال یه هدفون برای بیشتر موسیقی هستم حدود قیمت 150-200 بعضی اوقات هم بشه برای بازی استفاده کرد
دوست دارم کیفیت صدای خوب و راضی کننده ای داشته باشه
بعد از یه مدت گوشی هاش افت صدا پیدا نکنن
اگر کلید کنترل ولوم هم داشته باشه که عالی میشه
گارانتی هم داشته باشه

دوست عزیز کار اصلی شما با هدفون چی هست و بودجه مورد نظرتون......و این که حتما توگوشی میخواهید

من فقط واسه موسیقی میخوام. بودجه نهایتا 250 تومن باشه.رو گوش و تو گوش فرقی نداره[/QUOTE]

رو گوشی=sony xb 500,sennheise hd 205,sennheiser hd 419,razer electra
تو گوشی=aiaiai pipe,akg q350,sennheiser cx300-II,sony mdr-xb60ex,sennheiser mm30i
دوست عزیز این هدفون ها برای موسیقی خوب هستند فقظ تحقیق کنید که کدام مدل با خواسته های شما مطاقبت دارد

- - -ویرایش - - -

سلام به همگی دوستان
من دنبال یه هدفون برای بیشتر موسیقی هستم حدود قیمت 150-200 بعضی اوقات هم بشه برای بازی استفاده کرد
دوست دارم کیفیت صدای خوب و راضی کننده ای داشته باشه
بعد از یه مدت گوشی هاش افت صدا پیدا نکنن
اگر کلید کنترل ولوم هم داشته باشه که عالی میشه
گارانتی هم داشته باشه

ذوست عزیز بهترین هدفون با شرایط شما razer electra هستش که با اندکی افزایش بودجه میتونید تهیه کنید

از رنج 300 الی 400 چی می شه گرفت ؟ کمی بالاتر پایین ترم عب نداره ... می خوای می رم بیرون دو استفاده کنم ، البته گهگاهی هم وقتی از پی سی دورم ، کیفیتشم خیلی خوب باشه.با همه این تفاسیرم تو گوشی باشه.
ممنون.

از رنج 300 الی 400 چی می شه گرفت ؟ کمی بالاتر پایین ترم عب نداره ... می خوای می رم بیرون دو استفاده کنم ، البته گهگاهی هم وقتی از پی سی دورم ، کیفیتشم خیلی خوب باشه.با همه این تفاسیرم تو گوشی باشه.
ممنون.

روی sennheiser mm70i فکر کنید گزینه خوبی هست

من می خوام razer electra بگیرم برا هم موزیک هم گیم خوبه نسبت به قیمتش می ارزه؟
بعد دیجی کالا تموم کرده جایی میشناسید اینترنتی مطمعن باشه ؟میترسم فیک باشه

من می خوام razer electra بگیرم برا هم موزیک هم گیم خوبه نسبت به قیمتش می ارزه؟
بعد دیجی کالا تموم کرده جایی میشناسید اینترنتی مطمعن باشه ؟میترسم فیک باشه
دوست عزیز انتخاب خوبی هستش....با این شرایط کنونی بله بصرفه هست.....نقدوبررسی و نظرات که متوسط و خوب بود....اگر کمی تحمل کنید ممکن قیمت کمی تغییر کنه....از نمایندگی رسمی ایران خرید کنید

دوست عزیز انتخاب خوبی هستش....با این شرایط کنونی بله بصرفه هست.....نقدوبررسی و نظرات که متوسط و خوب بود....اگر کمی تحمل کنید ممکن قیمت کمی تغییر کنه....از نمایندگی رسمی ایران خرید کنید

خیلی ممنون.نمایندگی ریزر سایتی ،ادرسی چیزی داره به من بدی؟
قیمت این هدست 50 دلاره ولی چرا 230 میفروشن خدا میدونه!

دوست عزیز حد اکثر بودجه و این که تو گوشی میخواهید یا رو گوشی؟و این که شما فقط این سبک رو گوش میدهید؟
اول یه عذر خواهی... منظورم هدفون بود نه هدست
مشکل بودجه ندارم، فقط تو ایران گیر بیاد
بین رو گوشی و تو گوشی هم هر کدوم که بهترین تجربه رو میده
بله من فقط این سبک رو گوش میدم + زیر مجموعه هاش (Death Metal, Gothic Metal, Doom Meta, Black Metal,...) البته گهگداری گریزی به progressive rock هم میزنیم :d

ممنون بابت توجه

اول یه عذر خواهی... منظورم هدفون بود نه هدست
مشکل بودجه ندارم، فقط تو ایران گیر بیاد
بین رو گوشی و تو گوشی هم هر کدوم که بهترین تجربه رو میده
بله من فقط این سبک رو گوش میدم + زیر مجموعه هاش (Death Metal, Gothic Metal, Doom Meta, Black Metal,...) البته گهگداری گریزی به progressive rock هم میزنیم :d

ممنون بابت توجه

من یکی از هیولا ترین هدفون دنیا رو به شما معرفی میکنم که به جرات میتونم بگم سختگیر ترین منتقدها رو راضی کرده sennheiser hd800 نام اشنا میتونم این قول رو بهتون بدم تمام احساسات شما رو گره میزنه حتی این هدفون از گرادو هم بهتره قیمت 4میلیونو400 هزار تومان ناقابل فقط یک امپ لازم دارید که اگر تصمیم بخرید این شاهکار کردید بگید که راهنمایی کنم چه امپی ور دارید

من یکی از هیولا ترین هدفون دنیا رو به شما معرفی میکنم که به جرات میتونم بگم سختگیر ترین منتقدها رو راضی کرده sennheiser hd800 نام اشنا میتونم این قول رو بهتون بدم تمام احساسات شما رو گره میزنه حتی این هدفون از گرادو هم بهتره قیمت 4میلیونو400 هزار تومان ناقابل فقط یک امپ لازم دارید که اگر تصمیم بخرید این شاهکار کردید بگید که راهنمایی کنم چه امپی ور دارید
ممنون
میتونم بپرسم چرا به آمپ نیاز دارم؟ :دی
من هدفون رو واسه این میخوام که با لپ تاپ موزیک گوش بدم، آمپ رو دیگه کجای دلم بزارم آخه؟ :دی میشه مدلی رو معرفی کنی که نیاز به آمپ نداشته باشه؟

پ.ن: من سورس موزیکهام اکثر MP3 320 و FLAC هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or